Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Γλυπτά από λεμόνια και πορτοκάλια .

Εκκλησία από σπίρτα .

Γιαπωνέζικοι κήποι .


Για όσους ..ξέρουν απο ούζο!

greek branding
ούζο παρτουζάκι 

Ούζο παρτουζάκι!
greek branding


Ποιος είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν εφευρετικότητα;

Μοναδικά τροποποιημένα αυτοκινητα .

μοναδικό αυτοκίνητο + + + τροποποίηση modifikasi + Mobil
τροποποίηση + αυτοκίνητο + + μοναδική modifikasi + Mobil
modifikasi + + mobil auto + + μοναδική τροποποίηση + αυτοκίνητο
μοναδικό αυτοκίνητο + + + αντίκες Mobil + + unik Antik
μοναδικό αυτοκίνητο + + + αυτόματη τροποποίηση
μοναδικό αυτοκίνητο + + + τροποποίηση Mobil + + unik Antik
μοναδικό αυτοκίνητο + + + τροποποίηση Mobil + + unik cantik
μοναδικό αυτοκίνητο + + + τροποποίηση Mobil + + unik modif
μοναδικό αυτοκίνητο + + τροποποίηση

Η Ασία σε άσπρο - μαύρο .

photos01 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos03 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos04 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos05 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos06 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos09 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos10 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos18 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες
photos21 Ασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Δεν τρώω στην δουλειά .


Εάν σκέφτεστε ότι παραλείποντας γεύματα θα επιτύχετε μείωση του σωματικού σας βάρους, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Η παράλειψη γευμάτων, ειδικά στον χώρο εργασίας, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, είτε λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, είτε επειδή κάποιοι θεωρούν ότι παραλείποντας γεύματα, θα επιτύχουν πιο γρήγορη μείωση του βάρους τους. Ωστόσο, η αποφυγή γευμάτων δεν βοηθάστη μείωση του σωματικού βάρους και λίπους και αυτό διότι, παραλείποντας ένα γεύμα, τείνουμε συχνά να τρώμε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού στο επόμενο γεύμα.
Πολλές έρευνες και πειράματα έχουν δείξει πως η παράλειψη γευμάτων σχετίζεται με κακή υγεία. Την περίοδο που κάποιο άτομο ακολουθεί ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, με σκοπό την απώλεια σωματικού βάρους, θα πρέπει να είναι προσεχτικόςκαι να μην παραλείπει γεύματα. Τα τελευταία χρόνια, ακούμε συνέχεια τους διαιτολόγους να λένε και να τονίζουν ότι πρέπει να κάνουμε μικρά και συχνά γεύματα ημερησίως. Ο λόγος που επικεντρώνονται σε αυτό, είναι διότι τα μικρά και συχνά γεύματα, βοηθούν στο ναδιατηρηθεί ο μεταβολικός ρυθμός σε υψηλά επίπεδα.
Όταν δεν εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με τροφή, που σε αυτήν την περίπτωση είναι το βασικό καύσιμο, τότε ο μεταβολισμός αρχίζει να επιβραδύνεται, διότι ο οργανισμός μπαίνει αυτομάτως σε κατάσταση νηστείας. Κατά την διάρκεια αυτής της νηστείας, οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λίπη είναι οι κύριες πηγές ενέργειας. Οι υδατάνθρακες μάλιστα είναι η νούμερο ένα πηγή καυσίμου, ακολουθούν οι πρωτεΐνες και τέλος τα λίπη. Όσο η «νηστεία» συνεχίζεται, το αποθηκευμένο γλυκογόνο που βρίσκεται στους μύες και στο ήπαρ αρχίζει να εξαντλείται. Δεδομένου ότι τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα αρχίζουν να πέφτουν και οι μυϊκές πρωτεΐνες έχουν διασπαστεί, το σώμα αρχίζει και αναζητά άλλες πηγές καυσίμων και αρχίζει να μεταβολίζει λίπος με την μορφή κετονικών σωμάτων. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται κέτωση. Στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον λιπώδη ιστό, ο οργανισμός αναγκάζει το σώμα να καίει λιγότερες θερμίδες και ουσιαστικά νααποθηκεύει λίπος.
Πολλές φορές μάλιστα κατά την διαδικασία αυτή, μπορεί να εμφανιστούν διάφορα συμπτώματα όπως ναυτία, κόπωση, δυσκοιλιότητα και χαμηλή αρτηριακή πίεση. Η όποια απώλεια βάρους μπορεί να επιτευχθεί οφείλεται μόνο στην απώλεια νερού και στηναπώλεια μυϊκής μάζας, που προκύπτει από την μειωμένη πρόσληψη τροφής και θρεπτικών συστατικών, η οποία δεν καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού.
Οι νεότερες μελέτες μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους που η παράλειψη γευμάτων επηρεάζει την υγεία μας. Έρευνες έδειξαν ότι η παράλειψη γευμάτων μπορεί να οδηγήσει επίσης σε μειωμένη αντοχή, έλλειψη ενέργειας και σε μείωση της οστικής πυκνότητας, αυξάνοντας την πιθανότητα τραυματισμού. Σε μια μελέτη μάλιστα που δημοσιεύτηκε το 2007 στο περιοδικό Metabolism, διαπίστωσαν ότι όταν άνθρωποι παραλείπουν γεύματα,καταλήγουν να τρώνε ακριβώς όπως θα έτρωγαν και μια ημέρα χωρίς παράλειψη γευμάτων, καθώς τρώνε μεγαλύτερες ποσότητες.
Στην μελέτη συμμετείχαν υγιείς, φυσιολογικού βάρους άνδρες και γυναίκες 40 ετών, όπου για δύο μήνες οι συμμετέχοντες, έτρωγαν τρία γεύματα την ημέρα ενώ για άλλη μια περίοδο οκτώ εβδομάδων, παρέλειπαν τα δύο από τα τρία γεύματα. Το τελικό συμπέρασμα ήταν ότι όταν παρέλειπαν γεύματα, κατανάλωναν περίπου τον ίδιο αριθμό θερμίδων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση ενός μεγάλου γεύματος το βράδυ μετά τη δουλειά, οδηγεί συχνά σε δυνητικά επικίνδυνες μεταβολικές αλλαγές και αυτό οφείλεται στο ότι τα άτομα που συχνά παρέλειπαν γεύματα, παρουσίασαν αυξημένα επίπεδα γλυκόζης νηστείας, λόγω καθυστερημένης έκκρισης της ινσουλίνης. Αν οι συνθήκες αυτές επέμεναν,μακροπρόθεσμα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διαβήτη τύπου ΙΙ.
Επίσης, σε μια άλλη έρευνα που έγινε το 2010 στην Ελλάδα, βρέθηκε ότι άτομα που συνήθιζαν να παραλείπουν γεύματα, λόγω φόρτου εργασίας, η εκδήλωση καρδιακών συμβάντων και ιδιαίτερα οξέων στεφανιαίων συνδρόμων ήταν διπλάσια σε συχνότητα, σε σχέση με αυτούς που δεν παρέλειπαν κάποιο γεύμα.
Η επαρκής κατανάλωση θερμίδων, τόσων ώστε να καλύπτονται οι ημερήσιες ανάγκες και τα συχνά και μικρά γεύματα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, είναι ο καλύτερος και ο ασφαλέστερος τρόπος για την απώλεια και την διατήρηση ενός ιδανικού σωματικού βάρους και μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς επίσης και για την διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού.

Εχει το νερό μνήμη και συνείδηση ?Έχει το νερό μνήμη και συνείδηση; Είναι δυνατόν το νερό να λειτουργεί όπως η μνήμη RAM ενός υπολογιστή αποθηκεύοντας στον "εγκέφαλό" του κάθε αλληλεπίδραση που συμβαίνει στον άμεσο περίγυρό του;
 Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι έλεγε: "Το νερό είναι η κινητήριος δύναμη της φύσης". Πράγματι, δεν μπορεί να υπάρξει ζωή χωρίς νερό. Ποια είναι όμως τα μυστικά που κρύβει αυτό το καταπληκτικό στοιχείο της φύσης; Πώς ήρθε στη Γη; Ποιος το έφερε και γιατί;   Ερώτηματα που ίσως μόνο το ίδιο το ... νερό θα μπορούσε να απαντήσει.

Επιστημονικώς ανεξήγητο το νερό
  Το νερό είναι ένα από τα πρώτα γήινα δημιουργήματα του Θεού. Κανένας επιστήμονας δεν μπόρεσε να εξηγήσει ποτέ γιατί η πυκνότητα του νερού αυξάνεται κάτω από το σημείο ψύξης ενώ αντίθετα μειώνεται πάνω από το σημείο ψύξης. Πρόκειται για μία μοναδική ιδιότητα του νερού που απασχόλησε ιδιαίτερα τον άνθρωπο στο μακρινό παρελθόν.
  Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάθε ιδιότητα του νερού είναι μοναδική και δεν μπορεί να εξηγηθεί απόλυτα με τους νόμους της φυσικής. Για παράδειγμα καμία επιστημονική κοινότητα δεν έχει εξηγήσει μέχρι σήμερα γιατί το νερό είναι το μόνο στοιχείο σε όλο τον πλανήτη που το συναντάμε σε τρεις μορφές: σε υγρή, σε στερεή και σε αέρια μορφή. Επίσης, βασικό ερώτημα παραμένει μέχρι σήμερα γιατί το νερό έχει την υψηλότερη τάση στην επιφάνειά του σε σχέση με όλα τα υγρά στοιχεία.
Το νερό έχει μνήμη!

  Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του νερού έχει απασχολήσει από τις δεκαετίες του '50 και '60 τους επιστήμονες. Μη μπορώντας να εξηγήσουν μία σειρά από δυσάρεστα περιστατικά όπως θανάτους επιστημόνων και μυστικών πρακτόρων μετά από κατανάλωση νερού κατέληξαν σε μία υπόθεση που αρχικώς φαινόταν εξωπραγματική: το νερό έχει μνήμη. Με κα΄ποιον ανεξήγητο ως τώρα μηχανισμό, καταφέρνει να "αποθηκεύσει" πληροφορίες, όπως περίπου ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!

  Τα επόμενα χρόνια έγιναν μία σειρά από πειράματα σε διάφορες χώρες του κόσμου που έδειξαν ότι το νερό "δέχεται" και "αποθηκεύει" κάθε εξωτερική επιρροή. "Συγκρατεί" και "θυμάται" ο,τιδήποτε συμβαίνει στο χώρο που το περιβάλλει και καθετί που έρχεται σε επαφή με το νερό αφήνει το "σημάδι" του σε αυτό.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού
  Μπορεί οι πρόγονοί μας να είχαν καταλάβει τις ιδιαίτερες ικανότητες του νερού όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν ασημένια δοχεία για να προσδώσουν στο νερό θεραπευτικές ιδιότητες. Το νερό αποτελεί σήμερα ένα από τα καλύτερα αντιβιοτικά για τις χώρες του Αφγανιστάν και του Ιράκ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο αμερικανικός στρατός έχει χρησιμοποιήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού για να επουλώσει τις πληγές των τραυματισμένων στρατιωτών του.
Η δομή του νερού επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας
  Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι το νερό, όχι μόνο "θυμάται" αλλά η δομή του, επηρεάζεται ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων. Άλλη θέση παίρνουν τα μόρια του νερού όταν αλληλεπιδρούν με θετικά συναισθήματα και άλλη όταν αλληλεπιδρούν με αρνητικά. Η δομή του νερού είναι πιο σημαντική από τη σύστασή του. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης στα οποία το νερό καταγράφει όλο το ιστορικό της αλληλεπίδρασής του με τον έξω κόσμο σαν μαγνητοταινία.

  Σε αυτήν προφανώς την ιδιότητα του οφείλεται το γεγονός ότι πολλά από τα μέρη που θεωρούνται "στοιχειωμένα", βρίσκονται κοντά σε θάλασσες και ποτάμια. Ίσως να είναι το νερό που παγιδεύει τις "ψυχές", "θυμάται" τις συνθήκες θανάτου των ανθρώπων και δεν τους αφήνει να φύγουν μακρυά...

Ανέκδοτο .

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ταξιτζής και Ιερέας

Σάββατο μεσημέρι φτάνουν στην πύλη του παράδεισου για «συνέντευξη» δύο τύποι. Ο ένας καλοντυμένος καθαρός, στην τρίχα και ο άλλος με τζηνάκι, t-shirt, αξύριστος, με γυαλιά ηλίου και το τσιγάρο στα χείλη.
Εμφανίζεται ο Άγιος Πέτρος και τους φωνάζει.
Πάει πρώτος ο τυπάκος με τα γυαλιά και λέει στον Άγιο Πέτρο.
- Εγώ στη γη ήμουν ταξιτζής. Δούλευα κάθε μέρα μέσα στην κίνηση στην Αθήνα, χαμός, έτρεχα για να προλάβουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους,…. μπλα μπλα μπλα….
– Εντάξει, λέει ο Άγιος Πέτρος. Περνάς! Και του δίνει μεταξωτό χιτώνα και ένα ολόχρυσο μπαστούνι.
Φωνάζει ο Άγιος Πέτρος
- Ο επόμενος….
Πηγαίνει ο καθώς πρέπει κύριος και λέει…
- Εγώ στην γη ήμουν ιερέας. Δημιούργησα μια εκκλησία από το μηδέν και κάθε Κυριακή ερχόταν και υμνούσαν τον κύριο εκατοντάδες πιστοί και προσευχόμασταν μαζί…. μπλα μπλα μπλα…..και δίδασκα την πίστη και… μπλα μπλα μπλα και ….. μπλα μπλα μπλα…
- Εντάξει, λέει ο Άγιος Πέτρος. Περνάς…
Και του δίνει βαμβακερό χιτώνα και ένα ξύλινο μπαστούνι. Τα ‘χασε ο Ιερέας.
- Μα Άγιε Πέτρο είναι δυνατόν; Ο Ταρίφας πήρε μεταξωτό χιτώνα κι εγώ που διέδωσα το λόγο του θεού βαμβακερό; Κι όχι μόνο αυτό, σ’ εκείνον έδωσες χρυσή ράβδο και σε μένα ξύλινη μαγκούρα; μα γιατί;
Και απαντά ο Άγιος Πέτρος:
- Όταν εσύ λειτουργούσες στην εκκλησία όλοι κοιμόνταν, ενώ όταν εκείνος οδηγούσε στο ταξί όλοι προσεύχονταν!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory