Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Κρέμασμα από τα βράχια .

Καυτά κορίτσια και τατουάζ .

Ατυχήματα από το παρελθόν .

ατυχημάτων από την past01 Τα ατυχήματα από το παρελθόν
ατυχημάτων από την past02 Τα ατυχήματα από το παρελθόν
ατυχημάτων από την past03 Τα ατυχήματα από το παρελθόν
ατυχημάτων από την past04 Τα ατυχήματα από το παρελθόν
ατυχημάτων από την past05 Τα ατυχήματα από το παρελθόν
ατυχημάτων από την past06 Τα ατυχήματα από το παρελθόν
ατυχημάτων από την past07 Τα ατυχήματα από το παρελθόν

Ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο .

μικρότερο άνδρα 17 Μικρότερη ανθρώπου στον πλανήτη
μικρότερο άνδρα 13 630x451 μικρότερος άνθρωπος στον πλανήτη
μικρότερο άνδρα 11 630x836 μικρότερος άνθρωπος στον πλανήτη
μικρότερο άνδρα 05 630x423 μικρότερος άνθρωπος στον πλανήτη
μικρότερο άνδρα 04 630x396 μικρότερος άνθρωπος στον πλανήτη
μικρότερο άνδρα 08 630x411 μικρότερος άνθρωπος στον πλανήτη

Περίεργη διακόσμηση .

Εμφιαλωμένο boca01 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca02 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca03 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca04 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca05 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca08 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca09 Καταστροφές
Εμφιαλωμένο boca11 Καταστροφές

Τι είναι οι σόμπες αλογόνου και πως λειτουργούν ?

Τι είναι οι σόμπες αλογόνου και πως λειτουργούν; Πως ζεσταίνουν το χώρο; Θα μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως εναλλακτική θέρμανση;
Τα τελευταία χρόνια όλο και αυξάνεται το κόστος θέρμανσης, είτε στο πετρέλαιο, είτε στο φυσικό αέριο, ακόμα και στο ρεύμα. Για αυτόν τον λόγο τον τελευταίο καιρό υπάρχει έξαρση στην αγορά συσκευών θέρμανσης.

Μια από αυτές είναι οι διάσημες πλέον σόμπες αλογόνου!

Αλήθεια όμως, σκεφτήκατε πότε σας πως περίπου λειτουργούν και εάν τελικά κάνουν δουλειά;

σόμπες αλογόνου ζεσταίνουνΟι σόμπες αλογόνου λοιπόν, είναι φορητές συνήθως μικρές συσκευές, κατάλληλες για να ζεστάνουν έναν κλειστό χώρο. Συνδέονται σε ηλεκτρική πηγή και είναι φθηνές όσον αφορά το κόστος αγοράς τους.

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι διακρίνονται για τον τρόπο που παράγουν την θερμότητα - θέρμανση.

Δηλαδή όχι όπως μια συνηθισμένη σόμπα ή θερμάστρα, που λειτουργεί με λάδι, νερό ή πηνία και αντιστάσεις.

Καταφέρνει να πιάσει την μέγιστη θερμοκρασία της μόλις σε 3 δευτερόλεπτα! Αυτό επιτυγχάνετε με μία λάμπα αλογόνου!

Επίσης είναι εξοπλισμένες με διάφορα συστήματα ασφαλείας, προς αποφυγή ατυχήματος - πυρκαγιάς. Το πιο κύριο και γνωστό σε πολλούς από εμάς, είναι ένα κουμπί στην βάση της σόμπας.

Αυτό λοιπόν όταν είναι πατημένο, η σόμπα λειτουργεί κανονικά. Εάν όμως κάνουμε πως σηκώνουμε την σόμπα στο αέρα η την ρίχνουμε κάτω, τότε αυτόματα σβήνει. Αυτό προς αποφυγή φωτιάς. Αρκετά καλό κολπάκι!

πως λειτουργούν σόμπες αλογόνου


Η φιλοσοφία λειτουργίας της σόμπας αλογόνου είναι η εξής:
να ζεστάνει τον χώρο του δωματίου μέσω του αέρα που ζεσταίνει, αλλά και να ζεστάνει ότι αντικείμενο βρίσκεται κοντά της και έρχεται σε επαφή, με την ακτινοβολία που εκπέμπει η λάμπα.

Έτσι ως αποτέλεσμα, τα αντικείμενα που θα ζεσταθούν, θα εκπέμπουν και αυτά με τη σειρά τους θερμότητα!

Η διαφορά δηλαδή σε σχέση με τις άλλες συσκευές θέρμανσης, είναι η εξής: ό,τι αντικείμενα θερμαίνει, τα κάνει και αυτά μικρούς αλλά και δυνατούς πομπούς θερμότητας!


φθηνές σόμπες αλογόνου αγοράΟι σόμπες αλογόνου είναι πραγματικάφθηνές στην αγορά τους, αν αναλογιστεί κάποιος πως η φθηνότερη θερμάστρα αλογόνου με 2 σκάλες (δηλαδή 2 λάμπες), κοστίζει περίπου από 7 με 8 ευρώ.

Βέβαια θα πρέπει να καταλάβουμε και στην πράξη πως οι σόμπες αλογόνου δεν αρκούν απόλυτα για να ζεσταθεί ολόκληρο σπίτι.

Η θέρμανση όμως που παρέχει η σόμπα αλογόνου, είναι αρκετά πιο "γλυκιά" από ένα παλιό συμβατικό καλοριφέρ και σε συνδυασμό με το χαλαρωτικό φως της, τα καταφέρνει αρκετά καλά!

10 βήματα για καλύτερη υγεία .

10 βήματα για καλύτερη υγεία

Λεφτά μπορεί να μην έχουμε, το μέλλον μπορεί να είναι ομιχλώδες, όσο όμως πατάμε γερά στα πόδια μας και μπορούμε να ονειρευόμαστε, τίποτα δεν μπορεί να μας ρίξει κάτω.

Προϋπόθεση γι' αυτό, φυσικά, είναι η καλή υγεία. Κλισέ; Μπορεί, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Όπως επίσης αληθινό είναι το ότι ποτέ δεν είναι αργά για να δείξουμε στο σώμα μας πως το αγαπάμε και να φροντίσουμε γι' αυτό. Αν λοιπόν έχετε πάρει απόφαση να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να αρχίσετε να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας, τα παρακάτω 10 βήματα θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια και ευκολία σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.
 • Καταγράψτε τους στόχους και τις επιθυμίες σας: Σε τι επίπεδο θέλετε να φτάσετε την ευεξία και την σωματική σας κατάσταση; Που βλέπετε να έχετε φτάσει σε 3-5 χρόνια από τώρα; Βάλτε μηνιαίους και εβδομαδιαίους στόχους βάσει του τελικού αποτελέσματος που θέλετε να πετύχετε, οι οποίοι θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι, μετρήσιμοι, βασισμένοι στην κίνηση, ρεαλιστικοί και να σας βγαίνουν στους χρόνους που έχετε καθορίσει.

 • Βρείτε τα εμπόδια: Κάντε μια λίστα με όλα όσα σας εμποδίζουν από το να επιτύχετε τον στόχο σας κι έπειτα βρείτε ποια από αυτά είναι πραγματικά σοβαρά και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε –χωρίς δικαιολογίες.

 • Φτιάξτε ένα σχέδιο: Κανείς δεν μπορεί να πετύχει κάτι αν δεν το σκεφτεί πρώτα και φτιάξει ένα σχέδιο γύρω από αυτό. Γι' αυτό, καταστρώστε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας, το οποίο θα περιλαμβάνει λύσεις για να ξεπεράσετε όποια προβλήματα εμφανιστούν στη πορεία. Το σχέδιο θα πρέπει να είναι ευέλικτο και διασκεδαστικό, αλλά όχι χαλαρό.

 • Ξεκινήστε ένα ημερολόγιο: Οι στόχοι, οι επιθυμίες, τα εμπόδια, οι δικαιολογίες, οι λύσεις και το σχέδιό σας πρέπει να είναι κομμάτια του ημερολογίου σας. Φτιάξτε το με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο στη χρήση του και να έχει χώρο ώστε να γράφετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Χρησιμοποιήστε το για να ξεσπάτε ή να το γιορτάζετε όταν τα πηγαίνετε καλά. Θα μείνετε έκπληκτοι με το πόσο αποτελεσματικό είναι.

 • Ξεκινήστε από το σημείο που βρίσκεστε: Αποδεχτείτε την κατάσταση υγείας στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή και αυτή που θέλετε να φτάσετε και ξεκινήστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να καλύψετε το κενό.

 • Κάντε ένα βήμα τη φορά: Αν ο χτίστης ξεχάσει ένα κομμάτι της κατασκευής, το κτίριο θα καταρρεύσει. Αν ο σεφ ξεχάσει ένα βασικό συστατικό της συνταγής, το φαγητό θα χάσει τη νοστιμάδα του. Η ίδια λογική ισχύει και στη ζωή. Πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα, ένα προς ένα, για να «φτιάξετε» την υγεία σας και τον τρόπο ζωής σας, χωρίς να βιάζεστε και να «πηδάτε» σημαντικά κομμάτια για να τελειώσετε γρηγορότερα.

 • Μάθετε από τα λάθη σας: Τα λάθη και οι αποτυχίες είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Αντί να σας πάρει από κάτω, πάρτε τα αρνητικά στοιχεία και κάντε τα θετικά, ώστε να σας βοηθήσουν στο να πετύχετε τον στόχο σας. Μερικές φορές το «δύο βήματα μπροστά, ένα πίσω» βοηθά εκεί που δεν το περιμένεις.

 • «Καθαρίστε» την καθημερινότητά σας: Κάντε μια λίστα με όλες σας τις δραστηριότητες και δείτε ποιες από αυτές δεν σας χρειάζονται πραγματικά και σας κρατάνε πίσω από το να έχετε μια υγιή ζωή. Επικεντρωθείτε σε όσες δίνουν σημασία στη ζωή σας –και στους άλλους γύρω σας.

 • Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους: Το γεγονός πως βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα με φωτογραφίες «τέλειων αναλογιών» και αψεγάδιαστων σωμάτων είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που μας κάνει να νιώθουμε άσχημα για τον εαυτό μας και να τα παρατάμε πιστεύοντας πως «ποτέ δεν θα γίνω έτσι». Σοβαρευτείτε. Όλες αυτές οι εικόνες είναι προϊόντα επεξεργασίας εικόνας, τέλειου φωτισμού, στυλιζαρίσματος, επαγγελματιών κομμωτών, make-up artists και, φυσικά, πλαστικής χειρουργικής και εξαντλητικής δίαιτας. Σταματήστε να συγκρίνεστε με κάτι που δεν είναι πραγματικό και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του δικού σας εαυτού.

 • Ανταμείψτε τον εαυτό σας: Δώστε στον εαυτό σας την ανταμοιβή που αξίζει για την σκληρή προσπάθεια που καταβάλει ώστε να αποκτήσει μια υγιή καθημερινότητα, όσο μικρά κι αν είναι τα βήματα που ακολουθεί. Ένα γεύμα στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ένα ραντεβού για ταινία στο σινεμά, ένα νέο φόρεμα, ένα αφρόλουτρο κλπ. Κάντε ό, τι δεν έχετε συνήθως χρόνο να κάνετε, το οποίο θα σας ανεβάσει και θα είναι η προσωπική σας ανταμοιβή.

 • Σεξουαλική διάθεση και σοκολάτα .

  Σεξουαλική διάθεση και σοκολάτα: τελικά σχετίζονται;

  Η σοκολάτα με το σεξ συνδέονται στο μυαλό μας άρρηκτα. Όχι μόνο πιστεύουμε πως είναι ισχυρό αφροδισιακό αλλά πολλοί τη χρησιμοποιούν και κατά τη διάρκεια του σεξ σε διάφορα «παιχνίδια». Κατά πόσο όμως σχετίζεται η κατανάλωσή της με την ερωτική διάθεση;
  Το σίγουρο είναι πως η σοκολάτα προκαλεί μια ευχάριστη, γλυκιά αίσθηση στη γλώσσα και μας δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας. Κι αυτό γιατί περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται φαινυλαιθυλαμίνη (γνωστό και ως «μόριο της αγάπης»), ένα φυσικό αλκαλοειδές που συνδέεται με την απελευθέρωση των ενδορφινών, ουσιών που εκκρίνει ο οργανισμός και μας κάνει να νιώθουμε καλά (όπως για παράδειγμα μετά από έντονη άσκηση).
  Πέρα από αυτό, όμως, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Guelph, που εξέτασαν εκατοντάδες μελέτες περί των αφροδισιακών, διαπίστωσαν πως όσο και αν το πιστεύουμε η σεξουαλική διάθεση δεν επηρεάζεται καθόλου από την κατανάλωση σοκολάτας. Με άλλα λόγια η σεξουαλική ενέργεια της σοκολάτας βρίσκεται απλά στο μυαλό μας, αλλά αφού λειτουργεί και έτσι, τότε συνεχίστε στο δρόμο που έχετε χαράξει. Μόνο μην το παρακάνετε με τις θερμίδες.
  Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
  Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
  Link directory