Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Πώς βγάζουν λεφτά οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου


Το περιοδικό Forbes ξεκίνησε να δημοσιεύει τη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη πριν από 25 χρόνια. Η πρώτη λίστα είχε συνολικά 140 ονόματα, με περιουσίες που ξεπερνούσαν τα δέκα ψηφία. Η φετινή «χτύπησε» ρεκόρ, με 1226 δισεκατομμυριούχους, οι περιουσίες των οποίων αγγίζουν συνολικά το αστρονομικό ποσό των 4,6 τρισ. δολαρίων.
1. Κάρλος Σλιμ – ο Μr. Κινητή Τηλεφωνία


Ο αυτοδημιούργητος 72χρονος Μεξικανός επιχειρηματίας βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση της λίστας των πλουσιότερων, με περιουσία που αγγίζει τα 69 δισ. δολάρια. Ο κολοσσός America Movil, ιδρυτής και

.Ο Γιώργος Κοσκωτάς χώρισε με την Κάθυ μετά από τριάντα χρόνιαΤέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν ο Γιώργος Κοσκωτάς και η σύζυγός του Κάθυ, μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση πέντε παιδιών.
Μπορεί η δικαστική περιπέτεια του τραπεζίτη, να μην διέρρηξε τη σχέση του ζευγαριού, ωστόσο η πολύχρονη απόσταση, στην οποία υποχρεωθηκαν να ζήσουν, έφερε μετά από 30 χρόνια το τέλος στο γάμο τους.
Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και ο Γιώργος Κοσκωτάς μπήκε στη φυλακή, η σύζυγός του Κάθυ, μαζί με τα πέντε ανήλικα παιδιά τους υποχρεώθηκαν να φύγουν στο εξωτερικό και να εγκατασταθούν στην Αμερική, καθώς διέτρεχε και η ίδια κίνδυνο να φυλακιστεί, δεδομένου ότι είχε κατηγορηθεί ως συνεργός στην υπόθεση . Για το λόγο αυτό, της είχε απαγορευτεί και η είσοδος στην Ελλάδα ως το Μάιο του 2010.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κοσκωτάς, ακόμη και όταν αποφυλακίστηκε ήταν αδύνατο να εγκατασταθεί στην Αμερική, καθώς οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες των υποχρέωναν να βρίσκεται εδώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι άρχισε πριν από περίπου δύο χρόνια, τα Χριστούγεννα του 2010, όταν ο Γιώργος Κοσκωτάς ανέβαλε τελευταία στιγμή το προγραμματισμένο του ταξίδι στην οικογένειά του στην Αμερική, λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Από τις αρχές του 2011 η Κάθυ Κοσκωτά ήταν πάλι ελεύθερη να επιστρέψει στη χώρα και το σύζυγό της. Με τη διαφορά ότι δεν πραγματοποίησε ποτέ αυτό το ταξίδι, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι υπήρχαν προβλήματα στο ζευγάρι.
Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Γιώργου Κοσκωτά, δήλωσε στο περιοδικό, ότι ουσιαστικά μιλάμε για ένα άτυπο διαζύγιο, χωρίς υπογραφές, αφού σε κάτι τέτοιο θα προχωρούσαν μόνο αν ήθελαν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους.
http://www.iefimerida.gr/news/

.... Παγκόσμια Ημέρα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ...2012

Αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες!!!
..Το πρώτο που συζητιέται για την δύσκολη περίοδο της κλιμακτηρίου των γυναικών είναι η τρικυμία των ορμονικών αλλαγών στο σώμα τους.
Λίγη βαρύτητα δίδεται στον άλλο παράγοντα, τον καταλυτικότερο : στην ψυχική, στη συναισθηματική ή, καλύτερα, στην υπαρξιακή στάση της γυναίκας αυτής της ηλικίας.
Διότι η ηλικία όπου κατά κανόνα ξεκινάει η αλλαγή, στα σαράντα τόσα χρόνια της και φτάνει μέχρι και τα εξήντα, δεν είναι μονάχα μια εποχή ορμονικής θύελλας μέσα στον οργανισμό της, είναι ταυτόχρονα μια εποχή σοβαροτάτων απολογισμών ζωής μέσα στο μυαλό και στην καρδιά της. Και αυτό είναι το
H Συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/03/blog-post_07.html#ixzz1oV305hfT
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory