Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Θαύματα κάτω από τον πάγο .

Γυναίκα εξολοθρευτής .

Η ομορφιά του γυναικείου Βόλευ .

 

Αυτοκτόνησε συνταξιούχος «μαϊμού», όταν κλήθηκε να λογοδοτήσει


Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη, σχετικά με ένα συνταξιούχο που εισέπραττε παράνομα σύνταξη.
Σύμφωνα με τον υπουργό «όταν κλήθηκε κάποιος να λογοδοτήσει διότι εισέπραττε παρανόμως σύνταξη, αυτοκτόνησε επειδή ήταν επώνυμος στην περιοχή του».
Ο υπουργός αποκάλυψε ότι το σκάνδαλο με τα «μαϊμού» επιδόματα δεν περιορίζεται μόνο στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Η εκτίμηση είναι ότι θα κοπούν συνολικά 40.000 συντάξεις που δίνονται ενώ δεν θα έπρεπε. Ειδικότερα, ο κ. Κουτρουμάνης αποκάλυψε ότι οι ελεγκτικές αρχές συνεργάζονται με τράπεζες, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός από τις κάμερες των ATM όσων εισέπρατταν συντάξεις δικαιούχων που απεβίωσαν.
«Το έργο εντοπισμού των παρανομούντων είναι δυσχερέστατο, γι' αυτό θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε ακόμη

Τέχνη με σταγόνες .

 

Συγκλονιστική τεχνολογία .

Motherfucking Τεχνολογία 

..Το μωράκι μας..


 
Ένα πολύ ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό βίντεο δημιούργησε ένα ζευγάρι δείχνοντας όλη την πορεία της εγκυμοσύνης μέχρι να γεννηθεί το μωράκι.

Το βίντεο αυτό έχει το όνομα “Introducing” και δείχνει την πρωταγωνίστρια να διανύει όλη την εγκυμοσύνη μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, η κοιλίτσα της αρχίζει να φουσκώνει μέχρι που κρατά στην αγκαλιά το παιδάκι της. Η ίδια φαίνεται να στέκεται πάντα σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να φοράει τα ίδια ρούχα. Ένα πού τρυφερό βίντεο και οι δυο γονείς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

η συνεχεια ΕΔΩ

425 δολ . για σέξ στον αέρα .


Ο έρωτας και το σεξ θέλουν συχνά ανανέωση. Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε και μια ιδιωτική αεροπορική εταιρεία του Οχάιο, η Flamingo Air, η οποία δημιούργησε πριβέ πτήσεις του σεξ, κάτι που γίνεται πρώτη φορά στην Αμερική.Αυτό σημαίνει ότι ένα ζευγάρι με 425 δολάρια μπορεί να ενοικιάσει ένα αεροπλάνο και να κάνει σεξ την ώρα της πτήσης.

Το ταξίδι διαρκεί μία ώρα και προσφέρονται σαμπάνια, σοκολάτες και ένας εχέμυθος πιλότος. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μια τέτοια εμπειρία, πρέπει να το οργανώσει πολύ πριν, καθώς οι 8 πτήσεις της ημέρας είναι κλεισμένες από καιρό.
http://www.quicknews.gr/2012/02/425.html#more 

Παιγνίδι στο μπάρ .


Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior υποστηρίζει ότι οι άντρες που μετράνε περισσότερες επιτυχίες χρησιμοποιούν πολύ συγκεκριμένη γλώσσα του σώματος πριν «επιτεθούν». Τσέκαρε τις πιο αποτελεσματικές «λέξεις»:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Οι άντρες που έχουν ανοιχτή στάση σώματος -που δεν κλείνουν τον κορμό σταυρώνοντας τα χέρια- φαίνονται πιο ελκυστικοί, δραστήριοι, δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό τους.
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ
Αυτός που κυριαρχεί σε μια ομάδα είναι αυτός που κυριαρχεί και στο χώρο. Οι άντρες -οι οποίοι τεντώνουν ή επιμηκύνουν τα χέρια και τα πόδια τους κατά πλάτος των καρεκλών- εκφράζουν τον έλεγχο και την άνεση που θέλουν να έχουν στο χώρο.
ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ
Το να πιάνεις τους κολλητούς σου (μην το παρακάνεις κιόλας) δείχνει στοργικότητα. Αυτοί που αρέσκονται στο να αγγίζουν θεωρούνται άνθρωποι με μεγαλύτερη κοινωνική δύναμη από αυτούς που δέχονται τα αγγίγματα - ή από αυτούς που δεν κάνουν τίποτα από τα δύο.
ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Οι άντρες που επεξεργάζονται οπτικώς το χώρο έχουν περισσότερες πιθανότητες να επικοινωνήσουν με τα μάτια με μια γυναίκα (και οι γυναίκες με τη σειρά τους ανταποκρίνονται ευκολότερα σε τέτοιου είδους άντρα).

Το πρωινό σέξ πρέπει να αντικαθιστά τον πρωινό καφέ .

Έρευνα που μας αφορά όλους: το πρωινό σεξ πρέπει να αντικαθιστά τον πρωινό καφέ
Ξυπνάτε το πρωί, η ανάσα σας θυμίζει τη μυρωδιά του κατοικιδίου σας, το μάτι σας δεν ανοίγει με τίποτα και αν δεν πιείτε ένα καφέ δε μπορείτε με τίποτα να συνέλθετε. Από την άλλη ο λεγάμενος τρίβει την πατούσα του πάνω στη δική σας, χαΐδεύει τα μαλλιά σας, σας χώνει στην αγκαλιά του και νιαουρίζει σα γάτα σε περίοδο αναπαραγωγής. 
Μπορεί να παίρνουμε πάντα το μέρος σας, αλλά να ξέρετε αυτή τη φορά έχει δίκιο αυτός και το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.

Το πρωινό σεξ, σου λέει, είναι καλύτερο από τον πρωινό καφέ. Ξεκινάει όμορφα η μέρα σας, απελευθερώνονται κάθε λογής ορμόνες που ευθύνονται για τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας, ενισχύεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα κι έτσι ωφελείται η υγεία σας και η εμφάνισή σας. 
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory