Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Bodybuilder τσέπης .

Τα κορίτσια του Μπόλυγουντ με μπικίνι .

Οταν σβήνει ένα κερί .

καταπληκτική δροσερή υπέροχη φοβερό μεγάλη έκπληκτους κερί φωτογραφίες
καταπληκτική δροσερή υπέροχη φοβερό μεγάλη έκπληκτους κερί φωτογραφίες (1) 

Γλυπτά πάγου στην Κίνα .

Απίστευτο RTXW0DC γλυπτά πάγου στην Κίνα
Απίστευτο RTXW0D92 γλυπτά πάγου στην Κίνα
Απίστευτο RTXVYXG γλυπτά πάγου στην Κίνα
Απίστευτο RTXVYXE γλυπτά πάγου στην Κίνα 

Οι πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες των Ελλήνων


Το 1909, ο Γάλλος τραπεζίτης και φιλάνθρωπος, Άλμπερτ Καν, παρουσίασε την πρώτη συλλογή έγχρωμων φωτογραφιών που αποκαλύπτουν λαούς από διάφορα μέρη του πλανήτη. Δείτε την πρώτη έγχρωμη φωτογραφία των Ελλήνων. 
Μάλιστα, ο Γάλλος τραπεζίτης έβγαλε και άλλη μια φωτογραφία στην τότε τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη στην οποία διακρίνονται τα εξαιρετικής ομορφιάς κτήρια που κοσμούσαν την παραλία της πόλης, πριν την καταστροφική πυργκαγιά του 1916.


Σπίτι κουκουβάγιας .


 

Αναμνηστική φωτό στην πισίνα .

Φώς στα μυστικά του εγκεφάλου .

Φως στα μυστικά του εγκεφάλου

Οι επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Wake Forest και του Ινστιτούτου McGovern του πανεπιστημίου ΜΙΤ, με τη συμμετοχή του καθηγητή νευροβιολογίας και ανατομίας του πρώτου, Χρήστο Κωνσταντινίδη, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), έδειξαν με ποιό τρόπο οι νέες πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον κωδικοποιούνται στους νευρώνες του προμετωπιαίου φλοιού, της ζωτικής εκείνης περιοχής του εγκεφάλου που εμπλέκεται άμεσα στον σχεδιασμό, την λήψη αποφάσεων, την μάθηση και την μνήμη.

Οι ερευνητές ανέλυσαν την ηλεκτρική δραστηριότητα των νευρώνων (των εγκεφαλικών κυττάρων) πειραματόζωων πριν και μετά την πραγματοποίηση δύο τεστ μνήμης. Αρχικά δύο μαϊμούδες παρακολούθησαν σε μια οθόνη υπολογιστή διάφορα σχήματα, όπως κύκλους και τετράγωνα, και οι επιστήμονες κατέγραψαν τη σχετική ηλεκτρική εγκεφαλική δραστηριότητα. Στη συνέχεια, τα ίδια ζώα εκπαιδεύθηκαν να αναγνωρίζουν τα διάφορα σχήματα και να θυμούνται αν δύο σχήματα ταιριάζουν μεταξύ τους.

Αναλύοντας και συγκρίνοντας με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή τις καταγραφές της ηλεκτρικής δραστηριότητας των νευρώνων, πριν και μετά τα τεστ μνήμης, οι ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μικρό αριθμό συγκεκριμένων νευρώνων που ενεργοποιούνται κατά την μάθηση νέων πραγμάτων και είναι αυτοί οι ίδιοι νευρώνες που διατηρούν τις προϋπάρχουσες σχετικές πληροφορίες, πριν μεσολαβήσει η εκπαίδευση για τη νέα μάθηση.

Πηγή: ygeianews.gr

Το κακό χέρι προσφέρει ψυχραιμία .

To «κακό» χέρι προσφέρει ψυχραιμία

Αν είστε δεξιόχειρες και έχετε νεύρα χρησιμοποιήστε το… αριστερό χέρι για να ηρεμήσετε.
Ερευνητές στην Αυστραλία υποστηρίζουν ότι ένας πολύ απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να ηρεμήσει κάποιος είναι να χρησιμοποιεί το «κακό» του χέρι. Κάποιος που έχει νεύρα λοιπόν και είναι δεξιόχειρας το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να φτιάξει ένα τσάι και στη συνέχεια για λίγη ώρα να γυρίζει το κουταλάκι στο φλιτζάνι με το αριστερό χέρι του. Το ίδιο θα συμβεί φυσικά οτιδήποτε και αν κάνει με το «κακό» του χέρι, όπως το να ανοίξει μια πόρτα ή να παίξει με το ποντίκι του υπολογιστή.
  • «Κακό» χέρι, καλή ψυχολογία
«Το να εκπαιδεύεται κάποιος στο να χρησιμοποιεί το ‘κακό’ χέρι του φαίνεται ότι βοηθά στη διατήρηση του αυτοελέχου» υποστηρίζει ο Τόμας Ντένσον, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Σύμφωνα με τους ερευνητές, δύο εβδομάδες… εκπαίδευσης του «κακού» χεριού είναι αρκετές για να μάθει κάποιος να το χρησιμοποιεί.
Στα πειράματα που έκαναν οι ειδικοί, η χρήση του «κακού« χεριού έδειξε ότι περιορίζει την τάση που έχει κάποιος να ενεργεί παρορμητικά ή επιθετικά. Οπως αναφέρουν, αν κάποιος εργάζεται σε ένα περιβάλλον που υπάρχει έντονο στρες και περίεργο «κλίμα», το να χρησιμοποιεί το «κακό» χέρι του (π.χ να χρησιμοποιεί με το «κακό» χέρι το ποντίκι του υπολογιστή) θα τον διατηρεί σε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση ώστε να μην ξεσπάει και να μην τσακώνεται με τους συναδέλφους του. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Current Directions of Psychological Science».
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory