Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Αστείες φωτογραφίες γάμων .

Γυναίκες και μεγάλα στήθη .

Η απόλυτη επιβίωση .

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης επιβιώσει Απολύομαι

Harley νεκροφόρα, για όσους θέλουν το τελευταίο ταξίδι σε 2 τροχούς ...


Εφευρετικός λάτρης των μηχανών έφτιαξε ειδικό κουβούκλιο

Για όσους θέλουν το τελευταίο ταξίδι σε 2 τροχούς, υπάρχει μια νεκροφόρα... Harley
Δεν είναι σπάνιο όταν κάποιος φεύγει από το μάταιο τούτο κόσμο να διατυπώνει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία που θέλει να τηρηθεί στην κηδεία του. Ο αναβάτης και λάτρης των μηχανών Harley, Joerg Grossman, αποφάσισε να κάνει κάτι για όσους επιθυμούν το «τελευταίο ταξίδι» τους να είναι πάνω (ή για την ακρίβεια δίπλα) σε μια μοτοσικλέτα Harley Davidson…
O 48χρονος  σχεδίασε και δημιούργησε ένα ειδικό κουβούκλιο, το οποίο τοποθετεί στο πλάι της μηχανής του, και αναλαμβάνει να φιλοξενήσει το φέρετρο. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα το κουβούκλιο προσαρμόστηκε σε μια Kawasaki για την πρώτη του δοκιμή.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Grossman, η ιδέα προέκυψε για τους σκληροπυρηνικούς μηχανόβιους, που δεν θέλουν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους μηχανή ούτε στην τελευταία τους «βόλτα».
Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους έχει ήδη δεσμευτεί να παραδώσει σε διάφορους ενδιαφερόμενους μέσα στο 2012, 10 τέτοια κουβούκλια, καθένα εκ των οποίων κοστίζει περίπου 60.000 Ευρώ.  Ο ίδιος εκτιμά ότι μόνο στη Γερμανία θα μπορούσαν να γίνονται 1000 κηδείες το χρόνο με χρήση μοτοσικλέτας. Βέβαια το επιπλέον κόστος είναι δυσανάλογο, καθώς η τιμή ενοικίασης είναι 1.200 Ευρώ (σε σύγκριση με τα 200 Ευρώ μιας «κανονικής» νεκροφόρας).
http://www.akous.gr/post.asp?uid=6685&home=1 

Παράξενα ανατομικά σχέδια .

1131 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
268 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
342 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
432 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
532 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
632 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
731 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ
930 Παράξενα Ανατομικές Τατουάζ

Με πόσους άνδρες έχει πάει η μέση Ελληνίδα;


Έρευνα εταιρείας προφυλακτικών έδωσε απάντηση
Επιπόλαιοι οι νέοι στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από έρευνα της Durex για τη χρήση του προφυλακτικού στη χώρα μας. Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex και τα αποτελέσματα για την Ελλάδα είναι ανησυχητικά.


Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να είχε κάνει. Το 33% μάλιστα από την πρώτη φορά έμεινε εκτεθειμένο στους κινδύνους του σεξ, αφού εκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων (48%) που έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις υποστήριξε ότι πήρε το ρίσκο θεωρώντας ότι ο σύντροφος τους δεν ήταν φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, χωρίς βέβαια να έχει τα απαραίτητα εχέγγυα από το σύντροφό του.
Το 22% των αντρών έχουν απιστήσει, ενώ το ποσοστό για τις γυναίκες είναι στο 9%.
Ακόμη, η έρευνα έδειξε πως το 8% των αντρών έχει παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό!
Όσον αφορά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδού τα αποτελέσματα: Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι Έλληνες κατά μέσο όρο 30 σεξουαλικούς συντρόφους.

Απίστευτες τούρτες .

Απίστευτο kolaci01 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci02 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci04 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci06 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci08 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci11 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci13 Τούρτες (17 pics)
Απίστευτο kolaci15 Τούρτες (17 pics)

Αλεξάνδρα Κολλοντάι, μια ξεχωριστή Σοβιετική ηρωίδα


Στις 31 Μαρτίου του 1872 ήρθε στη ζωή η σπουδαία επαναστάτρια, φεμινίστρια και συγγραφέας Αλεξάνδρα Κολλοντάι, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα πρέσβειρα στον κόσμο το 1923, όταν διορίστηκε από τη Σοβιετική Ένωση στην πρεσβεία της Νορβηγίας το 1923.
Η ουκρανικής καταγωγής ακτιβίστρια Αλεξάνδρα Μιχαΐλοβνα Κολλοντάι ήταν μια ασυνήθιστη μορφή στην ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης, αφού ήταν μια «Παλιά Μπολσεβίκα» και μείζων δημόσια κριτικός του Κομμουνιστικού Κόμματος, η οποία όμως η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/03/blog-post_2916.html#ixzz1qlTizO8b

Πίνακες φτιαγμένοι από σεξ!


Ζευγάρια δημιουργούν έργα τέχνης ξαπλώνοντας πάνω σε μπογιές!


O καλλιτέχνης Alexandrer Esquerra βρήκε έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για να δημιουργήσει τη νέα του έκθεση ζωγραφικής. Περιλαμβάνει χρώματα, τελάρα και σεξ.
Ναι, καλά διαβάσατε. Ο καλλιτέχνης καλεί ζευγάρια που θέλουν να δημιουργήσουν και τους αναθέτει μια αποστολή! Να μεγαλουργήσουν καλλιτεχνικώς... μέσω του σεξ! Έτσι, αφήνει τα ζευγάρια σε ένα τελείως ιδιωτικό σκηνικό, με κεριά, χαμηλό φωτισμό, ακόμα και θερμαινόμενους καμβάδες, να καλυφθούν με μπογιές και να ζωγραφίσουν με τα σώματά τους ενώ κάνουν έρωτα, προτρέποντάς τους να απολαύσουν τη διαδικασία και να μη νοιάζονται για το αποτέλεσμα!
Ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του πως η έμπνευση του ήρθε μετά από μια νύχτα πάθους... "Ξύπνησα μετά από ένα βράδυ γεμάτο σεξ και βρήκα το -συνήθως τακτοποιημένο- δωμάτιό μου τρομερά ακατάστατο. Αμέσως είδα την καλλιτεχνική πλευρά του σεξ".
"Κοιτάς τους πίνακες και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν το ζευγάρι ήταν γκέι ή στρέιτ, νέοι ή γέροι, παντρεμένοι ή παράνομοι εραστές. Αυτό είναι που μου αρέσει πιο πολύ", ανέφερε.
http://www.akous.gr

Ζεστή μπύρα ?


Κύριοι, καθίστε, τα νέα είναι συγκλονιστικά: το κρύο δεν είναι φίλος του ζύθου...
«Μπίρα» και «παγωμένη» είναι δυο λέξεις που πάνε πάντα μαζί, σαν τον Abbott και Costello! Έλα όμως που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα πράγματα δεν είναι μάλλον όπως τα νομίζαμε...
Σύμφωνα με τον Mark Garrison, γευσιγνώστη του «Slate», όλη αυτή η παράνοια με την παγωμένη μπίρα είναι μια καλοστημένη συνωμοσία! Μια προπαγάνδα με λίγα λόγια των κολοσσών της ζυθοποιίας για να μασκάρουν την πενιχρή γεύση των κακής ποιότητας μπιρών τους κάτω από την παγωμένη αίσθηση, που στραγγαλίζει κάθε έννοια γεύσης. Και κάτι ακόμα: οι χαμηλές θερμοκρασίες όχι μόνο καμουφλάρουν την κακή γεύση, αλλά αυξάνουν και τη συγκέντρωση του ανθρακικού, δίνοντας στο άγευστο προϊόν ένα ευχάριστο «τσούξιμο».
Ο Garrison ισχυρίζεται μάλιστα ότι καμιά μπίρα δεν πρέπει να σερβίρεται κάτω από 5°C, καθώς η γεύση της γίνεται νερό! Είπαμε, οι χαμηλές
θερμοκρασίες φυλακίζουν τα αρώματα και «πνίγουν» την μπιρίτσα, γεγονός που συμφέρει τις ζυθοποιίες που παράγουν άθλια προϊόντα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θες να απολαύσεις μια μπιρίτσα στο σπίτι, κάνε το πείραμα του Garrison: ξεφορτώσου το παγωμένο ποτήρι και βάλε την μπίρα σου σε ποτήρι με θερμοκρασία δωματίου. Επιπλέον, βγάλε την μπίρα από το ψυγείο και άφησέ τη για λίγο να «συνέρθει» πριν την καταναλώσεις. Και ο κανόνας λέει: οι μπίρες σταριού, οι pilsners και οι λοιποί «ελαφριοί» ζύθοι σερβίρονται σε θερμοκρασία 5-7°C, ενώ οι μαύρες (cask ales και stouts) σε 10-12°C. Όσο για τις ambers και τις bocks, κάπου ανάμεσα.
Δοκίμασέ το, ενδέχεται να έχει δίκιο. Δεν μπορεί, κάτι θα ήξεραν οι αρχαίοι που την έπιναν ζεστή.

Σε ποιά χώρα ξεκίνησε το έθιμο της πρωταπριλιάς .


  Κι όμως, το έθιμο της πρωταπριλιάς ΔΕΝ ξεκίνησε στην Ελλάδα!! Τα ψέματα της 1ης Απριλίου, μας έχουν έρθει από την Ευρώπη αλλά υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκαν.
Εκδοχή πρώτη
  Η πρώτη εκδοχή θέλει το έθιμο να ξεκίνησε από τους Κέλτες. Λαός της βορειοδυτικής Ευρώπης, οι Κέλτες, ήταν δεινοί ψαράδες. Η εποχή του ψαρέματος ξεκινούσε την 1η Απριλίου. Όσο καλοί ψαράδες όμως και να ήταν, την εποχή αυτή του χρόνου τα ψάρια πιάνονται δύσκολα. Έτσι και αυτοί, όπως προστάζει ο κώδικας δεοντολογίας των ψαράδων όλων των εποχών, έλεγαν ψέματα σχετικά με τα πόσα ψάρια είχαν πιάσει. Αυτή η συνήθεια, έγινε με το πέρασμα του χρόνου έθιμο.
Εκδοχή δεύτερη

  Η δεύτερη εκδοχή θέλει γενέτειρα του εθίμου την Γαλλία του 15ου αιώνα, στην οποία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πρώτη του Απρίλη είχε καθιερωθεί ως πρωτοχρονιά. Έτσι ενώ όλη η άλλη Ευρώπη την πρωτοχρονιά την γιόρταζε την 1 Ιανουαρίου, οι Γάλλοι, ήταν οι μοναδικοί που ξεχώριζαν, και την γιόρταζαν την 1 Απρίλη.
  Όταν το 1564 ο βασιλιάς Κάρολος θ’ αποφάσιζε να το αλλάξει, καθιερώνοντας ως πρώτη του έτους την 1 Ιανουαρίου, συνάντησε έντονες αντιδράσεις από ορισμένους ένθερμους οπαδούς του εθίμου, οι οποίοι επέμεναν σε πείσμα όλων των άλλων να γιορτάζουν σαν πρωτοχρονιά την Πρωταπριλιά. Οι άλλοι που δέχτηκαν την αλλαγή πείραζαν τους «παραδοσιακούς» με κάλπικα πρωτοχρονιάτικα δώρα και πιπεράτα ψέματα.
Εκδοχή τρίτη

  Για κάποιους πάλι, οι πρωταπριλιάτικες φάρσες οφείλουν την ύπαρξή τους στη γιορτή της «Kοροϊδίας και του Ξεγελάσματος» της ρωμαϊκής Θεάς «Bένους Aπρίλις», δηλαδή της Aπριλίου Aφροδίτης, που έδινε το έναυσμα για απελευθέρωση του πνεύματος ταυτόχρονα με την οργιώδη απελευθέρωση της φύσης…

Η Πρωταπριλιά στην Ελλάδα

  Στην Ελλάδα διαφοροποιήθηκε το έθιμο και πήρε την γνωστή ελληνική χροιά . Η βασική ιδέα βέβαια παρέμεινε ίδια. Λέμε αθώα ψέματα με σκοπό να ξεγελάσουμε το «θύμα» μας. Σε κάποιες περιοχές της πατρίδας μας, θεωρούν ότι όποιος καταφέρει να ξεγελάσει τον άλλο, θα έχει την τύχη με το μέρος του όλη την υπόλοιπη χρονιά. Σε κάποιες άλλες πιστεύουν ότι ο «θύτης» θα έχει καλή σοδειά στις καλλιέργειες του.Όσο για το «θύμα», πιστεύεται ότι, σε αντίθεση με τον «θύτη», θα έχει γρουσουζιά τον υπόλοιπο χρόνο και πιθανότατα αν είναι παντρεμένος θα χήρεψει γρήγορα. Στη Θράκη το βρόχινο νερό της Πρωταπριλιάς θεωρείται θεραπευτικό και γι’ αυτό το μαζεύουν σε μπουκάλι και πίνει απ’ αυτό ο άρρωστος.

  Στην Κομοτηνή, την παλιά Γκιουμουλτζίνα, λέγανε πως την πρωταπριλιά το είχαν σε καλό να γελούν, «για να γίνουν τα κουκούλια τους»,όταν, βέβαια, είχαν σηροτροφία (εκτροφή μεταξοσκωλήκων). Στην Τζαντώ της Ανατολικής Θράκης, είχανε, λέει, σε καλό να γελάσουν τον άλλον, για να κάνουν τα δέντρα καρπό Μα κείνος που ξεγελιόταν το είχε σε κακό όλο το χρόνο θα ήτανε γελασμένος, κι αν ήταν παντρεμένος, θα χήρευέ. Στην Άνδρο, πάλι, λένε ψέματα την 1η του Μάρτη κι όχι την Πρωταπριλιά.

Πηγές: el.wikipedia.org,  (Εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος Λαρούς Μπριτάννικα τ.51ος, σ.72 )

Ποιές τροφές κόβουν την πείνα .

Μήλα

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος, αλλά οι λιγούρες δεν σας αφήνουν; Δείτε ποιες τροφές θα σας κρατήσουν μακριά από το ψυγείο και τα τσιμπολογήματα, χωρίς να σας προσθέσουν πολλές θερμίδες.
Όλοι όσοι έχουν κάνει έστω και μια φορά δίαιτα στη ζωή τους, ξέρουν ότι ο χειρότερος εχθρός είναι οι λιγούρες για διάφορες απαγορευμένες τροφές και η συνεχής πείνα που αισθανόμαστε, καθώς δεν τρώμε τις τροφές και τις ποσότητες που θα θέλαμε. Αυτό, όμως, που πρέπει να προσέχουμε όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος, είναι να μην πέφτουμε θύματα μιας δίαιτας-αστραπή που θα μας εξαντλήσει, θα χάσουμε βάρος γρήγορα στραπατσάροντας το μεταβολισμό μας και στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να πάρουμε ό,τι κιλά χάσουμε πίσω, αλλά να κάνουμε σωστές επιλογές. Τι σημαίνει αυτό;
Η απώλεια βάρους ακολουθεί την απλή εξίσωση «καίμε περισσότερα από αυτά που καταναλώνουμε» πράγμα που σημαίνει ότι καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες ημερησίως, αυξάνοντας τη σωματική μας δραστηριότητα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα μας κάνει να πεινάμε περισσότερο και να… λιγουρευόμαστε διάφορες «απαγορευμένες» τροφές; Ναι, εκτός αν επιλέξουμε τις τροφές που είναι και υγιεινές και όχι πολύ θερμιδογόνες και ταυτόχρονα ελέγχουν την όρεξή μας, μας χορταίνουν και μας απαλλάσσουν από τα τσιμπολογήματα και το άνοιγμα του ψυγείου κάθε μισάωρο.
Με τέτοιου είδους τροφές, δεν θα αισθανθείτε ποτέ ότι τρώτε πολύ, ούτε θα νιώσετε έντονο το αίσθημα της πείνας, καθώς σας κρατούν χορτάτους για περισσότερη ώρα, με μικρό θερμιδικό περιεχόμενο. Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι «έξυπνες» τροφές;
Μήλα: Εκτός από το γιατρό, κρατούν μακριά και την πείνα, λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες – την ίδια στιγμή που οι θερμίδες τους είναι ελάχιστες (1 μέτριο μήλο αποδίδει περίπου 80 θερμίδες). Οι φυτικές ίνες μας βοηθούν να αισθανόμαστε χορτάτοι για περισσότερη ώρα, λόγω του ότι διογκώνονται στο στομάχι, απορροφούν νερό και μένουν περισσότερο χρόνο στο έντερο με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε λιγότερο φαγητό για να χορτάσουμε. Με το «τρικ» των φυτικών ινών ο οργανισμός δεν αναζητά στη συνέχεια υδατάνθρακα, άρα κι εσείς μένετε μακριά από τροφές που θα σας κοστίσουν σε κιλά. Βραζιλιάνικη έρευνα του 2003, μάλιστα, έδειξε ότι όσοι υπέρβαροι καταναλώνουν 3 μικρά μήλα ή αχλάδια την ημέρα, χάνουν σημαντικά περισσότερο βάρος σε σχέση με τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα παρουσιάζουν χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
Βρώμη: Άλλη μια πλούσια σε φυτικές ίνες τροφή, η βρώμη περιέχει «καλούς» υδατάνθρακες, τους οποίους ο οργανισμός «καίει» αργά κι έτσι δεν πεινάμε γρήγορα μετά την κατανάλωσή τους, συν του ότι οι φυτικές της ίνες παρουσιάζουν την ίδια δράση με τα μήλα. Λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη της, η βρώμη είναι επίσης ιδανική για διαβητικούς, ενώ μαζί με λίγο γάλα με χαμηλά λιπαρά και πασπαλισμένο λιναρόσπορο μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό πρωινό γεύμα.
Νερό: Όποτε νιώθετε μια έντονη λιγούρα για κάτι, αλλά ξέρετε πως το σώμα σας έχει καταναλώσει πριν λίγο όλα αυτά που χρειάζεται, τότε δοκιμάστε να «πνίξετε» τη λιγούρα σας με νερό. Ειδικά σε περιόδους που προσπαθείτε να χάσετε βάρος, το νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σας «φουσκώσει» χωρίς θερμίδες, θα σας ενυδατώσει και θα «εξαπατήσει» τον εγκέφαλό σας, οδηγώντας σας μακριά από εκείνα τα σοκολατάκια που έχετε κρύψει στο ντουλάπι. Σύμφωνα, μάλιστα, με μελέτες, όσοι πίνουν 2 ποτήρια νερό πριν τα γεύματά τους χάνουν περισσότερο βάρος από τους υπόλοιπους.
Σπόροι κουκουναριού: Λίγοι σπόροι κουκουναριού στο φαγητό θα μειώσουν εγγυημένα την όρεξή σας αργότερα, καθώς περιέχουν ένα χημικό που ονομάζεται πινολενικό οξύ, το οποίο φημίζεται γι’ αυτή του την ιδιότητα και ανήκει ουσιαστικά στα πολυακόρεστα λιπαρά. Σύμφωνα με έρευνες, το πινολενικό οξύ διεγείρει δυο συγκεκριμένες ορμόνες οι οποίες μειώνουν την όρεξη, τη χολοκυστοκινίνη (CCK) και τη γλυκαγόνη πεπτιδίου 1 (GLP1). Οι ορμόνες αυτές στέλνουν σήμα κορεσμού στον εγκέφαλο, μειώνοντας έτσι την επιθυμία για φαγητό μέχρι και 30% σύμφωνα με μελέτες, ενώ ταυτόχρονα οι κουκουναρόσποροι περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης, παρέχοντας ενέργεια στον οργανισμό – με λίγα λόγια αποτελούν μια από τις καλύτερες διατροφικές επιλογές σε καιρούς δίαιτας και μη.
Σούπες: Τις συνιστούν όλοι οι διαιτολόγοι –αρκεί να είναι χαμηλού θερμιδικά περιεχομένου και να μην περιέχουν πολύ αλάτι – σε περιόδους δίαιτας και ένας από τους λόγους είναι ότι λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε νερό καταστέλλουν την όρεξη, ενώ παρέχουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό. Ο ζωμός κρέατος και οι σούπες λαχανικών αποτελούν τις καλύτερες επιλογές και καλό είναι να αποφεύγετε τις έτοιμες, οι οποίες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.
Λιναρόσπορος: Εκτός του ότι αποτελεί μια πολύ καλή πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, ο λιναρόσπορος είναι επίσης πλούσιος σε φυτικές ίνες, με 30 γραμμάρια αυτού να παρέχουν 8 γραμμάρια φυτικών ινών. Έτσι, όσο περισσότερο λιναρόσπορο καταναλώνετε με κάθε σας γεύμα, τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί το σάκχαρό σας να ανέβει (οι απότομες αυξομειώσεις φέρνουν και απότομη πείνα) και κατ’ επέκταση οι ορμόνες της… πείνας δεν εκκρίνονται ανορθόδοξα. Το καλύτερο, όμως, με το λιναρόσπορο είναι ότι μπορείτε να τον πασπαλίσετε σε ό,τι κι αν επιλέξετε να φάτε, από το κρέας μέχρι τις σαλάτες σας κι από τα smoothies μέχρι το γιαούρτι σας.
Σαλάτες: Μια μικρή πράσινη σαλάτα πριν το γεύμα, μας κάνει να αποφεύγουμε τις υπερβολές και ταυτόχρονα η υψηλή περιεκτικότητά της σε φυτικές ίνες καθυστερεί την είσοδο της γλυκόζης στο αίμα και κατ’ επέκταση το αίσθημα πείνας. Μελέτη δημοσιευμένη στο Journal of the American Dietetic Association, μάλιστα, αναφέρει ότι όσοι τρώνε μια σαλάτα 100 θερμίδων πριν το φαγητό, τελικά καταναλώνουν κατά 12% λιγότερες θερμίδες.
Πράσινο τσάι: Γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το πράσινο τσάι διεγείρει την παραγωγή ορμονών που ελέγχουν την όρεξη, ενώ ταυτόχρονα πιστεύεται ότι προωθεί τη θερμογένεση (παραγωγή θερμότητας από την πέψη των τροφών) αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό και μας τονώνει ενεργειακά.
Μαύρη σοκολάτα: Να μια επιλογή που σίγουρα θα κάνετε, προτού καν δοκιμάσετε όλα τα παραπάνω. Όντως, η μαύρη σοκολάτα βοηθά στον έλεγχο της όρεξης και του σακχάρου του αίματος, ενώ περιέχει και αντιοξειδωτικά, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, αυτό, όμως, που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι η μαύρη σοκολάτα δεν έχει ιδιαίτερα λιγότερες θερμίδες από τη γάλακτος, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε την ποσότητα που καταναλώνετε και να μην ξεπερνάτε τα 1-2 μικρά κομματάκια.
Πηγή: clickatlife.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory