Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Παραλίες μιάς άλλης εποχής .

Τα μωρά των απόκρεων .

Χάρμα οφθαλμών .

Με πιό ζώδιο ταιριάζετε;Κριός: Τα ένα από τα καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι η Παρθένος. Καμία σχέση η Παρθένος με τον Κριό. Ο Κριός τραβάει μπροστά, δεν καταλαβαίνει τίποτα, βάζει μπροστά το κεφάλι και μετά πηγαίνει και η σκέψη και η λογική. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά, υπεραναλυτική, τα ψάχνει όλα, τις λεπτομέρειες…τίποτα κοινό. Όμως, ο ένας δίνει στον άλλον, αυτό που του λείπει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και στα δυο αυτά ζώδια λείπουν πράγματα, και σ΄ αυτά τα πράγματα που λείπουν στον καθένα, έρχεται ο άλλος και «κουμπώνει». Έτσι, η Παρθένος

Πως πάνε οι μεξικανοί για δουλειά .
Αστεία σουτιέν .

Funky Bras01 Funky Σουτιέν (12 pics)
Funky Bras02 Funky Σουτιέν (12 pics)
Funky Bras03 Funky Σουτιέν (12 pics)
Funky Bras04 Funky Σουτιέν (12 pics)
Funky Bras06 Funky Σουτιέν (12 pics)
Funky Bras07 Funky Σουτιέν (12 pics)
Funky Bras10 Funky Σουτιέν (12 pics)

Αυτοκίνητο για τυφλούς .

Οι αρχαίοι Ελληνες ταξίδευαν στην Αμερική .Οι προϊστορικοί Έλληνες, σύμφωνα με τον δρ. Μηνά Τσικριτσή, ερευνητή των αιγαιακών γραφών, είχαν επισκεφτεί τη Βόρεια Αμερική χιλιάδες χρόνια προτού την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε από τη μελέτη ενός κειμένου του Πλουτάρχου, το «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης», όπου στις παραγράφους 941Α-942 περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μία ήπειρο η οποία βρίσκονταν «δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας».
Σύμφωνα με τον Μηνά Τσικριτσή, ο οποίος συνεχίζει την έρευνα που έκανε πριν από δύο χρόνια ο καθηγητής Η. Μαριολάκος που είχε υποστηρίξει ότι οι προϊστορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής και την οποία επισκέπτονταν, από το κείμενο του Πλουτάρχου με χρήση ειδικών προγραμμάτων με Η/Υ αποκαθίσταται μια λησμονημένη ιστορική πραγματικότητα, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς -αν όχι όλους- ερευνητές.
Στη ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι πριν τον Κολόμβο υπήρχε μία επικοινωνία που ξεκινά από τη Μινωική εποχή μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια. Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την Εποχή του Χαλκού είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκού που βρισκόταν σε μια λίμνη (την ονομάζει Superior) του Καναδά.
Φαίνεται, όπως σημειώνει, ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει την παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμιξίες με του ντόπιους.
Στη συνέχεια, την Εποχή του Σιδήρου το ενδιαφέρον για την περιοχή παράκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνια αποστέλλονται κάποια πλοία σε περιοχές που είχαν την λατρεία του Κρόνου για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.
«Όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος», λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με τον κ. Τσικριτσή, και το ότι στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά έχουν γίνει μεγάλες εξορύξεις χαλκού σε μία περίοδο, μεταξύ 2400 και 1200 πΧ, παρότι η περιοχή βρίσκονταν στη λίθινη εποχή.
Σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου ο συντονιστής του διαλόγου, ο Λαμπρίας καλεί τον Σύλλα τον Καρχηδόνιο να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από του υπηρέτες του ναού του Κρόνου στην Καρχηδόνα, Την ιστορία που αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο. Τελικά τα δεδομένα που αναφέρει το κείμενο επιβεβαιώνουν, όπως δείχνει η μελέτη του κ. Τσικριτσή, με τη χρήση Η/Υ, την περιγραφή ενός ταξιδιού το 86 μΧ που πραγματοποιήθηκε από τον Καναδά στην Καρχηδόνα. Τα συμπεράσματα συνοψίζονται στα παρακάτω:
1. Το αποκαλυπτικό κείμενο προσδιορίζει σωστά την απόσταση από τη Βρετανία στο νησί της Ωγυγίας- την Ισλανδία, με καράβι με κουπιά που πλέει 5 ημέρες (880 km).
2. Αναφέρει μία μεγάλη ηπειρωτική γη που στην περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά (Γροιλανδία, Νήσο Baffin, Newfoundland) που ισαπείχαν, βορειοδυτικά της Βρετανίας.
3. Προσδιορίζει ότι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος (στην ίδια ευθεία) βρίσκεται η είσοδος του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου (Gulf of St. Laurence) με την Κασπία θάλασσα, γεγονός που παρατηρούμε στην ευθεία της.
4. Προσδιορίζει ορθά ότι ο κόλπος του Αγ. Λαυρεντίου είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μαιώτιδα λίμνη, τη σημερινή Αζοφική. Στις ακτές του κόλπου αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά και μετά την αποστολή του Μυκηναΐου Ηρακλή, πιθανόν τον 15ο αιώνα πΧ, αναθερμάνθηκε το ελληνικό στοιχείο που έσβηνε από τις επιμειξίες με τους ντόπιους (εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με το Ιόλαο, αλλά ήταν μία εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγ. Λαυρεντίου που κατοίκησαν).
5. Καθορίζει περίοδο τριάντα χρονών, μετά την οποία ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής: όταν ο Πλανήτης Κρόνος ανατέλλει με τον αστερισμό του Ταύρου. Τα αστρονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι σε γεωγραφικό πλάτος βόρειο 47ο, τον 1ο αιώνα μΧ, η περίοδος αυτή ήταν στα τέλη Μαΐου του 86 μΧ.
6. Όταν ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής τρεις μήνες έμεναν στο νησί της Γροιλανδίας βόρεια (60ο Ν), που ο ήλιος δύει μόνο μια ώρα την περίοδο του θερινού ηλιοστασίου μεταξύ 9/6 και 9/7. Ο προσδιορισμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το νησί της Γροιλανδίας πρέπει να ταυτιστεί με τον κάτω κόσμο, όπου είχε ταφεί ο Κρόνος σε σπήλαιο και φυλασσόταν από τον Δία.
7. Ο λόγος των μεγάλων ταξιδιών την Εποχή του Χαλκού τεκμηριώνεται από τον καθαρό χαλκό, που βρισκόταν σε μεγάλες ποσότητες στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά. Από την περιοχή αυτή εξορύχτηκαν 50.000 τόνοι χαλκού μεταξύ 2400 και 1200 πΧ.
8. Στην εποχή του Πλουτάρχου ο ίδιος αναφέρει, ότι δεν μετέφεραν χαλκό αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.
9. Τέλος είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής γεωγραφικής γνώσης, με αποτέλεσμα να συμβουλεύουν για μελλοντικές αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μΧ που ήταν ιερέας στο Μαντείο των Δελφών, έχει αυτή τη γνώση.
10. Το ταξίδι επιστροφής φαίνεται ότι γινόταν από βόρεια, ξεκινώντας από τον Καναδά, πήγαιναν στη Γροιλανδία (νησί του Κρόνου) έφθαναν στην Ισλανδία και από εκεί έφθαναν στη Βρετανία. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα Μυκήνες (Mykines) το δυτικότερο νησί των Faeroe
Συμπερασματικά, η έρευνα του Μηνά Τσικριτσή είναι ότι πραγματοποιήθηκε ταξίδι από τον Καναδά στην Καρχηδόνα τον Μάιο του 86 μΧ.
Σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με Υ/Η γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή, στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή είχαν πάει στην περιοχή και αρχαιότεροι Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες.
Τα στοιχεία αυτά έρχονται και επιβεβαιώνουν αρχαιολογικά διάσπαρτα ευρήματα γραφής – και όχι μόνο – από περιοχές στην Αμερική. Τελικά πριν τον Κολόμβο, τους Κινέζους και τους Βίκινγκς είχαν πάει στην Αμερική και Έλληνες τουλάχιστον τον 1ο αιώνα πΧ και πιθανόν ήδη τη 2η χιλιετία πΧ.
[via]

Νήσος του σέξ στην Ελλάδα .


Το πρώτο ελληνικό xxx νησάκι μόνο για άντρες είναι γεγονός στον Αργοσαρωνικό: γεννηθήτω ξέρα της ηδονής…
Μια βραχονησίδα κοντά στο Αγκίστρι επιλέχτηκε ως ο καταλληλότερος τόπος για να στηθεί ένας επίγειος παράδεισος για τον άντρα! Το project θα είναι πανέτοιμο στις αρχές του καλοκαιριού για να υποδεχτεί τους πρώτους… τολμηρούς.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό ότι μεγάλο αραβικό fund -όχι σαν αυτό που θα αγόραζε τον Παναθηναϊκό- έψαχνε χώρο για να στήσει μια ροζ επένδυση στην Ελλάδα, το θέμα όμως σκόνταφτε σε γραφειοκρατικά και νομικά τερτίπια. Κι εδώ μπαίνει η κρίση κα τα θετικά υποπροϊόντα της! Η οικονομική δυσπραγία άνοιξε λοιπόν και πάλι την υπόθεση και το μεγαλόπνοο έργο μπήκε τώρα σε «fast track» (Διαδικασία Ταχείας Αδειοδότησης). Πρόκειται για γκράντε επένδυση, μην το ξεχνάμε αυτό.
Τι θα περιλαμβάνει το ερωτονήσι; Καταρχάς, γυναίκες! Πολλές γυναίκες! Πρόθυμες γυναίκες, αν καταλαβαίνεις. Κατά δεύτερο, γυμνισμό. Σχεδόν υποχρεωτικό. Κανείς δεν θα σε αναγκάζει δηλαδή, αλλά θα είναι τόσα τα κίνητρα για το τσιτσίδωμα -όπως προκύπτει από τον στρατηγικό σχεδιασμό- που θα θες να τα πετάξεις τα ρουχαλάκια σου. Τι κίνητρα; Κοίτα, στο νησί της ηδονής το μόνο νόμισμα που περνάει είναι το σεξ. Καταλαβαινόμαστε θαρρώ…
Και μετά αρχίζουν τα ωραία: το menu! Ο κατάλογος περιλαμβάνει σεξ μέχρι τελικής πτώσεως, θεματικά events για την πραγματοποίηση κάθε αντρικής φαντασίωσης (εντός νόμου πάντα), ομαδικές συνευρέσεις (βλέπε όργια), ενώ κάθε ιδιαίτερη απαίτηση θα μπορεί -στο μέτρο του δυνατού- να ικανοποιηθεί. Όταν οι άραβες οραματίζονται, έχουν όραμα, πώς να το κάνουμε!
Και τι θα κοστίσει; Εδώ είναι η καινοτομία! Στη βραχονησίδα της απόλαυσης πληρώνεις με τη μέρα, όχι με την «υπηρεσία». Θα υπάρχουν μάλιστα διάφορα πακέτα παροχών για κάθε βαλάντιο, όπως υπόσχεται ο επενδυτής, χωρίς βέβαια εκπτώσεις στην ποιότητα της… διέγερσης: τα ροζ αγαθά θα είναι διαθέσιμα σε όλους, η ημερήσια ταρίφα θα καθορίζεται από το επίπεδο διαμονής και από μια σειρά exclusive προνομίων: χρήση του χαμάμ, ενοικίαση στολών και κοστουμιών, μασάζ και spa κ.λπ. Αλλά θα μου πεις για spa θα πας στον βράχο του έρωτα;
Υπάρχει μάλιστα και σχεδιασμός για αποκλειστικό καράβι που θα σε μεταφέρει στον προορισμό σου, όπου φιλότιμα κορίτσια θα σου δίνουν μια πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στο νησί. Μην πάρεις ωστόσο μαζί σου φωτογραφική, καθώς η λήψη φωτογραφιών απαγορεύεται αυστηρά. Δεν πας άλλωστε για τουρισμό.
Θες κι άλλα; Τα ’χεις. Η είσοδος στο νησί είναι απαγορευμένη στις γυναίκες που δεν έχουν καμιά δουλειά εκεί. Αν δεν είναι εργαζόμενη, που μπορείς να την «αποκτήσεις» δηλαδή, δεν θα βρίσκεται πάνω στον αντρικό παράδεισο. Κανένας φόβος λοιπόν για περίεργα συναπαντήματα…
Κύριοι, οι στιγμές είναι ιστορικές. Ετοιμάστε τα μπογαλάκια σας, φεύγετε «διακοπές»! Έλα που δεν ψήθηκες, σαν να σε βλέπω να το γκουγκλάρεις για περισσότερες πληροφορίες (και φωτογραφικό υλικό). Δυστυχώς όμως, το project θα παραμείνει όνειρο, καθώς σήμερα είναι Πρωταπριλιά και το νησί είναι κομματάκι φανταστικό. Καλό μήνα σε όλους!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory