Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

Πόλεις σε άσπρο - μαύρο .

Τα παράξενα σπόρ του κόσμου .

Εικόνες .

 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)
 Καθημερινά τυχαιότητα Απόγευμα στο HQ (36 Φωτογραφίες)

Μπριζίτ Μπαρντό: «Ο Χουάν Κάρλος είναι η ντροπή της Ισπανίας»


Χουάν Κάρλος, βασιλιάς, μονάρχης, Ισπανία, ηθοποιός, Μπριζίτ Μπαρντό, κυνήγι, ελ
«Σοκαρισμένη και σκανδαλισμένη» δήλωσε η Γαλλίδα ηθοποιός και υπέρμαχη της προστασίας των ζώων Μπριζίτ Μπαρντό από την είδηση ότι ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος συμμετείχε στην Μποτσουάνα σε κυνήγι ελεφάντων.
«Είναι απρεπές, αποκαρδιωτικό και ανάξιο ενός ανθρώπου του κύρους σας. Δεν είστε καλύτερος από τους λαθροκυνηγούς που λεηλατούν τη φύση, είστε η ντροπή της Ισπανίας», γράφει η Μπαρντό σε επιστολή της προς τον Ισπανό μονάρχη, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ίδρυμα προστασίας των ζώων που έχει ιδρύσει η ίδια.
Ο 74χρονος Χουάν Κάρλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γοφό καθώς υπέστη κάταγμα από πτώση κατά τη διάρκεια ιδιωτικής επίσκεψής του στην Μποτσουάνα, ανακοίνωσε ο βασιλικός οίκος, χωρίς να διευκρινίσει τις συνθήκες του ατυχήματος.
Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «El Pais», ο βασιλιάς κυνηγούσε ελέφαντες όταν έπεσε.
«Ελπίζω ότι με το πέσιμο αυτό θα αλλάξετε αντιλήψεις και ότι στο εξής θα προστατεύετε τη βιοποικιλότητα και σε άλλα μέρη, πέρα από τα συνέδρια»,υπογραμμίζει η Μπαρντό στην επιστολή της.
Ο Χουάν Κάρλος ανέβηκε στον ισπανικό θρόνο το 1975, δύο ημέρες μετά το θάνατο του στρατηγού Φράνκο και χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού στην Ισπανία γιατί στήριξε τη δημοκρατική μετάβαση της χώρας.
http://www.iefimerida.gr

Γιατί οι γυναίκες ζούν πιο πολύ απο τους άντρες .

Μπορούν τα λουλούδια να μας πουν την ώρα;


Υπάρχει ένα ρολόι που λειτουργεί χωρίς γρανάζια, χαλαζίες και ηλεκτρονικά τσιπ. Ένα ρολόι από λουλούδια.
Έχει ωστόσο δύο μειονεκτήματα: δεν καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ η συννεφιά μπορεί να υπονομεύσει την αξιοπιστία του.
Πού βασίζεται ο μηχανισμός του; Στους λεγόμενους κιρκαδικούς ρυθμούς, χάρη στους οποίους τα πέταλα των λουλουδιών ανοίγουν και κλείνουν σε περιοδική βάση κάθε εικοσιτετράωρο. Αυτά τα «ρολόγια» ανακαλύφτηκαν το 1729 από τον αστρονόμο Ζαν-Ζακ Ντ’ Ορτού ντε Μαρέν.
Ένα χρόνο αργότερα ο Σουηδός φυσιοδίφης Κάρολος Λινναίος (1707-1778) εκμεταλλεύτηκε την εν λόγω ανακάλυψη και την παρατηρητικότητά του, για να φυτέψει στον κήπο του διαφορετικά λουλούδια τα οποία άνοιγαν και έκλειναν διαδοχικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν δείκτες ρολογιού.
Οι βοτανολόγοι αποδίδουν το άνοιγμα και το κλείσιμο των πετάλων στο λεγόμενο μηχανισμό της φωτοναστίας, κινήσεις των φυτών που πυροδοτούνται από φωτεινά ερεθίσματα.

Καταπληκτικοί βιβλιοστάτες .


Η «κόλλα» που οργάνωσε τις κοινωνίες


Η «κόλλα» που οργάνωσε τις κοινωνίες
Στην κορυφή ενός λόφου στη σημερινή Νοτιοανατολική Τουρκία βρίσκεται το αρχαιότερο ιερό λατρείας στον κόσμο. Με τους τεράστιους λίθινους στύλους του σε σχήμα Τ, σκαλισμένους με εικόνες ζώων, το Γκεμπεκλί Τεπέ αμφισβητεί μακροχρόνιες θεωρίες για τις ρίζες του πολιτισμού. Ενώ οι αρχαιολόγοι ανασκάπτουν στοιχεία και συζητούν το η συνεχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/04/blog-post_15.html#ixzz1sChyyssQ

Η καλύτερη μηχανή του καφέ .

Τι δεν πρέπει να κάνεις στο γυμναστήριο .

Τα 8 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο γυμναστήριο

Όπως σε κάθε χώρο όπου αλληλεπιδρούν αρκετοί άνθρωποι, έτσι και στα γυμναστήρια ισχύουν μερικοί άτυποι κανόνες που εξασφαλίζουν της σωστή λειτουργία τους.
Ίσως να μη μπορείτε να φανταστείτε ότι ακόμη και στο γυμναστήριο υπάρχουν μερικοί κανόνες συμπεριφοράς. Όπως σε κάθε χώρο όπου αλληλεπιδρούν άνθρωποι, έτσι κι εκεί, ισχύουν μερικοί άτυποι κανόνες που εξασφαλίζουν της σωστή λειτουργία του γυμναστηρίου.
Το πιθανότερο είναι να ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε στο γυμναστήριο. Ξέρετε όμως και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε; Ακολουθούν 8 συμβουλές που θα πρέπει να αποφεύγετε, αν θέλετε όλα να είναι ευχάριστα κατά την παραμονή σας σε αυτό το χώρο…
  • 1. Μην κάνετε «κατάληψη» στα όργανα
Θυμηθείτε, το γυμναστήριο είναι ένας κοινόχρηστος χώρος. Αν κάποιος θέλει να κάνει εναλλάξ μαζί σας κάποιο όργανο, αφήστε τον / την. Τα όργανα δεν είναι ιδιοκτησίας σας και όπως κι εσείς, έτσι κι άλλοι θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.
  • 2. Μην αφήνετε λερωμένα τα όργανα
Τίποτα δεν είναι πιο άσχημο και ανθυγιεινό, από το να κάθεστε σε ένα όργανο που είναι κερωμένο με τον ιδρώτα κάποιου άλλου. Φροντίστε λοιπόν κι εσείς να αφήνετε καθαρά τα όργανα αφού τα χρησιμοποιείτε. Τοποθετήστε μια πετσέτα κάτω από το μηχάνημά / πάγκο πριν αρχίσετε να κάνετε ασκήσεις. Αν ξεχάσετε, καθαρίστε το αφού τελειώσετε τη χρήση του.
  • 3. Μην ξεχνάτε να βάζετε τα βάρη στη σωστή τους θέση
Ξέρετε πόσο ενοχλητικό είναι όταν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι στο σπίτι σας. Έτσι κάπως θα νιώθουν και οι άλλοι, αν αφήνετε τα βάρη όπου θέλετε και όχι στη θέση τους. Να είστε διακριτικοί και τυπικοί και όταν τελειώνετε, να τοποθετείτε τα βάρη ή άλλο εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, στην κατάλληλη θέση.
  • 4. Μη ρίχνετε κάτω τα βάρη
Να είστε διακριτικοί και να σέβεστε τους γύρω σας. Όταν ρίχνετε κάτω τα βάρη σας αφού τελειώσετε μια άσκηση, ο ήχος και η δόνηση μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σας και να μην τους επιτρέπουν να συγκεντρωθούν. Επίσης, με το να ρίχνετε κάτω τα βάρη, έχετε περισσότερες πιθανότητες να τραυματιστείτε ή να τραυματίσετε άλλους.
  • 5. Μην είστε κακοί/ές
Το γυμναστήριο είναι ήδη ένα «δυσάρεστο» μέρος για πολλούς ανθρώπους, μεγεθύνει στα μάτια τους τις αδυναμίες τους και του κάνει να νιώθουν αμήχανα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν αυτοί οι άνθρωποι, είναι λοιπόν να ακούσουν κάποιον να τους κάνει παρατηρήσεις ή να τους πειράζει. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο καθένας πηγαίνει στο γυμναστήριο για να βελτιώσει την υγεία και την εμφάνισή του, γι’ αυτό πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους άλλους με τον τρόπο που θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται και αυτοί.
  • 6. Μην εισβάλετε στο χώρο του άλλου
Το γυμναστήριο μπορεί να είναι ασφυκτικά γεμάτο κάποιες ώρες ή μέρες, ειδικά νωρίς το πρωί ή μετά τη δουλειά. Δε γίνεται να υπάρχει άπλετος χώρος αποκλειστικά για εσάς, για να κάνετε ό, τι θέλετε, γι’ αυτό σεβαστείτε το χώρο των άλλων αν, αν θέλετε να σέβονται και οι άλλοι τον δικό σας. Προσπαθήστε να βρείτε ένα σημείο για να κάνετε τις ασκήσεις σας χωρίς να ενοχλείτε ή να σας ενοχλούν και αν δε μπορέσετε, κάντε μια άλλη άσκηση ή περιμένετε υπομονετικά.
  • 7. Μη μιλάτε στο κινητό σας
Τίποτα δεν διαταράσσει την ηρεμία του γυμναστηρίου περισσότερο από ό, τι καθένας που μιλάει στο κινητό του μπροστά σε πλήθος κόσμου. Εάν πρέπει να απαντήσετε σε ένα σημαντικό τηλεφώνημα, καλύτερα βγείτε έξω από το χώρο, ώστε και να ακούτε καλύτερα και να μην ενοχλείτε τους άλλους.
  • 8. Μην είστε «ξερόλας»
Πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικό τρόπο ή ρυθμό για να κάνουν κάθε τι. Μην διακόπτετε λοιπόν την προπόνηση κάποιου για να του πείτε ότι κάνει λάθος την άσκηση, ή ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό. Εάν ανησυχείτε ότι κάποιος κάνει κάτι επικίνδυνο, αναζητήστε έναν γυμναστή και μιλήστε σε εκείνον. Δεν είναι δουλειά σας να είστε «αστυνομικός» του γυμναστηρίου.
Πηγή: clickatlife.gr


Κορίτσια για φίλημα .Η άνοιξη σηματοδοτεί την αναγέννηση της Φύσης. Είναι η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου. Η μόδα και η ομορφιά, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν παρά να ακολουθούν το παράδειγμα της Φύσης. Ετσι φέρνουν στη ζωή μας το χρώμα και μας καλούν να κοιτάξουμε μπροστά, να φορέσουμε το νέο κραγιόν μας σε έντονο χρώμα και να χαμογελάσουμε πλατιά.

Πολλή θηλυκότητα, λίγη παιδικότητα και αρκετές δόσεις πειραματισμού είναι τα συστατικά που απαιτούνται για τη δημιουργία του κοκτέιλ της αλλαγής. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, όπως πάντα άλλωστε.

Πάντα το ζητούμενο είναι να εκφράσουμε τις πτυχές της προσωπικότητάς μας που θεωρούμε τις πιο ελκυστικές. Με όλα αυτά κατά νου, ας δούμε ποιες είναι οι σημαντικότερες τάσεις της σεζόν.

1. Με ρετρό αναφορές

Μια αύρα αθωότητας, στοιχεία ιστορίας και ένα πέπλο γοητείας είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της τάσης. Οι επιρροές έρχονται από περασμένες, πιο ονειρικές εποχές και η έμπνευση τοποθετείται στις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Οι vintage αναφορές αποκτούν μια μοντέρνα άποψη, ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το eyeliner που κάνει να μάτια πρωταγωνιστές.

Μια νοσταλγική κομψότητα είναι το ζητούμενο και για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε μια λεπτή, διακριτική γραμμή από μαύρο eyeliner για να τονίσετε το βλέμμα σας και χρωματίστε το υπόλοιπο πρόσωπό σας με διακριτικές παστέλ αποχρώσεις. Ακόμη μπορείτε να τονίσετε το βλέμμα σας χρησιμοποιώντας έξτρα δόσεις μάσκαρα που θα μακρύνουν τις βλεφαρίδες σας και θα τις κάνουν να φαίνονται πιο πλούσιες.
Ο όγκος στα μαλλιά θα ολοκληρώσει το look. Προσοχή, όμως, δεν θα πρέπει να φαίνονται «παγωμένα» αλλά αέρινα και -γιατί όχι;- ελαφρώς ατημέλητα. Για να πετύχετε το look μπορείτε να τα κρεππάρετε και ύστερα... με μερικά τσιμπιδάκια να φτιάξετε ένα χαλαρό σινιόν. Σύμμαχός σας μια καλή λακ και μερικά αξεσουάρ, όπως στέκες, τσιμπιδάκια και κοκαλάκια. 

2. Ζουμερά χείλη

Εντονα βαμμένα χείλη, κόκκινες, φούξια και ροζ αποχρώσεις... Τα κραγιόν είναι το hot προϊόν ομορφιάς του καλοκαιριού. Θέλετε να είστε έξτρα μοντέρνα; Μη βάψετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας, μη φορέσετε ούτε καν λίγη μάσκαρα. Διαλέξτε ένα κραγιόν σε έντονη, ζουμερή απόχρωση και, αν το επιθυμείτε, περάστε από πάνω μια έξτρα στρώση από λιπ-γκλος. 

Σας ακούγεται περίεργο; Κι όμως, αυτή είναι η πρόταση των πιο σημαντικών makeup artists που επιμένουν πως, αν θέλουμε να είμαστε άψογες, πρέπει να επιλέγουμε και να τονίζουμε μόνον ένα από τα στοιχεία του προσώπου μας.

3. Μινιμαλισμός

Ο πιο κομψός τρόπος για να εκφραστεί η σύγχρονη πολυτέλεια είναι μέσω του μινιμαλισμού. Αυτό υποστηρίζουν οι μακιγέρ και οι κομμωτές που μας ζητούν να αφήσουμε τις υπερβολές και να επενδύσουμε στη λιτότητα. Σημείο-κλειδί, η επιδερμίδα που είναι φυσική και κυρίως αψεγάδιαστη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου παραμένουν άτονα. Το αντίθετο: τονίζονται με έξυπνο τρόπο. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τις αποχρώσεις του μπεζ και γήινα καφέ που δημιουργούν τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις, ώστε το βλέμμα να είναι έντονο. Αν ψάχνετε την ιδανική παλέτα, είναι καλύτερο να έχετε στον νου σας τα χρώματα της καραμέλας: τα μπεζ, τα καφέ αλλά και το ροζ συνθέτουν την ιδανική γκάμα. 

Παράλληλα, οι χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις, ακόμη και στη ματ εκδοχή τους, είναι ιδανικές για να τονίσουν τις βραδινές εμφανίσεις. Για ένα ακόμη πιο θηλυκό αποτέλεσμα, μπορείτε να παίξετε με απαλές ροζ σκιές αλλά και κραγιόν στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Το look συμπληρώνουν τα καλοχτενισμένα, ίσια μαλλιά. Μια αλογοουρά ή τα στιλιζαρισμένα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σοφιστικέ και μοντέρνο look.

4. Κοτσίδες και πλεξούδες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου μάς γεννούν τη διάθεση για ένα πιο... σπορ look. Η εμφάνιση του προσώπου αλλά και των μαλλιών οφείλει να συμβαδίζει. Και αν το «βρεγμένο» εφέ που δημιουργούν τα προϊόντα styling δεν ταιριάζει σε όλες, ευτυχώς οι κοτσίδες είναι ό,τι καλύτερο. 

Με διάθεση κοριτσίστικη και πολύ ρομαντική, οι κοτσίδες επιστρέφουν δυναμικά και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες. Επιπλέον, είναι η ιδανική λύση για όσες... δεν έχουν πολύ χρόνο για να ασχοληθούν με το χτένισμά τους. Απαιτούν, βέβαια, να διαθέτετε το κατάλληλο μήκος μαλλιών! Κατά τα άλλα, φτιάξτε την κοτσίδα σας όσο πιο «αυστηρή» ή χαλαρή θέλετε, ανάλογα με το στιλ σας.

5. Ακρως θηλυκή

Η υπέρμετρη θηλυκότητα, όπως την ονόμασαν οι ειδικοί, είναι η κυρίαρχη τάση της σεζόν. Ομως πώς εκφράζεται; Από τη μια πλευρά, με έναν δυναμικό, γυναικείο, σχεδόν αυστηρό τρόπο και από την άλλη πλευρά, με μια κοριτσίστικη, αθώα διάθεση. Στην πρώτη περίπτωση το ζητούμενο είναι να εκφραστεί με κάθε τρόπο η σέξι πλευρά της γυναίκας. Γι’ αυτό και η έμφαση δίνεται στις γυαλάδες, στα ζυγωματικά, τα έντονα μάτια, τα βαμμένα χείλη. 

Τα smokey μάτια παραδοσιακά εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη διάθεση, ενώ το look συμπληρώνουν τα έντονα φρύδια. Από την άλλη πλευρά, το girlie look παίζει με πιο αθώες, παστέλ αποχρώσεις και δημιουργεί μια αιθέρια, ματ εικόνα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα ατού, το ίδιο και οι ροδακινί, δροσερές αποχρώσεις στα χείλη. Το τελικό αποτέλεσμα; Απλώς κουκλίστικο!

Πηγή : www.real.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory