Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Λήψεις την κατάλληλη στιγμή .

Κορίτσια και όμορφα στήθη .

Το μεγαλύτερο μπιφτέκι του κόσμου .
Τα τρένα της Σανγκάης .

Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας
Πεκίνο Σαγκάη Σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας

Ο κεραυνοβόλος έρωτας... δεν υπάρχει!

Ο κεραυνοβόλος έρωτας... δεν υπάρχει!
Ο έρωτας είναι θέμα ορμονών σύμφωνα με επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν πως η ερωτική έλξη που αισθανόμαστε έχει να κάνει μόνο από τις φερομόνες.

Οι φερομόνες λοιπόν απελευθερώνονται κυρίως από τα ζώα και τα φυτά και προκαλούν μια συγκεκριμένη αντίδραση ή μεταδίδουν κάποιο μήνυμα σε ένα άλλο άτομο ή φυτό του ίδιου, με κύριο αποτέλεσμα το ζευγάρωμα.

Φερομόνη ωστόσο εκλύει, μέσω του ιδρώτα και των σωματικών μυρωδιών και ο άνθρωπος. Και αυτό το εκμεταλλεύονται δεόντως εφευρετικοί άνθρωποι, όπως η Τζουντίθ Πρέυ από το Λος Άντζελες, η οποία διοργανώνει πάρτυ φερομονών.

Για τρεις μέρες πριν το πάρτυ φοράνε συνέχεια ένα συγκεκριμένο λευκό T-shirt, το οποίο και βγάζουν όταν προσέρχονται σε αυτό.

Τα T-shirts συγκεντρώνονται και αριθμούνται και μετά ένας ένας, στο στυλ του περνά περνά η μέλισσα, σε κύκλο μυρίζουν τα μπλουζάκια και βρίσκουν τη μυρωδιά που τους εξιτάρει περισσότερο!

Έτσι επιλέγουν και το ιδανικό τους ταίρι!

Κορίτσια που το παίζουν όμορφες .

Μας «κάλυψε» ο Θωμάς!


«Για μία και μοναδική φορά, η πίστη ήταν κακή και η απιστία ήταν καλή!»
Ρεαλιστική η εποχή μας δεν ανέχεται φαντασίες και παραμύθια, έχει καταργήσει τα ταμπού, δέχεται μόνο γεγονότα και δεδομένα. Έτσι θέλει. Καθετί που ξεφεύγει από τους νόμους της φύσεως αποτελεί σκάνδαλο και καθετί που δεν εξηγείται με τους νόμους της λογικής συνιστά μωρία. Και το πιό παράδοξο πρόβλημα και η πιό ανεξήγητη ιστορία από όλα όσα συνέβησαν μέσα σ’ αυτό τον κόσμο και πάνω σ’ αυτή τη γη είναι χωρίς άλλο η ανάσταση του Χριστού. Πώς κάποιος που έζησε ως άνθρωπος και πέθανε ως θνητός, πώς ξαναπήρε τη ζωή, ξαναβρήκε το σώμα του, σηκώθηκε από τον η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1sl8y3Box

Τα ντόνατς του κακού .

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο μετά από μελέτη, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 άντρες και γυναίκες. Η μελέτη, που δημοσιεύεται στη δικτυακή επιθεώρηση PloS ONE, αποκαλύπτει ότι τα τρανς λιπαρά οξέα επιδρούν στην ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλώντας συμπτώματα που ποικίλλουν - από ανυπομονησία έως εμφανή επιθετικότητα.
Πού περιέχονται: Τα τρανς λιπαρά οξέα των τροφίμων αποτελούν προϊόντα υδρογόνωσης, διαδικασία κατά την οποία τα ακόρεστα λιπαρά λαμβάνουν στερεή μορφή σε θερμοκρασία δωματίου. Τέτοιου είδους κακά λιπαρά περιέχονται σε υψηλά επίπεδα σε πολλές επεξεργασμένες τροφές (π.χ. ντόνατς).

Οι πρώτοι κάτοικοι της Ν Ζηλλανδίας ήταν Ελληνες .


Οι Ελληνες ήταν οι πρώτοι που κατοίκησαν τη Νέα Ζηλανδία, πριν φτάσουν εκεί οι Πολυνήσιοι! Αυτό υποστηρίζουν τρεις επιστήμονες, στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», στο οποίο δημοσιεύουν ντοκουμέντα που - σύμφωνα με τους ίδιους- το αποδεικνύουν.
  Αρχαίοι χάρτες που αναπαριστούν την ακτογραμμή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μία πέτρινη κατασκευή στην οποία απεικονίζεται ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο που βρέθηκε στην περιοχή Taupo, συγκεκριμένα πέτρινα μνημεία και λαξευμένοι βράχοι, αποδίδονται από τους Νόελ Χίλιαμι, Μάξγουελ Χιλ και Γκάρυ Κουκ στους Έλληνες που ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, αιώνες πριν την άφιξη των Μαορί.
  Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο κατέχει το εύρημα της φωτογραφίας με την ονομασία "το ρολόι του Ιησού", καθώς πρόκειται για έναν λαξευμένο βράχο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε φάρμα στο Northland και σύφωνα με τους συγγραφείς φέρει χαραγμένο πάνω του ένα αρχαιοελληνικό ημερολόγιο.
  Τους ισχυρισμούς των συγγραφέων πάντως απορρίπτει εντελώς ο καθηγητής Πολ Μουν, με το επιχείρημα ότι οι ειδικότητές των τριών ερευνητών δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, ή κάποια άλλη σχετική επιστήμη, συνεπώς είναι αναξιόπιστοι!

Πως βλάπτουν τα αναψυκτικά ?

Ας δούμε λοιπόν κατά πόσο τα αναψυκτικά βλάπτουν. Η αλήθεια είναι πως πάρα πολύς κόσμος επιλέγει να πιεί ένα αναψυκτικό, αντί για ένα αλκοολούχο ποτό, γιατί πιστεύει πως ένα αναψυκτικό είναι αθώο και δεν μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. 

Τεράστιο λάθος! Διαβάστε παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας! 

1) Εάν θέλετε να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας, ρίξτε μέσα ένα κουτάκι κάποιου επώνυμου αναψυκτικού για μια ώρα και θα γίνει σαν καινούρια. 

Το κιτρικό οξύ του καθαρίζει τους λεκέδες από υαλώδη πορσελάνη. 


2) Εάν θέλετε να αφαιρέσετε την σκουριά από έναν σκουριασμένο και χτυπημένο προφυλακτήρα, απλά βουτήξτε ένα μεγάλο κομμάτι γυαλόχαρτο στο αναψυκτικό και τρίψτε το σημείο που θέλετε! 


3) Για να καθαρίσετε τους διαβρωμένους και γεμάτους άλατα, πόλους της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας, απλά ρίξτε λίγο αναψυκτικό, περιμένετε και με ένα πανάκι τρίψτε τους... 


4) Πολλές φορές σίγουρα έχετε έρθει στην δύσκολη θέση να θέλετε να αλλάξετε λάστιχο και τα μπουλόνια να μην ξεβιδώνουν! 

Τη λύση την έχει πάλι το αναψυκτικό! Αδειάστε λίγο από αυτό επάνω στα σφιγμένα μπουλόνια και θα γίνει η δουλειά σας. 


5) Τέλος εάν έχετε ρούχα τα οποία είναι λερωμένα από μαγειρικό λίπος αδειάστε ένα κουτάκι συγκεκριμένου επώνυμου αναψυκτικού μέσα στη θήκη απορρυπαντικού στο πλυντήριο και τα ρούχα σας θα γίνουν πεντακάθαρα και δροσερά! :D 

Πολλά αναψυκτικά έχουν ph. 3,4. Αρκετά μεγάλο για να καταστρέψει τα δόντια και τα κόκκαλα σας! 

Αφού λοιπόν το αναψυκτικό αυτό διαβρώνει τα κόκκαλα, έχουμε μεγάλη ποσότητα ασβεστίου στο αίμα με αποτέλεσμα να έχουμε νεφρολιθιάσεις, και επιβάρυνση διαφόρων άλλων οργάνων. 

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καμία θρεπτική αξία. Αντιθέτως έχουν τεράστια ποσότητα ζάχαρης, χρωστικών και καρκινογόνων ουσιών. 

αναψυκτικάΔιαβάστε τώρα το απίστευτο! Στο πανεπιστήμιο του Νέου Δελχί, στην Ινδία, έγινε ένας διαγωνισμός για το ποιος φοιτητής θα πιεί μεγαλύτερη ποσότητα ενός επώνυμου αναψυκτικού. 

Νικητής ήταν κάποιος που ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε αμέσως από ασφυξία, γιατί πολύ απλά το αίμα του ήταν γεμάτο από διοξείδιο του άνθρακα! 

Από τότε ο πρύτανης του πανεπιστημίου απαγόρευσε τα αναψυκτικά στο κυλικείο του πανεπιστημίου! 

Τα αναψυκτικά είναι άκρως εθιστικά! Είναι εύγευστα και δροσιστικά. Η ζημιά που κάνουν όμως μακροχρόνια είναι εφάμιλλη με αυτήν που κάνει το τσιγάρο! 

Τι σας συμβουλεύει το coolweb.gr; Όχι να κόψετε και εντελώς τααναψυκτικά, αλλά απολαύστε τα με μέτρο! Τα αναψυκτικά βλάπτουν αλλά με μέτρο είναι μια χαρά!
http://coolweb.gr/coca-cola-vlaptei-anapsiktika/

Αποπλάνηση τώρα .Η προσέγγισή σου
Ζυγίζει και καταγράφει το ύψος και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου από την πρώτη κιόλας στιγμή που σε βλέπει. Τώρα είναι στο χέρι σου να την πείσεις και για το χαρακτήρα σου. Προσέγγισέ τη με αυτοπεποίθηση, μην προσποιηθείς ότι της μίλησες τυχαία. «Οι άντρες έχουν την τάση να μιλούν μεταξύ τους πλαγίως, για να αποφύγουν την άμεση επαφή» λέει η ανθρωπολόγος Helen Fisher, Ph.D., συγγραφέας του Why we Love. «Οι γυναίκες, όμως, αντιμετωπίζουν η μία την άλλη πρόσωπο με πρόσωπο και τους αρέσει να τις κοιτάνε στα μάτια».
Οι συστάσεις σου
Μία καλή χειραψία δεν σε στέλνει απευθείας στο κρεβάτι της, όμως μία κακή σε καταδικάζει στην εξορία διαπαντός. Τα χέρια είναι γεμάτα νεύρα, οπότε οι άνθρωποι με χαλαρή, ιδρωμένη χειραψία δίνουν την εντύπωση ότι είναι ντροπαλοί και νευρωτικοί, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Επομένως, κράτα το ποτό σου με το αριστερό χέρι και δώσε της το δεξί για μία χειραψία σίγουρη, δυνατή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα της συνθλίψεις τα κόκκαλα. Πρόσεξε κι εσύ τη δική της χειραψία: η ίδια μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες με πιο δυνατή χειραψία τείνουν να είναι πιο περιπετειώδεις.
Η φωνή σου
Σύμφωνα με νέα μελέτη Σκωτσέζων ερευνητών, οι πιο όμορφες γυναίκες προτιμούν τους άντρες με βαθιά φωνή. Αυτό συμβαίνει γιατί μία βαριά φωνή υποδεικνύει υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, δείγμα δύναμης και αναπαραγωγικής ικανότητας. Βγάλε τον αέρα από το διάφραγμά σου κι όχι από το λαιμό. Αυτό επιμηκύνει τη ροή αέρα που περνάει δίπλα από τις φωνητικές χορδές σου. «Λειτουργεί όπως ένα ενσωματωμένο subwoofer» λέει η καθηγήτρια φωνητικών Joanne Joella. 
Το σπάσιμο του πάγου
Πες κάτι που θα σε βοηθήσει να αντλήσεις πληροφορίες για εκείνη. Αν πεις, για παράδειγμα, «πολύ συμπαθητικοί οι φίλοι σου, από πού γνωρίζεστε;» της έχεις κάνει ταυτοχρόνως ένα κομπλιμέντο κι έχεις ανοίξει ένα παράθυρο γνωριμίας και συζήτησης. Η οικειότητα οδηγεί στην απελευθέρωση ντοπαμίνης στον εγκέφαλό της, που βοηθά στη βελτίωση της διάθεσής της. Δείξε της ότι ενδιαφέρεσαι για όσα σου λέει με καταφατικά νεύματα και φράσεις, λέει ο Alex Pentland, καθηγητής στο MIT, που σχεδίασε ένα λογισμικό, το οποίο καταγράφει τις αντιδράσεις του εγκεφάλου όσων συμμετέχουν σε speed dating. 
Η συζήτησή σας
Ολοι ξέρουμε πώς πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις για εκείνη και να αποφεύγουμε τις περιαυτολογίες. Ομως μην «πουλάς» τον εαυτό σου φτηνά. «Οι γυναίκες σε ακούν προσεκτικά αναζητώντας σημάδια κοινωνικού status και πλούτου» λέει η Fisher. Μη μιλήσεις άμεσα για τις οικονομικές απολαβές σου ή την προσωπική επιτυχία σου. Ασε εκείνη να βγάλει μόνη της τα συμπεράσματα. Αλλη μία σημαντική συμβουλή για τη συζήτησή σας: μίλα με την ίδια ταχύτητα που μιλάει εκείνη και θα σε θεωρήσει έξυπνο, ευγενή, σίγουρο για τον εαυτό σου και φιλόδοξο, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ.
Η γλώσσα του σώματός σου
Οταν υπάρχει έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, έχουν την τάση να αντανακλούν ο ένας τη γλώσσα του σώματος του άλλου. Μην το παρακάνεις. Παράμεινε ήρεμος κι άσε εκείνη να θέσει τους τόνους, λέει η Lisa Clampett, ιδρύτρια του Matchmaking Institute. Η υπερκινητικότητα προδίδει νευρικότητα και προκαλεί την ανεπιθύμητη έκκριση ορμονών του στρες στον εγκέφαλό της. «Αν σε αγγίξει φευγαλέα στον ώμο ή στο μηρό, ανταπόδωσε σε ένα ή δύο λεπτά» λέει η Fisher. Επίσης, μπορείς να την αγγίξεις στο εσωτερικό του μπράτσου της, μία περιοχή πλούσια σε νεύρα, που θα στείλει πολλά ερεθίσματα στον εγκέφαλό της.
Το κλείσιμο της συμφωνίας
Αν έχεις κάνει τη σωστή πρώτη εντύπωση, μάλλον ήδη αναρωτιέται πώς είσαι στο κρεβάτι. «Συνειδητά ή μη» λέει η Fisher, «αναζητά τα σημάδια, που θα της δείξουν αν έχεις υπομονή και σε ενδιαφέρει να της δώσεις ικανοποίηση». Πιάσε της το χέρι απαλά ενώ της δείχνεις κάτι. Ζήτα ένα ωραίο τραγούδι από τον dj. Μύρισε τα αρώματα ενός ποτηριού κρασί. Δείξε τα εκλεπτυσμένα γούστα σου σε αυτούς τους τομείς και θα πιστέψει ότι αξίζει να ανακαλύψει και τους υπόλοιπους - στο κρεβάτι της.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory