Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Καίγοντας τους νεκρούς στον Γάγγη ποταμό .

Βρώμικες ιδέες για το σαβαττοκύριακο .

Καταπληκτικό δεντροσπιτο στον Καναδά .

casa arbol canada
casa arbol canada
casa arbol canada
casa arbol canada
casa arbol canada
casa arbol canada
casa arbol canada
casa arbol canada

Σπάνιες φωτογραφίες .

rare photos 490x390 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 1 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 3 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 4 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 7 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 9 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 14 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar
rare photos 19 Aramakla Bulunmaz Fotoğraflar

Τι υπήρξε πρώτα : τα ζώα ή η γιόγκα .

Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2
Τι ήρθε πρώτο, τα ζώα ή η γιόγκα;  ζώα 2

Η Μάγια η μέλισσα ...

 Η Μάγια η μέλισσα έγινε 100 χρονών
Το αμαρτωλό παρελθόν ενός αγαπημένου συμβόλου της παιδικής μας ηλικίας
Μεταξύ του 1976 και 1980 το γερμανικό κανάλι ZDF έπαιζε τα 104 επεισόδια της Μάγιας της μέλισσας κάθε Πέμπτη στις 17:10, μια ώρα ιερή για όλα τα παιδιά της εποχής, όπως γράφει η die Zeit. Στην Ελλάδα η πρεμιέρα έγινε το 1979 στην ΕΡΤ και παιζόταν Κυριακή, Δευτέρα και Πέμπτη και η φωνή της Βάσιας Τριφύλλη έντυσε την αγαπημένη μέλισσα με τα μεγάλα μάτια μάνγκα. Πού να ξέραμε το αμαρτωλό της παρελθόν!
 Στη Γερμανία δεν υπήρχε μικρός ή μικρή που δεν ήξερε το τραγούδι τίτλων, που έλεγε για την η συνεχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html#ixzz1tKdb80vU

Μυστικά και ψέμματα που σώζουν σχέσεις .


Ας το παραδεχτούμε: Τα μικρά και αθώα ψέματα, εκείνα που δεν κρύβουν αλήθειες τις οποίες αν γνώριζε το έτερον ήμισυ θα σας άφηνε μόνους με την ειλικρίνειά σας, κάνουν στην πραγματικότητα καλό στις σχέσεις. Τους εξασφαλίζουν ομαλή καθημερινότητα, αποτρέπουν ή διορθώνουν δυσάρεστες καταστάσεις, και κρατούν τους πάντες χαρούμενους. Τώρα που το σκεφτόμαστε, δεν είναι ακριβώς ψέματα. Είναι δημιουργικές παραλλαγές μιας όχι-και-τόσο-σημαντικής-εδώ-που-τα-λέμε αλήθειας. Ιδού μερικά παραδείγματα. 

Αυτό το έκανα και με τον/ την πρώην μου –που βασικά το έκανε καλύτερα. 
Δημιουργικές παραλλαγές: 
Είσαι ο καλύτερος/η που είχα ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, δεν κάνω ποτέ συγκρίσεις. Κάθε εμπειρία μαζί σου είναι καινούρια. Δεν είχα πρώην (τραβηγμένο). 
Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε: Αν δεν είστε ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή του άλλου, θα θέλατε πραγματικά να το ξέρετε; Ο άλλος γιατί να θέλει; 

Δεν πειράζει που πάχυνες, εμένα μου αρέσεις όπως και αν είσαι. 
Δημιουργικές παραλλαγές:
 Τι εννοείς πάχυνες; Άντε καλέ, καθόλου δε φαίνεται. Εγώ σε βρίσκω θεά/ο. Είσαι ακριβώς ο τύπος μου. 
Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε: Λέγεται τσακισμένη αυτοπεποίθηση, κι έχει καταστροφικά αποτελέσματα στις σεξουαλικές συνευρέσεις, και στην καθημερινότητα. Δεν θέλετε να τα δείτε. 

Έχω πάει με… στάσου να μετρήσω. Ένας, δύο, τρεις, πέντε, δέκα… Πιάνονται και τα one night stands; 
Δημιουργικές παραλλαγές: 
Τι σημασία έχει; Από τότε που σε γνώρισα τους ξέχασα όλους/ες. Έλα τώρα, δεν μπορεί να με ρωτάς με πόσους/ες έχω πάει. Πέντε. 
Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε: Γιατί ό,τι και αν πείτε, σε μελλοντικό καυγά θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Αν είναι πολλοί/ες, είστε ελαφρών ηθών και πιθανόν άπιστος/η –και του/της τσακίζετε την αυτοπεποίθηση, με τα καταστροφικά αποτελέσματα που λέγαμε προηγουμένως. Αν είναι λίγοι/ες, είστε άπειρος/η και «μιλάς κι εσύ που πριν με γνωρίσεις ούτε σεξ δεν είχες κάνει». 

Η μάνα/ αδερφή/ κολλητή σου είναι αντιπαθητική/ εκνευριστική/ παράξενη. 
Δημιουργικές παραλλαγές: 
Φυσικά και τους συμπαθώ. Για να τους έχεις επιλέξει/ αγαπάς εσύ, θα είναι σπουδαίοι άνθρωποι. Είναι σίγουρα ενδιαφέροντες –πρέπει να τους γνωρίσω καλύτερα. Ουδέν σχόλιο. 
Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε: Όλοι έχουμε αντιπαθητικούς, εκνευριστικούς και παράξενους ανθρώπους στη ζωή μας, τους οποίους αγαπάμε –ή απλά ανεχόμαστε– και επιβάλλουμε στο έτερον μας ήμισυ. Αν εκφράσετε αρνητική άποψη για τους δικούς του, θα εκφράσει κι εκείνος/η για τους δικούς σας, και θα καταλήξετε να μαλώνετε μια φορά τη βδομάδα πάνω από μπερδεμένα χρονοδιαγράμματα για το ποιος, πώς και για πόση ώρα θα παρευρεθεί στα επόμενα γενέθλια/ Χριστούγεννα/ οικογενειακά τραπέζια. 

Όχι, δεν έχω πονοκέφαλο. Απλά δεν έχω καμία όρεξη να κάνουμε σεξ –ή να σου μιλάω. 
Δημιουργικές παραλλαγές:
 Έχω πονοκέφαλο. 
Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε: Γιατί ο καυγάς που θα επακολουθήσει της ωμής αλήθειας, θα σας δημιουργήσει σίγουρα πονοκέφαλο. Μαζί με διάφορες άλλες παρενέργειες. 

Η καινούρια συνάδελφος/ ο συμφοιτητής που γνώρισα χτες στο σεμινάριο κολλάζ είναι φοβερά σέξι/ απίστευτα ενδιαφέρον τύπος/ αυτός-ή που βλέπω στον ύπνο μου την τελευταία εβδομάδα. 
Δημιουργικές παραλλαγές:
 Ποιος; Α, ναι, καλό παιδί φαίνεται. Να βγούμε καμιά μέρα να στον/ στην γνωρίσω. 
Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε: Λέγεται ζήλεια, κι έχει καταστροφικά αποτελέσματα στις σεξουαλικές συνευρέσεις, στην καθημερινότητα και στην ψυχική σας υγεία. Σε extreme περιπτώσεις, και στη σωματική σας υγεία. Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι που λαγοκοιμάται μέσα στον/στην σύντροφό του. 

Φοβερός μουσικός .

Ενα πορτοκάλι την ημέρα.....


Αυτό έδειξε μία πρόσφατη έρευνα. Πρόκειται για ένα νέο εύρημα από τη μεγάλη προοδευτική μελέτη Nurse’s Health Study, που παρακολουθεί εδώ και 14 χρόνια σχεδόν 70000 γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία.
Στην έρευνα αυτή, μελετήθηκε η επίδραση των φλαβονοειδών και των υποκατηγοριών τους στηνεμφάνιση Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου. Το συστατικό που βρέθηκε να έχει κάποια επίδραση είναι οι φλαβανόνες, μία υποκατηγορία φλαβονοειδών που βρίσκεται στα εσπεριδοειδή.
Βρέθηκε λοιπόν, ότι οι γυναίκες αυτές που κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες από φλαβονόνες είχαν 19% χαμηλότερο κίνδυνο να πάθουν ισχαιμικό Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο, σε σχέση με αυτές που κατανάλωναν μικρή ποσότητα από φλαβονόνες. Ακόμη, η μεγάλη κατανάλωση εσπεριδοειδών φρούτων και των χυμών τους, κύριες πηγές των φλαβονοειδών, φαίνεται ότι σχετίζεται με 10% χαμηλότερο κίνδυνο για ισχαιμικό ΑΕΕ. Καμία στατιστικά σημαντική συσχέτιση δεν βρέθηκε ανάμεσα στη συνολική πρόσληψη φλαβονοειδών ή κάποιας άλλης υποκατηγορίας και στην εμφάνιση ΑΕΕ, ωστόσο υπήρχε μία μη στατιστικά σημαντική τάση για λιγότερα επεισόδια στις υψηλότερες προσλήψεις.
Η προστασία αυτή που παρέχουν τα εσπεριδοειδή, είναι πιθανότατα μεγαλύτερη όταν καταναλώνεται ολόκληρο το φρούτο και όχι ο χυμός. Η κατανάλωση ολόκληρου του φρούτου είναι αδιαμφισβήτητα προτιμότερη, καθώς έχει και άλλα οφέλη, όπως η πρόσληψη φυτικών ινών, η προστασία της βιταμίνης C, η μη προσθήκη ζάχαρης και άλλα.
Πρέπει να τονιστεί όμως ότι στη μελέτη αυτή, συγκρινόταν ο κίνδυνος ανάμεσα στις γυναίκες με ακραία πρόσληψη και συγκεκριμένα ανάμεσα σε αυτές που είχαν πολύ χαμηλή πρόσληψη (το χαμηλότερο πέμπτο) και αυτές που είχαν το υψηλότερο πέμπτο. Άρα, ανάμεσα στις προσλήψεις υπήρχε πολύ μεγάλη απόκλιση.
Ακόμη, η περιεκτικότητα των τροφίμων σε φλαβανόνες βασίστηκε σε μία βάση δεδομένων, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η περιεκτικότητα των τροφών σε φλαβονοειδήεπηρεάζεται πάρα πολύ από την εποχικότητα και την ποικιλία των φρούτων. Ακόμη, παρόλο που στη συγκεκριμένη έρευνα λάβανε υπ’ όψιν πολλούς συγχυτικούς παράγοντες, θα πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι τα άτομα που καταναλώνουν πολλά φρούτα (πηγή φλαβανονών), ακολουθούν συνήθως γενικότερα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή ισορροπημένη διατροφή, φυσική δραστηριότητα και φυσιολογικό σωματικό βάρος.
Χρειάζονται περισσότερες μελέτες για την διαλεύκανση αυτής της σχέσης, όμως η κατανάλωση φλαβονοειδών έχει φανεί και από άλλες μελέτες ότι έχει καρδιοπροστατευτική δράση και συγκεκριμένα συμμετέχει στην πρόληψη της υπέρτασης, χαμηλότερο κίνδυνο για εμφάνιση Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ και μείωση του κινδύνου για θάνατο λόγω καρδιαγγειακών. Και τα εσπεριδοειδή έχει φανεί και από άλλες έρευνες ότι έχουν καρδιοπροστατευτική δράση, ενώ και σε πειράματα σε ζώα φαίνεται ότι μπορούν να επηρεάσουν κάποιους παράγοντες κινδύνου για προβλήματα της καρδιάς.
Άρα, αυτή είναι άλλη μία έρευνα, που υπογραμμίζει τις ευεργετικές δράσεις της κατανάλωσης εσπεριδοειδών και άρα φρούτων γενικά. Έρχεται να προσθέσει άλλο ένα όφελος στα φρούτα. Γι’ αυτό λοιπόν, δεν παραλείπουμε τα φρούτα από τη διατροφή μας, θέτουμε ως στόχο την κατανάλωση 3 τουλάχιστον φρούτων ημερησίως και προσπαθούμε να υπάρχει ποικιλία στις επιλογές μας.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory