Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ρεαλιστικές εικόνες με μολύβι .

Πολύ κακοί γονείς .

Φονικό κινητό .

Кейс за iPhone предназначен за самозащита
Кейс за iPhone предназначен за самозащита
Кейс за iPhone предназначен за самозащита
Кейс за iPhone предназначен за самозащита

Εγινα καπέλο .

Τίτλος του Pic

Διασκέδαση απο Ινδία .

image033 640x439 Διασκέδαση από την Ινδία
image028 640x480 Διασκέδαση από την Ινδία
image037 640x469 Διασκέδαση από την Ινδία
image008 640x424 Διασκέδαση από την Ινδία
image018 Διασκέδαση από την Ινδία
image011 640x446 Διασκέδαση από την Ινδία
image038 640x466 Διασκέδαση από την Ινδία
image015 640x480 Διασκέδαση από την Ινδία
image035 606x800 Διασκέδαση από την Ινδία

Άνδρας προσγειώθηκε ουρανοκατέβατος σε γυναικεία τουαλέτα


Άλλο νόημα απέκτησε για μια φοιτήτρια το τραγούδι των Weather Girls «It's Raining Men», η οποία πήγε στην τουαλέτα του πανεπιστημίου όπου φοιτά για να πλύνει τα χέρια της, όταν ένας νεαρός προσγειώθηκε ουρανοκατέβατος μπροστά της.
Όπως δήλωσε η Τζόι Έστιλ στην εφημερίδα του πανεπιστημίου του Σιάτλ, στην αρχή τα έχασε, αλλά στη συνέχεια ρώτησε τον άντρα, ο οποίος «ήταν ομορφούλης» αν χρειάζεται βοήθεια, καθώς νόμιζε ότι είναι ένας από τους εργάτες που επιδιόρθωναν την οροφή του κτηρίου.
«Στη συνέχεια όμως πρόσεξα ότι όχι μόνο δεν φορούσε φόρμα εργασίας και ήταν κανονικά ντυμένος, αλλά κρατούσε και μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, γεγονός που με θορύβησε γιατί νόμιζα ότι ήταν ανώμαλος», πρόσθεσε η κοπέλα.
Τελικά ο άντρας συνελήφθη από την ασφάλεια του πανεπιστημίου, ενώ λίγο αργότερα ομολόγησε ότι ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου για να κρυφτεί από τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν, επειδή λίγο νωρίτερα είχε κλέψει τη μηχανή από κοντινό κατάστημα.

Μυικοί πόνοι .

ponos-386
Πόνος στους µυς, μήπως φταίει το άγχος; Μου το έλεγε η Ειρήνη και δεν το πίστευα. «∆εν µπορώ να σηκωθώ ούτε από την καρέκλα. Πονάνε όλοι οι µύες µου». Mέχρι σήµερα επισκέφτηκε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, βρίσκοντας τελικά τη λύση µόνο σε έναν. 

H ψυχή µπορεί να επηρεάσει το σώµα µας. Αυτό εξάλλου έχει αποδειχτεί από δεκάδες έρευνες. Βέβαια όσοι δεν το έχουν ζήσει δεν µπορούν ίσως να το κατανοήσουν και µπορεί να θεωρήσουν την αντίδραση αυτή προσποιητή. Οι ειδικοί όµως εξηγούν πως κάποιος που είναι διαταραγµένος ψυχολογικά είναι απολύτως λογικό να παρουσιάσει κάποια σωµατική διαταραχή, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στο µυοσκελετικό σύστηµα. Στις περισσότερες περιπτώσεις βέβαια προϋπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβληµα, που όµως εντείνεται σε µεγάλο βαθµό από τις ψυχολογικές διαταραχές.

Η πηγή του προβλήματος

Η βασικότερη από τις αιτίες που οδηγούν σε τέτοιου τύπου συµπτώµατα είναι η κατάθλιψη σε λανθάνουσα µορφή, δηλαδή όταν η καταθλιπτική συµπεριφορά δεν έχει αναγνωριστεί από τον πάσχοντα. 
Η κατάσταση αυτή σε συνδυασµό µε τους έντονους πόνους στους µυς επηρεάζει σε πολύ µεγάλο βαθµό την ποιότητα της ζωής του, τις δραστηριότητες και την καθηµερινή του λειτουργικότητα αλλά και τις σχέσεις του µε τους άλλους ανθρώπους. Λειτουργεί δηλαδή αλυσιδωτά. Πέρα από την κατάθλιψη όµως, µυϊκούς πόνους µπορούν να προκαλέσουν και οι αγχώδεις διαταραχές, οι φοβίες, οι κρίσεις πανικού αλλά µπορεί να εµφανιστούν και σε µια ξεχωριστή κατηγορία προσωπικοτήτων, τις υποχονδριακές. Οι προσωπικότητες αυτές «χρησιµοποιούν» τους πόνους προκειµένου να έχουν αφορµή να ασχολούνται ακόµη περισσότερο µε το ευαίσθητο σηµείο τους, το σώµα τους. Συχνά αυτά τα άτοµα υπερεπενδύουν στον εαυτό τους και παραπονούνται συνεχώς µε αποτέλεσµα το πρόβληµά τους να εντείνεται ακόµη περισσότερο. 

Από τον έναν γιατρό στον άλλο

Όταν εµφανιστεί ο πόνος στους µυς, τα άτοµα αυτά, φυσιολογικά, επισκέπτονται γιατρούς πολλών ειδικοτήτων – ορθοπαιδικούς, νευρολόγους, παθολόγους κ.λπ. Έπειτα όµως από διάφορες ιατρικέςεξετάσεις και λήψη φαρµάκων οι πόνοι συνεχίζονται, ενώ ακόµα και οι επισκέψεις στα ιατρεία πόνου δεν έχουν αποτέλεσµα. Συνεπώς επηρεάζεται η ποιότητα της ζωής τους, η κοινωνική τους λειτουργικότητα αλλά και οι διαπροσωπικές τους σχέσεις. Έτσι οδηγούνται σε µια κοινωνική αποµόνωση, καθώς το βρίσκουν δύσκολο να µετακινούνται εκτός σπιτιού, να πάνε διακοπές κ.λπ. και η κατάσταση χειροτερεύει, καθώς επιβαρύνεται η ήδη πεσµένη ψυχολογική τους διάθεση. 

Πως θα το καταλάβω;

Το βασικότερο σύµπτωµα που «προδίδει» πως οι µυϊκοί πόνοι σχετίζονται µε την ψυχική υγεία είναι οι συνεχείς σωµατικές ενοχλήσεις, που τις περισσότερες φορές έχουν αντικειµενική βάση αλλά δεν αφορούν κάποια συγκεκριµένη νόσο.

Μήπως υπερβάλλω; 
∆εν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άσχηµα επειδή –αφού δοκιµάσατε σχεδόν τα πάντα– τελικά καταφύγατε στη λύση της ψυχοθεραπείας για να αντιµετωπίσετε το πρόβληµά σας. Το ότι τελικά ακολουθήσατε την τακτική αυτή δεν σηµαίνει απαραίτητα ότι πάσχετε από υποχονδριακή διαταραχή και ότι ασχολείστε µε τον εαυτό σας χωρίς να πονάτε. Η συνεργασία του ψυχολόγου και µε άλλες ειδικότητες άλλωστε είναι πολλές φορές απαραίτητη, καθώς µαζί µε τα αντικαταθλιπτικά ή τα αγχολυτικά µπορεί να χρειάζεται να χορηγηθεί και φαρµακευτική αγωγή για τον πόνο.

Η λύση

Η αντιµετώπιση των µυϊκών πόνων περιλαµβάνει τη χορήγηση φαρµακευτικής αγωγής µε αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά φάρµακα αλλά και φάρµακα που στοχεύουν στην αντιµετώπιση των χρόνιων πόνων. Βασικότερο «όπλο» όµως στη θεραπευτική φαρέτρα για την αντιµετώπισή τους είναι η ψυχοθεραπεία, η οποία βοηθά τον πάσχοντα να αναγνωρίσει σε ποιο βαθµό οι πόνοι είναι αντικειµενικοί και σε ποιο βαθµό πρέπει τελικά να ασχολείται µαζί τους.

Καιρός για αποτοξίνωση .


Διανύουμε την εποχή της άνοιξης, όπου πολλοί άνθρωποι λόγω του ότι πλησιάζει το καλοκαίρι αισθάνονται ότι υποπέσανε σε διατροφικές ατασθαλίες τον χειμώνα και το Πάσχα, όπου λίγο-πολύ καταναλώθηκαν τρόφιμα λιπαρά και ανθυγιεινά. Έτσι, ίσως κάποιοι θεωρούν πως μία δίαιτα αποτοξίνωσης θα τους βοηθήσει.
Η λέξη τοξίνη σημαίνει μία δηλητηριώδης ουσία που παράγεται κυρίως από παθογόνα μικρόβια και που, όταν εισχωρήσει στον οργανισμό ανθρώπου ή ζώου, προκαλεί διάφορεςνοσηρές καταστάσεις. Στο περιβάλλον του ανθρώπου υπάρχουν πολλές τοξικές ουσίες, όπως για παράδειγμα οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, το μολυσμένο νερό, η κατανάλωση τροφίμων με συντηρητικά, φυτοφάρμακα ή φτωχά σε θρεπτικά, το στρες, το κάπνισμα και η δημιουργία των ελευθέρων ριζών σαν παράπλευρα προϊόντα του μεταβολισμού μας. Έτσι, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ζούμε σε ένα τοξικό περιβάλλον. Αν παρατηρήσετε όμως, τα παραπάνω παραδείγματα αποτελούν τοξικές πηγές και όχι τοξίνες.
Ο ανθρώπινος οργανισμός διαθέτει ένα εξελιγμένο «εργαστήριο» αυτο-καθαρισμού. Το σώμα έχει φυσιολογικές αντιδράσεις, όπως ο ιδρώτας, η ούρηση και η εντερική δραστηριότητα και διαθέτει όργανα όπως το συκώτι, που μας βοηθάνε στη διαδικασία αυτή. Βέβαια, καλό θα ήταν όσο μπορούμε να μειώνουμε την έκθεσή μας ή την κατανάλωση βλαβερών για εμάς ουσιών. Θα μπορούσαμε δηλαδή, να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με συνήθειες πιο «φιλικές» για το σώμα μας.
Υπάρχουν πολλές δίαιτες  «αποτοξίνωσης»  και ανάλογα προγράμματα, που μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο σε βιβλία, στο Διαδίκτυο κ.λπ. Συνήθως στις δίαιτες αυτές συστήνεται η χρήση διαφόρων φυτικών σκευασμάτων, που διαρκούν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα στο τι και πόσο πρέπει να φάει κανείς. Πολλές φορές μάλιστα, η αποτοξίνωση του οργανισμού βασίζεται στον αποκλεισμό ολόκληρων διατροφικών ομάδων, όπως για παράδειγμα τα γαλακτοκομικά. Οι δίαιτες αυτές δεν προσφέρουν στον οργανισμό αυτό που υπόσχονται, αντιθέτως, είναιδιατροφικά ελλιπείς.
Η επιστημονική κοινότητα δεν αναγνωρίζει όλες αυτές τις μεθόδους ως απαραίτητες για την υγεία του οργανισμού μας. Επιπροσθέτως, δεν υπάρχει δίαιτα που να απαλάσσει τον ανθρώπινο οργανισμό από τις τοξίνες, δηλαδή τις δηλητηριώδεις ουσίες, που παράγονται από παθογόνα μικρόβια. Η υιοθέτηση της Μεσογειακής Διατροφής είναι ο καλύτερος τρόπος που θα συμβάλλει στη γενικότερη υγεία, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της παχυσαρκίας και την πρόληψη νοσημάτων.
Για να βελτιώσουμε την υγεία μας και να ωφελήσουμε τον οργανισμό μας, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι απότομο και στερητικό, όπως αυτές οι υποτιθέμενες δίαιτες αποτοξίνωσης. Χρειάζεται απλά να ακολουθήσουμε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, με ποικιλία τροφίμων, με συνέπεια, εγκράτεια και μέτρο.
Η βάση της Μεσογειακής Διατροφής είναι οι υδατάνθρακες, όπως το ψωμί, τα ζυμαρικά, τα δημητριακά και η πατάτα, τρόφιμα που μας δίνουν ενέργεια. Επίσης, είναι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, πηγές αντιοξειδωτικών και όσπρια που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και μέταλλα. Συστήνεται η καθημερινή κατανάλωση ελαιολάδου, που είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη Ε, και γαλακτοκομικών που μας προσφέρουν ασβέστιο.
Καταναλώνετε πηγές πρωτεϊνών 2-4 φορές την εβδομάδα, όπως τα ψάρια, με τα ωφέλιμα για την καρδιά ω-3 λιπαρά οξέα και πουλερικά και μειώστε την κατανάλωση του κόκκινου κρέατος σε λίγες φορές το μήνα, λόγω των κορεσμένων λιπαρών που περιέχουν. Τέλος, καταναλώνετε κόκκινο κρασί με μέτρο (μέχρι 1-2 ποτηράκια την ημέρα, αφήνοντας κάποιες μέρες την εβδομάδα αποχής). Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και, συγκεκριμένα, την ουσία ρεσβερατρόλη, η οποία δρα προστατευτηκά σε αρρώστιες, όπως τα καρδιαγγειακα νοσήματα, ο καρκίνος, ο σακχαρώδης διαβήτη τύπου 2 και οι νευρολογικές διαταραχές, όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ. Πίνετε άφθονο νερό, 6-8 ποτήρια την ημέρα, για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σας και βάλτε καθημερινά την άσκηση στη ζωή σας.

Κακοσμία ποδιών .

ygeia-kakosmia-386
Η κακοσµία των ποδιών µπορεί να µας φέρει σε δύσκολη θέση, και µάλιστα τις πιο ακατάλληλες στιγµές. Υπάρχει τρόπος να την αντιµετωπίσουµε; 

Γιατί μυρίζουν τα πόδια μου; 
Πολλοί θεωρούν κύριο υπεύθυνο για την κακοσµία των ποδιών την υπεριδρωσία και τους µύκητες. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η µυρωδιά των ποδιών µας εξαρτάται γενικά από τη χλωρίδα της περιοχής, από το σύνολο δηλαδή των µικροοργανισµών που ζουν στο δέρµα µας, οι οποίοι διαφέρουν από άτοµο σε άτοµο. Σηµαντικό ρόλο παίζει επίσης η προσωπική υγιεινή, η οποία, αν είναι ελλιπής, µπορεί να οδηγήσει σε κακοσµία.

Πόσο φταίνε ο ιδρώτας και οι μύκητες;
Όπως αναφέραµε ήδη, αυτές οι δύο καταστάσεις δεν είναι πρωτίστως υπεύθυνες για τη µυρωδιά των ποδιών, ωστόσο αν υπάρχει πρόβληµα κακοσµίας µπορούν να το επιβαρύνουν σε κάποιο βαθµό.

Τα παπούτσια παίζουν ρόλο; 
Η καλή ποιότητα των υποδηµάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της υγιεινής των ποδιών, όπως και οι κάλτσες. Καλό είναι λοιπόν να προτιµάµε δερµάτινα παπούτσια και βαµβακερές κάλτσες, τις οποίες πρέπει να αλλάζουµε καθηµερινά. Επίσης πρέπει να αποφεύγουµε να φοράµε συνεχώς τα ίδια παπούτσια. 

Υπάρχει θεραπεία;
Η κακοσµία των ποδιών δεν είναι πάθηση, εποµένως δεν υπάρχει κάποιαιατρική µέθοδος αντιµετώπισης. Εφόσον βέβαια συνυπάρχουν υπεριδρωσία ή/και µύκητες µπορούν να αντιµετωπιστούν προκειµένου να αµβλυνθεί το πρόβληµα, χωρίς ωστόσο αυτό να σηµαίνει ότι έτσι θα λυθεί και οριστικά. 

Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να βοηθήσουν; 

Στο εµπόριο κυκλοφορούν διάφορα αποσµητικά προϊόντα, και µάλιστα σε πολλές µορφές (σπρέι, υγρά κ.λπ.), που µπορούν να καλύψουν την άσχηµη µυρωδιά των ποδιών βοηθώντας µε αυτό τον τρόπο στην αντιµετώπιση της κατάστασης. Η καλύτερη λύση ωστόσο παραµένει η καλή υγιεινή, δηλαδή το τακτικό πλύσιµο και στέγνωµα των ποδιών, και τα κατάλληλα παπούτσια και κάλτσες.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory