Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Το κάνεις λάθος .

Καυτά κορίτσια μπροστά στον καθρέπτη .

Η παγίδα .

Τώρα περιμένουμε

Αερόσακος για ποδηλάτες

Αυτό το μοδάτο περιλαίμιο παρέχει τη πλήρη προστασία
Αερόσακος για ποδηλάτες
Δύο Σουηδοί φοιτητές σχεδίασαν έναν επαναστατικό αερόσακο για ποδηλάτες, ο οποίος μένει απαρατήρητος όταν φοριέται και φουσκώνει αμέσως σε περίπτωση ατυχήματος. Ουσιαστικά αποτελεί τόσο ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ μόδας, όσο και ένα άκρως αξιόπιστο εξοπλισμό προστασίας – παρέχοντας μάλιστα μεγαλύτερη προστασία από ό,τι ένα τυπικό κράνος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ανθεκτικό περιλαίμιο, το οποίο ενεργοποιείται σε ανώμαλη κίνηση και φουσκώνει ένας αερόσακος σε μορφή κουκούλας, ο οποίος προστατεύει από τη πρόσκρουση το κεφάλι του αναβάτη. Απορροφά πλήρως τους κραδασμούς και η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 0.1 δευτερόλεπτο.

Οι Anna Haupt και Terese Alstin, οι σχεδιάστριες του κράνους «Hovding», ισχυρίζονται ότι προσέγγισαν τη βιομηχανία του εξοπλισμού ασφαλείας από μια εντελώς νέα οπτική γωνία. Σχεδίασαν ένα καινοτομικό κράνος, το οποίο όχι μόνο παρέχει τη πλήρη προστασία του αναβάτη, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ.

Το περιλαίμιο αποτελείται από ειδικούς αισθητήρες – επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια – οι οποίοι σε περίπτωση ατυχήματος ενεργοποιούν τον αερόσακο. Μια μικρή φιάλη κρύου αερίου φουσκώνει τον αερόσακο σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Φοβερό μαύρισμα .

επική αποτύχει tanlines

Ο χάρτης της καρδιάς μιάς γυναίκας .

..Αρωμα Σπιτιού..


Άρωμα σπιτιού
Καθαρίστε την  ατμόσφαιρα με μερικές συνταγές αρωματοθεραπείας που θα φέρουν στον χώρο σας τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης.
Τα αιθέρια έλαια στην υπηρεσία...
Του ρομαντισμού: Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα προτιμήστε τα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, γιασεμί ή μοσχοκάρυδο. Πρόκειται για αποστάγματα φυτών που μπορούν να λειτουργήσουν τονωτικά, αποφορτίζοντας την ένταση και να δημιουργήσουν μια γλυκιά και χαλαρή ατμόσφαιρα. η συνεχεια ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html#ixzz1tvuzAJO2

Ο ύπνος ενός πουλιού .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory