Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Αδυναμία στα αυτοκίνητα .

ΤΚΕ RACING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ 11 3648x2736 1024x768 WTF αποκλειστικά με αγωνιστικά ΤΚΕ, τα αυτοκίνητα, Μοντέλα & Οδηγοί
ΤΚΕ RACING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ 18 1722x999 1024x594 WTF αποκλειστικά με αγωνιστικά ΤΚΕ, τα αυτοκίνητα, Μοντέλα & Οδηγοί
ΤΚΕ RACING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ 1 1887x1080 1024x586 WTF αποκλειστικά με αγωνιστικά ΤΚΕ, τα αυτοκίνητα, Μοντέλα & Οδηγοί
ΤΚΕ RACING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ 5 2420x1584 WTF Αποκλειστική Με ΤΚΕ Racing, τα αυτοκίνητα, Μοντέλα & ΟδηγοίΠως 3 δευτερόλεπτα μπορούν να καταστρέψουν την βραδιά σας .

Το τέλος ενός πάρτυ .

α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0001
α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0002
α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0003
α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0005
α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0006
α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0009
α-κόλαση-του-ένα κόμμα-0015

Αναπάυσου εν ειρήνη και με στύλ .

Πρόβλημα με το φαγητό .

imusteat-0001
imusteat-0002
imusteat-0003
imusteat-0005
imusteat-0008
imusteat-0010
imusteat-0012
imusteat-0015
imusteat-0018

Η Γιορτή της Μητέρας


(Mother and Child) by William-Adolphe Bouguereau :: William- .. 

Ιστορική αναδρομή
Η Αρχαία Ελλάδα είναι η πρωταρχική πηγή αναφοράς στην "γιορτή της μητέρας". Ήταν γιορτή της άνοιξης όπου λατρευόταν η Γαία, η μητέρα Γη, μητέρα όλων των θεών και των ανθρώπων. Αργότερα την αντικατέστησε η κόρη της η Ρέα η σύζυγος του Κρόνου, μητέρα του Δία και θεά της γονιμότητας.
Μία νεότερη εκδοχή ήταν η αποκαλούμενη "Mothering Sunday", που μας μεταφέρει στην Αγγλία του 
H συνέχεια ΕΔΩ

Τα παυσίπονα της φύσης .

Τα αναλγητικά της φύσης

Ενοχλήσεις και πόνοι όπως αυτοί της περιόδου της και των αρθρώσεων πέρα από φαρμακευτικές ουσίες όπως τα διάφορα παυσίπονα μπορούν να αντιμετωπιστούν και με τα βότανα και τις ουσίες που μας προσφέρει η φύση. Η αξιοποίησή τους μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της συχνής λήψης φαρμάκων.
Δείτε τα φυσικά αναλγητικά για 4 συνηθισμένους πόνους…
Πονοκέφαλος: Η φυσική ουσία που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων είναι το φυτό πετασίτης καθώς οι χημικές ουσίες που απελευθερώνει εμποδίζουν τις φλεγμονές στα αιμοφόρα αγγεία που ευθύνονται για τις ημικρανίες. Μπορεί να αξιοποιηθεί με τη μορφή αφεψήματος.
Πόνοι των αρθρώσεων: Αντιμετωπίστε τους πόνους αυτούς με ιχθυέλαιο που περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα ωμέγα-3 βοηθούν στη μείωση των ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή και πόνο στις αρθρώσεις, ενώ σύμφωνα με σχετικές μελέτες, βελτιώσουν και τα συμπτώματα τέτοιων παθήσεων.
Πόνοι και κράμπες της περιόδου: Τα δυσάρεστα συμπτώματα της περιόδου από τα οποία πολλές γυναίκες υποφέρουν, μπορούν να αντιμετωπιστούν με φυσικό τρόπο με τη βοήθεια της βιταμίνης Ε. Μπορεί να βρεθεί σε λαχανικά καθώς και φυτικά έλαια και μαργαρίνες και δρα μειώνοντας τα επίπεδα προσταγλανδινών, ορμονών που συνδέονται με τους πόνους κατά την περίοδο.
Μυϊκοί πόνοι και πιασίματα: Αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιρρευματικές ιδιότητες έχει το βότανο αρπαγόφυτο που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματικών πόνων.
Πηγή: newsbeast.gr

Σπρέυ για να κόψετε το κάπνισμα .

Σπρέι νικοτίνης

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα, αλλά λίγοι το καταφέρνουν. Οι τσίχλες νικοτίνης είναι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι άνθρωποι που βάζουν αυτό τον στόχο, αλλά τώρα ήρθε το σπρέι νικοτίνης για να τις αντικαταστήσει.
Με το σπρέι, το οποίο ανακαλύφθηκε από Σκανδιναβούς και Γερμανούς ερευνητές, μεταφέρεται στο στόμα νικοτίνη ταχύτερα απ’ ότι με τις τσίχλες.
Τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 479 καπνιστές, δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό European Respiratory Journal.
Η μελέτη αυτή έδειξε πως το 14% των εθελοντών που χρησιμοποίησαν το σπρέι για 3 μήνες σταμάτησαν το κάπνισμα για ένα χρόνο, σε αντίθεση με το 6% όσων χρησιμοποιούσαν ένα εικονικό σπρέι, το οποίο περιείχε καψαικίνη και το οποίο προκαλούσε το ίδιο κάψιμο με το σπρέι νικοτίνης.
Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλή της έρευνας, καθηγητή Philip Tonnesen, μπορεί τα ποσοστά να μην είναι πολύ μεγάλα, αλλά σίγουρα είναι μεγαλύτερα από τις τσίχλες και τα επιθέματα νικοτίνης.


Τι είναι το μάτιασμα ?

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η βασκανία είναι ένας όρος που έχει να κάνει με την κακολογία και το φθόνο ενώ ο βάσκανος είναι αυτός ο οποίος κάνει πράξη τέτοιου είδους ενέργειες. 

βασκανία


Οπότε που λέτε, η βασκανία είναι το λεγόμενο μάτιασμα. Το μάτιασμα ας το πούμε είναι μία κατάσταση, όπου κάποιος κοιτάει με ζήλια και με φθόνο κάποιο άλλο άτομο, επίμονα και με πολύ ένταση! 

Είναι δηλαδή μία κατάσταση στην οποία έρχεται κάποιο άτομο, εξαιτίας κάποιου άλλου, που κακοπροαίρετα: τον ζηλεύει επίμονα, σκέφτεται άσχημα γι’ αυτόν σε μεγάλο βαθμό (σε βαθμό εμμονής), κλπ. 

Επίσης, υπάρχει και το καλό μάτι, στο οποίο έχουμε τα ίδια συμπτώματα, αλλά συμβαίνει επειδή πάλι κάποιος άλλος μας σκέφτεται έντονα, καλοπροαίρετα όμως! 

μάτιασμαΤο μάτιασμα μάλιστα μπορεί να γίνει σε τέτοιο βαθμό, που να μας προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο που δεν φεύγει, υπνηλία, αδιαθεσία, πόνο, κακοτυχία, ακόμα και συμφορά! 

Επίσης, να έχετε κατά νου πως δεν ματιάζονται μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα κακόμοιρα τα ζώα! 

Το μάτιασμα - η βασκανία συμβαίνει περισσότερο σε αυτούς που το πιστεύουν. Είναι αποδεκτό από την εκκλησία και μάλιστα υπάρχουν και προσευχές οι οποίες ξεματιάζουν, οι οποίες θα πρέπει να γίνονται υπό προϋποθέσεις. 

Λένε ότι αυτοί με έντονα μπλε μάτια και αυτοί με τα ενωμένα φρύδια, ματιάζουν πιο εύκολα, σε σχέση με κάποιους άλλους. 

μάτιασμα και ψυχολογίαΤέλος, αξίζει να σταθούμε σε μια ψυχολογική ερμηνεία η οποία αναφέρει πως ο άνθρωπος προτιμά να σωματοποιεί τα προβλήματά του από το να αναγνωρίσει την πηγή τους στον εαυτό του. 

Σαν παράδειγμα να αναφέρουμε πως όταν είμαστε αγχωμένοι για κάποιο λόγο, ο οργανισμός μας θα δημιουργήσει και κάποια σωματικά προβλήματα, από την εμφάνιση άσπρων τριχών έως και την εμφάνιση πληγών που δεν κλείνουν εύκολα!! 

Για τους ψυχολόγους λοιπόν, το ξεμάτιασμα δεν είναι τίποτε παραπάνω από το φαινόμενο placebo!! 

Ότι το άτομο που έχει ματιαστεί πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλά, όποτε και ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθησή του με αποτέλεσμα να γίνει καλά!!
http://coolweb.gr/ti-einai-matiasma-vaskania/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory