Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Ανθρωποι και σκουπίδια .

Πολύ έξυπνος σκύλος .

Τρελοί οδηγοί .

Μάνα είναι μόνο μία

Σαν την Ελληνίδα όμως καμία!

Μάνα είναι μόνο μία
Ελληνίδα Μάνα:Ναι;


Κόρη:Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις
τα παιδιά απόψε;


Ελληνίδα Μάνα: Θα βγεις;


Κόρη: Ναι.


Ελληνίδα Μάνα: Με ποιον;


Κόρη: Μ' ένα φίλο.


Ελληνίδα Μάνα: Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον 
άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!


Κόρη: Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!


Ελληνίδα Μάνα: Τον άφησες να σ' αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.

Κόρη: Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου
 φέρω τα παιδιά;


Ελληνίδα Μάνα: Εγώ δε σ' άφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο
 παρά με τον πατέρα σου.


Κόρη: Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.


Ελληνίδα Μάνα: Τώρα τι υπονοείς;


Κόρη: Τίποτα. Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα 
παιδιά απόψε.


Ελληνίδα Μάνα: Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας
 σου άμα το μάθει;


Κόρη: Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα
τον νοιάζει. Από τότε που έφυγε από το σπίτι,αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος !


Ελληνίδα Μάνα: .... Άρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;

Κόρη: Δεν είναι χαμένος.


Ελληνίδα Μάνα: Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά 
είναι χαμένος και παράσιτο.


Κόρη: Κοίτα, δε θα το συζητήσω. Να τα φέρω τα 
παιδιά από κει ή όχι;


Ελληνίδα Μάνα: Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα.


Κόρη: Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;


Ελληνίδα Μάνα: Χωρίς σταθερότητα. Εμ, γι' αυτό έφυγε ο άντρας σου.


Κόρη: Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!


Ελληνίδα Μάνα: Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι
 αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!


Κόρη: Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;


Ελληνίδα Μάνα:  Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος;
Το ήξερα εγώ!


Κόρη: Μαμά κλείνω.

Ελληνίδα Μάνα: Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου
 φέρεις τα παιδιά;


Κόρη: Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ' έσκασες!


Ελληνίδα Μάνα: Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς
θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί;

Ρώσικη γέφυρα .

Παράξενα αξεσουάρ αυτοκινήτου .

1 μουστάκια αυτοκίνητο Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
2 κιλότες αυτοκίνητο Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
3 τρύπες από σφαίρες αυτοκίνητο Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
4 αυτοκίνητο χρυσό χρώμα Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
5 παράξενα σπόιλερ αυτοκίνητο Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
6 παράξενη Εξατμίσεις αυτοκινήτων Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
7 παράξενο Διακοσμητικά κουκούλα Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
10 βαλσαμωμένα ζώα αυτοκίνητο Top 10 Παράξενα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

Λίγα λόγια για την στάση 69 .

sex_position
Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να δίνουν και σε άλλους να λαμβάνουν, αλλά με την στάση 69 στο σεξ, ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές! Αυτή η στάση εφευρέθηκε για αμοιβαίο και ταυτόχρονο στοματικό σεξ. Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στο που να βάλεις την γλώσσα σου όταν έχεις ήδη μια ανάμεσα στα πόδια σου, η οποία εκτελεί έργο, αλλά η καινοτομία να ικανοποιείσαι την ώρα που την ικανοποιείς, αξίζει τον κόπο! 

Όταν έρχεται η ώρα της στάσης 69 υπάρχουν μερικά dos and don’ts. Για αυτό τον συμβουλευτικό σκοπό θα αναφερθούμε στην στάση 69 σαν ερωτικό παιχνίδι. οπότε δεν θα αναλύσουμε εκτενώς το θέμα της εκσπερμάτωσης, για το οποίο θα έπρεπε να γράψουμε ίσως ξεχωριστό άρθρο!

Κάνε μπάνιοΌπως με όλες τις ερωτικές πράξεις και ειδικά αυτές που εμπλέκουν το στόμα ως διεγερτικό εργαλείο, είναι αναγκαίο να είσαι καθαρός και να έχεις περιποιηθεί την περιοχή γύρω από το πέος σου. Καμία γυναίκα δεν θα είναι στην ευχάριστη θέση να μυρίζει κάτι άσχημο ή να αντικρίσει μια ζούγκλα από τρίχες! Υπάρχουν και trimmer εργαλεία που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα! 

Εγκαινίασε το παιχνίδι σταδιακάΠρέπει να το κάνεις εύκολο γι’ αυτήν, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει μαζί σου τη στάση 69. Το στάδιο της μετάβασης θα πρέπει να έχει πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια και σταδιακά να πάρεις θέση. Άφησε το στην συνέχεια να υπονοηθεί. 

Βάλτην από πάνωΑν κάποιος πρέπει να είναι από πάνω είναι σίγουρα η γυναίκα. Αυτό πρέπει να συμβεί γιατί είσαι βαρύτερος και δεν θες με τίποτα να νιώσει εγκλωβισμένη ειδικά αν θέλεις αυτό να έχει μεγάλη διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο επίσης αποφεύγεις να της τραβάς τα μαλλιά και να γκρινιάζει. Επίσης αυτή μπορεί να έχει καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας, να τον βάζει πιο βαθιά στο στόμα και να τον ταλαντεύει καλύτερα! Έτσι δεν νιώθει ότι κάποιος την «φιμώνει». Αυτό σε συμφέρει αρκετά. Υπάρχει βέβαια και η στάση που και οι δύο μπορείτε να είστε γυρισμένοι στο πλάι, πράγμα που σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους προσαγωγούς ως μαξιλάρι. 

Μην την ξεχνάςΌταν κάνετε την στάση 69 είναι σημαντικό να μην αφεθείς στην απόλαυση που σου δίνει αυτή και ξεχάσεις τις δικές σου υποχρεώσεις. Η απόλαυση σε αυτό για να είναι αποδοτική και να μπει και η ίδια στο τριπ να το ξανακάνει θα πρέπει να είναι αμοιβαία. Αυτή είναι και η αρχή της στάσης 69!

Εξασφάλισε τη συνέχεια
Η στάση 69 είναι μια εξερεύνηση των απόκρυφων σημείων του σώματος και πριν μπεις στην διαδικασία να την ξεκινήσεις θα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι της αρέσει το στοματικό σεξ γενικά! Αν την αηδιάζει η ιδέα και μπει στο παιχνίδι για να μην σου χαλάσει το χατίρι είναι σίγουρο ότι η φάση δεν θα ολοκληρωθεί σωστά.
 
Κορύφωσε την απόλαυσηΟι γυναίκες είτε φθάνουν σε κλειτοριδικό είτε σε κολπικό οργασμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσει το ρούφηγμα της κλειτορίδας και αυτό τους προκαλεί την διάθεση να ανταπεξέλθουν. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις εσύ σε αυτή, τόσο πιο γρήγορα θα αντιδρά κι εκείνη. Έτσι η απόλαυση κορυφώνεται και για τους δύο! 

Το σπέρμα σώζει ζωές .

Έρευνα που μας αφορά όλους: το σπέρμα σώζει ζωές
Ξεχάστε τη σοκολάτα, αφήστε στην άκρη τη γυμναστική και φυσικά πετάξτε τα αντικαταθλιπτικά χάπια στον κάλαθο των άχρηστων. Αμερικανοί επιστήμονες ανέλυσαν τις ιδιότητες του αντρικού σπέρματος και όχι μόνο αναφώνησαν εύρηκα από χαρά, αλλά έδωσαν και τα εύσημά τους στη Lady Gaga που θέλει να το κάνει άρωμα.

Σύμφωνα με τους εν λόγω κυρίους, το ανδρικό σπέρμα το οποίο αποτελείται από σπερματοζωάρια, νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες και ορμόνες, είναι το πιο εξελιγμένο αντικαταθλιπτικό ειδικά για τη γυναίκα. Έτσι, μετά από σειρά πειραμάτων προέκυψε πως οι γυναίκες που έρχονταν σε απευθείας επαφή με το σπέρμα δεν εμφάνιζαν σημάδια κατάθλιψης, ενώ αντίθετα η διάθεσή τους ήταν συχνότερα ανεβασμένη.

Δε θα σας κάνουμε κάποια υπόδειξη, αλλά την επόμενη φορά που θα στραβομουτσουνιάσετε θα ξέρετε και πώς να αντιμετωπίσετε την κακή σας διάθεση.

Ποιοί καφέδες παχαίνουν .

Καφές

Κοιτάξτε πρώτα καλά πόσο μεγάλο είναι το φλιτζάνι σας και τι περιέχει. Αν είναι καφές – σοκολάτα, με ζάχαρη, πλήρες γάλα και μπόλικη κρέμα γάλακτος, μπορεί εύκολα να φτάνει τις… 550 θερμίδες – όσες δηλαδή και ένα χάμπουργκερ ή ένα μεγάλο κομμάτι παστίτσιο!
Αυτό τονίζει η Αμάντα Ουρσέλ, διαιτολόγος της εφημερίδας «Τάιμς» του Λονδίνου, η οποία ασχολήθηκε με τις θερμίδες, τα λίπη και τα άλλα συστατικά διαφόρων ευρύτατα διαδεδομένων ειδών καφέ. Η ετυμηγορία της προκαλεί έκπληξη, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως μερικοί από τους καφέδες που πίνουμε είναι πιο παχυντικοί και από τα κλασικά… σουβλάκια! Απίστευτο; Ιδού:
Εσπρέσο macchiatο: 7 θερμίδες, 0,5 γραμμάρια λίπος, 75 mg καφεΐνη.
Το κλασικό «εσπρεσάκι» χρησιμοποιείται από πολλούς για να «ανοίξει το μάτι» το πρωί. Μια χαρά επιλογή είναι, κατά την Αμάντα Ουρσέλ, ακόμα κι αν περιέχει γάλα (είθισται να προστίθεται λίγο λίγων λιπαρών ή άπαχο γάλα απ’ όσους θέλουν να «διώξουν» την πικρή γεύση του καφέ).
Καπουτσίνο grande με άπαχο γάλα: 82 θερμίδες, 0,2 γραμμάρια λίπος, 150 mg καφεΐνη.
Σερβίρεται σε μεγάλο φλιτζάνι (των 470 ml) και μοιάζει τεράστιος, αλλά επειδή το γάλα είθισται να είναι άπαχο, οι θερμίδες του είναι λίγες. Παρέχει επίσης σχεδόν 8 γραμμάρια πρωτεϊνών (όσες περίπου περιέχονται και σε ένα αυγό), γεγονός που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος καφές μάς… χορταίνει κιόλας (έως έναν βαθμό). Προσέξτε μόνο πόση ζάχαρη προσθέτετε….
Καπουτσίνο grande με γάλα σόγιας: 92 θερμίδες, 3,2 γραμμάρια λίπος, 150 mg καφεΐνη.
Σε ορισμένα καταστήματα σερβίρεται καπουτσίνο με γάλα σόγιας, αντί για αγελάδας. Κατά την κ. Ουρσέλ, αυτό σημαίνει πως ο οργανισμός τροφοδοτείται με λίγες ισοφλαβόνες _ θρεπτικά συστατικά της σόγιας με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην υγεία των οστών. Οι πρωτεΐνες της σόγιας, εξάλλου, πιστεύεται ότι παίζουν ρόλο στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας.
Καπουτσίνο grande λάτε με βανίλια: 199 θερμίδες, 0,3 γραμμάρια λίπος, 35 γραμμάρια σάκχαρα, 150 mg καφεΐνη.
Μπορεί να μοιάζει «αθώο» να ζητήσετε έναν «καπουτσίνο βανίλια», αλλά το σιρόπι της βανίλιας παρέχει 17 γραμμάρια πρόσθετων σακχάρων (περισσότερα από 4 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη). Η Αμάντα Ουρσέλ λέει πως καλύτερα είναι να επιλέγετε τον στάνταρ λάτε καπουτσίνο, ο οποίος περιέχει λάιτ γάλα (αυτός παρέχει 188 θερμίδες και πολύ λιγότερα σάκχαρα).
Καφές σοκολάτα grande με πλήρες γάλα και κρέμα γάλακτος: 556 θερμίδες, 33,5 γραμμάρια λίπος (τα 20 γρ. κορεσμένο), 48 γραμμάρια σάκχαρα, 20 mg καφεΐνη.
Αν περιμένετε να ξυπνήσετε με αυτόν τον καφέ, ατυχήσατε! Χώρια που αν τον πιείτε πρωί πρωί θα έχετε καταναλώσει σχεδόν το… ένα τέταρτο των ημερήσιων θερμίδων σας, συν τα μισά από τα λίπη! Αν σας αρέσει ο καφές με γεύση σοκολάτα, προτιμήστε τη μικρή «εκδοχή» του (περίπου 240 ml) και με άπαχο γάλα, αντί για κρέμα.
Πηγή: ygeianews.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory