Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Η μούχλα όπως δεν την έχετε ξαναδεί .

Μπορούν να σταματήσουν την κυκλοφορία .

Περίεργα σύννεφα .

Κορίτσια και γυμναστήριο .

Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета
Фитнес момичета

Μπήκαμε στο καλοκαίρι .

A surfer at Barra Tijuca beach. Picture of the Day 29 May: A surfer at Barra Tijuca beach

Τα κεφαλαία γράμματα διεγείρουν τον εγκέφαλο

Όλοι έχουμε δει διαφημιστικά μηνύματα με κεφαλαία γράμματα και τρία τουλάχιστον θαυμαστικά. Σίγουρα είναι ενοχλητικά, φαίνεται όμως ότι μπορεί να είναι και αποτελεσματικά.

Γερμανική έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα κείμενα με μεγάλους χαρακτήρες προκαλούν εντονότερες συναισθηματικές αντιδράσεις, όπως αυτές καταγράφονται στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Φον Χούμπολτ στο Βερολίνο και του Πανεπιστημίου του Γκέτιγκεν 
πειραματίστηκαν με 25 ενήλικους εθελοντές, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εγκεφαλογράφημα την ώρα που κοίταζαν μια σειρά 72 εικόνες. Οι εικόνες έδειχναν λέξεις με θετικό, ουδέτερο ή αρνητικό νόημα (πχ δώρο, καρέκλα, θάνατος) και εμφανίζονταν με χαρακτήρες διαφόρων μεγεθών, της ίδιας όμως γραμματοσειράς.

Η ανάλυση έδειξε ότι τα μεγάλα γράμματα (των 125 στιγμών) προκαλούσαν ταχύτερη και πιο παρατεταμένη εγκεφαλική δραστηριότητα που συνδέεται με τα συναισθήματα, σε σχέση με τα μικρά γράμματα (των 28 στιγμών). Το φαινόμενο ήταν εμφανές στις μετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες λέξεων.

Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματά τους στην ηλεκτρονική επιθεώρηση PLoS ONE, οι ερευνητές προσφέρουν και μια εξήγηση για τη διαφορά που παρατηρήθηκε. Όπως αναφέρουν, προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι οι εικόνες αρνητικού περιεχομένου, όπως για παράδειγμα η φωτογραφία μιας απειλητικής λεοπάρδαλης, προκαλούν εντονότερες εγκεφαλικές αντιδράσεις όταν έχουν μεγάλο μέγεθος.

Αυτό πιθανότατα έχει εξελικτική βάση, δεδομένου ότι το φαινόμενο μέγεθος εντός αντικειμένου εξαρτάται από την απόσταση στην οποία βρίσκεται -με άλλα λόγια, ένα αρπακτικό που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του οπτικού μας πεδίου πρέπει να βρίσκεται πολύ κοντά, και επομένως ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Δεδομένου ότι η γλώσσα παίζει κρίσιμο ρόλο στις ανθρώπινες κοινωνίες, οι συναισθηματικές αντιδράσεις με βάση το μέγεθος του ερεθίσματος φαίνεται ότι επεκτάθηκαν και στους τυπωμένους χαρακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/05/blog-post_31.html#ixzz1x3zBmc3x

Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά .

Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου (3)

Το ότι ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί είναι ευεργετικό για την καρδιά και τα αγγεία είναι γνωστό. Για την μπύρα όμως, ελάχιστες έρευνες είχαν πραγματοποιηθεί, μέχρι σήμερα.
Μια ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποίησε το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και το Εργαστήριο Καρδιαγγειακής Μελέτης της 1ης Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Λαϊκό» και της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, σχετικά με την επίδραση της κατανάλωσης μπύρας στην καρδιά και τα αγγεία.
Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου (2)
Στη μελέτη συμμετείχαν νέοι άνδρες, υγιείς, μη παχύσαρκοι και μη καπνιστές, στους οποίους μετά από 12ωρη νηστεία δόθηκε να καταναλώσουν είτε μπύρα είτε μπύρα χωρίς αλκοόλ είτε άλλο αλκοολούχο διάλυμα με περιεκτικότητα σε αλκοόλ ίδια με αυτή της μπύρας, σε τρεις διαφορετικές επισκέψεις τους στο εργαστήριο.
Τόσο πριν την κατανάλωση των ποτών, όσο και 1 και 2 ώρες μετά, έγιναν εξειδικευμένες μετρήσεις στους εθελοντές, οι οποίες αποτυπώνουν τη λειτουργία των αγγείων και της καρδιάς, καθώς και την πίεση που δέχεται η καρδιά κατά τη λειτουργία της.
Καλύτερη υγεία με ένα κουτάκι μπύρα
Από τα αποτελέσματα της έρευνας φάνηκε ότι 400ml μπύρας, δηλαδή ποσότητα λίγο μεγαλύτερη από ένα κουτάκι του εμπορίου και εντός του ορίου που προτείνεται για τους υγιείς ενήλικες άνδρες (που είναι έως 2 κουτάκια μπύρας καθημερινά), κατάφεραν να βελτιώσουν τη λειτουργία των αγγείων μέχρι και 2 ώρες μετά την κατανάλωσή τους.
Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου (1)
Οι ευεργετικές ιδιότητες της μπύρας οφείλονται στην αντιοξειδωτική σύστασή της, που είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, όπως η τυροσόλη και η ρεσβερατρόλη. Ουσιαστικά, η μπύρα επιδρά στα αγγεία, κάνοντάς τα πιο ελαστικά και πιο ικανά να διαστέλλονται, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αυτές οι ιδιότητές τους φαίνεται ότι χάνονται με την αύξηση της ηλικίας, αλλά και εξαιτίας κάποιων περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η παχυσαρκία.
Πιες άφοβα μπύρα λοιπόν, αλλά με μέτρο: όπως όλα τα αλκοολούχα ποτά ευεργετεί μόνο όταν δεν το παρακάνεις.
Η μελέτη ανακοινώθηκε με ανάρτηση στο 80ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 25 μέχρι τις 28 Μαΐου 2012.
Πηγή: cosmo.g

Πως να ξεκουμπώσεις το σουτιέν .

20100820 soutien
Δεν μπορεί, θα στο έχουν ξαναπεί: Τα προκαταρκτικά έχουν μεγάλη σημασία στο σεξ. Όσο και αν θες να πας κατευθείαν στο ψητό, πρέπει να περιμένεις λίγο και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να το απολαύσεις, ή μάλλον καλύτερα να το απολαύσετε. 

Στο παιχνίδι αυτό δεν είσαι μόνος σου. Όσο πιο καλά περάσει η παρέα σου, τόσο πιο πολλούς πόντους θα πάρεις και εσύ. Ένα από τα βασικά όμως αξεσουάρ – εμπόδια είναι και το σουτιέν, δεν νομίζεις;

Μην μου πεις ότι δεν έχεις βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να δυσκολεύεσαι, να το παλεύεις, τελικά να μην μπορείς να το ξεκουμπώσεις και να ξενερώνεις; Να θυμάσαι ότι η άνεση με την οποία θα το καταφέρεις υποδηλώνει εμπειρία και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που αρέσει πολύ στις γυναίκες

Βασική αρχή στην περίπτωση του σουτιέν είναι η άνεση. Φρόντισε, λοιπόν, να της δείξεις ότι το έχεις, ότι ξέρεις εύκολα να το απομακρύνεις από πάνω της. Να θυμάσαι ότι η μαγκιά είναι να το ξεκουμπώσεις χωρίς να το βλέπεις και με το ένα χέρι. Αν δεν το καταφέρνεις κάντο δια της παραδοσιακής οδού, δηλαδή γύρισέ τη απαλά από την άλλη, χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια σου και κουνώντας τα το ένα προς το άλλο, όχι αντίθετα κρίμα είναι, θα την πονέσεις, προσπάθησε να το νιώσεις να λύνεται από πάνω της. 

Ο μάγκικος τρόπος όμως είναι εκείνος που ότι κάνεις, το κάνεις δια της αφής. Χωρίς να χάνεις καθόλου επαφή από το αντικείμενο του πόθου σου, δηλαδή εκείνη, περνάς το ένα χέρι σου πίσω της. Πηγαίνεις στο σημείο που πιάνει το σουτιέν και με δύο ή τρία δάχτυλα, πιέζεις προς τα έξω. Αν το κάνεις σωστά, να είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις ένα επιφώνημα θαυμασμού και έκπληξης, που θα μοιάζει με το «Αλήτη, τι πας να κάνεις». Τότε, απλώς έχεις πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε σένα. Θα τα καταφέρεις, είναι βέβαιο.
http://www.menslounge.gr/

Πως να βγάλεις γρήγορα την μηχανή του αυτοκινήτου .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory