Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Βίλα στην ακτή της Καραιβικής .

Τέχνη στο δρόμο .

Παράξενες εικόνες απο το διαδίκτυο .
Οι μαζορέτες των Μαιαμι .

Σχολικό λεωφορείο .

Το μέγεθος που μετράει .

To megethos pou metraei

Το αν ένα πέος είναι μικρό ή όχι είναι ένα ζήτημα που προκύπτει κυρίως από την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μέσα στην οικογένεια αλλά και στους ευρύτερους φορείς», εξηγεί η συνεργάτιδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Ινστιτούτου Γυναικείας Σεξουαλικής Υγείας, Ελεάνα Ελευθερίου.
Το σύνδρομο των αποδυτηρίων
Πολύ συχνά ένας άντρας και μια γυναίκα αδυνατούν να προσδιορίσουν τι σημαίνει «μικρό» πέος και ποιο είναι το μέγεθος που πραγματικά θα δημιουργούσε αναστολή της σεξουαλικής ικανοποίησης. Ίσως επειδή τα κύρια μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης κανείς δεν τα διδάχτηκε στις σχολικές αίθουσες με ξεκάθαρο και επαρκή επεξηγηματικό τρόπο. Και βέβαια οι γονείς ποτέ δεν έβαλαν στο τραπέζι ένα υποδεκάμετρο για να υποδείξουν πόσο (μετά συγχωρήσεως) είναι το πέος που πρέπει η κόρη να αναζητήσει εκεί έξω ή ο γιος να έχει, για να... κοιμάται ήσυχος. Έτσι οι έφηβοι, χρόνο με το χρόνο, μεγαλώνουν με απορίες αλλά και πολλές φαντασιώσεις γύρω από το σεξ, οι οποίες προέρχονται από τα πολυάριθμα πηγαδάκια στις σχολικές αυλές. Εκεί, ενώ τα κορίτσια, συζητώντας, αναζητούν συνήθως το ρομαντικό έρωτα που θα τα συνεπάρει, τα αγόρια προσπαθούν να λύσουν την περίεργη άσκηση που θα τους εξισώσει με τη λέξη «άντρας». Μάλλον σε αυτή την εξερεύνηση δεν θα είναι εύκολο για έναν έφηβο να παίρνει το βραβείο (συνήθως μέσα στα αποδυτήρια) του...  μικρότερου πέους. Αυτή η εφηβική συνήθεια ενοχοποιείται άλλωστε (μαζί με τις πολυάριθμες πορνοταινίες) και για το «lock room syndrome», όπως ονομάζεται γενικότερα από τους επιστήμονες, ή το «σύνδρομο αποδυτηρίων», από τους Έλληνες ειδικούς. Φανταστείτε, λοιπόν, έναν έφηβο που, καλώς ή κακώς, συγκρίθηκε αναγκαστικά με κάποιους «προικισμένους» συμμαθητές του. Αναρωτήθηκε άραγε ποτέ: «εγώ το έχω μικρό ή εκείνοι... πολύ μεγάλο;». Κάπως έτσι αρχίζει και η παρεξήγηση: Η υποθετική αντίληψη του μικρού πέους είναι απογοητευτική και ενίοτε αρκετή για να δημιουργήσει συμπλέγματα κατωτερότητας αλλά και ντροπής. Η αίσθηση του «μικρού» μπορεί να οδηγήσει έναν άντρα ακόμα και σε απόσυρση από την ερωτική διεκδίκηση, ώστε να αποφύγει το χλευασμό ή και την απόρριψη. 
Ικανοποίηση και επιθυμία
«Η αλήθεια είναι ότι ικανοποιούμαι σεξουαλικά και φτάνω σε οργασμό, αλλά –χωρίς βέβαια να το έχω πει στο σύντροφό μου– θα ήθελα να είχε... μεγαλύτερο πέος» Μαργαρίτα Δ., 26 ετών
Όπως το μεγάλο πέος συμβολίζει από την αρχαιότητα (βλ. Διόνυσος, Πρίαπος) την αρρενωπότητα, τη γονιμότητα και την ηδονή, έτσι και το μεγάλο στήθος στη γυναίκα συμβολίζει αντίστοιχα τη θηλυκότητα. Η αίσθηση του «μεγάλου», λοιπόν, γίνεται το βασικό εισιτήριο για τη σεξουαλική ικανοποίηση στο μυαλό του μέσου όρου των αντρών αλλά και των γυναικών. Οι συμβολισμοί και οι αντίστοιχες φαντασιώσεις ευθύνονται συνήθως για τον άνισο αγώνα ανάμεσα στην επιθυμία μιας ικανοποιητικής ερωτικής επαφής και μιας πραγματικά επιτυχημένης σεξουαλικής συνεύρεσης. Από αισθητικής πλευράς, η ικανοποίηση της γυναίκας είναι το κομμάτι που υποθετικά πλήττεται από ένα –πάλι υποθετικά– μικρό πέος. Και μάλιστα, εξίσου υποθετικά, συσχετίζεται με τη στυτική δυσλειτουργία ή και με την πρόωρη εκσπερμάτιση. Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι πολλές γυναίκες στη θέα ενός –κατά τη γνώμη και την εμπειρία τους!– μικρού πέους πολλές φορές γίνονται κυνικές, σκληρές ή και απορριπτικές. Γι’ αυτές, το μικρό πέος συγκρίνεται ασυνείδητα με την κλειτορίδα, που είναι σύμβολο θηλυκότητας. Άρα ένας άντρας με μικρό πέος για πολλές γυναίκες είναι περισσότερο «θηλυκός» από ό,τι αρρενωπός. Η ποιότητα όμως της σεξουαλικής επαφής, η διάρκεια, η γνώση της γυναίκας για το σώμα της και του άντρα για το δικό του, η εξερεύνηση, ο ερεθισμός των ερωτογενών περιοχών αλλά και η έκφραση των προσωπικών «θέλω» των συντρόφων είναι οι κύριες παράμετροι που οδηγούν στην ικανοποίηση, σε αντίθεση με το μέγεθος του πέους, που από μόνο του οδηγεί μόνο... σε εσφαλμένες εντυπώσεις.

Γιατί τα παράθυρα στα αεροπλάνα έχουν οβάλ σχήμα ?

Για να καταλάβουμε γιατί τα αεροπλάνα έχουν παράθυρα σε οβάλσχήμα, ας ξεκινήσουμε από κάτι άλλο... 

Οι τρύπες που έχουν στρογγυλεμένες άκρες έχουν πιο δυνατή δομή και δεν σπάνε εύκολα. Επίσης, δεν κάνουν ρωγμές αν ασκηθεί έντονη πίεση επάνω τους. 

Όταν λέμε στρογγυλεμένες άκρες, φανταστείτε το εξής για να καταλάβετε:
φανταστείτε ότι κάνουμε μία τρύπα στην γωνία ενός γυαλιού, αλλά το γυαλί μας στη γωνία του, δεν σχηματίζει γωνία 90 μοιρών, αλλά κάνει καμπύλη...


Σε μια καμπίνα αεροπλάνου, αν ένα παράθυρο ραγίσει, θα δημιουργήσει έκρηξη λόγω της αποσυμπίεσης! 

Η σοβαρότητα αυτού του προβλήματος έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά, όταν το πρώτο εμπορικό αεροσκάφος, το De Havilland Comet της Βρετανίας, συνετρίβει 3 φορές από τη μέρα που βγήκε στην κυκλοφορία, το 1952! 

Ο λόγος και στις 3 περιπτώσεις ήταν η αλλοίωση των μετάλλων. Και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αλλοίωσης, που άγγιζε το 70%, προήλθε από τις γωνίες των μεγάλων παραλληλόγραμμων παραθύρων του... 

Έτσι, το αεροσκάφος ανακατασκευάστηκε, και αυτή τη φορά, είχε πιο δυνατά, στρόγγυλα παράθυρα. 

Θα μου πείτε όμως... 
Αν τα στρόγγυλα παράθυρα είναι πιο δυνατά, τότε γιατί τα γνωστά σε όλους μας Boeing και Airbus έχουν οβάλ παράθυρα και όχι ολοστρόγγυλα; 

Καλή ερώτηση! 

οβάλ παράθυρα αεροπλάνουΗ εξήγηση είναι απλή: Αν τα παράθυρα ήταν στρόγγυλα, θα χρειαζόταν περισσότερο συμπαγές υλικό(”τζάμι”) ανάμεσα στα παράθυρα, δηλαδή... περισσότερα έξοδα! 

Τα οβάλ παράθυρα προσφέρουν μεγαλύτερη επιφάνεια παραθύρου, άρα και καλύτερη θέα στους επιβάτες, καθώς επίσης και εξυπηρετούν επιβάτες με διαφορετικό σωματικό ύψος (και τους κοντούς, αλλά καί τους 2μετρους!) 

Έτσι, ανακεφαλαιώνοντας, τα αεροπλάνα έχουν οβάλ παράθυρα, ώστε να αντέχουν πολύ περισσότερη πίεση, καθώς επίσης και για να είναι πιο μεγάλα και πρακτικά, στο να βλέπουμε την θέα.
http://coolweb.gr/parathira-aeroplana-oval/

Επιλέγουν την απιστία για αλλαγή .

Epilegoun tin apistia gia allagi!

Η έλλειψη επικοινωνίας, η σεξουαλική στέρηση, ένα σεξουαλικό πρόβλημα, η ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η έλλειψη ικανοποίησης είναι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην απιστία και τα δύο φύλα. Μετά τα πρώτο διάστημα της σχέσης συχνά αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε το σύντροφό μας. Το έντονο πάθος υποχωρεί και δίνει τη θέση του σε βαθύτερα συναισθήματα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφος «κρίνεται» όχι μόνο μέσα από την ερωτική επιθυμία και την αγάπη που τον διακατέχει για το ταίρι του, αλλά πολύ περισσότερο από την ικανότητά του να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του συντροφικού ρόλου, είτε αυτό αφορά οικονομικές διαστάσεις, είτε αφορά το γονεϊκό ρόλο. Στην περίπτωση λοιπόν που ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις καινούργιες καταστάσεις, πολύ συχνά αυτό «μας κλειδώνει ερωτικά». Σε μία τέτοια στιγμή είναι κατάλληλο το έδαφος για να μπει το τρίτο πρόσωπο, που θα προσφέρει στον άντρα μια καινούργια ανανεωτική εμπειρία στη σεξουαλικότητά του. Η γυναίκα θα μπει σε αυτό πιο δύσκολα και πιο εγκεφαλικά, επιδιώκοντας να βρει κάποιον που θα την κάνει να αισθάνεται θηλυκό και θα της θυμίζει πόσο επιθυμητή και σεξουαλική είναι.
Είναι αλήθεια ότι πιο συχνά ο άντρας μπορεί να καταφύγει στη λύση της απιστίας, όπου θα τον ανακουφίσει από τα προβλήματα της σχέσης του, θα του αναζωπυρώσει το ερωτικό και σεξουαλικό του ενδιαφέρον και θα τον κάνει να νιώσει ποθητός, σεξουαλικός και ερωτεύσιμος. Ο σύγχρονος άντρας είναι αρκετά επηρεασμένος από τις κοινωνικές επιρροές, οι οποίες του καλλιεργούν υπερβολικές προσδοκίες και τον βάζουν να κυνηγάει το τέλειο σεξ μέσα στη σχέση. Όταν δεν το έχει, μπορεί να νιώθει ανεπαρκής και να προσπαθεί να το βρει σε άλλες γυναίκες. Χαρακτηριστικό του άνδρα που απιστεί είναι ότι νιώθει νάρκισσος και πιστεύει ότι το σεξ εκτός σχέσης/γάμου θα τον κάνει να νιώσει δυνατότερος και κυρίαρχος. Τα προβλήματα επικοινωνίας και σεξουαλικής ρουτίνας που μπορεί να αντιμετωπίζει σε συνδυασμό με το άγχος της επαγγελματικής του καριέρας, τον ωθούν να χρησιμοποιεί την απιστία σαν ένα μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα. 
Η γυναίκα πιο εύκολα φαίνεται ότι μπορεί να εκφράζεται σεξουαλικά μέσα από τη σχέση της. Ωστόσο, η γυναίκα στη ηλικία των 30-40 ετών ζητάει αρκετή προσοχή και τρυφερότητα από τον άνδρα της, ενώ βλέπει το πόσο αρέσει και στο περιβάλλον της. Στη δεκαετία αυτή υπάρχει ο κίνδυνος να βάλει σε αμφισβήτηση τον τρόπο ζωής της, πίσω ίσως από κάποια συνηθισμένη εικόνα ρουτίνας που μπορεί να την παρασύρει σε περιπέτειες. Σε αυτή την ηλικία ο γάμος, η μητρότητα, το επάγγελμα, ίσως να την κουράσουν και να θελήσει αλλαγές και ανανέωση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αγκαλιά ενός άντρα που να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές και σεξουαλικές της ανάγκες. Αν η γυναίκα δεν μιλήσει στον άνδρα-σύντροφο, να του εξηγήσει πώς νιώθει και να του ζητήσει να κάνουν μαζί αλλαγές, ώστε να ξαναβρούν αυτό που ο χρόνος, η μονοτονία και η καθημερινότητα τους πήρε, τότε το τρίτο πρόσωπο είναι πολύ εύκολο να περάσει την πόρτα της σχέσης ή του γάμου. Όταν μάλιστα η γυναίκα αισθανθεί ότι ο σύντροφός της την παραμελεί, της γυρίζει την πλάτη και αδιαφορεί, τότε είναι πιο επιρρεπής η ίδια στην απιστία. Αυτή η γυναίκα που θα νιώσει εγκαταλειμμένη εύκολα θα παρασυρθεί από κάποιον άλλον που θα την κάνει να νιώσει σημαντική και θα της προσφέρει αυτό που ο δικός της σύντροφος έχει ξεχάσει πια. 
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory