Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Το μαύρο είναι όμορφο .

Χαλί απο 1000000 τσιγάρα .

Ξεδίψασα .

Σπάσιμο αυγού στην θάλασσα .

Μια ιστορία για τη Ζωρζ Σαρή

Μια ιστορία για τη Ζωρζ Σαρή

Πριν από δώδεκα χρόνια στο σπίτι της στη Δεινοκράτους, όταν ονειρευόταν εκατομμύρια σε δραχμές και μιλούσε για την αξία της αληθινής γυναικείας φιλίας

Στα μέσα της δεκαετίας του '80 το 31ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών είχε στήσει κάτι σαν δανειστική βιβλιοθήκη. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για τρία θρανία κολλημένα το ένα δίπλα στο άλλο και μερικά βιβλία από την προσωπική συλλογή δασκάλων, γονέων και κηδεμόνων αραδιασμένα πάνω τους.
 Πάνω σε κάθε βιβλίο υπήρχε ένα λευκό αυτοκόλλητο με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Αν

Η νέα Λάρα .

Η επίμονη αμαζόνα

Η επίμονη αμαζόνα
 
Η Ελένη Μυράτ, η κορυφαία αθλήτρια της ελληνικής ιππασίας, ξέρει τι θα πει «πρόβλημα». Η εγγονή του Δημήτρη Μυράτ,(για όσους δεν ξέρουν ηταν ηθοποιός του παλιού ελλ.κιν.) έχοντας από μικρή σοβαρό πρόβλημα όρασης, έχει μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα

Το κλίμα στον ελληνικό Ιππικό Ομιλο, τον αρχαιότερο όμιλο αθλητικής ιππασίας
στην Ελλάδα, είναι ευχάριστο. Ο  Solon Hit μόλις τελείωσε την προπόνηση και
η συνέχεια ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/06/blog-post_14.html#ixzz1xqp4nTSE

Επιλέγουν την απιστία για αλλαγή .

Epilegoun tin apistia gia allagi!

Η έλλειψη επικοινωνίας, η σεξουαλική στέρηση, ένα σεξουαλικό πρόβλημα, η ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση, ο σύγχρονος τρόποςζωής, η έλλειψη ικανοποίησης είναι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην απιστία και τα δύο φύλα. Μετά τα πρώτο διάστημα της σχέσης συχνά αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε το σύντροφό μας. Το έντονο πάθος υποχωρεί και δίνει τη θέση του σε βαθύτερα συναισθήματα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφος «κρίνεται» όχι μόνο μέσα από την ερωτικήεπιθυμία και την αγάπη που τον διακατέχει για το ταίρι του, αλλά πολύ περισσότερο από την ικανότητά του να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του συντροφικού ρόλου, είτε αυτό αφορά οικονομικές διαστάσεις, είτε αφορά το γονεϊκό ρόλο. Στην περίπτωση λοιπόν που ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις καινούργιες καταστάσεις, πολύ συχνά αυτό «μας κλειδώνει ερωτικά». Σε μία τέτοια στιγμή είναι κατάλληλο το έδαφος για να μπει το τρίτο πρόσωπο, που θα προσφέρει στον άντρα μια καινούργια ανανεωτική εμπειρία στη σεξουαλικότητά του. Η γυναίκα θα μπει σε αυτό πιο δύσκολα και πιο εγκεφαλικά, επιδιώκοντας να βρει κάποιον που θα την κάνει να αισθάνεται θηλυκό και θα της θυμίζει πόσο επιθυμητή και σεξουαλική είναι.
Είναι αλήθεια ότι πιο συχνά ο άντρας μπορεί να καταφύγει στη λύση της απιστίας, όπου θα τον ανακουφίσει από τα προβλήματα της σχέσης του, θα του αναζωπυρώσει το ερωτικό και σεξουαλικό του ενδιαφέρον και θα τον κάνει να νιώσει ποθητός, σεξουαλικός και ερωτεύσιμος. Ο σύγχρονος άντρας είναι αρκετά επηρεασμένος από τις κοινωνικές επιρροές, οι οποίες του καλλιεργούν υπερβολικές προσδοκίες και τον βάζουν να κυνηγάει το τέλειο σεξ μέσα στη σχέση. Όταν δεν το έχει, μπορεί να νιώθει ανεπαρκής και να προσπαθεί να το βρει σε άλλες γυναίκες. Χαρακτηριστικό του άνδρα που απιστεί είναι ότι νιώθει νάρκισσος και πιστεύει ότι το σεξ εκτός σχέσης/γάμου θα τον κάνει να νιώσει δυνατότερος και κυρίαρχος. Τα προβλήματα επικοινωνίας και σεξουαλικής ρουτίνας που μπορεί να αντιμετωπίζει σε συνδυασμό με το άγχος της επαγγελματικής του καριέρας, τον ωθούν να χρησιμοποιεί την απιστία σαν ένα μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα. 
Η γυναίκα πιο εύκολα φαίνεται ότι μπορεί να εκφράζεται σεξουαλικά μέσα από τη σχέση της. Ωστόσο, η γυναίκα στη ηλικία των 30-40 ετών ζητάει αρκετή προσοχή και τρυφερότητα από τον άνδρα της, ενώ βλέπει το πόσο αρέσει και στο περιβάλλον της. Στη δεκαετία αυτή υπάρχει ο κίνδυνος να βάλει σε αμφισβήτηση τον τρόπο ζωής της, πίσω ίσως από κάποια συνηθισμένη εικόνα ρουτίνας που μπορεί να την παρασύρει σε περιπέτειες. Σε αυτή την ηλικία ο γάμος, η μητρότητα, το επάγγελμα, ίσως να την κουράσουν και να θελήσει αλλαγές και ανανέωση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αγκαλιά ενός άντρα που να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές και σεξουαλικές της ανάγκες. Αν η γυναίκα δεν μιλήσει στον άνδρα-σύντροφο, να του εξηγήσει πώς νιώθει και να του ζητήσει να κάνουν μαζί αλλαγές, ώστε να ξαναβρούν αυτό που ο χρόνος, η μονοτονία και η καθημερινότητα τους πήρε, τότε το τρίτο πρόσωπο είναι πολύ εύκολο να περάσει την πόρτα της σχέσης ή του γάμου. Όταν μάλιστα η γυναίκα αισθανθεί ότι ο σύντροφός της την παραμελεί, της γυρίζει την πλάτη και αδιαφορεί, τότε είναι πιο επιρρεπής η ίδια στην απιστία. Αυτή η γυναίκα που θα νιώσει εγκαταλειμμένη εύκολα θα παρασυρθεί από κάποιον άλλον που θα την κάνει να νιώσει σημαντική και θα της προσφέρει αυτό που ο δικός της σύντροφος έχει ξεχάσει πια. 

Πόσο επικίνδυνη είναι η ασπαρτάμη ?


Οι ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες έχουν κατηγορηθεί ότι προκαλούν καρκίνο. Οι πρώτες υποψίες γύρω από την ασφάλεια των γλυκαντικών υλών δημιουργήθηκαν τη δεκαετία του εβδομήντα, από μελέτες σε πειραματόζωα. Η Νικολέττα Ντορζή, Κλινική Διαιτολόγος -Διατροφολόγος, MSc, RD, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μας πει αν ισχύει ή όχι ο συνηθέστερος φόβος που υπάρχει για τις γλυκαντικές ύλες, κυρίως δε για την ασπαρτάμη.
Από το 1974 χρονολογούνται οι μελέτες που διερευνούν την πιθανή συσχέτιση τωνολιγοθερμιδικών γλυκαντικών υλών με τον καρκίνο. Η πιο πρόσφατη αξιόπιστη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία το 2009 και συμπεριέλαβε 3.117 ασθενείς με διάφορες μορφές καρκίνου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών υλών με οποιοδήποτε είδος καρκινογένεσης στον άνθρωπο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες υφίστανται εκτενείς ελέγχουςασφάλειας και εγκρίνονται για χρήση από τον άνθρωπο μόνο εφόσον υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα ότι δεν προκαλούν καρκίνο ή άλλα προβλήματα υγείας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ασπαρτάμης, η οποία αν και έχει κατηγορηθεί περισσότερο από κάθε άλλη γλυκαντική ύλη, έχει εγκριθεί από όλους τους σχετικούς φορείς υγείας σε περισσότερες από 100 χώρες συμπεριλαμβανομένων της ΕυρωπαϊκήςΑρχής Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EFSA), του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, και της Κοινής Επιτροπής για τα Πρόσθετα Τροφίμων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των ΗΠΑ (JEFCA WHO/FAO).

Τι δεν βλέπουμε στις κάμερες ασφαλείας .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory