Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Τα χειρότερα τατουάζ .

Ακραίες περιπτώσεις μαυρίσματος .

Η Αμερική δύση τον 19ατο αιώνα .

america 1800s01 American West in the 19th Century
america 1800s02 American West in the 19th Century
america 1800s03 American West in the 19th Century
america 1800s04 American West in the 19th Century
america 1800s06 American West in the 19th Century
america 1800s07 American West in the 19th Century
america 1800s08 American West in the 19th Century
america 1800s12 American West in the 19th Century
america 1800s17 American West in the 19th Century

Τρομακτικά μακιγιάζ .








Περίεργοι αγοραστές σούπερ - μάρκετ .









Ποιος ήταν, τελικά, αυτός ο Γκάλοπ;


Ο όρος “γκάλοπ” είναι πλέον παγκόσμιος, αλλά ορθά, στη χώρα μας προτιμώνται όροι όπως η “δημοσκόπηση” “σφυγμομέτρηση” κ.ά.
Ο George Horace Gallup (Jefferson, 1901 – 1984) υπήρξε ένας από τους πρώτους οικονομέτρεις / στατιστικολόγους στις ΗΠΑ. Η διδακτορική του διατριβή A New Technique for Objective Methods for Measuring Reader Interest in Newspapers ήταν η απαρχή για να συγκεντρωθεί στις μελέτες προσδιορισμού της κοινής γνώμης ως προς τις εφημερίδες. Στην αρχή διδάσκει σε σχολή δημοσιογραφίας του  Drake University και αργότερα στη διαφημιστική εταιρεία Young & Rubicam, όπου εφαρμόζει τις δημοσκοπικές του μελέτες για λογαριασμό των πελατών της διαφημιστικής εταιρείας. το 1935 ιδρύει τη δική του εταιρεία American Institute of Public Opinion και το 1936 έχει τη μεγάλη επιτυχία που θα του αποφέρει φήμη και χρήμα: προβλέπει με επιτυχία τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, ενώ συγχρόνως πετυχαίνει να εξευτελίσει τον αντίπαλο του, Literary Digest.
Στις εκλογές του 1948 θα αποτύχει παταγωδώς στις προβλέψεις του για, δήθεν, αποτυχία του Τρούμαν. Ο Γκάλοπ δικαιολογήθηκε ότι η αιτία της αποτυχίας του ήταν ότι είχε ολοκληρώσει τις μελέτες του τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές
Πέθανε το 1984, στο εξοχικό του στην Ελβετία,  από καρδιακή προσβολή

Τα διπλά ή τίποτα με την Γερμανία .


Επειδή από χτες άκουσα και είδα πολλά, θέλησα να το ελαφρύνω λίγο το πράγμα και έχω ένα να προτείνω στην ΕΠΟ... Να παίξει το χρέος μας με την Γερμανία στη μπάλα και αν πάρει το ματσάκι να ξεχρεώσει... Αν το χάσει, τα διπλά...

Η Εθνική έκανε καλό ματς χτες, βοήθησαν και οι υπερόπτες Ρώσοι και τελικά ο Θεός που πρέπει να είναι Έλληνας(δεν εξηγείται αλλιώς) έστειλε την παρέα του Καραγκούνη στους 8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος... Ο Σαμαράς με διέψευσε αφού θυμήθηκε πως είναι ποδοσφαιριστής, ο Σηφάκης έσωσε τον Σάντος από το κράξιμο της επιλογής των γκολκίπερ και όλα κύλησαν κατ ευχήν...

Για να το ελαφρύνουμε όμως προτείνω να παίξουμε για κάτι παραπάνω στο ματς με τους Γερμανούς, αν όντως περάσουν ως πρώτοι... Κερδίζεις, σου χαρίζεται το χρέος... Χάνεις, πληρώνεις τα διπλά και πας στη δραχμή...

Για να μην τρελαθώ με αυτά που ακούω, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που έφτασαν μέχρι εδώ... Αλλά δεν έγιναν σε ένα βράδυ Εθνική Βραζιλίας... Η υπερβολή έχει και τα όρια της... Ο Σαμαράς δεν έμαθε ακόμη να μαρκάρει, ο Χολέμπας όντως παίζει καλύτερα σαν αριστερό χαφ, ο Καραγκούνης ακόμη δεν έχει ανάσες και ο Κατσουράνης δεν έγινε ο Ινιέστα της Εθνικής...

Πως να φτιάξω ενα καλό φραπέ ?

Για τους λάτρεις του παγωμένου φραπέ, είναι μεγάλη υπόθεση να τα καταφέρετε να τον φτιάξετε απολαυστικό, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει ένα ευχάριστο ξεκίνημα στη μέρα σας. :) 

Θα δούμε τι θα πρέπει να προσέξουμε αν τον φτιάξουμε με μίξερ ή με σέικερ, απλά και κατανοητά! 

Πως να φτιάξω έναν καλό φραπέ με μίξερ

καλό φραπέΓια να φτιάξετε έναν καλό φραπέ με μίξερ, θα πρέπει να κάνετε τα εξής: 

1) βάλτε σε ένα ποτήρι 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού καφέ φραπέ, 

2) αν τον θέλετε γλυκό βάλτε και 2 γεμάτες κουταλιές ζάχαρη, για μέτριο βάλτε 1 κουταλιά 

3) βάλτε πολύ λίγο κρύο νερό! 
προσοχή: βάλτε ελάχιστο νερό(~1-2 κουταλιές της σούπας), γιατί άμα βάλετε πολύ, τότε όλος σας ο καφές θα γίνει αφρός! 

4) χτυπήστε το μίγμα με το μίξερ, όχι για πολύ ώρα! 
προσοχή: φροντίστε το μίξερ να φτάνει στον πάτο και χτυπήστε όσο λιγότερο γίνεται, μέχρι να νιώσετε ότι έχει διαλυθεί τελείως η ζάχαρη και ο καφές. 
Αν τον χτυπήστε πολύ λίγο, τότε θα πίνετε κόκκους ζάχαρης και καφέ, ενώ αν τον χτυπήσετε πολύ, τότε ο φραπέ σας θα γίνει νεροζούμι. 
Φροντίστε αυτό το λίγο χτύπημα να γίνει σωστά και να διαλύσετε τους κόκκους. 

5) προσθέστε ~1-2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ 
προσοχή: το γάλα εβαπορέ είναι συμπυκνωμένο. Αν πρόκειται να προσθέσετε φρέσκο γάλα, θα πρέπει να βάλετε περίπου την 3πλάσια ποσότητα! 

6) προσθέστε 2 μεγάλα παγάκια 
προσοχή: μην προσθέσετε πολλά μικρά παγάκια, αλλά 2 μεγάλα, θα γίνει καλύτερος! 

7) συμπληρώστε με παγωμένο νερό μέχρι επάνω 

8) βάλτε το καλαμάκι και γυρίστε το 3-4 σβούρες ώστε να έρθουν όλα στα ίσια τους! 

και είστε έτοιμοι! Μόλις κάνατε έναν πολύ καλό φραπέ με μίξερ! 

Πως να φτιάξω καλό φραπέ με σέικερ

πως να φτιάξω φραπέΓια να φτιάξετε φραπέ με σέικερ ο οποίος να είναι πολύ καλός, θα πρέπει να κάνετε τα εξής: 

1) προσθέστε τις αναλογίες που προαναφέραμε πριν στα βήματα 1,2,3, στο σέικερ σας 

2) προσθέστε ένα μεγάλο παγάκι, θα βοηθήσει στο να γίνει καλύτερο χτύπημα! 

3) κλείστε καλά και ανακινήστε. Κάντε περίπου 30 ανακινήσεις ”πήγαινε-έλα” (~15 ”πάνε” , ~15 ”έλα”) δυνατά 

4) προσθέστε 1-2 ακόμα μεγάλα παγάκια σε ένα άλλο ποτήρι 

5) προσθέστε γάλα (δείτε βήμα 5 από πιο πάνω) 

6) ρίξτε τον συμπυκνωμένο αφρό σας μέσα στο ποτήρι με τον πάγο και το γάλα 

7) βάλτε λίγο παγωμένο νερό στο σέικερ, ξεπλύντε, και ρίξτε το μέσα στο ποτήρι! 

8) συμπληρώστε με παγωμένο νερό μέχρι επάνω 

9) βάλτε το καλαμάκι κάνοντας 3-4 γύρους ώστε να έρθουν όλα στη θέση τους! 

και είμαστε έτοιμοι! Μόλις φτιάξαμε έναν υπέροχο φραπέ με σέικερ! 


Αν έχετε βρει και τη δική σας φόρμουλα ώστε να φτιάχνετε καλό φραπέ, ή αν έχετε βρει κάποια ιδιαίτερη φόρμουλα που τον κάνει σπέσιαλ, γράψτε την σε σχόλιο παρακάτω. 

Καλή απόλαυση λοιπόν!
http://coolweb.gr/pos-na-ftiakso-kalo-frape/

Γιατί ανατριχιάζουμε ?


Η ανατριχίλα είναι ένα παροδικό φαινόμενο στην επιφάνεια του δέρματος που προκαλείται όταν συστέλλονται οι μύες στις ρίζες των τριχών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι τρίχες να ανασηκώνονται και να προκαλούν αυτή τη χαρακτηριστική όψη. Είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει απομείνει από την εποχή που ο άνθρωπος είχε περισσότερες τρίχες στο σώμα του.
Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Αν παρατηρήσουμε τα ζώα μπορεί να συμβεί λόγω του κρύου ή του φόβου. Μπορεί να προκληθεί από το κρύο γιατί οι ανασηκωμένες τρίχες μπορούν να παγιδεύσουν αέρα και έτσι να δημιουργήσουν ένα στρώμα μόνωσης από το κρύο. Στην περίπτωση που δημιουργούνται λόγω φόβου είναι γιατί τα ζώα με τις ανασηκωμένες τρίχες φαίνονται μεγαλύτερα και πιο απειλητικά προς τους εχθρούς τους.
Έχει άμεση σχέση με το νευρικό σύστημα και συνήθως παρατηρείται στα χέρια και τα πόδια. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που εμφανίζεται στο πρόσωπο, το κεφάλι αλλά και το στήθος. Μπορεί να σχετίζεται και με ορισμένες ιατρικές παθήσεις αλλά συνήθως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
[via]

Ποιά Ελλάδα ?

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory