Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Μαγαζί στο πουθενά .

Σύννεφο σαν μανιτάρι πάνω απο το Πεκίνο .

Ανατριχιαστική τέχνη .

3d εκπληκτικό art15 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art01 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art02 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art03 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art04 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art05 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art06 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art07 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης
3d εκπληκτικό art08 ανατριχιαστικός 3D Τέχνης

Τα ασχημότερα ζώα .

animals12 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals11 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals10 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals09 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals08 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals07 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals06 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals04 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ
animals02 πιό άσχημο άσχημα ζώα που θα δείτε ποτέ

Άγγελος της Βικτόρια ποστάρει γυμνές φωτογραφίες της


170.000 followers είχαν την χαρά να δουν την Νοτιοαφρικανή Κάντις Σουένπολ, σταθερά μέσα στα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, να ποστάρει ότι πιο γυμνό θα μπορούσε από το backstage της φωτογράφησης της για το επόμενο τεύχος του Muse.
«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Είναι η καλύτερη φωτογράφηση της ζωής μας»,τουίταρε η 23χρονη κατά την διάρκεια της φωτογράφησης της για το περιοδικό Muse.
Και στην συνέχεια ανέβασε 4 εντελώς γυμνές φωτογραφίες της.

Παράξενα και μοναδικά κτίρια .

Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια
Παράξενη και μοναδικό σχήμα Κτίρια

Η αλήθεια έχει δύο όψεις...


Συζυγική βία
Περί Συζυγικής βίας..

Γυναίκα: Δεν αντέχω άλλο κύριε πρόεδρε, θέλω διαζύγιο. 
Κάθε μέρα με κάνει τόπι στο ξύλο, από το πρωί ως το βράδυ με δέρνει, δεν αντέχω άλλο.
Πρόεδρος: Κατηγορούμενε τι έχεις να πεις για όλα αυτά;

Κατηγορούμενος: Μην την ακούτε κύριε πρόεδρε, από το πολύ ξύλο δεν ξέρει τι λέει.


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/06/blog-post_15.html#ixzz1y77bQMtr

Ορφανός: Με μια διαφήμιση ρεφάρισα σαν να έκανα πέντε σειρές μαζίΧρήματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις είναι τα οφέλη που αποκόμισε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός από την περίφημη διαφήμιση του... Κίτσου.
Μιλώντας στο Τηλέραμα, ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω της δημοφιλούς σειράς «Το Νησί» αναγνωρίζει ότι αν και  «είναι κουραστικό να περπατάς στο δρόμο και να σου φωνάζουν ''Κίτσοοοοοοοοο, ρε Κίτσοοοοοοο''»τα οφέλη που αποκόμισε από τη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι αρκούντως ικανοποιητικά.
Οπως ο ίδιος λέει και χρήματα έβγαλε και προτάσεις δέχθηκε, αλλά και το περιθώριο να εξαργυρώσει την επιτυχία του σε καλλιτεχνικές επιλογές. «''Αγόρασα'' καλλιτεχνική ελευθερία» λέει χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Ορφανός, παραδέχεται ότι δεν μπορείς να είσαι αχάριστος σε καιρούς «χαλεπούς» όπως τους χαρακτηρίζει, ενώ τονίζει ότι παρά το το χιτ της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», κανείς δεν του ζήτησε στη συνέχεια να κάνει τηλεόραση. «Με μια διαφήμιση, λοιπόν, ρεφάρισα, σαν να έκανα πέντε σειρές μαζί».

Ενα παραμύθι για μεγάλους .


Ένα ποντικάκι κάποτε παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο. «Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο;», αναρωτήθηκε. Όταν, όμως, οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα! Τρέχει γρήγορα, λοιπόν, στον αχυρώνα για να ανακοινώσει το φοβερό νέο: «Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!»
Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε: «Κυρ ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για εσάς. Αλλά δεν βλέπω να έχει καμιά επίπτωση σε εμένα! Δε με ενοχλεί καθόλου η ποντικοπαγίδα στο σπίτι!» Το ποντικάκι γύρισε τότε στο γουρούνι και του φώναξε: «Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!»
Το γουρούνι έδειξε συμπόνια αλλά απάντησε: «Λυπάμαι πολύ κυρ ποντικέ μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να προσευχηθώ. Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω». Τότε το ποντίκι στράφηκε προς το βόδι και του φώναξε, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου: «Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!»
Και το βόδι απάντησε: «Κοιτάξτε, κύριε ποντικέ μου, πολύ λυπάμαι για τον κίνδυνο που διατρέχεις, αλλά εμένα η ποντικοπαγίδα το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι ένα τσιμπηματάκι στο δέρμα μου! » Έτσι, ο καλός μας ποντικούλης, έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, περίλυπος και απογοητευμένος γιατί θα έπρεπε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της ποντικοπαγίδας!
Την επόμενη νύχτα, ένας παράξενος θόρυβος, κάτι σαν αυτόν που κάνει η ποντικοπαγίδα όταν κλείνει, ξύπνησε τη γυναίκα του αγρότη που έτρεξε να δει τι συνέβη. Μέσα στη νύχτα, όμως, δεν πρόσεξε πως στην παγίδα είχε πιαστεί από την ουρά ένα φίδι... Φοβισμένο το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα.
Η γυναίκα αρρώστησε βαριά και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Έμεινε λίγες μέρες και επέστρεψε στο σπίτι, αλλά με υψηλό πυρετό. Ο γιατρός συμβούλεψε το σύζυγο να της κάνει ζεστές σουπίτσες. Έτσι ο αγρότης έσφαξε την κότα για να κάνει μια καλή κοτόσουπα!
Η γυναίκα, όμως, πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και όλοι οι γείτονες πήγαιναν στη φάρμα για να βοηθήσουν. Ο καθένας με τη σειρά του καθόταν στο προσκεφάλι της γυναίκας από ένα 8ωρο. Για να τους ταΐσει όλους αυτούς ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει το γουρούνι. Τελικά, όμως, η γυναίκα δεν τη γλίτωσε! Πέθανε! Στην κηδεία της ήρθε πάρα πολύς κόσμος, γιατί ήταν καλή γυναίκα και την αγαπούσαν όλοι. Για να ταΐσει όλον αυτόν τον κόσμο ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει το βόδι.
Ο κυρ ποντικός μας έβλεπε όλο αυτό το πήγαιν’ έλα από την τρυπούλα του με πάρα πολύ μεγάλη θλίψη...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
- Χάσαμε την ανθρωπιά μας και ενισχύσαμε τον ατομισμό μας!
- Όταν κάποιος δίπλα μας κινδυνεύει, βρισκόμαστε όλοι σε κίνδυνο!
- Είμαστε όλοι συνεπιβάτες σ’ αυτό το πλοίο που λέγεται ζωή!
- Ο καθένας μας αποτελεί τον κρίκο της ίδιας αλυσίδας!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ…
Εμείς είμαστε τα ποντικάκια...
Εμείς, όμως, είμαστε και οι κότες...
Εμείς και τα γουρούνια... Και κυρίως...
Εμείς και τα βόδια!!!

Διάσημοι άντρες που γεννήθηκαν γυναίκες .

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (1)

Είναι όλοι τους πετυχημένοι, διάσημοι και γοητευτικοί. Κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι γεννήθηκαν γυναίκες.
Αποφάσισαν να απαρνηθούν την γυναικεία τους φύση και να ζήσουν τη ζωή τους σαν άνδρες.
Balian Buschbaum
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (1)Ο Balian Buschbaum γεννήθηκε το 1980 και δίχως άλλο φαίνεται να είναι ένας άνδρας ιδιαίτερα γοητευτικός και αρρενωπός. Στην πραγματικότητα όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος με την Yvonne Buschbaum, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.
Αν και ήταν η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία γυναικών της Γερμανίας, μετά από έναν τραυματισμό, η αθλήτρια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. Λίγο αργότερα, εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει διαδικασία αλλαγής φύλου. Το 2008 υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνει άνδρας και άλλαξε επίσημα και το όνομα της.
Ian Harvie
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (5)Ο Αμερικανός Ian Harvie είναι stand-up κωμικός που συχνά χρησιμοποιεί την τρανσεξουαλικότητα του ως υλικό για τα έργα του. Έχει εμφανιστεί με την Margaret Cho και πολλές άλλες προσωπικότητες.
Loren Rex Cameron
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (7)Ο Loren Rex Cameron είναι Αμερικανός φωτογράφος, συγγραφέας και τρανσέξουαλ ακτιβιστής. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1959 και από νωρίς συμπεριφερόταν σαν αγοροκόριτσο. Ασχολείται με τα πορτραίτων μέσω των οποίων απεικόνισε και τη μεταμόρφωση του από γυναίκα σε άντρα. Στην ηλικία των 16 ετών αποφάσισε να ζήσει σαν λεσβία όμως 10 χρόνια αργότερα αποφάσισε να αλλάξει εμφάνιση και καθώς δεν αισθανόταν καλά μέσα σε ένα σώμα θηλυπρεπές.
Rocco Kayiatos (Katastrophe)
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (6)Ο γνωστός χιπ χόπερ με το παρατσούκλι Katastrophe γεννήθηκε κι αυτός γυναίκα! Ο Rocco Kayiatos είναι επίσης ο πρώτος τρανσέξουαλ τραγουδιστής στο χώρο της χιπ-χοπ μουσικής.
Ryan Sallans
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (10)Ο Ryan Sallans γεννήθηκε ως Kimberly Ann Sallans και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των τρανσέξουαλ. Η μετάβαση του από γυναίκα σε άντρα χρειάστηκε αρκετά χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2005. Ο Sallans έχει φωτογραφηθεί για αρκετά περιοδικά ενώ έχει παρουσιαστεί και στην εκπομπή του Larry King.
Thomas Beatie
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (9)Ίσως είναι για τον πιο πολυσυζητημένο τρανσέξουαλ από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κι αυτό λόγω της απόφασής του να κάνει παιδί. Ο Beatie έζησε τη ζωή του ως γυναίκα μέχρι την ηλικία των είκοσι, όταν άρχισε να λαμβάνει ορμονική θεραπεία για να γίνει άντρας. Ωστόσο, κράτησε τα γεννητικά του όργανα ώστε να κυοφορήσει παιδιά. Σήμερα είναι μπαμπάς 3 παιδιών.
Andreas Krieger
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (2)Ο Andreas Krieger γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1966 ως Heidi Krieger και ήταν αθλήτρια της σφαιροβολίας της Ανατολικής Γερμανίας. Για χρόνια λάμβανε εν αγνοία πολύ μεγάλες ποσότητες αναβολικών, προκειμένου να πετύχει υψηλές επιδόσεις. Τα αναβολικά αυτά επιβάρυναν τον οργανισμό με τεστοστερόνη με αποτέλεσμα, ήδη από την ηλικία των δεκαοκτώ, να αρχίσει να αναπτύσσει ανδρικά χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα υπέστη πολύ σημαντικές βλάβες στην υγεία. Αποσύρθηκε από το άθλημα το 1990 και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου το 1997.
Buck Angel
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (3)Ο παραγωγός ταινιών πορνό Buck Angel, γνωστός και ως ο άνδρας με το αιδοίο, αποτελεί σύμβολο για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, των bisexual και των τρανσέξουαλ. Μεγάλωσε σαν γυναίκα στο Λος Άντζελες αν και από μικρή ηλικία έκανε παρέα με αγόρια και είχε αντρικά ενδιαφέροντα. Κάποια στιγμή αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος του και να ντύνεται αντρικά, δεν προχώρησε όμως σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου λόγω του κόστους της. Σήμερα, εργάζεται ως συγγραφέας και διευθύνει τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό.
Lucas Silveira
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (8)Γεννήθηκε στον Καναδά το 1979. Tραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός για τους Cliks. eίναι ο πρώτος transexual άντρας σε ροκ συγκρότημα.
Chaz Bono
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (4)Ο Chaz Bono γεννήθηκε ως Chastity Bono και είναι η κόρη της διασημης Cher. Υποβλήθηκε σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου επί δύο χρόνια και δηλώνει πανευτυχής για τη νέα του ζωή.
Πηγή: e-go.gr


Μαθητής απάντησε σωστά αλλά μηδενίστηκε .

Μαθητής απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις αλλά μηδενίστηκε

- Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;
- Στην τελευταία του.
2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας;
-Στο κάτω μέρος της σελίδας.
3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων;
-Ο γάμος.
4 - Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας;
-Οι εξετάσεις.
5 - Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο;
-Το άλλο μισό.
6 - Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό;
-Γεύμα και δείπνο.
7 - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί;
-Θα βραχεί.
8 -Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 ημέρες άυπνος;
-Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες.
9 - Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι;
-Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα.
10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις;
-Πολύ μεγάλα χέρια.
11 - Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν έναν τοίχο, πόση ώρα θα πάρει σε 4 άντρες για να τον χτίσουν;
-Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος.
12 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις;
-Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν.

Πηγή: alexiptoto.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory