Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Καταπληκτικό κάστρο απο άμμο .

Οι μεγάλες τρύπες της γής .


Ορυχείο χαλκού, Bingham Canyon

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Darvaza, κάψιμο Οι πύλες του Τουρκμενιστάν

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Chuquicamata ορυχείο χαλκού της Χιλής

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Diavik ορυχείο διαμαντιών, Καναδάς

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Δόξα τρύπα, Monticello φράγμα

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Η μπλε τρύπα Grat, Μπελίζ

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Βυθιστείτε τρύπα στη Γουατεμάλα, ως συνέπεια της τροπικής καταιγίδας Αγκάθα

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Κίμπερλι μεγάλη τρύπα, Νότια Αφρική

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!

Ορυχείο διαμαντιών Mirny, Σιβηρία, Ρωσία

Προσέξτε για τρύπες, Έθνος μπορεί να πέσει στα!
Φλερτάροντας μα τα μάτια .

07 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
17 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
01 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
08 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
18 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
04 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
09 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος
20 κλείνει το μάτι Μάτι Μάτι φλερτ Σήματος

Ιδιωτικές σουίτες σε αεροπλάνα της Σινγκαπούρης .

Σιγκαπούρη airlines10 Ακριβά Singapore Airlines ιδιωτική σουίτα
Σιγκαπούρη airlines09 Ακριβά Singapore Airlines ιδιωτική σουίτα
Σιγκαπούρη airlines07 Ακριβά Singapore Airlines ιδιωτική σουίτα
Σιγκαπούρη airlines06 Ακριβά Singapore Airlines ιδιωτική σουίτα
Σιγκαπούρη airlines05 Ακριβά Singapore Airlines ιδιωτική σουίτα
Σιγκαπούρη airlines04 Ακριβά Singapore Airlines ιδιωτική σουίτα

Με αυτές τις γυναίκες δεν κάνεις αστεία .

ισχυρή women22 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή women21 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή women18 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή women17 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή women15 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή γυναίκες14 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή women11 γυναίκες που δεν είναι αστείο
ισχυρή women01 γυναίκες που δεν είναι αστείο

Ενα πολύ ασυνίθηστο όπλο .

Γυναίκες και παρκάρισμα .

carbabe

Kατά καιρούς ακούγονται πολλά κλισέ. Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε, οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε (βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω), οι γυναίκες είναι σαν τα πλακάκια, αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή, οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία, αν φύγει μια, έρχεται πάντα η επόμενη κτλ, κτλ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπεραπλουστεύσεις και γενικότητες. Την μια και μοναδική αλήθεια που άκουσα δια στόματος φίλης μου, θα την μοιραστώ μαζί σας για να ξέρετε και εσείς να μην φτύνετε ή περιμένετε άδικα.

Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα.
Και εξηγώ:

Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.

1. Άλλη θέση ψάχνεις αν έχεις mini coοper, άλλη αν έχεις Α6. Και βέβαια αν έχεις mini coοper μια χαρά χωράς σε μια θέση που θα χωρούσε το Α6, αλλά πάντα περισσεύει αρκετός χώρος για να παρκάρει ένα ακόμα, ακόμη και αν χρειαστεί να σε στριμώξει λίγο. Αν έχεις πάλι Α6 και πας να παρκάρεις σε μια θέση που χωράει μόνο mini cooper, μπορεί μεν να το βάλεις αλλά πάντα θα περισσεύει κάτι ή η μούρη ή ο κώλος του αυτοκινήτου, και θα είσαι μέσα στην αγωνία μην στο φάει κανένας απρόσεκτος οδηγός και θα ψάχνεις για μια καλύτερη θέση, που να χωράς άνετα βρε παιδί μου.

2. Υπάρχουν θέσεις παρκαρίσματος που είναι καλές (πρώτη μούρη από εκεί που σκοπεύεις να πας), και άλλες που είναι κακές, 10 τετράγωνα μακριά, που αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που πήρες το αμάξι σου). Οι καλές είναι εξ ορισμού πιασμένες. Για να βρεις μια πρέπει να την αφήσει κάποιος άλλος. Παρότι μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις μια καλή θέση, μπορεί μετά από κάποιο σημείο που κάνεις κύκλους σαν τον ινδιάνο ψάχνοντας, να απογοητευτείς και να βολευτείς με μια κακή θέση.

3. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η θέση να είναι παράνομη. (π.χ. επιτρέπεται μόνο για υπαλλήλους της τάδε εταιρίας). Σε αυτές τις περιπτώσεις σε τρώει το άγχος και φροντίζεις να μην κάτσεις πολύ, γιατί με μαθηματική ακρίβεια τρως κλήση, αν δεν σου σηκώσουν και το αμάξι δηλαδή.

4. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη και νόμιμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι επί πληρωμή. Σε αυτήν την περίπτωση νιώθεις πάντα ότι σου πιάνουν λίγο τον κώλο, αλλά «τι να κάνεις; η ανάγκη βλέπεις».

5. Μπορείς πάντα να διπλοπαρκάρεις, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα καταλήξεις με γρατσουνιές από κλειδιά στο αμάξι σου, και τελικά θα σου βγει μια περιουσία να το ξαναβάψεις το ρημάδι.

6. Είναι γνωστό ότι το να βρεις 'παρκινγκ' είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν.

7. Τέλος, δεν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να στην φάει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξετε να πλακώνεστε.

Μπορεί το μυαλό σας να σας κάνει να αδυνατίσετε ?

Μπορεί το μυαλό σας να σας κάνει να αδυνατίσετε; (1)

Σκεφτείτε περισσότερο και φάτε λιγότερο: Μάθετε να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας για να χάσετε κιλά, με τις παρακάτω 10 συμβουλές.
Το καλοκαίρι, εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο ξεκινούν δίαιτες αστραπή και αποτοξίνωσης, συρρέουν στα γυμναστήρια ή απλά υποκύπτουν σε άλλη μια περίοδο διακοπών, νιώθοντας το λιγότερο fit σώμα στην παραλία.
Αν αυτός ο ατέλειωτος κύκλος από ανεπιτυχείς δίαιτες, σας ακούγεται οικείος, τότε ίσως ήρθε η ώρα για έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης της απώλειας βάρους. Πολλοί υποστηρίζουν ότι όλα είναι στο μυαλό, ότι είμαστε «προγραμματισμένοι» με πεποιθήσεις για το σώμα και τη διατροφή μας. Αν αυτές οι βαθιά ριζωμένες συνήθειες στη σκέψη δεν αλλάξουν, η μόνιμη απώλεια βάρους παραμένει αδύνατη.
Τα «πιστεύω» μας σχηματίζονται όταν συνδέουμε ένα συναίσθημα με μια συμπεριφορά. Για παράδειγμα, αν σας έδιναν ένα μπισκότο κάθε φορά που παραπονιόσασταν όταν ήσασταν μικρό παιδί, τότε μάθατε ότι το φαγητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταμοιβή. Μόλις το αποδεχθείτε αυτό ως μια πεποίθηση, η συμπεριφορά δημιουργείται αυτόματα, παραπονιέστε για κάτι και αναζητάτε ένα «μπισκότο» χωρίς συνειδητή σκέψη.
Ομοίως, λέγοντας στον εαυτό μας ότι «πάντα θα έχω παραπάνω κιλά» ή ότι «δε μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα στη διατροφή μου», θα τον αποτρέπουμε από την απώλεια βάρους, καθώς οι άνθρωποι έχουν προγραμματιστεί να ανταποκρίνονται στην ενθάρρυνση παρά στην αρνητικότητα. Όπως και τα παιδιά, μαθαίνουμε μέσα από τον έπαινο.
Αλλά πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε; Είναι απλό, αλλά δεν είναι εύκολο, λένε οι ειδικοί. Θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουμε τον εαυτό μας με ένα διαφορετικό τρόπο. Αρχικά απαιτείται προσπάθεια (όπως όταν μαθαίνουμε οδήγηση), αλλά μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουμε να το κάνουμε αυτόματα.
Το «κλειδί», είναι όπως φαίνεται, η αλλαγή της επικοινωνίας ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα μας. Ακολουθούν 10 συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας για να χάσουμε βάρος.
Μπορεί το μυαλό σας να σας κάνει να αδυνατίσετε; (2)
1. Στόχος το «μακριά»: να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς ΔΕΝ θέλετε να είσαστε, να νιώθετε και να φαίνεστε. Αυτό μπορεί να είναι πιο ισχυρό από το να εστιάζετε μόνο σε ό, τι θέλετε να πετύχετε, δηλαδή το «στόχο».
2. Σκεφτείτε τα οφέλη: να έχετε ξεκάθαρη ιδέα για τα οφέλη της επίτευξης του στόχου σας. Κάνουμε συσχετισμούς με βάση τα συναισθήματά μας, έτσι ώστε όταν θα επικεντρωνόμαστε στο πώς θα αισθανόμαστε αν είμαστε λεπτοί και όχι μόνο στο πώς θα φαινόμαστε, θα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Γράψτε τρία πράγματα που θα είστε σε θέση να κάνετε όταν θα έχετε επιτύχει το στόχο σας και φανταστείτε τον εαυτό σας να τα κάνει κάθε μέρα.
3. Σκεφτείτε τις επιλογές: το να είστε λεπτοί και υγιείς, είναι μια επιλογή κι όχι κάτι τυχαίο. Είναι μια επιλογή που κάνουν οι λεπτοί άνθρωποι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τη ζωή να προχωρά τυχαία. Δεχτείτε ότι θα έχετε τη ζωή και το σώμα που θα επιλέξετε.
4. Κάθε σκέψη μετράει: μπορεί να σκέφτεστε ότι μια πίτσα δεν θα σας παχύνει, αλλά αν η ίδια σκέψη και πράξη επαναλαμβάνεται με την πάροδο του χρόνου, τότε θα παχύνετε. Είναι η συμπεριφορά που σας κάνει να παχαίνετε, περισσότερο και από τα ίδια τα φαγητά.
5. Ρωτήστε τον εαυτό σας: όταν επιλέγετε φαγητό αναρωτηθείτε, «αυτό θα με ωφελήσει ή θα με παχύνει;». Αν είναι θρεπτικό, θα θρέψει τα κύτταρα σας, αλλά εάν είναι απλά άσκοπες θερμίδες, θα σας παχύνει.
6. Βάλτε πρόγραμμα: ο πιο σημαντικός χρόνος όσον αφορά στον προγραμματισμό του υποσυνειδήτου σας, είναι νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Σκεφτείτε τις προθέσεις σας και «πείτε» τες στον εαυτό σας, αμέσως μόλις ξυπνήσετε και λίγο πριν πάτε για ύπνο.
7. Να είστε συνεπείς: όταν βρείτε τις συμπεριφορές που αποδίδουν σε σας, τότε επαναλάβετέ τες ξανά, και ξανά. Μία ή δύο αλλαγές στην συμπεριφορά σας, όταν επαναλαμβάνονται, γίνονται μια αναπόφευκτη πορεία προς την επίτευξη του στόχου σας.
8. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας: ελέγχετε τον εσωτερικό σας διάλογο. Σκεφτείτε το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας σε τακτική βάση και αν δεν θα το λέγατε σε κάποιον άλλο, σταματήστε να το λέτε και στον εαυτό σας!
9. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας: ως παιδιά μαθαίνουμε μέσα από τον έπαινο και ως ενήλικες θα πρέπει να το κάνουμε ακόμα. Φανταστείτε εάν οι γονείς σας σας αποδοκίμαζαν ή μείωναν την προσπάθειά σας ότι μαθαίνατε να περπατάτε… Κάπως έτσι θα πρέπει σε όλη σας τη ζωή να ανταμείβεται τον εαυτό σας για όσα πετυχαίνει. Η αρχή αυτή ισχύει ανεξάρτητα από την ηλικία του καθενός.
10. Να είστε ρεαλιστές: αν επιλέξετε μια αυστηρή δίαιτα που σας πιέζει, δε θα επιτύχετε το στόχο σας. Θυμηθείτε: έχουμε «προγραμματιστεί» να αποφεύγουμε τον πόνο και να αναζητάμε την ευχαρίστηση. Κάντε αλλαγές που είναι αποδεκτές και λογικές, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να επιτύχετε το στόχο σας.
Πηγή: clickatlife.gr

Μαθήματα αυτοπεποίθησης .

woman-confidence-386
Όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άλλον ή τους άλλους γιατί το μόνο σίγουρο δεν θα αλλάξουν. Αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουμε.
Προσπαθούμε να δείξουμε εμείς οι ίδιοι εμπιστοσύνη στον ίδιο τον εαυτό μας, αφού αρχικά ψαχτούμε λίγο και μας αποδεχτούμε έτσι όπως ακριβώς είμαστε. 
Το να κατηγορούμε και να διαμαρτυρόμαστε για όλους αυτούς που μας πληγώνουν και αδικούν δεν ωφελεί σε ακριβώς τίποτα.
Πρέπει να βρείτε τρόπους να θωρακιστείτε καλύτερα. Το αν αντιμετωπίσετε τους άλλους στην ώρα της επίθεσης δεν βοηθά σε τίποτα και δεν παίρνει το μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσει και έτσι θα συνεχίσει για να αποδείξει την αξία του.
Δείξτε ότι δεν παίζετε το παιχνιδάκι τους με τους όρους που αυτοί θέτουν και δεν αποτελείτε για κανέναν το εξιλαστήριο θύμα. Αυτό θα το επιτύχετε μόνο όταν εσείς η ίδιοι προσπαθήσετε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται προσπάθεια και κόπο αλλά είναι ο μόνος τρόπος να δείξετε στους άλλους ότι η εποχή που ήσασταν ευάλωτοι αποτελεί παρελθόν για εσάς.
Όταν μάθουν ότι πλέον έχετε δύναμη οι άλλοι ξέρουν ότι στην επίθεσή τους δεν θα επιτεθείτε και αυτό για εκείνους αποτελεί την χειρότερη τιμωρία.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory