Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Εστιατόριο στα σύννεφα .

Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα
Εστιατόριο στα σύννεφα

Γυναικείοι οργασμοί .

Είναι FF 106 female1 στ Γυναίκα οργασμοί δύο φορές τόσο περίπλοκη

Καταπληκτικό κερί .

Τι κλιματιστικό να πάρω ?


Αν πρόκειται να προβείτε σε αγορά κλιματιστικού, καλό είναι να προσέξετε λίγα πραγματάκια ώστε να μην κάνετε μία πολύ μέτρια αγορά!

Ας μπούμε λοιπόν απευθείας στο θέμα μας!

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες συμβουλές για αγορά κλιματιστικού:

συμβουλές για αγορά κλιματιστικού


1) Φροντίστε να είναι Inverter!
Με το inverter, θα έχετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας, καθώς επίσης και θα κάνετε οικονομία. Είναι λίγο πιο ακριβά από τα συμβατικά, όμως θα κάνετε σχετικά γρήγορα την απόσβεση.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας με τα κλιματιστικά inverter - τι είναι.


2) Να είναι το κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α ή Α+ !
Προσοχή, για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα, φροντίστε να αγοράσετε κλιματιστικό με πολύ καλή ενεργειακή κλάση, αλλιώς θα το μετανιώσετε...


θόρυβος του κλιματιστικού - air condition3) Προσοχή στο θόρυβο της εσωτερικής μονάδας!
Μία ακόμα σημαντική συμβουλή για αγορά κλιματιστικου, είναι να είναι χαμηλός ο θόρυβος του κλιματιστικού - air condition, κυρίως της εσωτερικής μονάδας.

Επειδή μέσα στο σπίτι σας θα επικρατεί απόλυτη ησυχία, αν κάνει αρκετό θόρυβο, δεν θα βρίσκετε ηρεμία (ή όταν θα θέλετε να κοιμηθείτε) και θα το μετανιώσετε...

Nα το θυμάστε αυτό, ίσως είναι μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές αγοράς κλιματιστικου που σας παραθέτουμε εδώ στο coolweb.gr!

Άψογα επίπεδα θορύβου (σχεδόν αθόρυβο) είναι τα 21db (και κάτω)


4) Θόρυβος εξωτερικής μονάδας υπό συνθήκες...
Αν η εξωτερική μονάδα βρίσκεται σχετικά μακριά από πχ το παράθυρό σας, τότε και θόρυβο να κάνει, δεν θα σας ενοχλεί καθόλου.

Αν όμως, βρίσκεται κοντά, τότε προσοχή! Φροντίστε η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού που πρόκειται να αγοράσετε, να έχει σχετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου!


τιμή αγοράς κλιματιστικού5) Μην τσιγγουνευτείτε στην τιμή αγοράςτου!
Φροντίστε να αγοράσετε κάτι επώνυμο και καλό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μην ξεπέσετε στα φθηνιάρικα, πολύ πιθανόν να το μετανιώσετε!

Μπορεί η τιμή αγοράς του κλιματιστικού του να είναι πολύ προσιτή, αλλά να ξέρετε πως στην πορεία θα σας βγάζει περισσότερα έξοδα...

Ενώ αν αγοράσετε ένα καλύτερο με πιο τσιμπημένη τιμή, τότε το πιο σίγουρο είναι πως θα σας κάνει γρήγορα την απόσβεση και θα απολαμβάνετε καλύτερη ποιότητα δροσιάς και θέρμανσης για χρόνια!


6) Ιονιστές και φίλτρα κλιματιστικών...
Αν μπορείτε να διαθέσετε λίγο περισσότερα χρήματα αγοράστε κλιματιστικό που διαθέτει βιολογικό φίλτρο και φίλτρο για τις μυρωδιές.

Αν μπορείτε να διαθέσετε ακόμα περισσότερα, αγοράστε καί με ιονιστή!

Να θυμάστε...

Αναπνέουμε τον αέρα που παράγει και μάλιστα για πολλές ώρες, ή ίσως και ολόκληρη τη μέρα, οπότε, ζυγίστε τα και πράξτε ανάλογα!


Τέλος, αξίζει να τονίσουμε εδώ στο coolweb.gr, ότι η αγορά κλιματιστικού είναι πολύ σημαντική υπόθεση και θα πορεύεστε με αυτό για πολλά χρόνια.

Οπότε, ζυγίστε τα καλά και πάρτε σωστές αποφάσεις! Ελπίζουμε να σας φάνηκαν χρήσιμες αυτές οι συμβουλές για αγορά κλιματιστικούκαι ευχόμαστε να πράξετε τα... δέοντα!

Καλό καλοκαίρι!
http://coolweb.gr/simvoules-agora-klimatistikou-air-condition/

Πανσέληνος : Μύθοι και πραγματικότητες .

Πανσέληνος: Θρύλοι και πραγματικότητα
Οι θρύλοι για την επίδραση της πανσελήνου στον άνθρωπο ξεκίνησαν  κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όταν υπήρχε η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι μεταμορφώνονται σε λυκανθρώπους ακόμα και σε βρικόλακες όταν είχε πανσέληνο.

Μέχρι και σήμερα, η θεωρία του "σεληνιασμού" και των μυστικιστικών δυνάμεων της πανσελήνου είναι ευρέως διαδεδομένη. Γίνεται λόγος για αυτοκτονίες, ανθρωποκτονίες, τροχαία ατυχήματα, χωρισμούς, ανατροπές και εντάσεις, ενώ θεωρείται πως η εγκληματικότητα "χτυπάει" κόκκινο.

Η πιο διαδεδομένη άποψη είναι πως η πανσέληνος προκαλεί όλες αυτές τις αλλοπρόσαλες συμπεριφορές στον άνθρωπο εξαιτίας της επιρροής που έχει η σελήνη στο νερό. Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 80% νερό, υποθέτουν πως πιθανότατα η σελήνη διαταράσσει την ισορροπία του σώματός μας!

Κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά και οι ψυχίατροι υποστηρίζουν πως όλα τα "ακραία" συμβαίνουν γιατί περιμένουμε να συμβούν! Είναι μια πλασματική συσχέτιση της συμπεριφοράς μας και της πανσελήνου, που με απλά λόγια σημαίνει ότι  ο εγκέφαλός μας έχει την τάση  να ανακαλεί τα περίεργα γεγονότα καλύτερα από ότι τα ασήμαντα. Όταν υπάρχει πανσέληνος και συμβαίνει κάτι περίεργο, συνήθως το παρατηρούμε και το συνδέουμε αμέσως με το φεγγάρι!

Απολαύστε  το ολόγιομο "ελληνικό" φεγγάρι με διεθνές βραβείο, από τον αστροφωτογράφο κ. Αντώνη Αγιοµαµίτη!  Αν πάλι επιμένετε να μάθετε περισσότερα για τους λυκάνθρωπους και τους βρικόλακες ... κακό του κεφαλιού σας!
http://www.madata.gr/diafora/stranges/206464.html

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις τροφικές αλλεργίες .

Τροφικές αλλεργίες

Για την κυρία Ι.Κ. από το Χιούστον και μητέρα τριών παιδιών, η ώρα του φαγητού ήταν ένα καθημερινό στοίχημα. Καρύδια, αυγά, σιτάρι, μοσχάρι, μπιζέλια και ρύζι ήταν όλα απαγορευμένα από τον αλλεργιολόγο των παιδιών της. Ωστόσο, πρόσφατα, η ίδια η μητέρα πληροφορήθηκε ότι οι διατροφικές συνήθειες που ακολουθούσε αυστηρά η οικογένειά της δεν χρειαζόταν να είναι τόσο περιοριστικές.
Σύμφωνα με τους New York Times, αν και τα παιδιά της έχουν επιβεβαιωμένη αλλεργία -μεταξύ άλλων στα αράπικα φιστίκια, στο γάλα και στα αυγά- λεπτομερέστατες εξετάσεις σε μεγάλο Κέντρο Αλλεργιών έδειξαν ότι στην πραγματικότητα, σε πολλές από τις «απαγορευμένες» τροφές δεν είχαν καναλλεργία
Ο μόλις δύο ετών γιος της, ο οποίος διατρεφόταν κατά κύριο λόγο με πατάτες, φρούτα και γενικώς υποαλλεργικά προϊόντα, άρχισε να καταναλώνει σιτάρι, μπανάνες, μοσχάρι, μπιζέλια, ρύζι και καλαμπόκι.
«Η δίαιτά του είχε γίνει τόσο περιοριστική, ώστε η διατροφή του αποτελούσε καθημερινό πρόβλημα», είπε η κ. Ι.Κ., η οποία μάλιστα επισκέφθηκε το Κέντρο Εθνικής Εβραϊκής Υγείας στο Ντένβερ, προκειμένου να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της για τη διατροφή των παιδιών της και για τα προβλήματα εκζέματος που παρουσίαζαν. Μεταξύ άλλων, πληροφορήθηκε ότι κανένα από τα παιδιά της δεν ήταν στην πραγματικότητα αλλεργικό στο σιτάρι.
  • Χρήματα για συμπληρώματα
Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο αριθμός λανθασμένων διαγνώσεων για τις τροφικές αλλεργίες αυξάνεται και χιλιάδες οικογένειες αποφεύγουν χωρίς λόγο μερικές τροφές, ξοδεύοντας παράλληλα πολλά χρήματα για την αγορά ακριβών, μη αλλεργιογόνων συμπληρωμάτων διατροφής.
Μάλιστα, σε ακραίες περιπτώσεις, οι λανθασμένες διαγνώσεις εκθέτουν παιδιά στον κίνδυνο υποσιτισμού! Σήμερα, περισσότεροι από 11 εκατομμύρια Αμερικανοί, ανάμεσά τους τρία εκατομμύρια παιδιά, εκτιμάται ότι έχουν διατροφικές αλλεργίες, συνηθέστερα στο γάλα, στα αυγά, στα αράπικα φιστίκια και στη σόγια.
H εμφάνιση αλλεργιών μεταξύ των παιδιών αυξήθηκε κατά 18% την περασμένη δεκαετία, σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα για τον Ελεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών (CDC) κι ενώ η αύξηση φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, άλλο τόσο αυξάνονται και οι λανθασμένες διαγνώσεις.
Η αναζήτηση του «ενόχου» οδηγεί στην ευρεία χρησιμοποίηση απλουστευμένων εξετάσεων αίματος για τον έλεγχο αντισωμάτων που θα μπορούσαν να καταδείξουν μια αντίδραση σε τρόφιμα.
Οι εξετάσεις αυτές χρησιμοποιούνται σαν μια ταχεία, κατάλληλη εναλλακτική λύση απέναντι στο ενοχλητικό επιδερμικό τεστ ανίχνευσης αλλεργιών και στις χρονοβόρες «δοκιμασίες τροφικής πρόκλησης», οι οποίες καταγράφουν την αντίδραση του παιδιού αμέσως μετά την κατανάλωση ορισμένων τροφών -πάντα υπό την επίβλεψη του γιατρού.
Ενώ οι εξετάσεις αίματος μπορούν να βοηθήσουν τους γιατρούς να ταυτοποιήσουν δυνάμει επικίνδυνες τροφές, εν τούτοις δεν είναι πάντα αξιόπιστες.
Για παράδειγμα, σε έκδοση (2007) του περιοδικού The Annals of Asthma, Allergy and Immunology ανακοινώθηκε έρευνα Παιδιατρικού Κέντρου του Johns Hopkins, όπου διαπιστώθηκε ότι αιματολογικά τεστ ελέγχου για αλλεργίες μπορεί να υποτιμούν ή να υπερεκτιμούν την ανοσοαντίδραση του οργανισμού.
«Η μόνη αξιόπιστη δοκιμασία για να διαπιστώσετε κατά πόσον είστε αλλεργικός σε μια τροφή ή όχι είναι να δείτε αν μπορείτε να τη γευθείτε χωρίς να ακολουθήσει αντίδραση σ’ αυτή», είπε ο δρ David Fleischer, βοηθός καθηγητής Παιδιατρικής στο Κέντρο Εθνικής Εβραϊκής Υγείας.
Οι γιατροί του Κέντρου αντιμετώπισαν προσφάτως την περίπτωση ενός αγοριού το οποίο τρεφόταν μέσω ειδικού σωλήνα διατροφής, αφ’ ότου τα αιματολογικά τεστ για αλλεργία έδειξαν ότι ήταν αλλεργικό σχεδόν σε όλες τις τροφές. Η δοκιμασία «της τροφικής πρόκλησης» επέτρεψε στους γιατρούς να «εισαγάγουν» πάλι 20 τροφές στη διατροφή του παιδιού, ενώ προσδοκούν ότι θα προστεθούν ακόμη περισσότερες.
Τα αιματολογικά τεστ για τον έλεγχο των αλλεργιών ενδεχομένως να είναι ασυνεπή, καθώς αποτυγχάνουν να καταγράψουν διάκριση μεταξύ παρόμοιων πρωτεϊνών σε διαφορετικές τροφές. «Η πιο σημαντική ερώτηση στη διάγνωση τροφικής αλλεργίας είναι κατά πόσον το αγόρι στο παρελθόν εμφάνισε ανεκτικότητα σ’ αυτές τις τροφές», είπε ο δρ David Fleischer.
Πηγή: ygeianews.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory