Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Κράτα μικρό καλάθι .

Καλοκαίρι στην Βραζιλία .

Χωρίς λόγια .

Η τέχνη του βελονισμού .

Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture
Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture
Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture
Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture
Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture
Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture
Ένας από τους πολλούς χρήση των βελόνων Acunpuncture

Διαφίμηση για πώληση γυναικών .

Οταν το παιγνίδι γίνεται τραγωδία .

Επισκευή αυτοκινήτου .

Τι να κάνω για να μην με τσιμπήσουν τα κουνούπια .

Πολλές φορές είναι δύσκολα τα πράγματα όταν μας τσιμπάνε τα κουνούπια, ή όταν έστω έχουμε στο μυαλό μας την απειλή! 

Γι’ αυτό λοιπόν ετοιμασαμε εδώ στο coolweb.gr έναν πλήρη και συνοπτικό οδηγό με το τι προκαλεί τα κουνούπια στο να μας τσιμπήσουνε και τι να κάνετε ώστε να τα αποφύγετε, όσο γίνεται τουλάχιστον! 

κουνούπια

Ας ξεκινήσουμε! 

1) Τα κουνούπια προσελκύονται από το διοξείδιο του άνθρακα που αποβάλλεται από την αναπνοή μας, γι’ αυτό πολλές φορές τριγυρίζουν στο κεφάλι και τα ακούμε κοντά στα αυτιά μας! Η μόνη λύση εδώ, είναι να... μην αναπνέετε! :) 

2) Τα κουνούπια συνήθως προσελκύονται και από διάφορες μυρωδιές του σώματός μας: ιδρώτα, αρώματα, αντιηλιακά, κλπ. Θα πρέπει, όταν πρόκειται να κοιμηθούμε παρεούλα με αυτά, να φροντίσουμε να είμαστε όσο πιο ”άοσμοι” γίνεται! 

3) Τα κουνούπια μας εντοπίζουν εύκολα και από τη θερμότητα του σώματός μας. Εδώ δεν υπάρχει ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση. Αυτό όμως που θα μπορούσαμε να κάνουμε μήπως και αποφύγουμε λίγατσιμπήματα, είναι να διατηρούμε το σώμα μας κρύο (να είμαστε σε κρύο περιβάλλον) και αν μπορούμε να κρυώνουμε τον χώρο (τα κουνούπια μισούν το κρύο!) πχ αν είναι κλειστός, με κάποιο κλιματιστικό. 

4) Για να μην μας τσιμπάνε τα κουνούπια μπορούμε να φροντίσουμε να φορέσουμε μακρυμάνικα ρούχα και λιγάκι χοντρά (γιατί είναι πολύ εύκολο να σας τσιμπήσουνε πάνω από λεπτή ένδυση, ιδιαίτερα τα κουνούπια του Έβρου!!) 
Καλύψτε όσο το δυνατόν το σώμα σας με ρούχα! 
Επίσης, προσέξτε να είναι ανοιχτόχρωμα τα ρούχα σας. Σκουρόχρωμα ρούχα σε συνδυασμό με το ζεστό σας θεΐκό κορμί... είναι άσχημος συνδυασμός! :) 

5) Αποφύγετε μέρη με λιμνάζοντα νερά, γιατί, εκεί είναι και το ”σπίτι” των κουνουπιών! 

6) Προμηθευτείτε ειδικά spray κατά των κουνουπιών. Θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να αποφύγετε τσιμπήματα, αλλά βέβαια δεν θα σας απαλλάξουν και 100%. Επίσης, για να παραμείνει αποτελεσματικό κατά των κουνουπιών, θα πρέπει να ψεκάζεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

7) Αν δεν έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις φάτε σκορδάκι. Δεν θα δράσει αμέσως αλλά μετά από ώρα. Έτσι, όταν θα πλησιάσει το κουνούπι για να τσιμπήσει, θα απωθηθεί από τη μυρωδια (του δέρματος από το σκόρδο -αναβλύζει ελάχιστα = μυρίζει το δέρμα σε βαθμό που δεν το καταλαβαίνει η ανθρώπινη όσφρηση, αλλά το καταλαβαίνουν τα κουνούπια) 

8) Αν θέλετε να μειώσετε κι άλλο τις πιθανότητες να σας τσιμπήσουν κουνούπια, φροντίστε να φυσάει! Είτε τεχνητά (με ανεμιστήρα), είτε φυσικά (πχ αν είναι να διανυκτερεύσετε στην ύπαιθρο, πηγαίντε ενώ φυσάει) 
Τώρα, αν έχετε έναν εξαιρετικό σύντροφο, μπορείτε κάλλιστα να τον βάλετε να φυσάει πάνω από τα μούτρα σας όλο το βράδυ. Αν δεν το κάνει, σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. :) 

9) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιδάκια (ή για τον εσωτερικό χώρο αντικουνουπικά, ταμπλέτες, κεράκια, κλπ) που διώχνουν τα κουνούπια ή τα ”κοιμίζουν”. Προσωπικά με εκνευρίζουν αυτά γιατί αναγκάζομαι να τα αναπνέω όλο το βράδυ, αλλά μερικές φορές είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Θα τα προτείναμε μόνο σαν έσχατη λύση. 

10) Τα κουνούπια δεν μπορούν να τσιμπήσουν εύκολα σε σώμα που έχει τρίχες! Γι’ αυτό και ο καλύτερος μεζές, είναι οι αστραγάλοι (που είναι καί άτριχοι αλλά καί εκτεθειμένοι αν δεν φοράμε χοντρές κάλτσες). Οπότε, φροντίστε να γίνετε τριχωτοί σαν μπαμπουίνοι. Έτσι, δεν θα σας τσιμπανε τα κουνούπια, αλλά και φυσικά... δεν πρόκειται να βρείτε σύντροφο! Επιλέγετε και παίρνετε. 

τσίμπημα κουνουπιών λόγοι

Αυτοί είναι πάνω κάτω οι λόγοι που προσελκύουμε τα κουνούπια και αυτές πάνω κάτω είναι κάποιες από τις λύσεις που προτείνουμε εδώ στο coolweb.gr, ώστε να μη μας τσιμπάνε

Κάτι τελευταίο το οποίο ισχύει, είναι ότι μπορεί πχ με τον φίλο μας να είμαστε μαζί και αυτόν να τον τσιμπάνε κουνούπια, ενώ εμάς όχι. 
Αυτό οφείλεται στο σύνολο των δερματικών (μυρωδιές, ζεστό σώμα, κλπ) και μη (ρούχα, κλπ) παραγόντων, που σίγουρα από τη στιγμή που συμβαίνει, είναι διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς που έχει ο φίλος μας.
http://coolweb.gr/pos-na-mi-tsimpane-kounoupia/

Οι σαγιονάρες μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα .


Οι σαγιονάρες είναι ωραίες για την παραλία ή για τις πισίνες, αλλά όταν πρόκειται για μεγάλους περιπάτους, ειδικοί προτρέπουν να φοράτε κανονικά παπούτσια.
Είναι ιδιαίτερα κακή ιδέα για τη συμμετοχή σε αθλήματα ή για διαδρομές πεζοπορίας και μεγάλους περιπάτους στην πόλη, δηλώνουν ειδικοί.
Οι σαγιονάρες δεν προσφέρουν στήριξη στην καμάρα, προστασία στη φτέρνα ή απορρόφηση της έντασης, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Ποδιάτρων.
Σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους, ορθοπεδικοί του Mount Sinai School of Medicine στη Νέα Υόρκη, προειδοποίησαν ότι η έλλειψη απορρόφησης της έντασης από τις σαγιονάρες μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στην πατούσα, τα πόδια, τους γλουτούς και τη μέση. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να οδηγήσουν σε διάστρεμμα στον αστράγαλο, κατάγματα στα δάχτυλα και σπασμένα νύχια, πελματιαία απονευρωσίτιδα, καθώς και προβλήματα νεύρων.
Οι σαγιονάρες μπορεί να επηρεάσουν τον έλεγχο του οδηγού ενός οχήματος αν γλιστρήσουν από το πόδι και σφηνώσουν κάτω από τα πεντάλ, σύμφωνα με τον Bill Van Tassel, της Αμερικανικής Ένωσης Αυτοκινητιστών. Πρόσθεσε ότι, ότι φοράτε στα πόδια σας δεν θα πρέπει να είναι τόσο χαλαρό που να βγαίνει και να παρεμβάλλεται με τα πεντάλ.
Άλλος κίνδυνος όταν φοράμε σαγιονάρες είναι η βλάβη από την ηλιακή ακτινοβολία. Όταν εκθέτετε το γυμνό σας πόδι, την ημέρα, να έχετε εξασφαλίσει ότι φοράτε αντηλιακό για να μειώνετεe τον κίνδυνο καρκίνου στο δέρμα.
[via]
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory