Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Παπούτσια που σκοτώνουν .

Σπίτια παράδεισος για τους άντρες .

Χαρούμενοι οικογένεια .

Περίεργοι άνθρωποι .

Πως μας προστατεύει το αντηλιακό απο τον ήλιο ?

Το αντιηλιακό είναι ο σύμμαχός μας ενάντια στις ”κακές ακτίνες του ηλίου” όταν πηγαίνουμε για μπανάκι, ή ακόμα και στην καθημερινότητά μας. 

Ο ήλιος πλέον δεν είναι αθώος και ακίνδυνος, οπότε πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας! 

Επί του θέματος τώρα: πως λειτουργεί το αντιηλιακό και πως προστατεύει το δέρμα μας, απλά και κατανοητά! 

αντιηλιακά απορροφούν υπεριώδη ακτινοβολίαΤο αντιηλιακό είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπλοκάρει την υπεριώδη ακτινοβολία να το διαπεράσει και αυτή να εισέλθει στο δέρμα μας. 

Μερικά αντιηλιακά απορροφούν την υπεριώδη αυτή ακτινοβολία καθώς αυτή προσπαθεί να διαπεράσει από μέσα τους. 

Η δομή των μορίων του, δεν επιτρέπει τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου να το διαπεράσουν κι έτσι συμβαίνει το εξής: 

τα μόρια του αντιηλιακού αυτού, απορροφούνε την υπεριώδη ακτινοβολία που είναι υψηλής ενέργειας (”τσουρουφλάει” δηλαδή) και έπειτα την αποβάλλουν σε μορφή χαμηλής ενέργειας (πολύ πιο ήπια - μετατρέπεται σε υπέρυθρη), όπου ένα μέρος αυτής, εισέρχεται και στο δέρμα μας. Έτσι εισέρχεται στο δέρμα μας ενέργεια που είναι σχεδόν αβλαβής και σε σχετικά μικρή ποσότητα. 

Ακόμα πιο απλά: το μεγαλύτερο μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας απορροφάται από το αντιηλιακό αυτό κι έτσι ένα πολύ μικρό ”υποβαθμισμένο” μέρος της, καταφέρνει να περάσει στο δέρμα μας. 

Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα αντιηλιακά τέτοιου τύπου συμβάλλουν στη δημιουργία δερματικών αλλεργιών. 

αντιηλιακάΠιο καινούρια αντιηλιακά, προστατεύουν το δέρμα μας πιο αποτελεσματικά, με τον εξής απλό τρόπο: απλά αντανακλάνε την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, μη επιτρέποντάς την έτσι να περάσει στο δέρμα μας. Όπως δηλαδή ένας καθρέφτης αντανακλάει τις ακτίνες ηλίου. 

Αυτό φυσικά, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, μας δημιουργεί το εξής θέμα όταν είμαστε στη θάλασσα: να φαινόμαστε πιο άσπροι! 

Δηλαδή, όταν φοράμε τέτοιου τύπου αντιηλιακά, εξαιτίας της αντανάκλασης του ηλίου, όσο είμαστε εκτεθειμένοι σε αυτόν και έχει ακόμα δράση το αντιηλιακό, το δέρμα μας δείχνει πιο άσπρο! 

αντιηλιακό προστατεύει το δέρμα


Ακόμα πιο καινούρια και πιο εξελιγμένα αντιηλιακάπροστατεύουν το δέρμα μας, συνδυάζοντας και τις 2 πιο πάνω μεθόδους, με άλλα όμως υλικά (ανόργανα) που δεν δημιουργούνε προβλήματα και έχουν καλύτερες ιδιότητες.
http://coolweb.gr/antiiliako-prostateuei-ilio/

Γιατί πονάμε όταν καιγόμαστε στον ήλιο .

Γιατί πονάμε όταν καιγόμαστε από τον ήλιο

Δεν είναι μυστικό ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο καίει το δέρμα, προκαλώντας πόνο, κοκκίνισμα και έντονη λαχτάρα για οτιδήποτε κρύο που θα το ανακουφίσει. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Την απάντηση βρήκαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.
Η υπεριώδης ακτινοβολία Β (UVB) του ηλίου βλάπτει τα μόρια του RNA των δερματικών κυττάρων, αναφέρουν στην επιθεώρηση «Nature Medicine».
Το RNA ή ριβονουκλεϊκό οξύ αποτελεί τμήμα του γενετικού υλικού του κυττάρου, κωδικοποιώντας τις πληροφορίες που μετατρέπουν τις γενετικές οδηγίες του DNA σε πρωτεΐνες.
Όταν το RNA υφίσταται βλάβες από την UVB, παύει να κωδικοποιεί τις πρωτεΐνες, λένε οι επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο.
Όταν συμβαίνει αυτό, τα παρακείμενα στα καμένα κύτταρα απελευθερώνουν φλεγμονώδη μόρια, που ενεργοποιούν μια αλυσίδα χημικών αντιδράσεων οι οποίες οδηγούν στα συμπτώματα του ηλιακού εγκαύματος.
Μεσοπρόθεσμα, αυτές οι χημικές αντιδράσεις οδηγούν στην επούλωση του δέρματος από το έγκαυμα. Μακροπρόθεσμα, όμως, οι ίδιες αντιδράσεις αθροίζονται και αυξάνουν τον κίνδυνο δερματικού καρκίνου.
«Αυτή η φλεγμονώδης αντίδραση είναι σημαντική για την διαδικασία της επούλωσης του δέρματος έπειτα από τον θάνατο των δερματικών κυττάρων», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Λ. Γκάλο, καθηγητής Ιατρικής και διευθυντής του Τομέα Δερματολογίας του πανεπιστημίου.
Αν και οι επιστήμονες ήξεραν εδώ και χρόνια αρκετές από τις μοριακές συνέπειες της υπερέκθεσης στον ήλιο, μέχρι τώρα δεν ήξεραν πως ακριβώς αρχίζουν οι δερματικές βλάβες – και αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η νέα έρευνα.
Οι ερευνητές ελπίζουν πως τώρα που αποκαλύφθηκε το πρώτο βήμα του ηλιακού εγκαύματος, θα μπορέσουν να βρουν τρόπους για να το αναχαιτίσουν – τουλάχιστον για τους φωτοευαίσθητους ανθρώπους, αν όχι για όλους μας.
Στην κατηγορία των φωτοευαίσθητων ανθρώπων, λ.χ., ανήκουν οι πάσχοντες από ψωρίαση, η οποία θεραπεύεται (και) με υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά μία δυνητική ανεπιθύμητη ενέργεια της θεραπείας αυτής είναι η αύξηση του κινδύνου δερματικού καρκίνου.
«Η ανακάλυψή μας υποδηλώνει έναν τρόπο για να μπορούν οι πάσχοντες από ψωρίαση να επωφελούνται από την θεραπεία με UV, δίχως στην πραγματικότητα να εκτίθενται στην επιβλαβή UV», είπε ο δρ Γκάλο.
«Κάποιοι άνθρωποι, εξάλλου, όπως οι πάσχοντες από λύκο, είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στην UV και πρέπει να αποφεύγουν τον ήλιο. Αναζητούμε τρόπους για να τους βοηθήσουμε και αυτούς, μπλοκάροντας το χημικό μηχανισμό που ανακαλύψαμε».
Οι ερευνητές ανακάλυψαν τον μηχανισμό αυτό εκθέτοντας στο εργαστήριο ανθρώπινα δερματικά κύτταρα στην UVB και στη συνέχεια κάνοντας πειράματα σε ποντίκια. Συγκεκριμένα γονίδια στα ποντίκια μπορούν να καθορίσουν πόσο πιθανό είναι να υποστούν δερματικά εγκαύματα από τον ήλιο, εξήγησε ο δρ Γκάλο.
«Οι άνθρωποι διαθέτουν παρόμοια γονίδια, αλλά δεν είναι γνωστό εάν διαθέτουν μεταλλαγές αυτές των γονιδίων που μπορεί να επηρεάσουν την αντίδραση του δέρματός τους στον ήλιο», πρόσθεσε.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Κόψτε 10 κακές συνήθειες .

Κόβουμε 10 κακές συνήθειες για πάντα (1)

«Η συνήθεια είναι ο δεσποτικότερος αφέντης» έλεγε ο Γκαίτε και δεν είχε άδικο. Δείτε τις 10 χειρότερες καθημερινές συνήθειες που όλοι, πάνω κάτω έχουμε, αλλά και τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτές.
  • 1.Σνακ, σνακ και πάλι σνακ
Η αποφασιστικότητα, είναι η λέξη κλειδί για όλες τις κακές συνήθειες, πόσο μάλλον για το ασταμάτητο «μασούλημα», που το μόνο που προσφέρει είναι θερμίδες και πρήξιμο.
Για να γλιτώσουμε μπορούμε απλά να περιμένουμε μέχρι να έχει ο οργανισμός μας φυσική λαχτάρα για φαγητό, με άλλα λόγια να πεινάμε στ’ αλήθεια και όχι να χρησιμοποιούμε το φαγητό ως υποκατάστατο επειδή βαριόμαστε, είμαστε θυμωμένοι, στενοχωρημένοι κλπ. Επίσης ένας ιδανικός τρόπος είναι να σταματήσουμε να τρώμε πριν χορτάσουμε τελείως αλλά και να απομακρύνουμε τα ανθυγιεινά τρόφιμα από το σπίτι. Μια καλή πρακτική είναι επίσης να …εξαφανίσουμε τα δεκάδες μενού από κάθε λογής φαστ φουντ που κατακλύζουν τα σπίτια μας.
  • 2. Ας κλείσουμε επιτέλους την τηλεόραση
Η τηλεόραση ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά την ίδια στιγμή μας παχαίνει και μας κάνει ακοινώνητους. Μία προσπάθεια να μην αφιερώνουμε πάνω από 2 ώρες την ημέρα παρακολουθώντας τηλεόραση, αλλά και όταν το κάνουμε τουλάχιστον να παρακολουθούμε κάτι που μας ενδιαφέρει και όχι ότι έχουν τα κανάλια απλά για να περάσει η ώρα, είναι μία καλή αρχή. Επειδή όμως η τηλεόραση είναι ένας ύπουλος εθισμός, ας «ανταλλάξουμε» μισή ώρα μπροστά στην οθόνη με γυμναστική. Συνδυαστικά για αρχή, αντί να παρακολουθούμε καθισμένοι σε έναν καναπέ και τρώγοντας τσιπς, ας βάλουμε μουσική για να ασκηθούμε.
  • 3. Χάπια με το παραμικρό
Κόβουμε 10 κακές συνήθειες για πάντα (3)
Η συνήθεια να παίρνουμε ένα χάπι με τον παραμικρό πόνο, που νιώθουμε ή νομίζουμε ότι νιώθουμε δεν οδηγεί πουθενά. Η έννοια της αυθυποβολής εδώ κάνει θαύματα. Οι ημικρανίες, από τις οποίες πάσχει πολύς κόσμος, δεν θεραπεύονται με την αλόγιστη χρήση φαρμάκων, αλλά με τη σωστή θεραπεία την οποία δίνει ωστόσο, ο ειδικός γιατρός. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η χρόνια χρήση φαρμάκων αποδυναμώνει τον οργανισμό. Και να θυμάστε ότι το να ζητήσουμε βοήθεια δεν είναι ντροπή.
  • 4. Έλεος με τις πιστωτικές
Ευτυχώς που έχουμε κρίση (λέμε τώρα) και τουλάχιστον ο υπερκαταναλωτισμός έχει μπει λίγο στην άκρη. Αλλά επειδή το να αγοράζει κανείς συνέχεια δεν σημαίνει αυτόματα ότι ξοδεύει και πολλά, καλό θα είναι να «μορφωθούμε» για το πώς να οργανώνουμε σωστά τα οικονομικά μας. Βάζοντας στόχους να ξοδεύουμε λιγότερα τη μία εβδομάδα από ότι την προηγούμενη, σιγά σιγά θα δούμε τα χρήματα μας να …πιάνουν τόπο. Εναλλακτικά πάλι για τους αδύναμους χαρακτήρες, υπάρχει και η ριζοσπαστική λύση, όπου η αυτόματη μεταφορά ενός ποσού κάθε μήνα σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό, κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά.
  • 5. Κι άλλο ένα ποτηράκι
Κόβουμε 10 κακές συνήθειες για πάντα (5)
Το αλκοόλ όσο ωραίο και διασκεδαστικό και αν είναι κάποιες στιγμές, είναι πασίγνωστο ότι σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες ποσότητες είναι καταστροφικό για τον οργανισμό. Επειδή όμως παρ’ όλα αυτά μας αρέσει, τουλάχιστον ας το περιορίσουμε σε φυσιολογικά πλαίσια, ένα –δύο ποτά τη μέρα για τους άντρες και ένα για τις γυναίκες. Επιπλέον, καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι το ποτό είναι ωραίο όταν το πίνουμε για να χαρούμε τη γεύση του και όχι να μεθύσουμε, ενώ σε ότι αφορά τους βαρείς πότες, που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, καλό θα ήταν να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό για βοήθεια.
  • 6. Πίτσα ή γύρο ή burger ή…
Είναι γρήγορο, εύκολο, γευστικό, χωρίς κόπο και κούραση αλλά στην ουσία το έτοιμο φαγητό καταστρέφει τον οργανισμό μας σταδιακά και …ύπουλα. Μία λύση είναι να ξεκινήσουμε να παραγγέλνουμε λιγότερες φορές φαγητό απ’ έξω, και αντί αυτού να μαγειρεύουμε στο σπίτι, ώστε ο οργανισμός μας να συνηθίσει και σε κάτι πιο θρεπτικό. Για τους ανεπίδεκτους μαθήσεως στην κουζίνα όμως, υπάρχει και η επιλογή ενός υγιεινότερου μενού με λιγότερα λιπαρά. Οι σαλάτες είναι μία πολύ καλή λύση και με μεγάλη ποικιλία.
  • 7. «Καραβίδα» αντί για μαύρισμα
Κόβουμε 10 κακές συνήθειες για πάντα (2)
Όλοι αγαπάμε τη μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά η υπερέκθεση στον ήλιο δεν σημαίνει αυτόματα και ωραίο μαύρισμα. Με τον καρκίνο του δέρματος και ένα σωρό άλλα δερματικά να καραδοκούν, το να είμαστε ξαπλωμένοι επί ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα κόκκινο, με πόνους και εγκαύματα, γερασμένο δέρμα. Για να τα αποφύγουμε όλα αυτά, εκτός από το αντηλιακό, το οποίο εννοείται ότι πρέπει να φοράμε και να… ξαναφοράμε όταν βγαίνουμε στον ήλιο, πρέπει να επισκεπτόμαστε και τον δερματολόγο μας για ένα συνηθισμένο τσεκ απ, ειδικά αν παρατηρήσουμε αλλαγές στο δέρμα μας, όπως ελιές, με περίεργο σχήμα, σημάδια που δεν είχαμε παλαιότερα κλπ. Επίσης το πράσινο τσάι βοηθάει σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και ας μη ξεχνάμε ότι και στη σκιά …μαυρίζουμε.
  • 8. Τέρμα το «ελληνικό» πρωινό
Ως λαός, οι Έλληνες έχουμε μία…διαστρεβλωμένη έννοια για το πρωινό γεύμα. Ας παραδεχτούμε επιτέλους ότι οι καφέδες και οι τυρόπιτες, γεμάτες λιπαρά, δεν είναι και ότι ιδανικότερο για να αρχίσουμε τη μέρα σας με ενέργεια. Και όσον αφορά σε όσους απλά δεν πεινάνε το πρωί, ένα έτοιμο σάντουιτς της αρεσκείας σας, στην τσάντα, ίσως αλλάξει τη γνώμη σας μετά από κανα δυο ώρες. Επίσης, αν αντί για καφέ, επιλέξουμε να πιούμε έναν χυμό ή ένα υγιεινό ρόφημα, πολλά μπορούν να αλλάξουν ενώ μία ακόμα καλή λύση είναι μην τρώμε αργά το βράδυ, έτσι ώστε το πρωί το άδειο μας στομάχι θα μας… υπενθυμίσει το πρωινό μας γεύμα.
  • 9. Το αιώνιο κάπνισμα
Κόβουμε 10 κακές συνήθειες για πάντα (4)
Όλοι ξέρουμε για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος αλλά λίγοι είναι αυτοί που τις παίρνουν στα σοβαρά και αποφασίζουν να κόψουν το τσιγάρο. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αποφασιστικότητα και να επιμείνουμε χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας. Αν μάλιστα αναγνωρίσουμε και αντιμετωπίσουμε το κάπνισμα ως εθισμό, ίσως τα πράγματα να είναι πιο εύκολα από ότι φανταζόμασταν. Σύμβουλοι, γιατροί, η οικογένεια και οι φίλοι μπορούν να αποτελέσουν έναν δυναμικό κλοιό, που θα μας στηρίξει σε αυτή μας την προσπάθεια. Αλλά να θυμάστε ότι για να μπορέσουμε να το κόψουμε, καλό θα είναι να ξεκινήσουμε σε μία ήρεμη, ψυχολογικά, περίοδο της ζωής μας χωρίς προβλήματα, που θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια, πίσω στις κακές συνήθειες. Τσίχλες και επιθέματα νικοτίνης μπορούν να βοηθήσουν στην αρχή, αλλά αυτός που έχει τη δύναμη να το καταφέρει είναι τελικά μόνο ο εγκέφαλός μας.
  • 10. Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω
Η καθημερινότητα, με τα προβλήματα και τα άγχη, μας κάνει να έχουμε όλοι πολλές φορές ανάρμοστη συμπεριφορά, που το μόνο που μας αφήνει είναι κακή διάθεση. Το γεγονός αυτό, μαζί με τις τεράστιες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, μπορεί να γίνει μία κακή συνήθεια, που δύσκολα κόβεται. Ας προσπαθήσουμε να εκλογικεύσουμε τα νεύρα και την αναστάτωση μας, ώστε να κρατήσουμε το άγχος και το στρες σε φυσιολογικά επίπεδα. Ας δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, και ας μάθουμε πώς να χειριζόμαστε αγχωτικές καταστάσεις, με αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση. Παρά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε, λίγη ώρα για ανέμελη διασκέδαση ή για μία δραστηριότητα που μας ευχαριστεί, μπορεί να μας δείξει ότι η ζωή αντιμετωπίζεται πιο εύκολα όταν έχουμε καλή διάθεση.
Πηγή: clickatlife.gr

Τα υποπροιόντα του μπείκον .

Τα... υποπροϊόντα του μπέικον

Όσο κι αν το λατρεύουμε το μπεϊκονάκι, δεν πάει σε όλα τα προϊόντα του μάταιου τούτου κόσμου...
Ενδεχομένως θα γκρεμιστεί ένας από τους πυλώνες της ζωής σου, αλλά το μπέικον δεν κάνει κάθε πράγμα καλύτερο! Και μην το πάρεις στραβά, όλοι λατρεύουμε το μπέικον, το τιμάμε και το σεβόμαστε, απλώς κάποιες φορές η εμμονή με το μπέικον πάει πολύ μακριά...
Και πριν οι φανατικοί του μπέικον κατακλύσουν τον κόσμο με δαύτο, λίγος μπεϊκονοσκεπτικισμός είναι απαραίτητος! Ο εξτρεμισμός άλλωστε ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν. Οι «μουτζαχεντίν» του μπέικον λοιπόν να αναλογιστούν τις συνέπειες της αλόγιστης χρήσης του. Κι εμείς, οι μετριοπαθείς λάτρεις του, θα τους δείξουμε γιατί το μπέικον δεν πάει με όλα. Ιδού και τα 9 τρανότερα παραδείγματα...
Μπέικον lip balm
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το μπεΐκονο-λιποζάν έχει ωραία γεύση (που, μεταξύ μας, δεν έχει), φαντάζεσαι την αλμυρή του φύση κολλημένη συνεχώς στα χείλη σου; Αηδία...
Μπέικον μιλκσέικ

Ναι, δεν κάνω πλάκα, υπάρχει! Και μπορεί το μπέικον να μην είναι και το πλέον υγιεινό κρέας, τουλάχιστον όμως το παρέχει η φύση. Ενώ το μιλκσέικ; Η ομοιογενής χημική αυτή πάστα, βλαβερή ως εκεί που δεν παίρνει, συνδυαζόμενη με μπέικον μετατρέπεται σε... παθογόνα βόμβα! Όσο για τη γεύση, μιλάμε για γλυκό μπέικον. Ξέρνα ελεύθερα...
Μπέικον οδοντικό νήμα

Να το καταλάβω αυτό: παίρνεις οδοντικό νήμα για να καθαρίσεις τα δόντια σου από το μπεϊκονο-σάντουιτς που μόλις καταβρόχθισες και καταλήγεις να τα ξαναβρομίζεις με οδοντικό νήμα από μπέικον; Κάτι δεν πάει καλά στην εξίσωση ή μου φαίνεται;
Μπέικον βότκα
Ένα καλό μεθύσι, καλό όμως, το πιστοποιείς όταν δεν είναι πλέον σε θέση να ξαναβάλεις γουλιά από το ποτό αυτό στο στόμα σου! Σε πιάνει εμετός με το που το μυρίσεις. Ρισκάρεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο με το μπέικον; Κρατήσου λοιπόν μακριά από την επικίνδυνη αυτή μπεϊκονο-βότκα...
Μπέικον τσίχλες

Τα ευεργετικά οφέλη του μπέικον πάμπολλα (λέμε τώρα), ποιος θα το περίμενε όμως ότι θα προσμετριόταν και η φρέσκια αναπνοή στα θετικά του; Μπέικον μέντα ή μπέικον φράουλα; Ιδού το μεγάλο αηδιαστικό ερώτημα;
Μπέικον τριαντάφυλλα
Το τέλειο δώρο επετείου αν μισείς πράγματι την γκόμενά σου. Και παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, κάθε τριαντάφυλλο έχει το... χοιρινό του!
Μπέικον λιπαντικό
Συνοδεύει ιδανικά τα μπέικον τριαντάφυλλα. Χάρισέ της μια ρομαντική σεξουαλική βραδιά κάνοντας το... (ξέρεις ποιο) να μυρίζει χοιρινίλα! Αν η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια στον... ενυδατικό τομέα κι εσύ είσαι «ταλιμπάν» του μπέικον, γιατί να χρησιμοποιήσεις το συνθετικό υποπροϊόν κι όχι αληθινό λίπος από μπέικον; Φυσικό χοιρινό λιπαντικό δηλαδή. Οι μύγες στα έξτρα...
Μπέικον οδοντόκρεμα
Κι όμως, υπάρχουν στη λίστα προϊόντα ακόμα πιο τρομακτικά κι από το μπέικον λιπαντικό! Η μπέικον οδοντόπαστα έχει ωστόσο ένα θετικό, της το αναγνωρίζω: αν ξεμείνεις από δαύτη, μπορείς εύκολα να την αντικαταστήσεις με κομμάτια μπέικον. Καμιά διαφορά στη γεύση, καμιά διαφορά και στην υγιεινή...
Μπέικον σαπούνι
Αν θεωρείς ότι οι γυναίκες είναι... σκύλες, τρίψου με το σαπουνάκι αυτό και θα σε ακολουθούν πιστά και κατά πόδας! Δυστυχώς βέβαια, θα σε παίρνουν από πίσω και πραγματικά σκυλιά...
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory