Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Μυστικός Δείπνος - Leonardo DaVinci


Φωτογραφία από επίσκεψη μου

Επιμέλεια άρθρου:ΕΚΠΤΩΤΟΣ


Η τοιχογραφία "Μυστικός Δείπνος" του Λεονάρντο Ντα Βίντσι που βρίσκεται στο Μιλάνο (στην τραπεζαρία της μονής Σάντα Μαρία ντέλε Γκράτσιε) και δημιουργήθηκε μεταξύ των ετών 1495 - 1497 , είναι ένα από τα πιο διάσημα έργα τέχνης και συγχρόνως ένα από τα πιο μυστήρια. Μυστήριο, γιατί έκτοτε οι ιστορικοί καταπιάστηκαν να λύσουν έναν σωρό γρίφους που «κρύβει» το έργο...  Λένε, όηη συνέχεια ΕΔΩτι ο πίνακας έγινε χωρίς καμία αρχικά έμπνευση 
Διαβάστε περισσότερα: 

Ξεναγοί ξέχασαν τουρίστες στο Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων κι έφυγανΕνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων, όταν ξεναγοί αποφάσισαν με την λήξη του ωράριό τους να παρατήσουν τους τουρίστες κλειδωμένους μέσα στο σπήλαιο και πάνε στα σπίτια τους.
Οι συγγενείς των τουριστών όταν είδαν πως οι δικοί τους αργούν να επιστρέψουν, άρχισαν να ανησυχήσουν και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές. Τότε διαπιστώθηκε πως οι άτυχοι τουρίστες είχαν μείνει κλειδωμένοι στο σπήλαιο.
Τελικά τους απεγκλώβισαν, πριν παγώσουν από το κρύο που έχει μέσα στο Σπήλαιο.

Oi φρικτές εμπειρίες της κολυμβήτριας ανοικτής θαλάσσης Κέρι-Αν Πέιν


Μέδουσες, νεκρά ζώα, καρχαρίες: Οι τρομακτικές εμπειρίες της παγκόσμιας πρωταθλή
Έχει βρεθεί παγιδευμένη μέσα σε σμήνος δηλητηριωδών μεδουσών. Έχει κολυμπήσει σε θερμές θάλασσες χωρίς δίχτυ προστασίας από τους καρχαρίες, αλλά και σε παγωμένα νερά που μούδιασαν τελείως τα μέλη της με κίνδυνο να πνιγεί. Έχει δεχτεί κατά την εκκίνηση κλωτσιές και αγκωνιές από τις συναθλήτριές της που της προκάλεσαν αιμορραγία στη μύτη και στα χείλη, όπως επίσης έχει πέσει θύμα ύπουλων τεχνικών με σκοπό να την καθυστερήσουν.
Η Πέιν το μόνο που δεν κάνει είναι να απολαμβάνει το άθλημα στο οποίο έχει διακριθεί. Σε σημείο μάλιστα που
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory