Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Aν δεν λαδώσεις..

Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες..!

«Ούτε η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να πτοεί το ηθικό των Ελλήνων». Αυτό ήταν το σχόλιο της Τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας σεξουαλικής έρευνας της Durex.
Σε αντίθεση με την κοινή λογική, που θέλει την οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει αρνητικά την εθνική μας λίμπιντο, έρχονται τα συμπεράσματα της έρευνας της Durex (που έλαβε χώρα σε 37 χώρες με την συμμετοχή 37.000 ατόμων).
Συγκεκριμένα οι Έλληνες έρχονται πρώτοι στον κόσμο σε αριθμό σεξουαλικών επαφών με μέσο όρο 154 κατ΄ άτομο τον χρόνο με Βραζιλιάνους (145 φορές), Ρώσους και Πολωνούς (143 φορές) να ακολουθούν και ουραγούς τους Ιάπωνες (48 φορές το χρόνο).
Επίσης, πρώτοι είναι οι Έλληνες στον αριθμό των σεξουαλικών φαντασιώσεων και στο χρόνο που αφιερώνουμε στα προκαταρκτικά (21 λεπτά). Ενώ βρισκόμαστε στην 2η θέση της λίστας σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τους οργασμούς μας.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον συμπέρασμα είναι ότι,οι Ελληνίδες μέσα σε ένα χρόνο πήγαν κατ΄ αναλογία με περισσότερους άντρες από τις άλλες χώρες που μετείχαν στην έρευνα.
Ετσι να τα ακούνε οι οχτροί μας!!

Λονδίνο 2012, Καταδύσεις στο doodle της Google

Λονδίνο 2012, Καταδύσεις στο doodle της Google
Καταδύσεις, Λονδίνο 2012: Άλλη μία μέρα Ολυμπιακών Αγώνων 2012 και η Google έρχεται με ένα νέο doodle  να αφιερώσει την πρώτη της σελίδα στο άθλημα που επικρατεί σήμερα Κυριακή 29 Ιουνίου, που είναι οι καταδύσεις

Μία αθλήτρια είναι έτοιμη για κατάδυση από το βατήρα. Οι καταδύσεις είναι από τα παλιότερα ολυμπιακά αθλήματα. Μπήκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1904 στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ. Τα αγωνίσματα γυναικών
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory