Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Ιπτάμμενο αυτοκίνητο .

Εχεις υψοφοβία ?

Το beach volley στην ολυμπιάδα .

Τέχνη με την πέτρα .Τα μάτια των ζώων .

Πως κινούνται τα φίδια ?

Αρχικά να αναφέρουμε το αυτονόητο, ότι δηλαδή τα φίδια δεν έχουν πόδια και κινούνται με τους μυς τους, όπως περίπου κινούμαστε εμείς κατά το έρπειν. 

Τα φίδια κινούνται με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! 

Κίνηση φιδιού με τη μέθοδο "Ακορντεόν"

φίδιΕδώ το φίδι μαζεύεται - γίνεται σαν "ζιγκ ζαγκ" προς τα πάνω (ψιλοκάθετο - διαγώνιο ζιγκ ζαγκ), και έπειτα τεντώνεται σπρώχνοντας προς τα μπροστά, ξαναμαζεύει το κορμί του σε ζιγκ ζαγκ και ξανατεντώνει προς τα μπροστά. 

Σε αυτό το ζιγκ ζαγκ, εναλλάξ κάποια μέρη του ακουμπάνε στο έδαφος και κάποια άλλα είναι στον αέρα. 

Μπορεί να ελέγξει συγκεκριμένους μυς, ώστε να σπρώξουν μόνο αυτοί που πρέπει (και συγκεκριμένα αυτοί που βρίκονται στα σημεία του σώματος που ακουμπάνε το έδαφος) και να ωθηθεί μπροστά. 

Κίνηση με τη μέθοδο "Σερπατίνας"

κίνησηΑυτή η κίνηση, είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε και μας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούμε για φίδια που κινούνται. 

Παίρνουν "κυματιστή" θέση, ακουμπώντας όλο το σώμα τους στο πάτωμα αυτή τη φορά, και εκμεταλλευόμενα ανωμαλίες του εδάφους, σπρώχνουν πάλι με τους κατάλληλους μυς προς τα μπροστά. 

Η κίνηση είναι "κυματιστή" οριζόντια και το φίδι δεν κινείται στην ευθεία αλλά κυματιστά - (ζιγκ ζαγκ οριζόντια, ακουμπώντας πάντα όλο το σώμα στο έδαφος). 

Σε λείες επιφάνειες δεν μπορούν να κινηθούν με αυτόν τον τρόπο. 

Κίνηση φιδιού με τινάγματα

Κίνηση φιδιούΕδώ το κεφάλι κάνει όλη τη δουλειά. Είναι λίγο δύσκολο να περιγράψουμε αυτή την κίνηση του φιδιού, όμως θα το καταλάβετε. 

Με αυτόν τον τρόπο τα φίδια κινούνται σε οχι ιδιαίτερα ανώμαλες επιφάνειες, όπως η άμμος, ή και σε ακόμα πιο λείες.

Κάνει το κεφάλι τους ένα τίναγμα προς τα μπροστά, δημιουργώντας μία δύναμη που το τραβάει προς τα μπροστά. Τινάζει δηλαδή το κεφάλι προς τα μπρος και από τη δύναμη αυτή που δημιουργείται, αποτραβιέται προς τα μπρος και το υπόλοιπο σώμα. 

Ευθύγραμμη κίνηση

κινούνται τα φίδιαΑυτή είναι μια αργή μέθοδος, που κάνει να κινούνται τα φίδια αργά προς τα μπροστά. 

Ακουμπώντας όλο το σώμα στο έδαφος, πολλοί μυς στο σώμα σε πολλά σημεία, γατζώνουν το σώμα στο έδαφος και το σπρώχνουν προς τα μπροστά. 

Φανταστείτε δηλαδή, σαν να είχε εκατοντάδες μικροσκοπικά κουπιά που κάνανε συγχρονισμένα αυτή τη δουλειά: γάτζωμα, σπρώξιμο προς τα εμπρός, επαναφορά, γάτζωμα, κοκ. 

Έτσι λοιπόν τα κινούνται τα φίδια!
http://coolweb.gr/pos-kinountai-ta-fidia/

Τα πάντα για το ποτό .Για αρκετά άτομα, το αλκοόλ λειτουργεί αφροδισιακά. Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να κάνουν δυνατή προσέγγιση, άλλοι για να πυροδοτήσουν το όπλο τους και να βάλουν φωτιά στο κρεβάτι. Επειδή, όμως, το αλκοόλ μπορεί κυριολεκτικά να φέρει τα πάνω-κάτω, καλό είναι να διαλευκάνεις τη σχέση του με τη σεξουαλική ζωή σου. «Πρόκειται για έναν λεπτό συσχετισμό» σου επισημαίνει ο David HansonPh.D., του πανεπιστημίου SUNY στο Potsdamκαι συγγραφέας του Preventing Alcohol Abuse. Τι πάει να πει αυτό; Οτι αφροδισιακές ιδιότητες του αλκοόλ βρίσκονται στο μυαλό σου. «Μπορεί να επιδρά στο σώμα σου, αλλά σε επηρεάζει πολύ κι εξαιτίας των προσδοκιών σου» λέει ο Hanson κι εξηγεί: «Πολλά από αυτά που περιμένεις να συμβούν, λόγω της επίδρασης του αλκοόλ, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν». Φαίνεται, λοιπόν, ότι το έχεις υπερτιμήσει κι εσύ -όπως οι περισσότεροι- κι από το πολύ hangover, το μόνο που σου μένει τελικά είναι οι παρενέργειές του. Για να μπορείς να παίζεις μπάλα στην έδρα της χωρίς να γίνεσαι γκολ, πρέπει να ξεκινήσεις καταρρίπτοντας 5 βασικούς μύθους που πλαισιώνουν το δίδυμο σεξ-αλκοόλ.

Μύθος 1
Το ποτό θολώνει την κρίση της όσο και τη δική σου
Η αλήθεια είναι ότι το αλκοόλ σας βοηθά και τους δύο να βλέπετε πιο ελκυστικά τα πρόσωπα των γύρω σας. Στην περίπτωσή σου, αυτό συμβαίνει μετά από δυο τρεις γύρους, που εξασθενεί η ικανότητά σου να κρίνεις την ομορφιά μιας γυναίκας, βάσει της συμμετρίας του προσώπου της. Πρόκειται για αλήθεια που επιβεβαιώνεται από βραζιλιάνικη έρευνα του 2008 εξηγώντας σου και το λόγο που κάθε φορά που είσαι μεθυσμένος ρίχνεις τόσο πολύ τα στάνταρντ σου.
Παρόμοιο είναι και το συμπέρασμα μελέτης του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ το 2008. Αντρες και γυναίκες που μεθούν βρίσκουν πιο ελκυστικά τα πρόσωπα ατόμων του αντίθετου φύλου. Η διαφορά όμως ανάμεσα στα δύο φύλα δεν αργεί να φανεί. Την επόμενη μέρα, οι άντρες εξακολουθούν να βλέπουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές, καθώς παραμένουν επηρεασμένοι από τη δράση της χθεσινής νύχτας. Εκείνες, πάλι, ξενερώνουν μονομιάς και δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Είναι ορατός λοιπόν ο κίνδυνος να σου ξεπληρώσει τα ποτά που κέρναγες όλο το βράδυ με φτύσιμο το επόμενο πρωί.

Μύθος 2
Οταν έχεις πιει τα ποτάκια σου, είναι δύσκολο να σου αντισταθεί
Βιολογικά, το αλκοόλ αδρανοποιεί τον προμετωπιαίο φλοιό του εγκεφάλου σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες ελέγχει τις αναστολές, όπως επιβεβαιώνει και πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι. Αυτό εξηγεί την αυξημένη διάθεσή σου για σεξ μετά από κάνα δυο ποτήρια κρασί. Το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνη, που, αν μάλιστα είναι τακτική στην κατανάλωση αλκοόλ, το πιθανότερο είναι να έχει γενικότερα περισσότερη όρεξη για σεξ συγκριτικά με κάποια που δεν πίνει. Αυτό φαίνεται να είναι και το συμπέρασμα μελέτης του Πανεπιστημίου του Σικάγου το 2008. Ηθικό δίδαγμα: αντί να διστάσεις να μιλήσεις στην κοπέλα που κάθεται συνήθως παραδίπλα σου στο μπαρ, κέρνα της το επόμενο ποτό και πήγαινε να το πιείτε παρέα. Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις με την ποσότητα, γιατί αυτή είναι που καθορίζει και το βαθμό της σεξουαλικής διέγερσής σου. «Οι άντρες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σεξ όταν έχουν πιει δυο τρία ποτά» αναφέρει η Jeanette NorrisPh.D., ερευνήτρια του ινστιτούτου για την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Με το που φτάνουν, όμως, στα τέσσερα ή πέντε ποτά, οι περισσότεροι χάνουν την μπάλα. Αν μάλιστα καταναλώνουν και δυνατά ποτά, το πιθανότερο είναι να απουσιάζουν και νοητικά στη διάρκεια του σεξ. Ποια διάρκεια δηλαδή; Που πριν καλά καλά μπουν, finito la fiesta για εκείνες!

Μύθος 3
Οταν πίνει, γίνεται πιο δεκτική στο ενδεχόμενο να μη χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό.
Δεν πρόκειται για δεκτικότητα, αλλά για βλακεία, καθώς πρέπει να ξέρεις ότι άτομα που χαμουρεύονται υπό την επίδραση αλκοόλ δεν κατευθύνονται από τη σεξουαλικότητά τους, αλλά από το IQ τους μειωμένο κατά 30%. Την ιδιότητα του αλκοόλ να μειώνει τις αντιστάσεις σας για ελεύθερο σεξ επιβεβαιώνει έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον το 2007.
Αντρες και γυναίκες, που είχαν καταναλώσει μέτρια ποσότητα αλκοόλ, είχαν λιγότερους ενδοιασμούς για σεξ χωρίς προφυλακτικό συγκριτικά με τις στιγμές που ήταν νηφάλιοι. «Οσο περισσότερο μεθάς τόσο πιο δύσκολα αφομοιώνεις πληροφορίες από το περιβάλλον σου» λέει η Norris, μία από τους συγγραφείς της μελέτης. Αμέσως μετά σπεύδει να επισημάνει ότι πρόκειται για το λεγόμενο «μυωπικό» αποτέλεσμα του αλκοόλ. «Αν είστε και οι δύο πιωμένοι και το μόνο που σας νοιάζει είναι να τελειώσετε, τότε κανείς δεν πρόκειται να νοιαστεί για το αν υπάρχει προφυλακτικό ή όχι» επισημαίνει.
Χειρότερα είναι τα πράγματα αν ένας από τους δυο σας είναι μπαρόβιος. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο St. Luis, το 2007, άντρες και γυναίκες εξαρτημένοι από το αλκοόλ είχαν περισσότερες πιθανότητες να εκτεθούν στον κίνδυνο του σεξ με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. «Τα άτομα που πίνουν πολύ είναι πιθανό να μη σκέφτονται ότι εκτίθενται σε κίνδυνο όταν κάνουν περιστασιακό σεξ» λέει η υπεύθυνη για τη διενέργεια της έρευνας ψυχολόγος Patricia Cavazos-RehgPh.D., και συνεχίζει: «Επίσης, άτομα που πίνουν πολύ είναι πιθανό να έχουν και μία προσωπικότητα, που τους ωθεί γενικότερα σε ριψοκίνδυνες συμπεριφορές». Για να προφυλαχτείς από αφροδίσια νοσήματα και περιπέτειες με εγκυμοσύνες, η Cavazos-Rehg σε συμβουλεύει να το σκεφτείς διπλά πριν παραγγείλεις το πρώτο ποτό. Διαφορετικά, σου συστήνει όταν βγαίνεις με κακό σκοπό, να φροντίζεις κάπου εκεί κοντά να είναι τα φιλαράκια σου, που έχουν τον τρόπο να σε συγκρατούν. 
  
Μύθος 4
Οσο περισσότερο πίνεις εσύ τόσο καλύτερο είναι το σεξ για εκείνη
Καθώς θα την ψήνεις, το αλκοόλ μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Οχι ότι πρόκειται να επιταχύνει τις διαδικασίες σε σωματικό επίπεδο, αλλά θα  περιορίσει τους ενδοιασμούς, θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα σας χαλαρώσει και τους δύο. Αυτό υποστηρίζει ο συγγραφέας και διαπιστευμένος σεξουαλικός εκπαιδευτής Cory Silverberg. Καθώς, όμως, το επίπεδο του αλκοόλ θα ανεβαίνει στο αίμα σου, οι διαδικασίες θα επιβραδύνονται. Σου το αποδεικνύει και μελέτη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον που έγινε το 2006. Στην έρευνα συμμετείχαν άντρες νηφάλιοι και άντρες υπό την επίδραση αλκοόλ, από τους οποίους ζητήθηκε να έρθουν σε στύση. Το συμπέρασμα ήταν ότι οι μεθυσμένοι άντρες είχαν μεγαλύτερη δυσκολία, καθώς το αλκοόλ επιδρούσε στο νευρικό σύστημά τους, που έλεγχε μεταξύ άλλων και τη στύση τους. «Οταν αρχίζουμε να πίνουμε, γινόμαστε πιο ενθουσιώδεις και πιο κοινωνικοί» εξηγεί η Norris. «Στην πορεία, όμως, η επίδραση είναι περισσότερο καταθλιπτική» συμπληρώνει επισημαίνοντας ότι αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες.
Αυτή η καταθλιπτική επίδραση έχει την ικανότητα να εμποδίζει το όπλο σου να γεμίσει με την ίδια ταχύτητα που οπλίζεται όταν δεν υπάρχει αλκοόλ στο αίμα σου. Αν όμως καταφέρεις να συγκρατηθείς και χρησιμοποιήσεις το αλκοόλ έξυπνα, τότε μπορείς να παρατείνεις τη διάρκεια των προκαταρκτικών και να περάσετε καλά και οι δύο, όπως λέει ο Silverberg.

Μύθος 5
Χωρίς αλκοόλ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσετε τις αναστολές σας
Η σύνδεση του καλού σεξ με το αλκοόλ δεν εξηγείται βιολογικά, αλλά ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, η ευθύνη αποδίδεται στις προσδοκίες μας. «Οι ανθρωπολόγοι το αποκαλούν “think-drink effect”» επισημαίνει ο Hanson και συμπληρώνει: «Αν παραπλανήσεις κάποιον και τον πείσεις ότι βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, θα διαπιστώσεις ότι γίνεται πιο επιθετικός και νιώθει εντονότερη σεξουαλική διέγερση». Αυτό υποδηλώνει ότι η συμπεριφορά μας είναι καθοδηγούμενη. Τι μας επηρεάζει; Η άποψη που έχουμε διαμορφώσει σε κοινωνικό πλαίσιο για τη σεξουαλική επίδραση του αλκοόλ.
Στην ουσία, λοιπόν, δεν είναι το αλκοόλ, αλλά οι ενδόμυχες προσδοκίες σου, που καθορίζουν τη συνέχεια του έργου στο κρεβάτι σου. «Οι περισσότεροι από εμάς δεν συνειδητοποιούν ότι η σεξουαλική επίδραση του αλκοόλ είναι ψυχολογική» παρατηρεί ο Silverberg. Πρόκειται για αυτοεκπληρούμενη προφητεία: από τη στιγμή που πιστεύεις ότι το αλκοόλ σε χαλαρώνει και σε απελευθερώνει στο σεξ, τότε πράγματι σου συμβαίνει αυτό.
Καθώς, λοιπόν, η δύναμη βρίσκεται μέσα σου, όσο εξακολουθείς να πιστεύεις στη δύναμη του αλκοόλ τόσο θα επωφελείσαι από αυτή. Γνωρίζοντας όμως ότι η συμπεριφορά σου ελέγχεται περισσότερο από τις σκέψεις σου και λιγότερο από τα ποτά που παραγγέλνεις, θα έχεις ξεπεράσει και τον κίνδυνο να γίνεις κομμάτια. «Οι πιο πολλοί πίνουν για να μειώσουν τις αναστολές τους. Ενας άλλος τρόπος για να το πετύχουν είναι να το συζητήσουν με το άτομο που πρόκειται να κάνουν σεξ» λέει οSilverberg και συνεχίζει: «Μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους, εκτός από το αλκοόλ, για να φτάσεις στο σημείο να μη σκέφτεσαι όσα σε απασχολούν “Θα είναι άραγε καλά; Θα έχω στύση;” κ.λπ.». Αν βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ σεξ και αλκοόλ, θα μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να εξαρτάσαι από αυτό. Ετσι, εκτός από hangover, θα έχεις κι άλλες αναμνήσεις από τις υγρές νύχτες μαζί της.


ΑΛΚΟΟΛ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ
Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι, ακόμα κι αν είστε στα ίδια κιλά, εκείνη είναι πιο ευάλωτη στην επίδραση του αλκοόλ. Ο Aaron WhitePh.D., τουNational Institute for Alcohol Abuse and Alcoholism, σου το επιβεβαιώνει και το εξηγεί: «Οι γυναίκες δεν διαθέτουν σε αρκετή ποσότητα το ένζυμο που διασπά το αλκοόλ, με αποτέλεσμα το αίμα τους να απορροφά περισσότερο». Για να διασφαλίσεις ότι η βραδιά θα τελειώσει στο κρεβάτι σου και όχι στον Ευαγγελισμό, δοκίμασε τον παρακάτω διακανονισμό:

ΩΡΑ 00.20
Το πρώτο ποτό αυξάνει τη συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της κατά 0,03%. «Για 20 λεπτά δεν νιώθει καθόλου την επίδρασή του» σε πληροφορεί ηElizabeth EpsteinPh.D., κλινική ψυχολόγος στο κέντρο μελετών αλκοόλ του Rutgers University.
Πες αυτό
«Δεν τρώμε και κάτι;». Εχε υπόψη σου ότι όσο πιο γεμάτο είναι το στομάχι της τόσο περισσότερο καθυστερεί η απορρόφηση του αλκοόλ. «Κάποιες γυναίκες όμως αγχώνονται για τις θερμίδες και παραλείπουν σκόπιμα τα ενδιάμεσα γεύματα, για να τα πιουν το βράδυ» λέει ο White.
Κάνε αυτό
Παράγγειλε ορεκτικά και νερό, για να επιβραδύνεις την απορρόφηση του αλκοόλ στο αίμα της.  

00.45
Η επίδραση του δεύτερου ποτού είναι εντονότερη από αυτό που υπολογίζει. Ο λόγος είναι ότι το παραγγέλνει πάνω που αρχίζει να νιώθει την ευφορία και τη χαλάρωση του πρώτου ποτού. «Η κρίση της αποδυναμώνεται, με αποτέλεσμα η παραγγελία του δεύτερου ποτού τη δεδομένη στιγμή να της φαίνεται καλύτερη ιδέα απ’ ό,τι πραγματικά είναι» σου εξηγεί η Epstein.  
Πες αυτό
«Τι θα έλεγες να παίρναμε καμιά μπύρα για αλλαγή;». Το ενδεχόμενο να σε περάσει για κάφρο είναι υπαρκτό. Ισως όμως έτσι αποφύγεις τη δική της επιλογή σε ποτό, που σίγουρα θα είναι υψηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλ συγκριτικά με ένα μπουκάλι μπύρας (330 ml).
Κάνε αυτό
Χόρεψε μαζί της ή βρες άλλο τρόπο να την απασχολήσεις, ώστε να πιει πιο αργά το δεύτερο ποτό της.

01.22
Αν θελήσει να παραγγείλει και τρίτο ποτό, η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της θα πλησιάσει στο 0,085%. Αυτό θα αποδυναμώσει, εκτός από την κρίση, και τη γνωστική ικανότητά της. «Το αίσθημα ευφορίας θα καταλαγιάσει και ίσως η συμπεριφορά της γίνει ενοχλητική» προειδοποιεί ηWhite.   
Πες αυτό
«Τι έχουμε εδώ; Κοντεύεις να ξεπεράσεις και τους φίλους μου». Θυμήσου την εξήγηση της Epstein: συνήθως οι γυναίκες που πίνουν περισσότερο από τους άντρες έχουν άγχος ή βιώνουν κάποια συναισθηματική διαταραχή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να τη βοηθήσεις να χαλαρώσει. Θα το πετύχεις με το χιούμορ σου ή παρασύροντάς τη σε χαλαρή κουβέντα. 
Κάνε αυτό
Κέρνα την έναν καφέ, ώστε η καφεΐνη να της κόψει τη φόρα με την οποία παραγγέλνει. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ότι θα την ξενερώσεις απότομα. Αρκεί να σκεφτείς ότι μετά τα δύο ποτά, η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της είναι πάνω-κάτω 0,08% και η ταχύτητα με την οποία μπορεί να μειωθεί είναι μόνο 0,015% ανά ώρα. Κάνε τη διαίρεση και θα δεις ότι σου απομένουν ακόμη 5 ώρες δράσης.  

Λογισμικό διάγνωσης καρκίνου απο 17 χρονη .

Λογισμικό διάγνωσης καρκίνου από 17χρονη

Είναι μόλις 17 χρονών, αλλά ήδη θεωρείται ευφυία στην τεχνολογία με εφαρμογές στην ιατρική. Η Μπρίτανι Γουένγκερ κέρδισε το πρώτο βραβείο στο φετινό διαγωνισμό της Google με θέμα την επιστήμη γιατί σχεδίασε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή, το οποίο βοηθά τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.
Η εφαρμογή της είναι ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο που λειτουργεί όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Οι γιατροί εισάγουν στο πρόγραμμα τα δεδομένα μίας βιοψίας, τα οποία συγκρίνονται αυτόματα με τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στη βάση δεδομένων και βγαίνει η τελική διάγνωση.
Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα δεδομένα. Στις δοκιμές που έκανε η Γουένγκερ, το πρόγραμμα έκανε σωστή διάγνωση στο 99% των 700 περιπτώσεων, τις οποίες εξέτασε. Πρόκειται για εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί που αξιολόγησαν την δουλειά της.
«Έμαθα στον υπολογιστή πώς να εντοπίζει κακοήθεις όγκους», είπε η 17χρονη μαθήτρια, η οποία πρόσθεσε πως ελπίζει ότι το πρόγραμμά της θα μπορεί, με κάποιες μετατροπές, στο μέλλον, να κάνει διάγνωση και άλλων καρκίνων.
«Η επιστήμη έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Είναι σημαντικό να ασχολούνται με την επιστήμη τα παιδιά από μικρή ηλικία. Τότε μπορούν να την αγαπήσουν. Είμαστε οι μελλοντικοί γιατροί, προγραμματιστές, μηχανικοί και περιβαλλοντολόγοι. Και θα είμαστε αυτοί που θα λύνουν τα προβλήματα των ανθρώπων», δήλωσε η ίδια μετά τη βράβευσή της.
Το βραβείο που κέρδισε συνοδεύεται από μια υποτροφία 50.000 δολαρίων και το δικαίωμα επιλογής πρακτικής εξάσκησης στην Google, το CERN (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών) στη Γενεύη ή την εταιρεία Lego, που το χρηματοδότησε. Επίσης, η 17χρονη μαθήτρια από τη Φλόριντα κέρδισε ένα ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος με την Εθνική Γεωγραφική Εταιρεία της Αμερικής (National Geographic).
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory