Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Τέχνη στο δρόμο στο Ταρταστάν .

Πίσω απο την σκηνή της ταινίας γκοντζίλα .

Σύννεφα απο ακρίδες .
Μέρος να ζείς .

Πρώην σχολικό λεωφορείο .

Καφετέρια στην Ν. Υόρκη σερβίρει μόνο νερό .


Σίγουρα είναι αρκετά δυσάρεστο να είναι κανείς διψασμένος και να περπατάει καλοκαιριάτικα στο κέντρο μιας μεγαλούπολης, με αποτέλεσμα πολλές φορές, προκειμένου να ξεδιψάσει, να αναγκάζεται να καταφύγει στο απλό νερό της βρύσης, το οποίο συνήθως δεν είναι και το πιο υγιεινό.
Σε αυτό το πρόβλημα ήρθαν να δώσουν λύση οι ιδιοκτήτες του «Molecule Cafe» στη Νέα Υόρκη. Ένα όνομα εντελώς παραπλανητικό, αφού οι περαστικοί δεν έχουν τη δυνατότητα να πιουν σε αυτό τίποτα άλλο εκτός από νερό.
Το νερό προέρχεται από τη βρύση και πωλείται στην τιμή των 2,5 δολαρίων το μπουκαλάκι. Η διαφορά του από αυτό που θα πιει κανείς σε άλλα μαγαζιά, είναι ότι καθαρίζεται με ένα φίλτρο αξίας 25.000 δολαρίων.
Όπως εξηγεί μάλιστα ο Adam Ruhf ένας από τους ιδιοκτήτες:
«Στο κατάστημα προσφέρουμε μόνο νερό, αλλά όχι οποιοδήποτε νερό! Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν νερό της βρύσης το οποίο καθαρίζεται από το χλώριο, το φθόριο και από διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες μέσω ενός φίλτρου αξίας 25.000 δολαρίων, που ενσωματώνει καθαρισμό με όζον, υπεριώδεις ακτίνες αλλά και αντίστροφη όσμωση».
Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να γεμίσουν δικές τους φιάλες ή να αγοράσουν μεγάλες συσκευασίες από το κατάστημα για οικιακή χρήση, ενώ ένα οργανωμένο σύστημα delivery μεταφέρει το νερό και στο σπίτι.
[via]

Τρέξιμο με τακούνια στη Ρωσία .

Προσποιούνται οι άντρες ?


Τα νέα είναι σοκαριστικά: ο ψεύτικος οργασμός δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση...
Όποιος έχει δει την ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» ξέρει καλά ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παπάδες στην προσποίηση του οργασμού. Έχεις βέβαια κι άλλες τραγικές αποδείξεις του γεγονότος, άσχετα αν δεν θες να το παραδεχτείς! Έλα όμως που το κάνουν και οι άντρες. Σύμφωνα με νέα έρευνα-καταπέλτη, περισσότεροι από το 1/3 των αντρών παραδέχτηκαν ότι το έχουν κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Είτε το πιστεύεις είτε όχι (και καλύτερα όχι!)...
Άντρες από Αγγλία, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία συμμετείχαν στην έρευνα-κεραυνό για την αντρική σεξουαλικότητα, παραδεχόμενοι ότι υπήρξαν στιγμές που αναγκάστηκαν να προσποιηθούν οργασμό. Το πώς μόνο αυτοί το ξέρουν (πώς προσποιείσαι εκσπερμάτιση;). Θες και το καλύτερο; Γιατί λες αναγκάστηκαν να μεταχειριστούν τέτοια... αθέμιτα μέσα; Ήθελαν να σταματήσει η πράξη χωρίς να πληγώσουν τα αισθήματα της συντρόφου τους! Τι να πεις, τα παραδοσιακά αντρικά αρχέτυπα φαίνεται να μη δουλεύουν πλέον και ο ανδρισμός έχει αλλάξει δραματικά. Και τα τελευταία προπύργια της αρρενωπότητας υποχωρούν μπροστά στον νέο ρόλο που μας επιφυλάσσει η μοντέρνα κοινωνία μας. Ακούτε... κορίτσια;
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory