Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Η άρση βαρών πονάει .

Κορίτσια στις παραλίες .

Εκκλησίες μέσα στα νερά .

kalyazin καμπαναριό Ρωσία 03 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία της λίμνης Reschen Ιταλία 02 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία του krokhino Ρωσία 07 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία του krokhino Ρωσία 05 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία του krokhino Ρωσία 02 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία του αγίου ροζάριο Ινδία 05 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία του Αγίου Νικολάου Μακεδονίας 04 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες
εκκλησία του Αγίου Νικολάου Μακεδονίας 01 7 Amazing Πνιγμένη Εκκλησίες
Potosi Βενεζουέλα 02 7 Amazing Μπουκωμένη Εκκλησίες

Χίπικα βαν μιας άλλης εποχής .

μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations1 Μερικά από τα πιο cool Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations2 Μερικά από τα πιο cool Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations3 Μερικά από τα πιο cool Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations4 Μερικά από τα πιο cool Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations5 μερικά από τα καλύτερα Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations6 Μερικά από τα πιο cool Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations7 μερικά από τα καλύτερα Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations9 μερικά από τα καλύτερα Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations11 Μερικά από τα πιο cool Hippie Van Απεικονίσεις
μερικά από τα πιο cool hippie van ilustrations14 μερικά από τα καλύτερα Hippie Van Απεικονίσεις

Ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο χορεύει με μία γάτα .

Περίεργο μέσο μεταφοράς .

Ενα φαρμακείο στην βαλίτσα σας .

Ένα φαρμακείο στη βαλίτσα σας

Όσα πρέπει να περιέχει
Ένα φαρμακείο πρώτων βοηθειών πρέπει να περιλαμβάνει οτιδήποτε θα χρειαστεί για την αντιμετώπιση ασήμαντων προβλημάτων, από τσιμπήματα και μικροτραυματισμούς έως έναν ξαφνικό πυρετό, ένα έγκαυμα ή άλλα «παρατράγουδα» που μπορεί να οφείλονται στις ιδιαιτερότητες του καλοκαιριού και της περιοχής στην οποία θα παραθερίσετε. Έτσι, καλό θα είναι να εξοπλίσετε το φαρμακείο σας με τα εξής υλικά:
Παυσίπονα (αναλγητικά)
- παρακεταμόλη
- ακετυλοσαλικυλικό οξύ (ασπιρίνη κ.ά.)
- ιβουπροφένη (αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό) 
- άλλα, ισχυρότερα, τα οποία απαιτούν ιατρική συνταγή.
Τα παυσίπονα είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση του πονοκέφαλου, του πονόδοντου, των μυϊκών πόνων και των πόνων περιόδου.
Αντισηπτικά-μικροβιοκτόνα
- αντισηπτικό διάλυμα ή οξυζενέ (επιστημονικά, υπεροξείδιο του υδρογόνου) 
- οινόπνευμα (αιθυλική αλκοόλη)
- αμπούλες φυσιολογικού ορού
- ιωδιούχο διάλυμα (Betadine)
- μια αντιβιοτική αλοιφή για τοπική χρήση, που να είναι κατάλληλη για την προστασία από λοιμώξεις σε μικρές πληγές και εκδορές
- αντισηπτική σκόνη. 
Όλα τα παραπάνω είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό και την απολύμανση πληγών, τραυμάτων και εκδορών. Η αντισηπτική σκόνη χρησιμεύει -μετά την περιποίηση της πληγής- για το σχηματισμό μιας κρούστας η οποία βοηθά στη γρήγορη επούλωση. Προτού κάνετε χρήση των αντισηπτικών, θα ήταν καλό να πλύνετε το τραύμα με νερό και αντισηπτικό σαπούνι.
Αντιαλλεργικά-αντιφλεγμονώδη
- αντιισταμινική αλοιφή ή τζελ για τα τσιμπήματα 
- κρέμα ή αλοιφή κορτιζόνης μέτριας ισχύος με λίγο αντιβιοτικό, για την αντιμετώπιση οιδημάτων και τοπικών αλλεργικών αντιδράσεων (δερματίτιδας, κνησμού) που προκαλεί το τσίμπημα τσούχτρας, εντόμων, ζωυφίων
- αντιισταμινικά χάπια (μετά από συνεννόηση με γιατρό ή φαρμακοποιό) για ήπιες αλλεργικές αντιδράσεις, όπως είναι τα εντοπισμένα εξανθήματα (ένα ή περισσότερα σε κάποιο σημείο του σώματος, π.χ. στην κνήμη ή στο χέρι)
- κορτιζονούχο (ή και με αντιβιοτικό) κολλύριο ή κρέμα, καθώς και φυσικά δάκρυα σε μορφή κολλυρίου. Μπορούν να ανακουφίσουν τα μάτια σε περίπτωση ερεθισμού τους από τον αέρα, το χλώριο της πισίνας ή την άμμο
- αντιφλεγμονώδη αλοιφή για επίμονους ή έντονους πόνους (π.χ. για αρθριτικά).
Προϊόντα για εγκαύματα
- κορτικοστεροειδή κρέμα για ηλιακά ή άλλα εγκαύματα (τα οποία μπορεί να προκληθούν από θερμή πηγή, όπως από σπίρτο, αναπτήρα κ.λπ.)
- βαζελινούχες γάζες με αντιβιοτικό, που δεν κολλούν στην πάσχουσα περιοχή.
Κατά τα άλλα, το φαρμακείο σας επιβάλλεται να περιλαμβάνει:
- Αντιεμετικά-αντιιλιγγικά φάρμακα κατά της ναυτίας, ειδικά αν ζαλίζεστε κατά τα ταξίδια.
- Θερμόμετρο, αποστειρωμένους αυτοκόλλητους επιδέσμους (υπάρχουν σε πολλά μεγέθη, υποαλλεργικοί και αδιάβροχοι), αποστειρωμένες γάζες για μικροτραυματισμούς, όπως από κοψίματα κ.λπ., βαμβάκι, τσιρότα, λευκοπλάστ, ψαλίδι, ελαστικό επίδεσμο για μικροτραυματισμούς, όπως για ένα διαστρέμμα ή άλλη κάκωση.
- Φάρμακα κατά της διάρροιας, αλλά και φάρμακα κατά της δυσκοιλιότητας.
- Εντομοαπωθητικά και αμμωνία σε στικ, αλοιφή ή σπρέι, για τα τσιμπήματα από κουνούπια, τσούχτρες κ.ά., ειδικά αν θα κάνετε κάμπινγκ.
- Αν έχετε συχνά «μπούκωμα», θα σας χρησιμεύσει ένα αποσυμφορητικό φάρμακο.

Ο δεκάλογος της καλής σχέσης .

O dialogos tis kalis shesis!

. Προσποιήσου ότι μόλις γνωριστήκατε
Είτε είστε μαζί έξι μήνες είτε έξι χρόνια, αφιέρωσε λίγο χρόνο κάθε μέρα συμπεριφερόμενη ακριβώς όπως όταν είχατε πρωτογνωριστεί. Πολλές φορές, τα ζευγάρια ξεχνούν να συζητούν μεταξύ τους για απλά, καθημερινά και ίσως φαινομενικά ασήμαντα πράγματα πιστεύοντας ότι γνωρίζουν ήδη τις απαντήσεις των συντρόφων τους», εξηγεί η δρ Terri Orbuch, συγγραφέας του 5 Simple Steps to Take your Marriage From Good to Great. Μετά από ερευνητική μελέτη 373 ζευγαριών, η δρ T. Orbuch επισημαίνει ότι «η ανταλλαγή απόψεων κρατά δεμένη μια σχέση όχι μόνο γιατί έτσι εξακολουθούμε να επικοινωνούμε με τον άλλον, αλλά γιατί, μέρα με τη μέρα, όλοι αλλάζουμε». 
2. Περιόρισε τη σαπουνόπερα
Αν οι ρομαντικές κομεντί με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Ανιστον παίζουν συχνά στο dvd σου, ίσως καταστρέφεις άθελά σου τη σχέση σου. «Αυτού του τύπου οι ταινίες δημιουργούν παράλογες προσδοκίες, με αποτέλεσμα ο παραλληλισμός με όσα βιώνεις εσύ με το σύντροφό σου να είναι μάλλον ανεπιτυχής», διευκρινίζει ο καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, δρ Sean Patrick Hatt. «Συγκρίνοντας τους εαυτούς μας με ιδεατά πρότυπα αισθανόμαστε τελικά μίζερα. Επιπλέον, οι περισσότερες αισθηματικές κομεντί προωθούν μια ιδανική, σχεδόν μαγική, εικόνα των σχέσεων κι ας αποτελούν μια ευχάριστη φυγή από την πραγματικότητα», συνεχίζει ο δρ Hatt. Αντίθετα, πιο αληθοφανείς ταινίες, με προβληματισμούς παρόμοιους με αυτούς που σε απασχολούν αλλά και με ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο τέλος, σε ωθούν να παλέψεις για καλύτερη συζυγική ζωή.
3. Μείνε όμορφη για το τέρας σου
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Family Psychology, το κλειδί για μία μακρόχρονη αγάπη ίσως είναι να συμβιώνεις με έναν συνηθισμένο (με την εξίσου συνηθισμένη κοιλίτσα) Γιάννη! Μάλιστα, ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, δρ Benjamin R. Karney, υποστηρίζει ότι οι άντρες αισθάνονται πιο αφοσιωμένοι στη σχέση τους όταν είναι παντρεμένοι με πολύ ελκυστικές γυναίκες. Οταν όμως είναι εκείνοι πολύ πιο καλοστεκούμενοι και γοητευτικοί, σπανίως αισθάνονται υπερβολική δέσμευση. Σημαντικό ρόλο παίζει κι ο Δείκτης Μάζας Σώματος: όταν αυτός της γυναίκας είναι χαμηλότερος από εκείνον του άντρα, είναι αμφότεροι ευτυχέστεροι. Ολα συνδέονται εξάλλου με το θαυμασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα επιτυχημένα ζευγάρια εστιάζουν στις τέλειες αναλογίες, αλλά σε μια γενικότερα προσεγμένη εμφάνιση, που μαρτυρά αυτοπεποίθηση και, κυρίως, αυτοσεβασμό.     
4. Ελεγχε τι πίνεις
Είναι, έτσι κι αλλιώς, αποδεδειγμένο ότι οποιαδήποτε σχέση μπορεί να πνιγεί -κυριολεκτικά- μες στο αλκοόλ. Πρόσφατη έρευνα, ωστόσο, την οποία επίσης υπογράφει ο δρ Hatt, επισημαίνει ότι τα νέα ζευγάρια που πίνουν πολύ (πράγμα που μεταφράζεται σε 4 ποτά σε κάθε ευκαιρία για τη γυναίκα και σε 5 ποτά για τον άντρα) είναι καταδικασμένα εξαρχής. «Αν δεν υπάρχει ορθή, ξεκάθαρη κρίση, δεν χτίζεται και σίγουρα δεν διατηρείται καμία υγιής, σταθερή σχέση», τονίζει ο δρ Hatt.
5. Διαφώνησε έξυπνα
Οση ώρα ο σύντροφός σου αρνείται να ακούσει και τη δική σου πλευρά, απομακρύνσου από το πεδίο της μάχης, ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου και ξεκίνα έναν νέο, πιο εποικοδομητικό, διάλογο κάποια άλλη στιγμή. «Κυρίως, να έχεις θετική διάθεση και να μην κάνεις ποτέ το λάθος να επεκταθείς σε άλλα προβλήματα, πέραν αυτού που βρίσκεται στο προσκήνιο», συμβουλεύει η επικεφαλής έρευνας που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας, δρ Jessica E. Salvatore. «Αν, για παράδειγμα, το θέμα είναι το οικονομικό, προσπάθησε να βρείτε από κοινού μια λύση για το πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας αντί να αρχίσεις να τον κατηγορείς για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα οικονομικά σας».   
6. Κάνε κλικ με μέτρο
Αμερικανική έρευνα σε δείγμα 100.000 ατόμων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι φαν των κοινωνικών δικτύων τείνουν να μη διατηρούν μακρόχρονες σχέσεις. Για την ακρίβεια βάζουν τελεία σε αυτές τουλάχιστον 10% πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. «Με το να έχεις τα μάτια σου καρφωμένα στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ενός κινητού τηλεφώνου δεν ζεις το ειδύλλιό σου», εξηγεί ο δρ Hatt. Γι’ αυτό, μέτρα πόσο χρόνο αφιερώνεις στην τεχνολογία και πόσο στο σύντροφό σου.
7. Μη διεκδικείς το Οσκαρ...
...εκτός κι αν ονειρεύεσαι να ευχαριστήσεις την Ακαδημία για το ότι είσαι πλέον μόνη. Σύμφωνα με σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από κοινού από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, όσες κερδίζουν το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού έχουν 63% περισσότερες πιθανότητες να δουν το γάμο τους να τελειώνει πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας τους. Το θέμα είναι δε συνολικότερο: το 60% των υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, βιώνουν τουλάχιστον ένα διαζύγιο αμέσως μετά την επιβράβευσή τους. Κι αν νομίζεις πως όλο αυτό αφορά μόνο τις διασημότητες, τα συμπεράσματα της έρευνας καταδεικνύουν ένα γενικότερο κοινωνικό πρόβλημα: τη θύελλα που μπορεί να προκαλέσει σε μια σχέση η ξαφνική, μονόπλευρη επιτυχία του ενός εκ των δύο συντρόφων. «Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, τα αυξημένα ποσοστά διαζυγίων οφείλονται στη δυσφορία που αισθάνεται ο σύζυγος έναντι της αναγνώρισης της συζύγου του, όπως και στο γεγονός ότι σε εκείνη δίνεται τώρα η ευκαιρία να σταθεί πιο γερά στα πόδια της και ίσως να κρίνει πιο αυστηρά τη σχέση τους», επισημαίνει ο δρ Stuart Colleen, ένας από τους συντάκτες της έρευνας. Η συμβουλή του; «Μάθετε εξαρχής να γιορτάζετε μαζί τις μικρές και μεγαλύτερες επιτυχίες σου».
8. Κάψτε μαζί το σουτιέν σου
Ξέχνα τα λουλούδια: ο φεμινισμός είναι η νέα όψη του ρομαντισμού, υποστηρίζουν οι ειδικοί του πανεπιστημίου Rutgers. «Οι γυναίκες με συντρόφους που τους αρέσει να είναι ανεξάρτητες βιώνουν μεγαλύτερη σταθερότητα και σεξουαλική ευχαρίστηση κι έχουν γενικότερα σχέσεις καλύτερης ποιότητας», διευκρινίζει η επικεφαλής της έρευνας, δρ Laurie Rudman, εξηγώντας ότι «αυτός ο τύπος αρσενικών έχει πιο ξεκάθαρες απόψεις και δεν αισθάνεται ότι απειλείται». 
9. Κράτα απόσταση ασφαλείας από τους χωρισμένους
Αν σκέφτεσαι να χωρίσεις, ας είναι αποκλειστικά απόφασή σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το διαζύγιο ενός φίλου/μιας φίλης μπορεί να επηρεάσει έως και κατά 75% το μέλλον σου. «Ενα διαζύγιο από το οικογενειακό ή κοντινό κοινωνικό περιβάλλον αντιμετωπίζεται από αρκετούς ανθρώπους σαν μία ευκαιρία να αλλάξουν και τη δική τους σχέση», επισημαίνει η επικεφαλής σχετικής έρευνας, δρ Rose McDermott, η οποία προτείνει να ενθαρρύνεις τους φίλους σου να το ξανασκεφτούν. «Συγχρόνως, ακολούθησε κι εσύ τις συμβουλές που δίνεις στους άλλους εστιάζοντας μόνο σε όσα σε κάνουν να μη θέλεις να χαλάσει η σχέση σου».
10. Περάστε περισσότερη ώρα στο κρεβάτι
Ο μέσος άνδρας είναι τόσο απασχολημένος, ώστε δεν πέφτει με τη γυναίκα του στο κρεβάτι παρά 2-3 φορές το μήνα. «Τα ζευγάρια που έρχονται συχνά σε ερωτική επαφή δείχνουν ότι συνεχίζουν να αρέσουν ο ένας στον άλλον κι απολαμβάνουν μία από τις μεγαλύτερες χαρές της κοινής τους ζωής», εξηγεί ο δρ Andrew J. Oswald, επικεφαλής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το κολέγιο Dartmouth και το πανεπιστήμιο Warwick της Αγγλίας. Με άλλα λόγια, δεν έχεις παρά να βρίσκεις χρόνο και τρόπους να εξάπτεις τη φαντασία του! 

Ενας άντρας με 300 πισινούς την ημέρα .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory