Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Εικόνες .

Στο μεταξύ στην Ρωσία .

Κορίτσια σε στενά τζίν .

Θέσεις χεριού .

Hand Positions

Εκπληκτική απώλεια βάρους .

Τα πιο συνηθισμένα ψέμματα γυναικών .


Το ζήτημα της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο φύλων είναι ο πυρήνας μίας σχέσης… και η πρόκληση ταυτόχρονα. Ας το παραδεχτούμε όμως, οι γυναίκες λένε ψέματα στους άντρες, και εκείνοι… ανταποδίδουν.
Ωστόσο η βασική διαφορά μεταξύ ενός γυναικείου και ενός αντρικού ψέματος, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Virginia, είναι ότι όταν οι γυναίκες λένε ψέματα το κάνουν για να νιώσουν οι άλλοι καλύτερα, ή τουλάχιστον να μην κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντίθετα οι άντρες με το ψέμα τείνουν να… εξυψώνουν τον εαυτό τους και να χτίζουν τον ανδρικό τους εγωισμό.
Ας δούμε όμως ποια είναι τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες.
 • 1. Εμένα με έχουν όλοι… Θεό
Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες (2)
Ο αντρικός εγωισμός στα καλύτερα του. Ο τύπος «περνάω και με θαυμάζουν όλοι» είναι κλασική περίπτωση αντρικού ψέματος. Στην πραγματικότητα, οι άντρες δυσκολεύονται να παραδεχτούν την αποτυχία (όχι ότι για τις γυναίκες είναι εύκολο πράγμα, αλλά λέμε τώρα).
Το πώς η σύγχρονη κουλτούρα ορίζει την επιτυχία είναι σημαντικό για την αντρική ιδιοσυγκρασία, και επομένως ο άντρας θεωρεί ότι είναι σημαντικό και για τη σύντροφό του. Συνήθως, όσο η εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού χτίζεται ο άντρας «πετάει» τέτοιες μικρές ανακρίβειες, οι οποίες αν παραμείνουν σε παρελθοντικό χρόνο δεν βλάπτουν, αλλά αν συνεχίσουν, ίσως το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο.
 • 2. Φυσικά μου αρέσουν οι φίλες σου
Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες (5)
Ως γνωστό οι γυναίκες υπολογίζουν πολύ στη γνώμη που θα σχηματίσει ο κλειστός φιλικός τους περίγυρος για τον σύντροφό τους. Οπότε δεν είναι και παράλογο ένας άντρας να επιμένει ότι συμπαθεί τις φίλες και τους φίλους της συντρόφου του, προκειμένου, με απλά λόγια να τους «πάρει με το μέρος του».
Η περίπτωση αυτού του τύπου ψέματος ωστόσο έχει να κάνει με τη γυναικεία αυταρέσκεια και το πόσο γοητευμένη αισθάνεται όταν την κολακεύουν. Αναγνωρίζοντας δηλαδή ο σύντροφος της, ότι ο κοινωνικός της περίγυρος είναι άνετος, διασκεδαστικός, κλπ αυτόματα η γυναίκα θεωρεί ότι έχει κάνει τις σωστές επιλογές και με τους φίλους της και με τον σύντροφο της, ο οποίος έχει κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να τον ερωτευτεί.
Μέχρι τη μέρα που η γυναίκα θα μάθει την αλήθεια, θα τον έχει ερωτευτεί τόσο που πλέον δεν θα έχει σημασία, το ασήμαντο αυτό ψέμα.
Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες (7)
 • 3. Δεν απάντησα στο τηλέφωνο, γιατί…
Αυτά είναι τα ψέματα της κατηγορίας λίγο πριν τον χωρισμό. Όσο πιο γρήγορα μία γυναίκα αντιληφθεί ότι αυτή η δικαιολογία είναι απλά υπεκφυγή γιατί πολύ απλά δεν αισθάνεται κάτι ο άντρας απέναντί της, τόσο το καλύτερο και για τους δυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι δικαιολογίες είναι τόσο φανερές που απλά το εν δυνάμει έτερον ήμισυ απορεί «τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;».
Ωστόσο αν η γυναίκα τείνει να πιέζει καταστάσεις και να επιμένει, διαιωνίζοντας την ουτοπία της, τότε το ψέμα φτάνει σε σημείο να είναι η μοναδική λύση. (Προσοχή η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο ισχύει και για άντρες και για γυναίκες).
 • 4. Το φόρεμα αυτό σου ταιριάζει τέλεια
Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες (4)
Αυτά είναι τα «καλά ψέματα». Εκεί που ο άντρας ψεύδεται, ή καλύτερα ομορφαίνει μία κατάσταση, επειδή ακριβώς νοιάζεται για τη σύντροφό του. Ωστόσο τα «καλά ψέματα» μπορεί πολλές φορές να …παραείναι καλά και να αφορούν μόνο όσα θέλει η σύντροφoς να ακούσει, γεγονός που στην ουσία καταντάει παραποίηση της αλήθειας.
 • 5. Κάνουν περικοπές αλλά εμένα δεν με αγγίζουν
Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες (1)
Αρκετοί άντρες έχουν έντονο το αίσθημα της προστασίας και της ανάγκης παροχής αγαθών προς τη σύντροφό τους, με αποτέλεσμα να λένε ψέματα προκειμένου να μην τις στενοχωρήσουν. Ωστόσο ακόμα και αυτά τα ψέματα, που έχουν ως βάση την αγάπη και το ενδιαφέρον, μπορούν να επιφέρουν καταστροφικές συνέπειες στην αίσθηση εμπιστοσύνης μέσα σε ένα ζευγάρι, με πρώτο δείγμα τη γυναίκα να μην θεωρεί ότι ο άντρας την σέβεται ως ισάξιο μέλος στη σχέση τους.
 • 6. Είχα σκοπό να το κάνω αλλά …
Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες (6)
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τα οποία ο άντρας προτιμά να πει ψέματα πάρα να έρθει αντιμέτωπος με το θυμό ή τη γκρίνια μιας γυναίκας. Αυτή είναι η κορυφαία κατηγορία μάλιστα στην οποία ο άντρας επιδίδεται σε ευφάνταστες και πρωτότυπες δικαιολογίες, που μεταξύ μας πολλές φορές είναι άξιες θαυμασμού. «Ήμουν έτοιμος να καθαρίσω αλλά δεν έβρισκα τη σκούπα», «θα πάω σουπερμάρκετ, όταν…» και χίλιες δυο ακόμα υπεκφυγές. Ωστόσο αυτά τα ψέματα η γυναίκα τα προσπερνά, εκτός και εάν η κατάσταση «βαδίζει» πάνω σε ένα συνεχές και συγκεκριμένο μοτίβο, οπότε και πρέπει το ζευγάρι από κοινού να δει που είναι το πρόβλημα.
Η απορία όμως παραμένει: Αν η μοναδική θεραπεία για ένα ζευγάρι είναι η απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ τους, είμαστε έτοιμοι να δούμε… ποιος τελικά νίκησε στην αιώνια μάχη των φύλων;
Πηγή: clickatlife.gr


Εχετε ημικρανία ? Πιείτε νερό .

Έχετε ημικρανία; Πιείτε νερό!

Εάν ταλαιπωρείστε από πονοκεφάλους, ίσως πρέπει να αρχίσετε να πίνετε περισσότερο νερό. Μία νέα μελέτη έδειξε ότι η επαρκής κατανάλωσή του μειώνει τη σοβαρότητα του πονοκεφάλου και της ημικρανίας, μειώνοντας την ανάγκη για φάρμακα.
Την μελέτη πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, στην Ολλανδία, οι οποίοι ανακάλυψαν πως επτά πρόσθετα ποτήρια νερό την ημέρα είναι αρκετά για να ελαττωθεί η ένταση του πονοκεφάλου και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των ανθρώπων που συχνά-πυκνά εκδηλώνουν κεφαλαλγίες.
Η μελέτη διεξήχθη έπειτα από μία παρατήρηση των ερευνητών του Μάαστριχτ. Το 2005 πρόσεξαν πως ένας ασθενής που αναγκάστηκε να αυξήσει την κατανάλωση νερού λόγω ουρολογικού προβλήματος, είδε τις ημικρανίες του να αραιώνουν και να γίνονται πιο υποφερτές.
Έτσι, επιστράτευσαν περισσότερους από 100 εθελοντές, οι οποίοι παρουσίαζαν συχνά μέτριους ή δυνατούς πονοκεφάλους, συμπεριλαμβανομένων ημικρανιών.
Οι ερευνητές τους έδωσαν διάφορες οδηγίες για να καταπραϋνουν την ταλαιπωρία τους, όπως να μειώσουν το στρες, να κοιμούνται περισσότερο και να αποφεύγουν την καφεϊνη.
Στους μισούς, όμως, συνέστησαν να αυξήσουν την συνηθισμένη πρόσληψη υγρών τους κατά 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.
Έπειτα από τρεις μήνες, όσοι έπιναν τόσο πολύ νερό, είχαν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση της κατάστασής τους.
Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Family Practice» ο δρ Μαρκ Σπίγκτ και οι συνεργάτες του, στην χειρότερη περίπτωση το εύρημά τους υποδηλώνει πως όποιος υποφέρει από το κεφάλι του, καλό είναι να αρχίσει να πίνει περίπου επτά ποτήρια νερό περισσότερα την ημέρα, για να δει αν θα ωφεληθεί και ο ίδιος.
Από την πλευρά του, ο δρ Φαγιάζ Αχμέντ, από τον βρετανικό οργανισμό Migraine Trust, εκτιμά ότι το όφελος του νερού πιθανώς οφείλεται στο placebo effect– δηλαδή οι ασθενείς αισθάνονται καλύτερα, παρότι δεν αλλάζει κάτι στην φυσιολογία του οργανισμού τους.
Παρ’ όλα αυτά προσθέτει πως η επαρκής ενυδάτωση έχει πολλά άλλα τεκμηριωμένα οφέλη να προσφέρει στους ασθενείς και είναι πολύ πιθανό οι πάσχοντες από ημικρανία όντως να αισθανθούν καλύτερα – και έτσι, να μειωθούν έμμεσα και οι ημικρανίες ή οι άλλοι πονοκέφαλοί τους.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Τι μας έμαθαν οι καλοκαιρινές διακοπές .

Όσα μας έμαθαν οι καλοκαιρινές διακοπές (1)

Ααχ… καλοκαιράκι. Η θάλασσα λαμπυρίζει, η αιώρα λικνίζεται αργά και η νιρβάνα απέχει μερικά εκατοστά αμμουδιάς. Ή κάπως έτσι. Γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή των «περίεργων» μαθημάτων που μας παραδίδουν οι καλοκαιρινές διακοπές.
Αλλά μην μας ακούτε που γκρινιάζουμε – φταίει ότι μόλις τέλειωσε η καλοκαιρινή άδεια του συντάκτη αυτού του δημοσιεύματος. Προς εκδίκηση των εργασιακών συμβάσεων, που δεν έχουν καθιερώσει τρίμηνη άδεια μετ’ αποδοχών για το καλοκαίρι, ακολουθούν όσα «διδαχθήκαμε» στην σύντομη άδειά μας:
 • Ο Καβάφης είχε άδικο
Να με συγχωρεί η χάρη του, αλλά όταν χρειάζονται οκτώ ώρες και κάτι για να φτάσεις όχι στην Ιθάκη, αλλά στην πολυπόθητη Κυκλάδα, κατά τις οποίες βρίσκεσαι σε ένα σαλόνι πλοίου που έχει καταληφθεί από μια ντουζίνα οκτάχρονα, που με την σειρά τους κινούνται στον χώρο σαν να έχουν καταπιεί αυτό το παιχνίδι ελατήριο-slinger που κυνηγούσαμε στις σκάλες του Δημοτικού, τελικά, μάλλον ο προορισμός έχει αξία, και όχι η διαδρομή. Γιατί, άλλωστε, η οχτάωρη αυτή διαδρομή (και σε κανονικό θηλαστικό δελφίνι να πηγαίναμε πιο γρήγορα θα φτάναμε), τιμάται από φέτος ακόμη ακριβότερα, μεσολαβούν στάσεις στις μισές Κυκλάδες, και καθ΄ όλη αυτή την διάρκεια του ταξιδιού η μάνα ταΐζει ζαχαρωτά τα παιδιά, μην τυχόν και ξεμείνουν από ενέργεια. «Παιδιά είναι, άσ’ τα να ξεδώσουν».
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Μπορεί να σε έκαναν να εκτιμήσεις την παρεξηγημένη προσωπικότητα του Ηρώδη, αλλά τη στιγμή που η άγκυρα πέφτει στο λιμάνι του προορισμού, σβήνεται αυτόματα από την μνήμη μας το εφιαλτικό οκτάωρο και αρχίζουν οι διακοπές! Και μαντέψτε ποια θα παραμείνει με τα δώδεκα κουτσούβελα καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, όσο εμείς θα στήνουμε την αιώρα μας.
 • Ο φραπές είναι ωραίος, αρκεί να μην είσαι εσύ
Όσα μας έμαθαν οι καλοκαιρινές διακοπές (4)Είτε καραβοτσακίζεσαι κάπου στις Κυκλάδες με τον θρυλικό Σκοπελίτη, είτε νομίζεις ότι είσαι ασφαλής στο μπροστινό κάθισμα του Flying Cat, η θάλασσα δεν κάνει διακρίσεις: Θα σου «χαρίσει αυτόν τον χορό» σε κάθε περίπτωση. Κι όταν λέμε «αυτόν τον χορό», εννοούμε το τρελό rave party που οργανώνεται κάθε φορά που λείπει η μπουνάτσα, και το κατάστρωμα μοιάζει εντυπωσιακά με εκείνο το «Ταψί» που είχες μπει πριν χρόνια σε τοπικό λούνα-παρκ, ενώ στην τουαλέτα του πλοίου δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως είχαν μόλις γυριστεί οι σκηνές του εξορκισμού, στην γνωστή ταινία.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Ακόμη και σε αυτές τις καταστάσεις, υπάρχουν αχτίδες ελπίδας. Όπως εκείνη η πλοιο-συνοδός σε δρομολόγιο του Σαρωνικού (ναι, κουνάει κι εκεί), που όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε με την ναυτία δεκάδων επιβατών, αλλά ρωτούσε έναν-έναν πώς νιώθουν, και πρότεινε στον διπλανό μου επιβάτη να του κάνει αέρα(!) για να νιώσει καλύτερα. Εγώ πάντως χαίρομαι κυρίως για το ότι το περιεχόμενο του στομαχιού του διπλανού μου δεν βρέθηκε πάνω μου.
 • Όση άδεια κι αν πάρεις, δεν είναι αρκετή
Γι’ αυτό και ξαφνικά, ενώ οι δείκτες του ρολογιού λίγο πριν την άδεια έμοιαζαν περισσότερο με κουτσές χελώνες, την στιγμή που ξεκινούν οι διακοπές αρχίζουν και τρέχουν σαν τσιτάχ που τα κυνηγάει ο Usain Bolt. Κι ενώ πανηγύριζες που πήρες δύο (ή και τρεις) απανωτές εβδομάδες άδειας, όταν φτάνει η τελευταία τους ημέρα, σκέφτεσαι πως, άλλη μια βδομαδούλα θα την χρειαζόμουν όπωσδήποτε για να πω ότι ξεκουράστηκα.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Αν έχουμε άδεια, σημαίνει ότι έχουμε και δουλειά. Κι αν έχουμε δουλειά, σημαίνει ότι δεν είμαστε στη θέση χιλιάδων άλλων που αντί για απλωτές στα βαθιά, ρίχνουν δολώματα σε αγγελίες εύρεσης εργασίας.
 • Αν στην παραλία υπάρχει Ελληνίδα μάνα, δεν χρειάζονται ναυαγοσώστες
Όσα μας έμαθαν οι καλοκαιρινές διακοπές (2)Κι αυτό γιατί όλη η παραλία θα εμπεδώσει για τα καλά, μετά από δεκάδες σκουξίματα μετά χτυπήματος της σαγιονάρας στην άμμο, ότι «δεν-κάνει-να-πάμε-στα-βαθιά», ότι «θα-μας-σφάξει-αν-φτάσουμε-εκεί-που-δεν-πατώνουμε» και ότι, μετά από μισό ντορβά κεφτέδες (που η ίδια τάισε στο παιδί της), θα πρέπει το τελευταίο να περιμένει κανένα τρίωρο πριν βάλει τα βατραχοπέδιλα. Το ίδιο δηλαδή χρονικό διάστημα, που οι υπόλοιποι λουόμενοι θα αναγκαστούν να βγάλουν τα mp3 players από την τσάντα για ευνόητους λόγους.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο : Χάρη σ’ αυτές τις μανάδες, όχι μόνο δεν πνιγήκαμε όσο ήμασταν μικροί, αλλά πλέον, για να γλιτώσουμε από ανάλογα σκηνικά, αναγκαζόμαστε να φύγουμε προς αναζήτηση ερημικών παραλιών, κι έτσι ανακαλύπτουμε υπέροχους κολπίσκους και ονειρικά κομμάτια αμμουδιάς, που διαφορετικά δεν θα μπαίναμε στον κόπο να βρούμε ποτέ. Ευχαριστούμε (Ελληνίδα) μαμά.
 • Η διαδρομή αυτή είναι υπέροχη, ονειρική, ειδυλλιακή! Μέχρι που…
Κατεβαίνετε ένα χαριτωμένο δρομάκι, τριγύρω ανθισμένα λουλούδια, πηγές, μοναδική θέα, και στο βάθος, η παραλία των ονείρων σας. Από τέτοια σκηνικά προέρχονται και οι περισσότερες φωτογραφίες που βλέπουμε από αδειούχους στο Facebook και στο Instagram. Με μια επισήμανση: Πάντα, πρόκειται για το σκηνικό, την στιγμή που πηγαίνουμε προς αυτό. Λίγες ώρες μετά, κατάκοποι από το μπάνιο, φουσκωμένοι από το φαγητό και καμένοι από την ήλιο, είναι η ώρα να κάνουμε την αντίστροφη διαδρομή. Και να ανεβούμε αυτή την αναθεματισμένη ανηφόρα, και τα παλιόχορτα να μπλέκονται στα πόδια μας, και πού βρέθηκαν τόσες κοτρώνες εδώ πέρα, και μη μου μιλάτε γιατί σκοτώνω άνθρωπο.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Πείτε την αλήθεια… Αφού επιστρέψετε από τις διακοπές σας, τι θα θυμάστε; Ότι βρεθήκατε σε αυτό το τέλειο σκηνικό ή ότι κουραστήκατε λιγάκι στην επιστροφή; Ποντάρουμε όλα τα λεφτά μας στην κουρτίνα Α’ και συνεχίζουμε.
 • Και τις πιο ισχυρές αποφάσεις για τήρηση low budget στόχου, τις παίρνει το κύμα
Όσα μας έμαθαν οι καλοκαιρινές διακοπές (3)Είχατε πει πως δεν θα ξοδέψετε πολλά το φετινό καλοκαίρι. Είχατε πει πως δεν χρειάζεται να τρώτε κάθε μέρα, μεσημέρι-βράδυ σε ταβέρνες κι εστιατόρια, και πως στα πιο «τσιμπημένα» εξ αυτών, ούτε απ’ έξω δεν θα περάσετε, να μάθουν αυτοί, που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στον κόσμο. Κι όμως, την στιγμή της υπέρτατης λιγούρας, στο υπέρτατο σοκάκι του νησιού, έξω από το υπέρτατο ταβερνάκι που μοσχομυρίζει, για έναν ανεξήγητο λόγο λυγίζετε. Δεν σας παρεξηγούμε, συχνά παθαίνουμε το ίδιο.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Δεν θα σας πούμε «μια ζωή την έχουμε, γιατί να μην ξοδεύουμε», αυτά όντως ανήκουν στο παρελθόν. Θα σας προτείνουμε απλώς να ρίχνετε και μια ματιά στον τιμοκατάλογο που υποχρεούται κάθε εστιατόριο να έχει στην είσοδό του – για κάποιο λόγο υπάρχουν σε αυτό το σημείο.
 • Οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων είναι ξεχασιάρηδες
Το ενοικιαζόμενο δωμάτιο μοιάζει πάντα τέλειο όταν κάνεις την κράτηση. Κάτι, όμως, ξέχασαν να σου πουν. Α ναι, ότι το τέλειο δωμάτιο δεν έχει aircondition. Ότι το «μπαλκόνι που σχεδόν ακουμπά τη θάλασσα» θεωρεί πως το «σχεδόν» ισοδυναμεί με μερικά χιλιόμετρα. Και ότι τελικά, το χωρίζει από την Χώρα του νησιού ένας έρημος δρόμος χωρίς ίχνος ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα το βράδυ να ψάχνεις τη γειτονιά ψηλαφιστά.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Το παραπάνω περιστατικό του αφωταγώγητου δρόμου είναι πραγματικό, αλλά τελικά, το διασκεδάσαμε δεόντως. Ας είναι καλά οι εφαρμογές, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται φακός, ενώ παράλληλα το κινητό παίζει τραγούδια, η παρέα χορεύει μέσα στο σκοτάδι, και παρέα στον έρημο δρόμο μας κρατούν τα παγώνια του διπλανού κτήματος. Δεν ήταν κι άσχημα.
 • Όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το ‘βρει στο αλάτι
Κι όπου αισθανθείς ζεστό ρεύμα την ώρα που κάνεις τις απλωτές σου, άσ’ το καλύτερα, μην κάνεις ακόμα μακροβούτι, γιατί πιθανότατα κάποιος έχει φροντίσει προ ολίγου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της χαμηλής στάθμης των ωκεανών, συνεισφέροντας μερικά mL στο μπλε της θάλασσας.
Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο: Θα μπορούσε να είχε συνεισφέρει και με την «χοντρή» του ανάγκη στην επίλυση του προβλήματος. Ή θα μπορούσατε να ήσασταν σε πισίνα.
 • Ό,τι και να λέμε, περάσαμε υπέροχα!
Κι απλώς… Ας μην γκρινιάζουμε και τόσο.
Πηγή: in2life.gr, του Γιώργου Κόκουβα


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory