Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πως θα βλέπατε αν είχατε αχρωματοψία ?

Λίμνες με καταπληκτικά χρώμματα .

Lagoon Κολοράντο 

Kelimutu Crater Lake στο νησί Φλόρες της Ινδονησίας 

Ngakoro λίμνη στη Νέα Ζηλανδία πιάνει το μάτι ευχάριστο πράσινο.

 Χουέ λίμνη παρέχει μια υψηλή περιεκτικότητα του θείου και οξείδια του σιδήρου 


Τέχνη στον δρόμο για τον μήνα Αυγουστο .

Νοσοκόμες : φαντασία και πραγματικότητα .

Χοντροί άνθρωποι πέφτουν .

Δείτε την καινούρια μέθοδο θεραπείας της ημικρανίαςΕφαρμόζεται στη Μοζαμβίκη με επιτυχία, σύμφωνα με το βίντεο που θα χαλάσει κόσμο και θα το δείτε παντού :


  

Σπάει καρύδια με τα… οπίσθιά της


Μπορεί συνήθως να εννοούμε κάτι άλλο με αυτή τη φράση, στην περίπτωση όμως της κοπέλας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, κυριολεκτούμε. 

Η ημίγυμνη κοπέλα, θέλοντας να δείξει σε όλους πόση μυϊκή δύναμη έχει στους γλουτιαίους μύες, βρίσκει αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα διαφημιστικό το οποίο όμως, έχει κάνει θραύση στο youtube με δεκάδες χιλιάδες προβολές.


Αστείες τούμπες γυναικών .

Χάσε κιλά περπατώντας .

Χάσε κιλά περπατώντας!
Με το γρήγορο περπάτημα, καις τόσες θερμίδες όσες και με το τζόγκινγκ. Εάν προσθέσεις ανηφόρες ή σκάλες, θα ενισχύσεις την καύση, ενώ θα τονώσεις ακόμη περισσότερο τους γλουτούς και τα πόδια σου. Αυτό το εύκολο πλάνο, σχεδιασμένο από τους υπευθύνους fitness του Shape, χρησιμοποιεί και τα δύο κόλπα για να επιταχύνει τα αποτελέσματα.

«Θα δεις διαφορά σε 1 μήνα αν ακολουθήσεις τους δύο κανόνες», εξηγεί ο Λευτέρης Καβούκης, personal trainer, και προσθέτει: «Φρόντισε ο γρήγορος ρυθμός σου να είναι ακριβώς αυτό –πρέπει το περπάτημα να είναι τόσο δύσκολο, που θα σου φαινόταν πιο εύκολο να αρχίσεις να τρέχεις– και ακολούθησε πάντα ανηφορική διαδρομή, που αυξάνει τις θερμίδες που καις μέχρι και 50%». Υιοθέτησε αυτό το πρόγραμμα ως το δεύτερο περπάτημά σου – είναι πιο δύσκολο, πιο αποτελεσματικό και σίγουρα θα σου χαρίσει πιο λεπτό σώμα. Εμπρός λοιπόν!

Το πρόγραμμα – Πώς αποδίδει
Κάνε το "περπάτημα 1″ τρεις φορές και το "περπάτημα 2″ δύο φορές την εβδομάδα. Εάν επιλέξεις διάδρομο, προσπάθησε να χρησιμοποιείς την ταχύτητα 4,8 ως τον εύκολο ρυθμό, 5,6-6,4 ως το μέτριο και 6,4-7,2 ως το δύσκολο.

Εάν περπατάς έξω, ο εύκολος ρυθμός σου είναι η ταχύτητα που έχεις όταν κάνεις βόλτα στο εμπορικό κέντρο, ο μέτριος είναι όπως όταν βιάζεσαι για ένα ραντεβού και ο δύσκολος τόσο γρήγορος που δυσκολεύεσαι να μιλήσεις.

Χρησιμοποίησε τη συνιστώμενη απόσταση για να υπολογίσεις τη διαδρομή σου –η πραγματική απόσταση διαφέρει ανάλογα με το ρυθμό σου- και περπάτα πάντα τουλάχιστον για το συνολικό χρόνο που αναφέρεται. Εάν δεν υπάρχουν ανηφόρες στο δρόμο σου, προσπάθησε να ανεβαίνεις σκάλες.

Τα δύο προγράμματα για να χάσεις βάρος γρήγορα
Το πρώτο πρόγραμμα για περπάτημα είναι ιδανικό για τις ημέρες που δε διαθέτεις πολύ χρόνο. Το δεύτερο για όταν έχεις χρόνο να περπατήσεις περισσότερο.

Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου .


Ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες και διάφορες άλλες σοβαρές ασθένειες, αποτελούν αιτία θανάτου για χιλιάδες ανθρώπους κάθε ημέρα.
Ωστόσο, ανατρέχοντας σε στατιστικά δεδομένα μπορεί κάποιος να συναντήσει ιδιαίτερα περίεργες αιτίες που οδηγούν ανθρώπους στο θάνατο και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές.
Διαβάστε 10 από τις πιο ασυνήθιστες αιτίες θανάτου…
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (2)
Θάνατος από ιπποπόταμο: Όσο παράξενο και αν ακούγεται, θεωρείται ένα από τα πλέον θανατηφόρα ζώα της Αφρική. Περισσότεροι από 200 θάνατοι σημειώνονται κάθε χρόνο στην ήπειρο εξαιτίας του ιπποπόταμου.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (3)
Θάνατος από ασφυξία κατά τη διάρκεια σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης: Η «ερωτική ασφυξία» πρόκειται για μια μέθοδο αυτοϊκανοποίησης που περιλαμβάνει την πρόκληση προσωρινής ασφυξίας προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η σεξουαλική απόλαυση. Πρόκειται για αρκετά διαδεδομένη μέθοδο και φυσικά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από 250 έως και 1.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (4)
Ο ηθοποιός David Carradine, γνωστός από τις ταινίες «Kill Bill» έχασε τη ζωή του το 2009 με τον τρόπο αυτό.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (5)
Θάνατος από μυρμήγκια: Το είδος μυρμηγκιών που φέρει την ονομασία Myrmecia pilosula, και απαντάται στην Τασμανία, είναι σαρκοφάγα και δηλητηριώδη. Μάλιστα το δηλητήριό τους, θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα στον κόσμο των εντόμων. Στην Τασμανία, μάλιστα 0ροκαλούν περισσότερους θανάτους απ΄ ό,τι οι αράχνες, τα φίδια, οι σφήκες και οι καρχαρίες μαζί!
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (6)
Θάνατος από σταλακτίτες πάγου: Σε κρύες περιοχές είναι συχνό φαινόμενο η δημιουργία σταλακτιτών από πάγο που με το ιδιαίτερο σχήμα μπορούν να φανούν επικίνδυνοι για άτυχους περαστικούς που θα βρίσκονται από κάτω, την ώρα που θα πέσουν. Το χειμώνα του 2010, 5 άνθρωπο έχασαν τη ζωή του και 150 τραυματίστηκαν εξαιτίας της πτώσης τέτοιων σταλακτιτών στην Αγ. Πετρούπολη της Ρωσίας.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (7)
Θάνατος από μέδουσα: Ορισμένα εξαιρετικά τοξικά είδη μέδουσας μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο έναν άνθρωπο μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Μόνο στις Φιλιππίνες, κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι χάνουν τη ζωή τους 20 με 40 άνθρωποι.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (8)
Θάνατος από SMS: Έρευνα του πανεπιστημίου North Texas Health Science Center κατέδειξε ότι από το 2001 μέχρι και το 2007 περίπου 16.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της αποστολής γραπτών μηνυμάτων από κινητό κατά την οδήγηση.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (9)
Θάνατος από πέσιμο από κρεβάτι: Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, στη χώρα καταγράφονται 1,8 εκατ. επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά και 400.000 ηλικιωμένοι νοσηλεύονται εξαιτίας της πτώσης από κρεβάτι. Υπάρχουν αναφορές που μιλούν για 400 θανάτους ετησίως, κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, άνω των 65 ετών.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (10)
Θάνατος από ρόλερ κόστερ: Αν και οι μηχανισμοί ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων είναι ιδιαίτερα εξελιγμένοι, τα ρόλερ κόστερ έγιναν αιτία θανάτου για 40 ανθρώπους από το 1994 μέχρι και το 2004 μόνο στις ΗΠΑ. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι 2 άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους εξαιτίας των ρόλερ κόστερ.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (11)
Θάνατος από επίθεση σκύλου: Εάν και ο αριθμός των σχετικών ερευνών που έχουν διεξαχθεί είναι αρκετά περιορισμένος, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, από την επίθεση σκύλων. Το 2010 ο αριθμός των θυμάτων ήταν πάνω από 30.
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (13)
Θάνατος από… αυτόματο πωλητή: Αν και οι θάνατοι από πτώση μηχανών αυτόματης πώλησης που έχουν καταγραφεί δεν είναι πολλοί, εντούτοις παραμένει μια αιτία θανάτου που κάθε χρόνο υπολογισμοί θέλουν να σκοτώνει 2 ανθρώπους. Μάλιστα, δεν είναι σπάνιο να διαβάσει κανείς σε τέτοιες μηχανές σχετικές προειδοποιήσεις…
Ασυνήθιστες αιτίες θανάτου! (12)
Πηγή: newsbeast.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory