Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ανδρας πήρε άδεια μητρότητας .

Ομορφος δρόμος στην Ιρλανδία .

Τέχνη στον δρόμο .








Τύφλα στο μεθύσι .

Πισίνες για όλα τα γούστα .

Κορυφαίες φαντασιώσεις .



Να την παρακολουθείς ενώ ερεθίζεται μόνη της80% θέλει να αγγίζεται ενώ εσύ κοιτάςΤο κίνητρο Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σου δείξει τι της αρέσει. Αυτό υποστηρίζει και ο Sandor Gardos, Ph.D., σεξοθεραπευτής κι εμπνευστής του ηλεκτρονικού sex-shop mypleasure.com
«Το να στρέφει το κεφάλι προς το μέρος σου την ώρα που αυτοϊκανοποιείται την κάνει να αισθάνεται πολύ σέξι και αυξάνει την ευχαρίστησή της».
Η πραγματοποίηση Στη διάρκεια των προκαταρκτικών πάρε το χέρι της και βάλ' το κάτω από το δικό σου. Ασε τη να σε μυήσει στα μυστικά της κλειτορίδας της. Σιγά σιγά απομάκρυνε το χέρι σου και παρακίνησέ τη να συνεχίσει σόλο, ενώ εσύ αφοσιώνεσαι στο υπόλοιπο σώμα της. Σταμάτα για λίγο κι απόλαυσε το θέαμα. Οταν νιώσεις ότι θέλεις να ξαναμπείς ενεργά στο παιχνίδι, άρχισε να αυνανίζεσαι συγχρόνως με εκείνη. Είναι από τα λίγα οπτικά ερεθίσματα που πραγματικά την τρελαίνουν.
Να την υποτάσσεις
68% θέλει δέσιμο (κυριολεκτικά)
74% θέλει μπατσάκια στον πισινό της
63% θέλει να της τραβάς τα μαλλιά
Το κίνητρο Τα κοινωνικά πρότυπα ενθαρρύνουν το πρότυπο της γυναίκας-αντικείμενο ηδονής. Μπατσάκια και διαταγές της επιτρέπουν να το βιώσει, σύμφωνα με την Carol Queen, συγγραφέα του Exhibitionism For The Sky.
Κίνηση-μπόνους: Με γρήγορα χτυπηματάκια στον πισινό ερεθίζεις νευρικές απολήξεις του κόλπου της.
Η πραγματοποίηση Στη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, πάρε με ήρεμο αλλά σταθερό τρόπο τα χέρια της και κράτα τα πάνω από το κεφάλι της. Αυτό σου προτείνει η σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του Passion PowerAva Cadell ως τρόπο προετοιμασίας. Με το ελεύθερο χέρι σου διάτρεξε το σώμα της. Στη συνέχεια δέσε τους καρπούς της με ένα απαλό μαντίλι. Να θυμάσαι ότι δεν είναι δύσκολο να τραυματιστεί. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι. Οταν συνηθίσετε το μαντίλι, η Cadell σε συμβουλεύει να ανανεωθείτε με μία γραβάτα, χειροπέδες ή ό,τι άλλο φαντασιώνεστε.
Να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο
51% θέλει να σε συνοδεύει στα πονηρά στέκια
64% φαντασιώνεται σεξ σε δημόσιο χώρο
43% φαντασιώνεται σεξ στα κρυφά στο γραφείο σου
Το κίνητρο Κάθε είδους συνεύρεση σε χώρους, όπου υπάρχει ενδεχόμενο να σας δει κάποιος, αυξάνει την ερωτική ενέργειά της. «Ο φόβος μη σας πιάσουν στα πράσα εντείνει όλες τις αισθήσεις και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στη σεξουαλική εμπειρία».
Η πραγματοποίηση Για αρχή, δημιούργησε συνθήκες κινδύνου στο κρεβάτι σας. Αντί να της μιλάς βρώμικα, φτιάξε σκηνικά που να καλλιεργούν την αίσθηση ότι κάποιος σας βλέπει. Η εντύπωση ότι βρίσκεστε σε ακριβό ξενοδοχείο -όπου το δωμάτιο είναι περιστοιχισμένο με καθρέπτες ή σε σοφίτα που έχει μόνο τζάμια τριγύρω- θα την ερεθίσει απίστευτα. Πες της ότι ξέρεις πως της αρέσει να σας βλέπουν κι εκμυστηρεύσου της πως άφησες τις κουρτίνες ανοιχτές. Είναι ο τρόπος που σου προτείνει ο Gardos για να την προετοιμάσεις για σεξ σε δημόσιο χώρο.
Να πρωταγωνιστήσει στη δική σας πορνοταινία
40% είναι έτοιμο να μαγνητοσκοπήσει προσωπικές στιγμές
72% θέλει να βλέπει τσόντες μαζί σου
Το κίνητρο Πιστεύεις ότι εκείνη δύσκολα ανταποκρίνεται σε οπτικά ερεθίσματα. Από έρευνα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, όμως, προκύπτει ότι οι γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση σε δύο μόνο λεπτά από τη στιγμή που αρχίζουν να παρακολουθούν ερωτική ταινία. Μην ξεγιελιέσαι από το αθώο πρόσωπο. Το 40% των γυναικών που συμμετείχαν στο γκάλοπ μας παραδέχτηκαν ότι παρακολουθούν τσόντες ή μπαίνουν σε βρώμικα sites όταν είναι μόνες στο σπίτι.
Η πραγματοποίηση Πριν περάσετε στα hardcore, προετοίμασέ τη με αισθησιακές ταινίες. Αυτό συμβουλεύει η Victoria Zdrok, Ph.D., συγγραφέας του The Anatomy of Pleasure. Το Προσοχή Πόθος του Aνγκ Λι είναι ιδανικό. Πήγαινε δίπλα της το βράδυ που χαλαρώνει σερφάροντας στο Ιντερνετ και βοήθησέ τη να ανακαλύψει μέσα από sites τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στο σέξι και το kinky. (Τσεκάρετε παράλληλα το www.nerve.com καιwww.fleshbot.com.)
Να βάλει και τρίτο άτομο στο παιχνίδι
25% θέλει να κάνετε τρίο, εσύ, αυτή και μία ακόμα γυναίκα
81% θέλει sex-toys στο ερωτικό παιχνίδι
47% θέλει να έρθει μαζί σου σε στριπτιτζάδικο
Το κίνητρο Οχι, δεν πρόκειται για την κινηματογραφική Γραμματέα του Τζέιμς Σπέιντερ, που αυτοσκοπός της είναι η ευχαρίστησή σου. Ξέρει, όπως λέει ο Gardos, ότι «όσο περισσότερα ερεθίσματα μπαίνουν στο παιχνίδι τόσο πιο έντονος θα είναι ο οργασμός της».
Η πραγματοποίηση Δημιούργησε αρχικά την εντύπωση συμμετοχής τρίτου ατόμου με κάποιο sex-toy. Επόμενο βήμα: να την πάρεις μαζί σου σε strip-club. Αν της αρέσει να παρακολουθείτε παρέα τον ερωτικό χορό άλλων γυναικών, είστε σε καλό δρόμο. Σιγά σιγά μπορείς να κάνεις χώρο στο κρεβάτι σου για τρίτο πρόσωπο. Πρόσεχε όμως γιατί, όπως λέει η Cadell: «Μερικές ώρες με τρίτο άτομο μπορούν να καταστρέψουν και την πιο δυνατή, μακροχρόνια σχέση». Το καλύτερο είναι να ξεκαθαρίσετε εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσετε προτού διαλυθεί και η παραμικρή αμφιβολία.
Goodbye, Λολίτα
Θέλεις μία προχωρημένη και την ψάχνεις σε αμφιθέατρα; Οι γυναίκες με μεγαλύτερη διάθεση για πειραματισμούς διανύουν την τρίτη δεκαετία. Δες τα ποσοστά και θα καταλάβεις.
Ποσοστό που λέει ναι σε... Παιχνίδια με sex-toys
ηλικία 18-24 75%
ηλικία 30-34 87%
Ποσοστό που λέει ναι σε... Εξερεύνηση νέων ερωτογενών περιοχών
ηλικία 18-24 67%
ηλικία 30-34 70%

Ποσοστό που λέει ναι σε... Αναπαράσταση σκηνών από πορνό
ηλικία 18-24 66%
ηλικία 30-34 84%
Ποσοστό που λέει ναι σε... Υποταγή για ένα βράδυ
ηλικία 18-24 71%
ηλικία 30-34 75%

Ποσοστό που λέει ναι σε... Μαγνητοσκόπηση της ερωτικής ζωής σας
ηλικία 18-24 37%
ηλικία 30-34 42%
Ποσοστό που λέει ναι σε... Διασκέδαση μαζί σου σε στριπτιτζάδικα
ηλικία 18-24 38%
ηλικία 30-34 56%

Τα λιοντάρια το έτσουξαν .


Η αντροπαρέα το έριξε λιγάκι έξω…
Τρία λιοντάρια μόλις βγήκαν από το bar... (2)
Τρία λιοντάρια μόλις βγήκαν από το bar... (3)
Τρία λιοντάρια μόλις βγήκαν από το bar... (4)

Τι να αποφύγετε σε ένα εστιατόριο .

9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο (1)

Τι δεν θα τρώγατε ποτέ σε ένα εστιατόριο; Μπιφτέκια, συκώτι, θαλασσινά ή μήπως ένα «ξενέρωτο» φιλέτο κοτόπουλο;
Από έρευνα που έκανε το Reader’s Digest σε ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα εστιατορίων σχετικά με το τι δεν θα τολμούσαν να φάνε ποτέ σε ένα εστιατόριο, προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα…
  • Τα προτεινόμενα πιάτα του μενού
Στο μυαλό μας πιστεύουμε ότι τα προτεινόμενα πιάτα ενός εστιατορίου είναι και αυτά που έχουν την περισσότερη δουλειά για την προετοιμασία τους ή αποτελούνται από εκλεκτά υλικά για τα οποία το εστιατόριο είναι πολύ υπερήφανο. Στην πραγματικότητα όμως, προκειμένου να προλάβουν τη μεγάλη ζήτηση για αυτά τα πιάτα, πολλά εστιατόρια τα φτιάχνουν από πριν. Το γεγονός αυτό πολλές φορές επιτρέπει την δημιουργία μικροοργανισμών βλαβερών για την υγεία μας. Αντίθετα, τα λιγότερο «διάσημα» πιάτα μπορεί να φτιάχνονται και επιτόπου.
9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο (2)
  • Νερό της βρύσης
Ένα από τα πιο επικίνδυνα στοιχεία σε ένα εστιατόριο είναι το νερό της βρύσης καθώς ακόμα κι αυτό, όταν βρίσκεται κοντά σε θερμοκρασίες από 40 μέχρι 140 βαθμούς Κελσίου για όχι μικρό χρονικό διάστημα, είναι πιθανόν να αλλοιωθεί. Εάν όταν φτάσετε στο εστιατόριο, βρείτε μια καράφα με νερό της βρύσης τοποθετημένη επάνω στο τραπέζι σας ή φτάσει σε εσάς ένα μπουκάλι με ζεστό νερό, καλύτερα ζητήσετε να σας το αλλάξουν με καινούργιο.
  • Κρέας με κόκκαλο
Γνωρίζουμε καλά από τις βασικές αρχές μαγειρικής ότι το κοτόπουλο και μερικά ακόμα κρεατικά πρέπει να ψήνονται πολύ καλά και να μην έχουν καθόλου αίμα όταν καταναλώνονται. Έτσι ίσως θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε πιάτα με κομμάτια κρέατος που έχουν κόκκαλο καθώς, τις περισσότερες φορές (και αυτό ισχύει σε όλα τα κρέατα) το σημείο που έχει το κόκκαλο ψήνεται πολύ πιο δύσκολα και αργά από το υπόλοιπο κομμάτι και συνήθως, το αποτέλεσμα είναι να ξεροψηθεί το εξωτερικό μέρος και αυτό κοντά στο κόκκαλο να μείνει ωμό. Θα το διακινδυνεύσετε;
9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο (3)
  • Φυστίκια και παρελκόμενα
Είναι ευρέως γνωστό ότι οι ξηροί καρποί που σερβίρονται μαζί με το ποτό σε bar και εστιατόρια δεν είναι από τα καθαρότερα προϊόντα που μπορεί να απολαύσει κανείς, δεδομένου ότι πολλοί αντί να πετάξουν ό,τι έχει περισσέψει από τον προηγούμενο πελάτη, το ξαναπροσφέρουν στον επόμενο. Έτσι φανταστείτε ότι είναι σαν να τρώτε από το χέρι ενός ξένου που δεν ξέρετε πόσο καθαρό ήταν. Ενώ, στο τέλος της ημέρας, με το κλείσιμο του μαγαζιού, όλοι οι ξηροί καρποί τοποθετούνται και πάλι σε μια μεγάλη γυάλα και ξαναχρησιμοποιούνται την επομένη.
  • Παγωτό
Σε αυτή την περίπτωση το θέμα μας δεν είναι ο κίνδυνος της υγείας μας αλλά τα χρήματα που θα δώσουμε για ένα κυπελλάκι παγωτό σε ένα εστιατόριο. Πριν παραγγείλετε για επιδόρπιο ένα μπολ παγωτό, σκεφτείτε αν αυτό αξίζει τα χρήματα και φυσικά, τις θερμίδες που θα προσθέσετε στον οργανισμό σας. Η ιδέα του να πληρώσετε αρκετά ευρώ για ένα παγωτό που μπορείτε να φάτε και από το περίπτερο, σίγουρα δεν σας ενθουσιάζει. Την επόμενη φορά, προσθέστε κι αυτή την παράμετρο…
9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο (4)
  • Μαγειρευτά φαγητά με σάλτσα σε προσφορά
Τα εστιατόρια προκειμένου να μην ξεμείνουν από πρώτες ύλες, παραγγέλνουν περισσότερες από αυτές που χρειάζονται. Έτσι ένα μέρος πιθανόν να τους μείνει στο τέλος της ημέρας. Τα συστατικά εκείνα που δεν έχουν λήξει, μπορούν φυσικά, να χρησιμοποιηθούν για την… σπεσιαλιτέ της επόμενης μέρας μαζί με λίγη σάλτσα. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί με το κρέας που γίνεται κιμάς για μακαρόνια, που είναι κομματιασμένο σε σάλτσα ή βρίσκεται μέσα σε σούπα. Ενώ, τονίζεται επίσης, ότι οτιδήποτε καλύπτεται από μαγιονέζα ή άλλη σάλτσα, είναι πιθανόν να μην είναι και τόσο καλής ποιότητας, όσο φαντάζεστε.
  • Pizza
Η pizza είναι ένα επίσης, ακριβοπληρωμένο πιάτο για αυτό που είναι. Φτηνά υλικά συνθέτουν ένα σύνολο που συνήθως πληρώνεται με αρκετά ευρώ. Αν λοιπόν, το εστιατόριο που πάτε δεν ειδικεύεται στην pizza και την ιταλική κουζίνα, καλύτερα να μην προσφέρετε τα χρήματά σας σε κάτι που πιθανώς να έχει καταψυχθεί ή να έχει ψηθεί σε… τοστιέρα αντί σε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως θα φανταζόσασταν.
9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο (5)
  • Κοτόπουλο φιλέτο ψητό
Πρόκειται ίσως, για το πιο αδιάφορο πιάτο σε όλα τα μενού. Δεν υπάρχει συνήθως τίποτα το μοναδικό ή αξιοπρόσεκτο σε ένα πιάτο με κοτόπουλο ψητό, για αυτό μάλλον και είναι ένα από τα φτηνότερα πιάτα ενός εστιατορίου, μαζί με τα μακαρόνια ναπολιτέν. Καλύτερα να είστε λίγο πιο τολμηροί στις επιλογές σας, εκτός αν θέλετε να τηρήσετε ευλαβικά τη δίαιτά σας.
  • Ψάρι από το… «υπερπέραν»
Εκτός από τις περιοχές που ξέρετε ότι είναι πασίγνωστες για την υπερεπληθώρα ψαριών τους, καμία άλλη ετικέτα (ίσως ούτε και αυτή) δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για την προέλευση των ψαριών που καταναλώνετε. Μην πιστεύετε πάντα ό,τι σας λένε. Μπορεί κάποιος στην Αθήνα να διατείνεται ότι έχει φρέσκο ψάρι από την Αμοργό, αλλά πόσο σίγουροι είστε ότι αυτό δεν είναι φρέσκο από… την Αίγυπτο;
Όλα αυτά είναι ενδεικτικά παραδείγματα για να είμαστε ελαφρώς υποψιασμένοι όταν τρώμε έξω, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα τον γάιδαρο στα δόντια και να γίνουμε… υποχόνδριοι.
Πηγή: clickatlife.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory