Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αντρες εναντίον γυναικών .

Στις φτωχογειτονιές της Τζακάρτας .

Ηλίθιος ή έξυπνος ?

Καταπληκτικό σκάφος .

Κοιμάμαι όπου βρώ .

Το φιλί .

couple-kiss-386
Το ερωτικό φιλί είναι καθημερινό στοιχείο σε μια σχέση, μας αρέσει να ενδίδουμε σ΄ αυτό, να το απολαμβάνουμε και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. 
Όπως είναι γνωστό, όσο πιο παθιασμένο είναι ένα φιλί τόσο πιο πολύ αυξάνεται η ερωτική διέγερση. Τα πιο «υγρά» και αργά φιλιά είναι αυτά που απολαμβάνουμε περισσότερο και φυσικά «ξυπνούν» αναλόγως τις αισθήσεις μας και τις ορμόνες μας. 
Η «χημεία» που έχουμε με κάποιον είναι φυσικό να επηρεάζει και το φιλί μας μαζί του. Διάφορες έρευνες σχετικά με το πώς το ερωτικό φιλί επηρεάζει τις ορμόνες μας υποστηρίζουν ότι τα επίπεδα κορτιζόλης (η κορτιζόλη σινιστά την ορμόνη του άγχους) ελαττώνονται με ένα φιλί και αντίστοιχα τα επίπεδα ωκυτίνης αυξάνονται ( η ωκυτοκίνη αποτελεί την ορμόνη των συναισθηματικών δεσμών). 
Επίσης, οι φερομόνες (ουσία που παράγεται από τον οργανισμό μας και γίνεται αντιληπτή μόνο από τους άλλους) ενεργοποιούνται ανάλογα με το πόσο μας ελκύει ο σύντροφός μας. Οι φερομόνες παράγονται από τους αποκρινείς αδένες της µασχάλης, του εφηβαίου, του κόλπου και των µαστών. 
Ο σύντροφός μας αντιλαμβάνεται τη «μυρωδιά» μας, η οποία μεταφέρεται στα εγκεφαλικά του κύτταρα και προκαλεί τη διέγερση. Όσο πιο πολύ θέλουμε τον άλλον, τόσο πιο ελκυστικές είμαστε απέναντι του και αντίστοιχα οι φερομόνες ενεργοποιούν τη μυρωδιά της έλξης, η οποία γίνεται αμέσως αντιληπτή και ποθητή από τον σύντροφό μας.

Οι ελληνίδες την βρίσκουν χειροκίνητα .

sexy-woman-laying-in-bed
Η ερωτική ζωή των Ελληνίδων, όπως φαίνεται περνά... κρίση καθώς 6 στις 10 γυναίκες δηλώνουν πως αυτοϊκανοποιούνται, όπως καταγράφουν επίσημα στοιχεία ελληνικών ερευνών. 

Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει "τον έρωτα" υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίηση.�! 

Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%.

Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα απο τους άντρες .Αν ακούσετε κάποια συζήτηση μεταξύ ανδρών και γυναικών, θα διαπιστώσετε, πως οι γυναίκες συχνά εκφράζουν παράπονα για τον «βασανιστικό» τους ύπνο, κατηγορώντας μάλιστα τους άνδρες, πως κοιμούνται πολύ πιο εύκολα, πιο ξεκούραστα και σχεδόν… παντού χωρίς την παραμικρή δυσκολία.
Ωστόσο, μάλλον πρόκειται για έναν ακόμη μύθο, καθώς οι επιστήμονες αναφέρουν, πως οι γυναίκες είναι εκείνες, που κοιμούνται καλύτερα από τους άνδρες και απλώς δεν το ξέρουν ή δεν θέλουν να το παραδεχθούν.
Τα νούμερα του ύπνου…
Η εν λόγω έρευνα, έγινε από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Έρασμος του Ρότερνταμ και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Sleep». Οι Ολλανδοί ερευνητές, μελέτησαν τον ύπνο άνω των 1.000 ανδρών και γυναικών, ηλικίας 59-79 ετών.
Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως οι γυναίκες οργανικά χρειάζονται λίγο περισσότερο ύπνο από τους άνδρες και γι’ αυτό, ο χρόνος που αφιερώνουν οι άνδρες για τον ύπνο τους, δεν επαρκεί για τις γυναίκες.
Κατά τη διαδικασία της μελέτης, οι γυναίκες ανέφεραν στους ερευνητές, πως κοιμούνται κατά μέσο όρο 13,2 λεπτά λιγότερο από τους άνδρες και πως χρειάζονται περίπου 10 λεπτά μέχρι να τις πάρει ο ύπνος.
Τέλος, υποστήριξαν, ότι η ποιότητα του ύπνου τους ήταν κατά 4,2% χαμηλότερη από την αντίστοιχη των ανδρών καθώς εκείνες ταλαιπωρούνταν πριν και κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.
Οι ερευνητές ωστόσο, όταν ξεκίνησαν την επιστημονική επαλήθευση των στοιχείων, βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Σχεδόν κανείς από τους ισχυρισμούς των γυναικών δεν ήταν πραγματικός καθώς διαπιστώθηκε, πως οι γυναίκες ήταν εκείνες, που απολάμβαναν έναν πλούσιο, πιο βαθύ και πιο ξεκούραστο ύπνο συγκριτικά με τους άνδρες.
Οι εθελοντές λοιπόν, φόρεσαν στον καρπό τους για μια εβδομάδα την ειδική συσκευή, που μετρά με ακρίβεια τις αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου και έτσι διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: οι γυναίκες κοιμούνταν 16 λεπτά περισσότερα από τους άνδρες και ο ύπνος τους ήταν περισσότερο ήσυχος- με λιγότερες διακοπές -και επομένως καλύτερης ποιότητας από τον ύπνο των ανδρών…
Αλλά, όπως αποδείχθηκε, έξω στις εκτιμήσεις τους έπεσαν και οι άνδρες σχετικά με τον ύπνο τους. Έτσι, οι ερευνητές αποκάλυψαν, πως οι άνδρες υπερεκτιμούσαν τον χρόνο που κοιμούνται καθιστώντας τις γυναίκες πιο ακριβείς στη δική τους αξιολόγηση. Οι άνδρες πίστευαν, πως κατά μέσο όρο κοιμούνται 7,01 ώρες κάθε βράδυ ενώ στην πραγματικότητα κοιμούνταν 6,4 ώρες. Αντίστοιχα, οι γυναίκες είχαν δηλώσει, πως πίστευαν ότι κοιμούνταν 6,79 ώρες αλλά στην ουσία κοιμούνταν 6,65 ώρες, παρουσιάζοντας μικρότερη απόκλιση στις εκτιμήσεις τους.
Και τα «αξεσουάρ» του ύπνου
Οι ερευνητές, δεν παρέλειψαν να μελετήσουν και διάφορες άλλες παραμέτρους, που ενδεχομένως επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου, όπως το αλκοόλ και τα υπνωτικά χάπια. Η μελέτη απέδειξε, πως η χρήση αλκοόλ πριν από τον ύπνο, ήταν πολύ συχνότερη στους άνδρες από ότι στις γυναίκες αλλά και πως αυτό ήταν ένα στοιχείο, που μείωνε τη χρονική διάρκεια του ύπνου τους.
Αντίθετα, αγαπημένο «αξεσουάρ» των γυναικών για τον ύπνο ήταν όχι το αλκοόλ αλλά τα υπνωτικά χάπια. Η χρήση υπνωτικών χαπιών ήταν συχνότερη στις γυναίκες (14,9%) από ότι στους άνδρες (6,1%) και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο κατέφευγαν σε αυτά τα χάπια ήταν επειδή πίστευαν, πως κοιμούνται λιγότερο και επομένως πρέπει να αυξήσουν τις ώρες του ύπνου τους…
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory