Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τέχνη στον κήπο .

Δεξιότητες με τα ρόλερς .

Ιατρική στην Μοζαμβίκη .

Γιατί ο Έλληνας δεν έχει δουλειά!!!


Ο Γιάννης ..όπουλος άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του....
(MADE IN JAPAN) για τις 6 το πρωί . 
Έφτιαξε τον καφέ του σε ένα «μπρίκι»
(MADE IN TURKEY)

Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του  μηχανή
(MADE IN GERMANY)

Έβαλε το πουκάμισό του
(MADE IN SRI LANKA),

Τα jeans με φίρμα
(MADE IN SINGAPORE)

Παπούτσια
(MADE IN ITALY)

Έφτιαξε τα αυγά του στην καινούργια ηλεκτρική συσκευή
(MADE IN INDIA)

ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ GOODA ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΜYLNER ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΙΣΡΑΗΛ

ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΗΛΑ ΧΙΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Έριξε μία ματιά στο «laptop» κομπιούτερ του
(MADE IN MEXICO)

Ήλεγξε τα emails του κοιτάζοντας συγχρόνως το ρολόι του
(MADE IN TAIWAN).

Μετά κλείδωσε την πόρτα
(MADE  IN USA),

μπήκε στο αυτοκίνητό του
(MADE IN FRANCE)

το γέμισε με βενζίνη
(από SAUDI ARABIA)

και συνέχισε το ψάξιμο για μια καλή δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ.


Στο τέλος μιάς ακόμα άκαρπης και αποκαρδιωτικής προσπάθειας για εύρεση εργασίας και αφού εκτύπωσε μερικά ακόμα αντίγραφα συστατικών επιστολών σε εκτυπωτή
(made in MALAYSIA),

ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο. Έβαλε τις παντούφλες του
(MADE IN BRAZIL),

ένα ποτήρι κρασί
(MADE IN FRANCE)

και άνοιξε την τηλεόραση
(MADE IN INDONESIA).

Μετά σκεφτόταν γιατί δεν μπορούσε να  βρει μια δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ.

Καμηλοποδήλατο .

Εκπληκτικά γεγονότα .

Γιατί δεν κάνει να τρώμε καμμένο φαγητό .

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν κάνει να τρώμε καμμένο φαγητό. Μπορεί εσείς να το απορρίπτετε επειδή πλέον έχει χάσει τη γεύση του και είναι γευστικά ένα μαύρο χάλι, όμως στην ουσία, είναι επικίνδυνο για την υγεία μας! 

Πρώτα απ’ όλα το καμμένο φαγητό, πλέον είναι στην κυριολεξία κάρβουνο: έχει χάσει και τα τελευταία πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του. 

Το φαγητό, θα πρέπει να το μαγειρεύουμε και να μην το τρώμε ωμό και κατά τη διαδικασία αυτή χάνονται κάποια θρεπτικά συστατικά, όχι όμως όλα. Αν όμως καεί, τότε χάνονται τα πάντα, άρα δεν έχει νόημα να το φάμε, σε συνδυασμό και με αυτά που συμβαίνουν παρακάτω... 

καμμένο φαγητόΟ πιο σημαντικός λόγος που δεν κάνει να τρώμε καμμένο φαγητό, είναι ότι είναι πολύ καρκινογόνο! 

Όταν το φαγητό καίγεται, τότε δημιουργείται μέσα του μεγάλη συγκεντρωση μιας καρκινογόνας ουσίας, που ονομάζεται ακρυλαμίδια (acrylamides). 

Αυτό συμβαίνει ακόμα πιο έντονα σε φαγητά που έχουν μεγάλη συγκέντρωση υδατανθράκων, όπως οι πατάτες, τα μακαρόνια το ψωμί, κλπ. 

Όσο περισσότερο τα ψήνουμε, τόσο μεγαλύτερη και η συγκέντρωση. 

Θα ήταν αδύνατον να αποφύγουμε την κατανάλωσή τους όμως μπορούμε να προσέξουμε να αποφύγουμε τη μεγάλη συγκέντρωσή τους, απλά ψήνοντας το τοστ μας λιγότερη ώρα, αποφεύγοντας το ψήσιμο στο τηγάνι (πχ της πατάτας μιας και στο τηγάνι πολλές φορές "αρπάζουν" στις άκρες), κλπ. 

Τώρα, τα καμμένα κρέατα, παρόλο που δεν έχουν υψηλή συγκέντρωση σε υδατάνθρακες, είναι και αυτά επικίνδυνα για την υγεία... 

κρέας καίγεταιΌταν το κρέας καίγεται, τα αμινοξέα που περιέχονται στις πρωτεΐνες του, μπορούν να αλλάξουν χημικώς και να γίνουν καρκινογόνες. Το ίδιο ισχύει και για τα κρέατα που ψήνονται στη σχάρα και στα κάρβουνα, κι ας μην έχουν καεί. 

Αν τώρα το κρέας δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρό ή αφαιρέσετε το λίπος, τότε τα πράγματα είναι καλύτερα. 

Έτσι, ο λόγος που δεν κάνει να τρώμε καμμένο φαγητό, είναι πολύ απλά ότι δημιουργούνται ουσίες μέσα του οι οποίες είναι καρκινογόνες για τον οργανισμό μας και ότι το καμμένο φαγητό, δεν έχει να προσφέρει τίποτα θρεπτικό στον οργανισμό μας. 

τρώμε καμμένο φαγητό

Αν και δεν πειράζει από καμιά φορά να το αμελήσουμε, καλό είναι να μην επιβαρύνουμε όσο γίνεται τουλάχιστον, τον οργανισμό μας με τέτοιες ουσίες.
http://coolweb.gr/trome-kammeno-fagito-fai/

Ποιές αθλήτριες και αθλητές θέλουν οι άντρες και οι γυναίκες .Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να βγουν με μια αθλήτρια του beach volleyball, από οποιαδήποτε άλλη αθλήτρια. Ένας στους δύο, μάλιστα, θέλει να την πάει για δείπνο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Την ίδια ώρα οι γυναίκες, αν είναι να της πάει για φαγητό ένας αθλητής, αυτός θα ήθελαν να είναι κάποιος σαν τον Ρότζερ Φέντερερ. Ένας τενίστας δηλαδή.
 
Οι καημένοι οι αθλητές του πινγκ πονγκ είναι οι λιγότερο ποθητοί. Ένας στους 4 της έρευνας απάντησαν ότι θα ήθελαν να πάει αντί για αυτούς στο τεστ των μαθηματικών τους, αλλά τίποτα περισσότερο.
Το 56% θα ήθελε ένα αρσιβαρίστα να τους βγάλει από τη φωτιά, ενώ το 48% προτιμά έναν παλαιστή να τους βοηθήσει να βγάζουν πέρα την ημέρα. Οι μποξέρ έδωσαν την μάχη τους με τους αρσιβαρίστες για το ποιος θα βγάλει την Λόλα από την φωτιά, αλλά έχασαν στις ερωτήσεις για το ποιοι έχουν περισσότερο μυαλό. Δηλαδή από την έρευνα προέκυψε ακόμα ότι οι αρσιβαρίστες έχουν λίγο περισσότερο μυαλό από τους μποξέρ.
 
Γυναίκες και άντρες συμφώνησαν ότι θα ήθελαν έναν σκοπευτή μαζί τους αν κάποιος τους έριχνε σε μία ζούγκλα, ώστε να «σκοτώσει» αν χρειαστεί όποιον άγνωστο τους απειλήσει.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.067 άτομα από τις 17 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2012.

Ποιά είναι η συνταγή της ευτυχίας .


Η ευτυχία δεν έχει «συνταγή». Η ζωή, για όσους έχουν κατακτήσει την ευτυχία, είναι πολύχρωμη, διασκεδαστική και πάνω από όλα χαρούμενη. Για τους άλλους, η ευτυχία αποτελεί απλά μια αφηρημένη έννοια, την οποία όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να αγγίξουν. Ωστόσο, σε έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Time», αναφέρθηκαν οι 10 τρόποι, που οδηγούν με σιγουριά στην ευτυχία…
1) Η ευτυχισμένη ανάμνηση, φέρνει ευτυχία
Έχει αποδειχθεί επιστημονικά, πως ακόμη και η σκέψη μιας ευτυχισμένης στιγμής, μπορεί αυτομάτως να μας κάνει… ευτυχισμένους! Σε σχετική έρευνα, οι επιστήμονες παρατήρησαν, πως ακόμη και η ανάμνηση μιας χαρούμενης στιγμής, που δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να είναι κάτι συγκλονιστικό, μπορεί να μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Έτσι, αρκεί να φέρετε στο μυαλό σας κάτι εντελώς απλό από την προηγούμενη ημέρα, που σας γέμισε χαρά, όπως π.χ. μια ταινία που είδατε, μια όμορφη βραδιά που περάσατε με φίλους κ.α. και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αισθήματα ευτυχίας θα σας πλημμυρίσουν απλά και μόνο με την ανάμνηση.
2) Δείτε τη ζωή θετικά
Πολλές φορές θα το έχετε ακούσει και άλλες τόσες θα το έχετε διαβάσει. Το θέμα είναι πάντως, πως ακόμη και η θετική ματιά στη ζωή μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα την ψυχολογική μας κατάσταση. Το να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, όπως υποστηρίζουν πολλοί, απαιτεί ιδιαίτερο κόπο αλλά πραγματικά αλλάζει την κοσμοθεωρία του ατόμου. Η θετική στάση απέναντι στη ζωή και η αισιοδοξία, αποτελούν τα βασικότερα συστατικά μιας ευτυχισμένης καθημερινότητας, ακόμη και αν αυτό μοιάζει στην αρχή ουτοπικό και σχεδόν ακατόρθωτο…
3) Δοκιμάστε καινούργια πράγματα
Ακούγεται ως μια ιδιαίτερα «κλισέ» συμβουλή, όμως είναι πέρα για πέρα αποτελεσματική. Η ενασχόληση με νέα, ενδιαφέροντα πράγματα, κρατά ζωντανή την όρεξή μας για ζωή. Ακόμη και πράγματα με τα οποία δεν είχαμε ασχοληθεί μέχρι σήμερα (π.χ. rafting σε ποτάμια, καταδύσεις, ζωγραφική κ.α.) ενώ στην αρχή μπορεί να μας φαίνονται «ξένα», στην πορεία μπορεί να ανακαλύψουμε, πως ήταν «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα μας. Η εντατική ενασχόλησή μας με αυτά, όχι μόνο θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητά μας αλλά και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια πιο θετική ματιά απέναντι στη ζωή.
4) Ανοιχτείτε στους άλλους
Οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής ευθύνονται για πολλά δεινά της καθημερινότητάς μας. Ένα από αυτά είναι και η απομόνωση στον εαυτό μας, που συχνά δεν μας επιτρέπει να «ανοιχτούμε» στους γύρω μας και να απολαύσουμε τα ευεργετήματα μιας φιλικής και ουσιαστικής συναναστροφής. Το κλειδί ωστόσο, για την απόκτηση της ευτυχίας είναι η ανθρώπινη επαφή και η προσέγγιση. Ακόμη και σήμερα, που οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν κρίση, η επαφή με τους άλλους και η προσέγγιση των ανθρώπων, αποτελούν το μυστικό για μια πιο ευτυχισμένη και ανέμελη ζωή.
5) Βρείτε τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στο σπίτι και στη δουλειά
Μήπως η δουλειά σας έχει γίνει το δεύτερο σπίτι σας; Μήπως ακόμη και όταν πάτε στο σπίτι ασχολείστε και πάλι με τη δουλειά ή μεταφέρετε στο γραφείο τα προβλήματα της οικογένειάς σας; Αν ναι, είναι πολύ πιθανό, να είναι αυτή η πηγή των προβλημάτων σας. Ωστόσο, η λύση για μια ισορροπημένη και άρα ευτυχισμένη ζωή είναι να βρείτε τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογένεια έτσι ώστε να μην αδικήσετε κάποιον από τους δύο τομείς αλλά και να αφιερώσετε στον καθένα την προσοχή που του αξίζει.
6) Μην πετάτε στα σύννεφα
Αν τη μισή ημέρα ονειροβατείτε και περιμένετε πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να σας δώσει η ζωή, τότε σίγουρα η απογοήτευση δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα. Σταματήστε να προκαλείτε μόνοι σας τα προβλήματά σας και… προσγειωθείτε στο έδαφος. Ανακαλύψτε τις πραγματικές σας δυνατότητες και ζητήστε από τη ζωή ακριβώς αυτά που οφείλει να σας δώσει και όχι περισσότερα. Έτσι, δεν θα απογοητεύεστε με την πρώτη αναποδιά και φυσικά θα δεχθείτε με ευχαρίστηση ότι καλό ακολουθήσει.
7) Δημιουργήστε ελεύθερο χρόνο…
Τι θα πει, πως δεν έχετε ούτε μια ώρα την ημέρα διαθέσιμη για τον εαυτό σας; Αν αυτό αποτελεί καθημερινή σας ατάκα, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Ο ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μας ευχαριστεί είναι απαραίτητος για την ισορροπία μας και αν δεν υπάρχει ενδέχεται να μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Ξεκλέψτε τουλάχιστον 1 ώρα από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις για να την αφιερώσετε στον εαυτό σας και διαπιστώστε, πως η ευτυχία είναι μια έννοια, που κρύβεται στα πολύ απλά, καθημερινά πράγματα.
8) Οραματιστείτε την ευτυχία
Τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους; Προσπαθήστε να φανταστείτε, πως θα ήταν μια ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή σας και ξεκινήστε την… υλοποίησή της. Ποιοι άνθρωποι θα ήταν γύρω σας, ποια θα ήταν η ιδανική δουλειά για εσάς, πως θα ήταν το σπίτι που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες σας, πως ακριβώς θα ήταν η προσωπική σας ζωή; Αφού απαντήσετε με ειλικρίνεια σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε θα έχετε σχηματίσει στο μυαλό σας το ευτυχισμένο μοντέλο ζωής, που επιδιώκετε. Και με αφετηρία αυτό το μοντέλο ζωής, αρχίστε να επιδιώκετε την πραγματοποίησή του…
9) Χαμογελάστε (έστω και με το ζόρι…)
Ακούγεται παιδαριώδες και αφελές αλλά πραγματικά έχει αποτέλεσμα. Οι ειδικοί αναφέρουν, πως ακόμη και ένα «καταναγκαστικό» χαμόγελο αρκεί για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Καθώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει αρκετά και οι συνθήκες της καθημερινότητας δεν είναι πλέον και οι πιο ευοίωνες, ακόμη και το τυπικό χαμόγελο, που παλιότερα κοσμούσε το πρόσωπό μας, σήμερα τείνει να εξαφανιστεί. Ξαναβάλτε λοιπόν, το χαμόγελο στη ζωή σας και ανακαλύψτε την ευεργετική του δράση.
10) Κάντε έναν-ευτυχισμένο-γάμο
Η προσωπική μας ζωή μπορεί να μας στείλει στον παράδεισο ή να μετατρέψει την καθημερινότητά μας σε επίγεια κόλαση. Επιλέξτε με σοφία τον συνοδοιπόρο της ζωής σας και επενδύστε πολλά στο χτίσιμο μιας υγιούς σχέσης μαζί του. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα τρυφεροί και δοτικοί στη σχέση σας και αν πληροί τις προϋποθέσεις σας, προχωρήστε και στην επισημοποίησή της με έναν ευτυχισμένο γάμο. Και σύντομα θα διαπιστώσετε, πως η ευτυχισμένη προσωπική ζωή αποτελεί ίσως τη βασικότερη προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη καθημερινότητα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory