Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τυχαίες εικόνες .

Ξενοδοχείο στην Παταγονία .

Η πρώτη κυρία της Β . Κορέας .

Ρετρό ομορφιά .

Σπίτια διασίμων .

Η Ηρώ Λεγάκη αποδεικνύσει γιατί βγήκε playmate .


Για τις ανάγκες του περιοδικού “Playboy” η Ηρώ Λεγάκη φωτογραφήθηκε φορώντας… ούτε τα απολύτως απαραίτητα. 
Επίσης δήλωσε:«Έχω ερωτευτεί παράφορα. Ήταν πολύ αληθινός και ειλικρινής. Μου έλεγε τα πράγματα ακριβώς όπως τα σκεφτόταν, χωρίς να ντρέπεται για τίποτα. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Με αυτόν έκανα και το καλύτερο sex. Ξεκάθαρα. Γενικά ταιριάζαμε σχεδόν στα πάντα. Δεν του άρεσε ότι χόρευα, αλλά δεν μου έκανε σκηνές. Με εμπιστευόταν, κάτι πολύ σημαντικό. Το χειρότερο για μένα είναι να με πιέζεις κάποιος». 
 ttp://billnews.gr/2012/09/19/i-iro-legaki-apodiknii-giati-vgike-playmate/

Ποιά είναι η καλύτερη ώρα για δουλειά και ποιά για σέξ .

alarmclock
Δεν είναι μόνο η ενέργειά μας, ούτε τα κιλά μας που αυξομειώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ίσως δεν το γνωρίζατε, αλλά ακόμη και ο εγκέφαλός μας έχει το δικό του ρυθμό και βασίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στις ώρες της ημέρας, τον ύπνο μας, την έκθεσή μας σε φως, αλλά και το γενετικό υλικό μας. 

Όπως μάλιστα δείχνουν οι έρευνες, μπορούμε να κάψουμε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της άσκησης, να είμαστε πιο παραγωγικοί στη δουλειά μας, να βελτιώσουμε τη συγκέντρωσή μας ή να έχουμε καλύτερες προσωπικές στιγμές με τη σύντροφό μας, αν μάθουμε να συγχρονίζουμε τον κιρκαδικό μας ρυθμό με τις… «δυνατές» ώρες του εγκεφάλου μας. Δείτε τι ισχύει σύμφωνα με μελέτες και φτιάξτε το πρόγραμμά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μέγιστες αποδόσεις σε όλους τους τομείς.

7.00-9.00 π.μ.: ώρα για… πάθος
Όπως τονίζουν οι ειδικοί, η καλύτερη ώρα να έρθετε πιο κοντά στη σύντροφό σας, είναι ακριβώς μόλις ξυπνήσετε. Ο λόγος είναι ότι τότε τα επίπεδα της ορμόνης της… αγάπης, οξυτοκίνης, είναι στα υψηλότερα επίπεδα όταν ξυπνάμε, γι’ αυτό και τότε είναι η στιγμή που ενδείκνυνται οι τρυφερές πράξεις. Αν, λοιπόν, θέλετε να τονώσετε τη σχέση σας, ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας λίγο νωρίτερα και ξυπνήστε το σύντροφό σας με παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι Βρετανοί ερευνητές, μάλιστα, επιβεβαιώνουν ότι τα επίπεδα της οξυτοκίνης μειώνονται σταδιακά στους άντρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

9.00-11.00 π.μ.: ώρα για δημιουργία

Αυτή την ώρα, τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους, κορτιζόλης, είναι σε μέτρια επίπεδα κι όσο συμβαίνει αυτό, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πιο εύκολα. Μελέτη του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, μάλιστα, έδειξε ότι οι φοιτητές και οι συνταξιούχοι ήταν εγκεφαλικά σε ετοιμότητα το πρωί, αλλά στις μεγαλύτερες ηλικίας παρατηρήθηκε μείωση της οξύτητας αυτής τις απογευματινές ώρες. Για να τα φέρετε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιλέξτε αυτές τις ώρες να ασχοληθείτε με πρότζεκτ της δουλειάς που απαιτούν ανάλυση και συγκέντρωση, ενώ είναι μια καλή ώρα για να συζητήσετε και να διαχειριστείτε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα, να βρείτε λύσεις ή να αναπτύξετε μια καινούργια ιδέα. 

11.00-2.00 μ.μ.: ώρα για τα… δύσκολα

Σε αυτό το σημείο της ημέρας, τα επίπεδα της «ορμόνης του ύπνου», μελατονίνης, πέφτουν απότομα κι αυτό σημαίνει ότι νιώθετε περισσότερο ξύπνιοι και σε ετοιμότητα, ενώ Γερμανοί ερευνητές αναφέρουν ότι μπορείτε να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι αντιδράσεις μας σε διάφορες υποχρεώσεις είναι πιο δυνατές στο μέσο της ημέρας, γι’ αυτό και είναι η καλύτερη ώρα για να αναλάβετε πιο απαιτητικές δουλειές, είτε στο χώρο εργασίας σας (να κάνετε π.χ. μια παρουσίαση), είτε στο πλαίσιο προσωπικών υποχρεώσεων (να λύσετε κάποιο πρόβλημα που έχετε με το σύντροφό σας). Αυτό που πρέπει να προσέξετε, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι να μην ασχολείστε με περισσότερα από ένα καθήκοντα τη φορά, γιατί τότε θα ζορίσετε τον εγκέφαλό σας και είναι πιο εύκολο να χάσετε τη συγκέντρωσή σας και να κάνετε λάθη. 

2.00-3.00 μ.μ.: ώρα για διάλειμμα 

Προκειμένου να ξεκινήσει η πέψη του μεσημεριανού σας, το σώμα σας «τραβάει» αίμα από τον εγκέφαλο στο στομάχι. Επειδή, μάλιστα, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ο κιρκαδικός ρυθμός του οργανισμού μας εκείνη την ώρα βρίσκεται σε φάση… χαλάρωσης, είναι καλό να προγραμματίζετε στις 2 το μεσημεριανό σας γεύμα, προκειμένου μετά να κάνετε ένα διάλειμμα – αφού ούτως ή άλλως το μόνο που σκέφτεστε μετά το μεσημεριανό είναι τον εαυτό σας ξαπλωμένο σε έναν καναπέ. Αν είστε στη δουλειά, κάντε μια γρήγορη βόλτα στο προαύλιο ή πιείτε λίγο νερό, αφού και οι δύο αυτές δραστηριότητες θα στείλουν αίμα στον εγκέφαλό σας. 

3.00-6.00 μ.μ.: ώρα για συνεργασία
Την ώρα αυτή ο εγκέφαλός μας έχει κουραστεί αρκετά, όπως αναφέρει ο Πολ Νάσμπομ, PhD, κλινικός νευροψυχολόγος και συγγραφέας του «Your brain health lifestyle». Αυτό δε σημαίνει ότι αισθανόμαστε άγχος, αλλά όπως αναφέρουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, τα επίπεδα της κορτιζόλης συνήθως πέφτουν το απόγευμα στις γυναίκες. Παρ’ όλο που το μυαλό δεν είναι σε ετοιμότητα όπως πριν, αισθανόμαστε πιο άνετοι και γαλήνιοι και είναι μια καλή ώρα για να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, έτσι ώστε να ασχοληθούμε με τα δευτερεύοντα θέματα της ημέρας, που δεν μας αγχώνουν. Αν βρίσκεστε στη δουλειά, επιλέξτε να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που διαφέρει από τη δουλειά που κάνατε ως εκείνη τη στιγμή, ενώ αν έχετε ελεύθερο χρόνο, η άσκηση είναι μια πολύ καλή επιλογή. Έρευνες δείχνουν, μάλιστα, ότι η δύναμή μας, η επιδεξιότητά μας και η φυσική μας κατάσταση εκείνη την ώρα βρίσκονται στα καλύτερά τους. 

6.00-8.00 μ.μ.: ώρα για… προσωπικές υποθέσεις
Μέσα σε αυτό το δίωρο, οι ερευνητές βρήκαν ότι ο εγκέφαλος περνάει σε φάση εγρήγορσης, όπου η μελατονίνη βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα και οι πιθανότητες να αισθανθείτε κούραση είναι σχεδόν μηδαμινές. Διατηρήστε την ενέργειά σας στα ύψη προσπαθώντας να βρεθείτε στο τελευταίο φυσικό φως της ημέρας, να κάνετε μια βόλτα ή να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στην οικογένειά σας ή στο αγαπημένο σας χόμπι. 

8.00-10.00 μ.μ.: ώρα για χαλάρωση
Ενώ τις προηγούμενες δύο ώρες νιώθατε απόλυτα ζωηροί, τις 2 ώρες που ακολουθούν αισθάνεστε μια κάπως απότομη μετάβαση από την ενέργεια στη χαλάρωση, καθώς τα επίπεδα της μελατονίνης αυξάνονται γρήγορα, όπως αναφέρουν Βρετανοί και Αυστραλοί ερευνητές. Στο μεταξύ, τα επίπεδα της σεροτονίνης, του νευροδιαβιβαστή που συνδέεται με τη… ζωντάνια, ξεκινούν να πέφτουν, καθώς το 80% της σεροτονίνης προκαλείται από την έκθεση στο φυσικό φως. Μετά από όλες αυτές τις διεργασίες στον οργανισμό μας, αυτή η ώρα είναι η καλύτερη να ασχοληθείτε με εντελώς ξένοιαστες δραστηριότητες και να χαλαρώσετε τον εαυτό σας βλέποντας μια ταινία ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. 

Μετά τις 10.00 μ.μ.: ώρα για ύπνο
Ο εγκέφαλός σας πρέπει να συγκεντρώσει και να συνδέσει όλα αυτά που έμαθε την ημέρα που πέρασε, κάτι που κάνει κατά τη διάρκεια του ύπνου και μιας και η μέρα έφτασε στο τέλος της, η προτεραιότητά σας τώρα είναι να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε, καλύπτοντας τις 8 ώρες ποιοτικού ύπνου που χρειάζεστε. Για να βοηθήσετε λίγο την κατάσταση, μπορείτε να χαμηλώσετε τα φώτα, να προσπαθήσετε να ξαπλώνετε στο κρεβάτι καθημερινά την ίδια ώρα και μην ξεχνάτε πως ό,τι κι αν σας περιμένει την επόμενη ημέρα, θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε πολύ καλύτερα μετά από 8 ώρες ύπνου. 

Πηγή: clickatlife.gr

Κατακράτηση υγρών .

Οχι απαραίτητα. Η κατακράτηση υγρών είναι η πέραν του φυσιολογικού συσσώρευση υγρών, που παρατηρείται σε ιστούς του σώματος. Εμφανίζεται ως πρήξιμο, ενώ αποτελεί ένδειξη ανισορροπίας του τρόπου, με τον οποίο κατανέμονται τα υγρά στον οργανισμό. Το πρήξιμο που παρατηρείται κατά την κατακράτηση υγρών συνοδεύεται παράλληλα και με αύξηση βάρους, που μπορεί να φτάσει έως και τρία κιλά. Η γενικευμένη κατακράτηση υγρών, που παρατηρείται συνήθως σε υγιείς γυναίκες είτε κατά την περίοδο πριν από την έμμηνο ρύση είτε την περίοδο της εμμηνόπαυσης, είτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με την κατανάλωση χυμών. Αντίστοιχα, η τοπική κατακράτηση υγρών, που συχνά εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (π.χ. στις αρθρώσεις), μπορεί να οφείλεται και σε παθολογικά αίτια, στη λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων ή ακόμα και στην αυξημένη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
Πώς προκαλείται: Το εργοστάσιο διατήρησης της ισορροπίας των υγρών στο σώμα μας είναι τα νεφρά, σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του οποίου παίζουν το νάτριο και το κάλιο. Η κατακράτηση των υγρών στο σώμα μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατανάλωση νατρίου, το οποίο συναντάται συνήθως ως συστατικό του αλατιού, ενώ κρύβεται και σε διάφορα τρόφιμα (π.χ.: αλατισμένοι ξηροί καρποί) με τη μορφή του γλουταμινικού νατρίου. Η υπερκατανάλωση αλατιού σε περιόδους όπου το σώμα έχει την τάση να κατακρατά υγρά μπορεί να επιτείνει ή να συμβάλει στη δημιουργία κατακράτησης. 
Αντιμετώπισέ την... μέσω της επαρκούς πρόσληψης καλίου, το οποίο συναντάμε στα φρούτα, στα λαχανικά, τα όσπρια και σε κάποια εμπλουτισμένα τρόφιμα. Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών παίζει και η επαρκής κατανάλωση υγρών, τόσο μέσω των τροφίμων που περιέχουν νερό (π.χ. φρούτα, γιαούρτι) όσο και μέσω μη αλκοολούχων ροφημάτων (π.χ. τσάι). Τέλος, η άσκηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κατακράτηση υγρών βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory