Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Υποβρύχια σπίτια .

Ομορφα μωρά .

Αστείες εικόνες ζώων .

Ευθανασία. . Όμως για ποιούς;Το άρθρο που θα διαβάσετε,το είχα ενα χρόνο στα πρόχειρά μου ,δεν ήμουν σίγουρη (παρότι προσωπικα το έκρινα ενδιαφέρον) αν έπρεπε να το αναρτήσω ,λόγω του ό,τι το θεωρουσα και (θεωρω) μακάβριον .
Στη μάταια όμως τουτη ζωή ολα γίνονται,και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε θέλοντας και μη.
Ετσι λοιπόν αποφάσισα να το αναρτήσω ,όταν διάβασα  ειδήσεις  σχετικά με το διλλημα ..αν δηλαδή πρέπει ή δεν πρέπει να προχωρούμε σε ευθανασία λυτρώνοντας αγαπημένα  μαςπρόσωπα απο την "ταλαιπωρία" ...

 Ο Jack Kevorkian, παθολογοανατόμος στο επάγγελμα, ή αλλιώς “Dr Death” όπως τον ονομάσαν τα media της δεκαετίας του 90 όπου είχε και την περισσότερη δράση του ως υπερασπιστής του
H Συνέχεια ΕΔΩ

Αράχνες στην στέγη .

Ο νεότερος καλλιτέχνης τατουάζ .

Worlds Youngest Tattoo Artist is 3 Years Old Worlds Youngest Tattoo Artist

Τα πρέπει και τα μή σε μία σχέση .Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κανείς σε μια σχέση; Ποιες είναι οι συμπεριφορές που απλούστατα δεν μπορούμε να αντέξουμε;
Η ιστοσελίδα σχέσεων eHarmony θέτει αυτά τα ερωτήματα σε όλα τα μέλη της και οι απαντήσεις τους παρέχουν μια καλή εικόνα για ό,τι έχουν στο μυαλό τους άντρες και γυναίκες καθώς αρχίζουν μια νέα σχέση.
Όταν τα μέλη του eHarmony αρχίζουν να συνομιλούν με έναν δυνητικό σύντροφο, καλούνται να ανταλλάξουν λίστες με «πρέπει» και με «δεν αντέχω». Οι λίστες αυτές αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει το πρόσωπο με το οποίο θα ήθελαν να κάνουν σχέση – και τα οποία κατ’ αυτούς είναι μη διαπραγματεύσιμα. Με βάση αυτές τις λίστες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε γνωριμία ή όχι.
 • Χιούμορ και επικοινωνία
Το eHarmony ανέλυσε προσφάτως τα «πρέπει» και τα «δεν αντέχω» των σχεδόν 720.000 μελών του, εντοπίζοντας τα προαπαιτούμενα των ερωτικών σχέσεων για άντρες και για γυναίκες.
Τα δύο φύλα έχουν ορισμένα «πρέπει» στα οποία συμφωνούν. Θέλουν ο/η σύντροφός τους να έχει αίσθηση του χιούμορ, να είναι τρυφερός και ευγενικός, να έχουν «χημεία» μαζί του, να επικοινωνούν καλά και να τους είναι πιστός. Θέλουν επίσης κάποιον που συναισθηματικά είναι υγιής, δεν λέει ψέματα και έχει συγκροτημένο χαρακτήρα.
Υπάρχουν όμως και διαφορές μεταξύ τους. Οι άντρες είπαν πως η σύντροφός τους πρέπει να είναι υπομονετική, γεγονός που σημαίνει «ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ή τα απρόοπτα της ζωής με έναν υπομονετικό και σταθερό τρόπο».
Το να είναι η σύντροφός τους «παθιασμένη» ήταν το έβδομο πιο σημαντικό ποιοτικό χαρακτηριστικό που ανέφεραν, αλλά το πάθος δεν υπήρχε καν στο τοπ 10 των γυναικών.
Αντί για πάθος, οι γυναίκες είπαν πως ο σύντροφός τους πρέπει να είναι οικονομικά αξιόπιστος και να είναι αφοσιωμένος στην οικογενειακή ζωή – χαρακτηριστικά τα οποία δεν θεωρούν σημαντικά οι άντρες.
Άντρες και γυναίκες συμφώνησαν εν πολλοίς για όσα δεν αντέχουν σε μια σχέση, αν και υπήρχαν διαφορές στο πώς βαθμολογούσαν τις συμπεριφορές. Και τα δύο φύλα, πάντως, εξέφρασαν έντονη απέχθεια για το ψέμα, την απιστία, την αγένεια και τη χρήση ουσιών.
 • Ο ρόλος της απιστίας
Η απιστία ήταν το τέταρτο σε συχνότητα χαρακτηριστικό που δεν αντέχουν οι γυναίκες και το έκτο απ’ όσα απεχθάνονται οι άντρες. Η κακή υγιεινή ήταν περισσότερο απεχθής για τους άντρες, που την κατέταξαν ως το τέταρτο χειρότερό τους σε μια γυναίκα – οι γυναίκες την κατέταξαν στην έβδομη θέση.
Η οργισμένη συμπεριφορά ήταν το πέμπτο χαρακτηριστικό που συχνότερα είπαν οι άντρες ότι τους απωθεί, ενώ για τις γυναίκες το ίδιο χαρακτηριστικό ήταν στην όγδοη θέση.
Για τις γυναίκες, η αδυναμία ελέγχου του θυμού είναι το πέμπτο πιο συχνό αρνητικό γνώρισμα ενός άντρα, αλλά για τους άντρες ο έλεγχος του θυμού είναι στην όγδοη θέση. Η τεμπελιά ήταν ένατη για τις γυναίκες και δέκατη για τους άντρες στον κατάλογο με τα ανεπιθύμητα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Το τελευταίο χαρακτηριστικό που δεν αντέχουν οι γυναίκες είναι ο ρατσισμός. Για τους άντρες όμως είναι το να διαθέτει μια γυναίκα «πολλά περιττά κιλά».
Πηγή: Τα Νέα


Πως να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή .

10... κόλπα για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή (1)

Αισθάνεστε ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή και θέλετε να κρατήσετε αυτό το συναίσθημα ζωντανό για πάντα. Η καθημερινή ρουτίνα ωστόσο δε…βοηθάει και πολύ. Αλλά ποιος σας είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολη υπόθεση;
Μπορεί ο έρωτας να είναι…χημεία αλλά η αγάπη είναι περισσότερο…μαθηματικά. Για να γίνει μία σχέση ζωής χρειάζεται καθημερινή δουλειά και κόπος, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι αρνητικό και κουραστικό. Καθημερινές κινήσεις μπορούν, εάν γίνουν συνειδητά, να κρατήσουν τη φλόγα μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας για πάντα. Πως «δουλεύει» όμως αυτό; Δείτε 10 «κόλπα».
 • Δείξτε αγάπη
Δεν αρκεί να αγαπάτε κάποιον, πρέπει και να του το δείχνετε κιόλας. Δυστυχώς ο άνθρωπος γρήγορα ξεχνά, παραμελεί ή αφαιρείται και κάπου εκεί μέσα στη δίνη της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, χάνει τον έλεγχο και μαζί με αυτόν και το έτερον ήμισυ. Τι κι αν η δουλειά σας πιέζει; Η ζωή σας δεν πρέπει να είναι η δουλειά σας. Ξεχωρίστε τα και δείξτε στον σύντροφό σας την αγάπη, όχι απαραίτητα με λόγια αλλά με πράξεις. Εξάλλου σε κανέναν δεν αρέσει να τον θεωρούν δεδομένο.
 • Έλεος με τη μουρμούρα
Πρέπει να καταλάβετε και να συνειδητοποιήσετε ότι όλοι, μα όλοι ανεξάρτητα πόσο ανεκτικοί και βολικοί είναι σαν χαρακτήρες έχουν τα όρια τους. Η μουρμούρα, η γκρίνια και η δυσαρέσκεια σε καθημερινή μάλιστα βάση είναι ανυπόφορες και πιεστικές. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και περιμένετε να ακούσετε και τη δική του /της άποψη. Τα αποτελέσματα ίσως να σας εκπλήξουν.
10... κόλπα για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή (2)
 • Αλληλοσεβασμός
Αν και τα ευκόλως εννοούμενα πρέπει να παραλείπονται, η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα είναι εκείνα που ξεχνά συνήθως ο άνθρωπος. Ο αλληλοσεβασμός είναι πυρήνας σε μία σχέση. Η αμοιβαία εκτίμηση και η κατανόηση των αναγκών του άλλου πρέπει να θεωρούνται και δικές σας ανάγκες. Η κοινή πορεία εξάλλου είναι αυτή που οδηγεί ένα ζευγάρι στην ευτυχία.
 • Λύστε τις διαφορές σας
Ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε άλυτα ζητήματα, ειδικά όταν αυτά προκαλούνται κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Τα νεύρα κάνουν τους ανθρώπους να λένε πράγματα που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, ίσως να μην σκέφτονταν καν, αλλά δυστυχώς η ένταση της στιγμής αλλάζει το ειρηνικό σκηνικό. Επειδή όμως όλα διορθώνονται, φροντίστε σε τέτοια περίπτωση να συζητήστε με τον/την σύντροφό σας όλα όσα προκύπτουν σε έναν καβγά. Με μαθηματική ακρίβεια αν δεν το κάνετε, σύντομα θα τα βρείτε μία ακόμα φορά μπροστά σας.
 • Επικοινωνία…μήτηρ πάσης μαθήσεως
Αν και φαντάζει κουραστικό, γιατί καθημερινά όλοι βομβαρδίζονται από την «επιτακτική ανάγκη για επικοινωνία», η αλήθεια είναι ότι ο τομέας αυτός είναι τόσο σημαντικός όσο ακούγεται. Σκεφτείτε εξάλλου ότι η επικοινωνία φέρνει τον κόσμο πιο κοντά και με τον τρόπο αυτό αντιλαμβάνεστε καλύτερα ποιον έχετε απέναντί σας και πόσο σημαντικός είναι για σας.
10... κόλπα για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή (4)
 • Πίστη…για διάρκεια
Ας μην κοροϊδευόμαστε, προκειμένου να κρατήσετε μία σχέση ζωντανή οφείλετε να είστε έντιμος απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Η εντιμότητα και η πίστη είναι οι αρετές που θα εγγυώνται διάρκεια. Εξάλλου σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ψέματα και να κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη του. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η πίστη είναι θεμελιώδεις λίθοι, υπερεκτιμημένοι αλλά στην ουσία τόσο απλοί. Εξάλλου, το παραμύθι είναι ωραίο μόνο όταν είναι αμοιβαίο.
 • Συμβιβασμοί…
Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να μοιραστούν τις ζωές τους, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να υπάρξουν υποχωρήσεις. Όλοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και η ειδοποιός διαφορά του ενός από τον άλλο, ο χαρακτήρας του καθενός δηλαδή, είναι αυτό που προσδίδει τη γοητεία σε μία σχέση. Οι αμοιβαίες «προσαρμογές» προϊδεάζουν για την ευτυχία και των δύο μελών μιας σχέσης και κατ’ επέκταση και της κοινής πορείας τους.
 • Κάντε ένα διάλειμμα
Δώστε χρόνο στη σχέση σας. Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και αφιερώστε το σε πράγματα που σας ευχαριστούν με τον /την σύντροφό σας. Η διασκέδαση έστω και για μερικές ώρες, αποκλειστικά και μόνο με το έτερον σας ήμισυ, δίνει άλλη πνοή και ενέργεια στη μέρα και τη σχέση σας.
10... κόλπα για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή (3)
 • Ειδικές μέρες
Οτιδήποτε και αν κάνετε ποτέ μην ξεχνάτε τις ειδικές μέρες, που έχετε σαν ζευγάρι. Τα γενέθλια και οι επέτειοι είναι ξεχωριστές, μοναδικές στιγμές και πρέπει να τις διαφύλαττετε με …νύχια και με δόντια. Είναι μοναδικές ευκαιρίες να δείξτε πόσο ενδιαφέρεστε για τη σχέση σας.
 • Ποτέ μην υποτιμάτε τον «αντίπαλο»
Η κάθε προσπάθεια του συντρόφου σας πρέπει να χαίρει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την υποστήριξή σας έστω και αν εσάς δεν σας καλύπτει απόλυτα. Μην υποτιμάτε την προσπάθεια, την ιδέα ή την πράξη του συντρόφου σας, ο οποίος ζητά και επιθυμεί όπως και εσείς την αναγνώριση. Το να είναι κανείς περήφανος για τον σύντροφό του/της είναι σπουδαία υπόθεση…όπως ακριβώς θα θέλατε και σεις να είναι περήφανος για τα δικά σας όνειρα.
Πηγή: clickatlife.gr

Ησυχία , οι σκύλοι κοιμούνται .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory