Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Χαμόγελα .

Απίστευτη γλώσσα .

Κάθισμα τρακτέρ ,σκαμπό σε μπάρ .

BMW εναντίον γέφυρας .

Περίεργες κάλτσες .

..Οι Γυναίκες της Πίνδου...


Μεγάλη  στάθηκε η προσφορά της Ελληνίδας Γυναίκας, σ' όλους τους αγώνες του Έθνους. Παντού και πάντοτε πρωταγωνιστεί στα μεγάλα γεγονότα της Ιστορίας, σε στεριά και θάλασσα. Έτσι, την ξαναβλέπουμε στο δύσκολο τούτο πόλεμο του 1940. Η συγκινητική προσφορά, ήταν αυθόρμητη και αυτόβουλη.
             Αυτές οι αγρότισσες των κακοτράχαλων Ηπειρωτικών βουνών, από το Ζαγόρι, το Πωγώνι, τη Φούρκα, τον Πεντάλοφο, τον Επτάλοφο, τη Βούρμπιανη, την Αγία-Παρασκευή, χωριά της Δυτικής Μακεδονίας,... έδειξαν με την αξιοσύνη και την λεβεντογέννα καρδιά τους, τι θα πει Ελληνίδα. Αψήφησαν το κρύο, τη
H ΣυνέχειαΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/10/blog-post_1716.html#ixzz2AUwvBK84

Αυτό το ξέρατε ?

γαλοπούλες
Οι γαλοπούλες έχουν ένα πλεονέκτημα (ή μειονέκτημα;!) σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώα... 

Ποιο είναι αυτό; 

Δεν χρειάζονται ταίρι για να αναπαραχθούν!! 

Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς ερωτική επαφή! 

Αυτό το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα, όπως το δει ο καθένας, λέγεται παρθενογένεση.
http://coolweb.gr/apisteuta/ti-kanoun-galopoules.html

Κόλπα για καλύτερους οργασμούς .

Tips για καλύτερους (και περισσότερους) οργασμούς
Οργασμός: αυτός ο άγνωστος (για κάποιες). Ή απλώς, αυτός ο...σπάνιος (για αρκετές). Υπάρχουν τρόποι για να γίνει ο οργασμός, ευκολότερη υπόθεση; Και όχι μόνο. Αλλά και συχνότερη και απολαυστικότερη, εν τέλει;

Αναζητήσαμε μερικά "μυστικά", άλλα γνωστά λίγο πολύ, άλλα όχι και τόσο.

Προετοίμασε το "έδαφος" πριν το σεξ

Αν τυχόν είσαστε κάπου έξω, για παράδειγμα, μιλήστε του με υπονοούμενα στο αυτί. Άγγιξέ τον, όσο πιο "ξεκάθαρα" επιτρέπει ο χώρος, δείχνοντάς του σαφώς τις προθέσεις σου για την συνέχεια. Και σίγουρα, δώσε του μια υπόσχεση για το όταν βρεθείτε μόνοι σας - την οποία όμως να πραγματοποιήσεις οπωσδήποτε. Θα τον κάνετε πύραυλο!

Τα προκαταρκτικά δεν είναι, πάντα, αναγκαία

Αν είσαι ήδη ερεθισμένη, εξαιτίας της στιγμής, δεν είναι υποχρεωτικό να "χάσετε" χρόνο σε προκαταρκτικά. Μπείτε στο κυρίως πιάτο απευθείας, και μάλιστα "βιαστικά" και απότομα, μισοβγάζοντας ρούχα και κάνοντας το ακόμα και όρθιοι δίπλα στην πόρτα, για παράδειγμα. Προκαταρκτικά μπορούν να γίνουν στον δεύτερο γύρο.

Διαφορετικοί τρόποι και εναλλαγές για κάθε οργασμό 

Για να επιτύχετε και κλειτοριδικό και κολπικό (εφόσον μπορείτε) οργασμό, αλλά και τυχόν πολλαπολούς (αμήν!), ζητήστε εναλλαγές μεταξύ χαδιών, στοματικού σεξ και διείσδυσης.


Κλειτοριδικός ή κολπικός;

Αναλόγως με τον οργασμό που "στοχεύετε", επιλέξτε και την/τις στάση που μπορεί να σας αυξήσει τις πιθανότητες. Για παράδειγμα, στα 4 ή όταν είστε από πάνω έχετε καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα σας. Από την άλλη, αν είστε κολπικές, καβαλήστε τον! Επίσης, δώστε του οδηγίες, αν δεν νοιώθετε πως το κάνει σωστά, για το πως να διεισδύει. Υπάρχουν πολλοί άντρες που νομίζουν πως αρκεί απλώς να μπαινοβγαίνουν σαν...ατμομηχανές. Βρείτε έναν "παθιάρικο" τρόπο να του δώσετε τις κατάλληλες συμβουλές - μην θιχτεί και ο εγωισμός του του αγοριού.

Φαντασιώσου ελεύθερα

Η φαντασίωση δεν σημαίνει ούτε πως δεν σε ικανοποιεί/ερεθίζει ο σύντροφός σου. Εκτός αν ΟΝΤΩΣ δεν σε ερεθίζει, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Αν, λοιπόν, το να σκέφτεσαι καταστάσεις ή πρόσωπα που σε απογειώνουν, ταυτόχρονα με το σεξ με τον εραστή σου, απλώς κάνε το. Το ζητούμενο είναι η απόλαυση.

Ασκήσεις Κέγκελ

Αυτές οι, κλασικές, με τις οποίες σφίγγετε - ξεσφίγγετε τους μύες σαν να θέλετε να σταματήσετε την ούρηση. Λέγεται πως βοηθούν στην βελτίωση του κολπικού οργασμού.

Συζήτηση και κριτική
Μάθετε να συζητάτε, να ανταλλάσετε απόψεις, κριτικές και προτροπές. Αν ΔΕΝ έχετε τέτοια οικειότητα, αποκτήστε την. Αν ΔΕΝ σας βγαίνει, κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Να το κοιτάξετε.

Τα βιολογικά αξίζουν τον κόπο ?


Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια στροφή των καταναλωτών στα βιολογικά τρόφιμα που, ενώ κάποτε ήταν διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα υγιεινής διατροφής, πλέον είναι διαθέσιμα και στα περισσότερα super market.
Οι καταναλωτές που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν παραπάνω, ώστε να αγοράσουν πιο ποιοτικά τρόφιμα, αγοράζουν βιολογικά που διαθέτουν τη διαβεβαίωση ότι η παραγωγή αυτών των προϊόντων δεν έχει χημικά, τοξικά, λιπάσματα, δηλητηριώδη φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και παρασιτοκτόνα και ψάχνουν τα ασφαλέστερα, καθαρότερα και φυσικότερα τρόφιμα.
Οι εμπειρογνώμονες συστήνουν στους καταναλωτές να επιλέγονται βιολογικής καλλιέργειας τρόφιμα που καταναλώνονται σε αρκετά συχνή βάση, όπως γάλα και φρούτα και τρόφιμα που προορίζονται για ευπαθείς ομάδες, όπως τα βρέφη (π.χ. παιδικές τροφές).
Σύμφωνα με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Stanford, η ερευνητική ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα βιολογικά προϊόντα προσφέρουν σε σχέση με τα συμβατικά τρόφιμα, όταν εφαρμόζεται μία διατροφή υγιεινή με ποικιλία, ισορροπία και μέτρο.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα μιας νέας, εκτεταμένης αναθεώρησης των στοιχείων σχετικά με τα βιολογικά τρόφιμα, αναφέρει ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ των βιολογικών και συμβατικών τροφίμων, ειδικά εάν πρόκειται για ενήλικες.
Η ομάδα όμως διαπίστωσε ότι η κατανάλωση βιολογικής τροφής μείωσε την έκθεση σε οποιοδήποτε ανιχνεύσιμο φυτοφάρμακο κατά περίπου 30%.
Ακόμη, τα βιολογικά τρόφιμα περιείχαν σημαντικά πιο υψηλά επίπεδα συνολικών φαινολικών ενώσεων με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ πιο συγκεκριμένα στο βιολογικό γάλα και στο βιολογικό κοτόπουλο ανιχνεύτηκαν υψηλότερα ποσοστά ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
Στόχος των ερευνητών ήταν να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους να υπάρχει ποικιλία και αφθονία τροφίμων στο καθημερινό τους διαιτολόγιο, και σε καμιά περίπτωση να τους αποθαρρύνουν από το να αγοράζουν βιολογικά τρόφιμα.
Οι καταναλωτές επιλέγουν αν θα αγοράσουν βιολογικά συγκεκριμένα για λόγους ασφάλειας, ανησυχίας, αναζητώντας μια καλύτερης ποιότητας τροφή, αρκεί ο καταναλωτής να είναι προσεχτικός όσον αφορά στην ένδειξη που θα φέρει το προϊόν.Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ έχει προσδιορίσει για τρεις κατηγορίες σήμανση των βιολογικών προϊόντων:
100% Organic: Φτιαγμένο με 100% οργανικά συστατικά
Βιολογικά: Φτιαγμένο με τουλάχιστον 95% βιολογικά συστατικά
Φτιαγμένο με οργανικά συστατικά: Φτιαγμένο με ένα ελάχιστο 70%
βιολογικά συστατικά με αυστηρούς περιορισμούς για το υπόλοιπο 30%
συμπεριλαμβανομένου χωρίς ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένων οργανισμών)
Προϊόντα με λιγότερο από 70% βιολογικά συστατικά μπορεί να περιέχουν βιολογικά παραγόμενα συστατικά αναγραφόμενα στον πίνακα πλευρικώς του πακέτου, αλλά δεν αναφέρονται στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας
Η απάντηση επομένως στο δίλημμα αν αξίζουν το κόπο είναι θετική, ακολουθώντας πάντα τη συνταγή για την ισορροπημένη διατροφή που είναι το γνωστό τρίπτυχο ποικιλία τροφίμων –μέτρο και ισορροπία.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory