Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Ο κόσμος των εντόμων .

Tickle Me 600x400 Awesome των Θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Η ψυχή κυνηγός Awesome των θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Η Photosynthesizer 600x406 Awesome των θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Η Ουράνια Μαέστρος 600x423 Awesome των θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Περιστροφικές κινήσεις 600x399 Awesome των Θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Φίλοι Sunrise 600x399 Awesome των Θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Starry Night 600x399 Awesome των θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Τα λέμε 600x399 Awesome των Θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
Μακάρι να μπορούσα να πετάξω 600x414 Awesome των Θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
9365550 orig Awesome των θαυμάτων Έντομα Με AimishBoy
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Ο Άγνωστος κόσμος του Καζακστάν .http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Γυαλιά ηλίου απο το παρελθόν .

γυαλιά από τα past01 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past02 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past03 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past05 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past06 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past07 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past08 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past09 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
γυαλιά από τα past13 γυαλιά ηλίου από το παρελθόν
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Η τέλεια φωτογραφία .


http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

«Παιδί μου πες το password για να φας»


«Παιδί μου πες το password για να φας»
O τρωγλοδύτης M. Cyaneus ζητά από τα μικρά του κωδικό για να τα ταΐσει
Μια καταπληκτική ανακάλυψη έκαναν ερευνητές στην Αυστραλία. Διαπίστωσαν ότι ένα είδος τρωγλοδύτη (Malurus cyaneus) εκπαιδεύει τα παιδιά του όσο αυτά βρίσκονται ακόμη εντός των αβγών τους μαθαίνοντας τους έναν κωδικό επικοινωνίας τον οποίο τους ζητούν να πουν για να τα ταΐσουν. Αυτό το κάνουν για να μην μπερδεύονται και να δίνουν τροφή σε άλλα πουλάκια που έχουν 

Τηλεοπτικές γκάφες .

Και αν σου κάτσει ?Να θυμάσαι ότι μια μεγαλύτερη γυναίκα σε διαλέγει, δεν τη διαλέγεις. Εκείνη ξέρει πολύ περισσότερο από σένα τι θέλει και δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αν σου κάτσει, λοιπόν, θα είναι επειδή αποφάσισε ότι της κάνεις.
Μην προσπαθήσεις να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι, θα το καταλάβει και θα φανείς γελοίος. Αν έψαχνε γνώση κι εμπειρία, δεν θα έπινε μαζί σου αυτήν τη στιγμή μαρτίνι.
Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν την πειράζει, συνήθως, να ακούγεται ως η γριά σοφή κουκουβάγια της παρέας, αφού ξέρει ότι είναι, αρκεί εσύ να ανταποκρίνεσαι ώριμα. Μην πιάνεσαι από τις κουβέντες της για να κάνεις πλάκα για την ηλικία της.
Επειδή είναι μεγαλύτερη δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο γυναίκα. Τάισε την αυταρέσκειά της, όπως θα έκανες με μία συνομήλική σου, και δεν θα χάσεις. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι την τρώει διαρκώς η ανασφάλεια ότι τη συγκρίνεις με τις μικρούλες.
Mην ξεχνάς ότι εκείνη μπορεί να έχει σπάσει τα μούτρα της σε αποτυχημένες σχέσεις ή σε κάποιο αποτυχημένο γάμο στο παρελθόν. Μπορεί να νομίσεις ότι κερδίζεις τις εντυπώσεις κάνοντας διαρκώς χιούμορ, στην πραγματικότητα όμως ίσως και να της θυμίζεις κάποιον πρώην που δεν ήξερε πότε να σταματήσει. Μάθε ό,τι μπορείς για τις προηγούμενες εμπειρίες της με άλλους άντρες πριν την προσβάλεις άθελά σου. Αν δεν θέλει να σου πει, μην την πιέσεις. Στρίψε το τιμόνι σε πιο ευχάριστες συζητήσεις.
Μην τρώγεσαι με την έλλειψη εμπειρίας που έχεις. Για να βγαίνει μαζί σου σημαίνει ότι κάτι έχει δει σε σένα. Ξέρει ότι είσαι νεότερός της. Αν η διαφορά ηλικίας δεν ενοχλεί εκείνη, δεν πρέπει να ενοχλεί και σένα. Συμβάδισε με την ηλικία σου και άφησέ την αν θελήσει να φερθεί λίγο ανώριμα. Τα πρώτα ραντεβού είναι διερευνητικά για όλα τα ζευγάρια και ίσως να χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας.
Να θυμάσαι ότι μπορεί να μπεις σε έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων μαζί της. Φρόντισε να είσαι κύριος. Οι φίλοι της ίσως αποδεχθούν τη σχέση σας, ίσως όχι. Δείξε κάποια ωριμότητα, που ταιριάζει σε μια σχέση σαν τη δική σας. Αυτό που θέλουν να δουν οι φίλοι της είναι κάποια συμβατότητα μεταξύ σας κι ένα μίνιμουμ αληθινού ενδιαφέροντος. Την ξέρουν και καταλαβαίνουν καλύτερα από σένα το παρελθόν της. Μη φοβηθείς λοιπόν να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν λίγο πιο αργά απ' ό,τι θα έκανες με κάποια της ηλικίας σου.

Σημείωμα ταξίδευε σε μπουκάλι για 76 χρόνια .

Σημείωμα "ταξίδευε" μέσα σε μπουκάλι επί 76 χρόνια

Ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία βρήκε ένα μπουκάλι που περιείχε σημείωμα το οποίο προφανώς είχε ριχτεί στη θάλασσα από πλοίο πριν από 76 χρόνια, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας New Zealand Herald.
Ο Geoff Flood, ο οποίος βρήκε το μπουκάλι την Κυριακή (11/11) στην παραλία Ninety Mile, στα βόρεια της χώρας, δήλωσε στην εφημερίδα, “Θα μπορούσε να έχει κάνει εύκολα δύο ή τρεις φορές τον γύρο του κόσμου”.
Το σημείωμα είχε ημερομηνία 17 Μαρτίου του 1936, ήταν χειρόγραφο σε ένα χαρτί με το λογότυπο της ναυτιλιακής εταιρείας P&O και μια φωτογραφία του κρουαζιερόπλοιου SS Strathnaver.
Το σημείωμα έλεγε: “Στη θάλασσα. Μπορεί αυτός που θα βρει το μπουκάλι ευγενικά να προωθήσει αυτό το σημείωμα στην εξής διεύθυνση: Χ. E Χίλμπρικ, οδός Ρίτσμοντ, αριθμός 72, Λίντερβιλ, Δυτική Αυστραλία”.
Ο Flood είπε ότι εντόπισε έναν μακρινό συγγενή της οικογένειας του Herbert Ernest Hillbrick, ο οποίος δήλωσε “ενθουσιασμένος” με την ανακάλυψη.
Πηγή: nooz.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory