Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Φοβερή τύχη .

Εργασία στα ψηλά .

Ύψος Workers01 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers02 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers03 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers04 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers05 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers07 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers08 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers09 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers10 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
Ύψος Workers15 Crazy Crazy Εργαζομένων Ύψος (29 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Ατυχες στιγμές .

Δεν τύχη σε αυτά τα Failures01 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures02 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures03 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures04 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures06 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures07 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures09 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτά τα Failures10 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
Δεν τύχη σε αυτές τις Failures17 καμία τύχη Σε αυτές τις αποτυχίες (46 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Χωρίς λόγια .


http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Δεν μου αρέσει η δουλειά μου .

Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images01 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images02 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images03 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images05 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images06 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images09 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images10 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images13 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
Ξεκαρδιστική Εργασία χάλια εντελώς Images15 Hilarious Εργασία χάλια Εντελώς Εικόνες (42 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Τραφείτε οικονομικά και υγειεινά .

Οι 7 πιο οικονομικοί... τρόποι για να τρέφεστε υγιεινά (2)

Σκέφτεστε ότι τα τρόφιμα που καταναλώνετε έχουν ακριβύνει επικίνδυνα; Ναι, δυστυχώς είναι αλήθεια και ειδικά μια εποχή όπου θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να τρέφεστε σωστά και υγιεινά χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα…
Τον περασμένο χειμώνα οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου καναδικού χωριού πλήρωναν για ένα λάχανο 28 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 22 ευρώ και 65 δολάρια για ένα κοτόπουλο ενός κιλού, δηλαδή σχεδόν 51 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για εξωφρενικές τιμές, γεγονός που σημαίνει πως αν τέτοιου είδους τροφές όπως τα λαχανικά και το κοτόπουλο είναι τόσο υψηλές, φανταστείτε πόσο υψηλότερες θα είναι σε άλλα βασικά είδη. Αυτό επίσης σημαίνει πως θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνει κανείς δίαιτα αφού δεν θα μπορεί να καλύψει ακόμη και τα πιο οικονομικά είδη για να προσέχει τη διατροφή του.
Στην Ελλάδα ευτυχώς, αυτά τα βασικά είδη όπως τα λαχανικά, τα δημητριακά, το κοτόπουλο και τα φρούτα, παραμένουν προς το παρόν σε χαμηλές τιμές -όχι ότι δεν θα μπορούσαν να είναι και χαμηλότερες- και η μέση οικογένεια είναι σε θέση ακόμη να καλύψει αυτές τις βασικές ανάγκες. Μάθετε λοιπόν πώς μπορείτε να τρέφεστε υγιεινά αλλά και οικονομικά με τις παρακάτω οικονομικές αλλά θρεπτικότατες τροφές.
  • 1. Βρώμη
Οι 7 πιο οικονομικοί... τρόποι για να τρέφεστε υγιεινά (5)
Η βρώμη είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την καρδιά, μειώνει τη χοληστερόλη και έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε πολλές ασθένειες. Δοκιμάστε οργανικό πλιγούρι βρώμης που αποτελεί το τέλειο πρωινό διότι είναι πολύ οικονομικό και σας προστατεύει εκτός των άλλων από τη γρίπη και το κρύωμα.
  • 2. Ξηρά φασόλια
Είναι φυτικής προέλευσης, χαμηλά σε λιπαρά και γεμάτα πρωτεΐνες. Γι’ αυτό ξεχάστε τις ακριβές παχυντικές μπριζόλες και τα λουκάνικα και προτιμήστε αντί αυτών φασόλια και φακές. Γνωστά ως «οι τέλειες τροφές», μόλις ένα φλιτζάνι μαγειρεμένες φακές ή φασόλια μπορεί να σας προσφέρουν 17 γραμμάρια φυτικών ινών. Τα φασόλια εκτός από πρωτεΐνες περιέχουν και δεκάδες άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο. Μελέτες συνδέουν τα φασόλια με τη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2, υψηλή πίεση του αίματος και καρκίνο του μαστού και του παχέος εντέρου. Μουλιάστε τα φασόλια σε νερό όλη τη νύχτα και ξεπλύνετέ τα καλά για να εξαλείψετε τα περισσότερα στοιχεία τους που προκαλούν φούσκωμα.
  • 3. Σκόρδο
Οι 7 πιο οικονομικοί... τρόποι για να τρέφεστε υγιεινά (4)
Αυτός ο «συγγενής» του κρεμμυδιού περιέχει περισσότερα από 70 ενεργά φυτοχημικά όπως η αλλισίνη, η οποία σύμφωνα με μελέτες μπορεί να μειώσει την υψηλή πίεση του αίματος ακόμη και κατά 30 μονάδες. Η υψηλή κατανάλωση σκόρδου μειώνει τα ποσοστά πιθανοτήτων για καρκίνο των ωοθηκών, του παχέος εντέρου αλλά και άλλων μορφών καρκίνου σύμφωνα με μια έρευνα του American Journal of Clinical Nutrition. Για να ενισχύσετε τη θετική επίδραση του σκόρδου στην υγεία, θρυμματίστε τις σκελίδες του τριάντα λεπτά πριν το μαγειρέψετε. Όσο δεν χρησιμοποιήσετε, για να μην το πετάξετε, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε μια χάρτινη σακούλα στο ψυγείο σας.
  • 4. Πιπέρι Καγιέν
Εάν αντέχετε τα καυτερά, αυτό το πιπέρι-δυναμίτης αξίζει με το παραπάνω. Η καυτερή του γεύση οφείλεται σε ένα φυτοχημικό που ονομάζεται καψαϊκίνη, το οποίο μπορεί να «καθαρίσει» τον οργανισμό σας από περιττά στοιχεία, να καταπολεμήσει τη χοληστερίνη και το λίπος και να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού σας. Πασπαλίστε το πάνω από λαχανικά και φασόλια και εντάξτε το σταδιακά στη διατροφή σας. Μισό κουταλάκι του γλυκού αρκεί.
  • 5. Σέλινο
Οι 7 πιο οικονομικοί... τρόποι για να τρέφεστε υγιεινά (1)
Η κατανάλωση τεσσάρων κλωναριών σέλινου την ημέρα, μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε φυτοχημικά που βελτιώνουν την καρδιαγγειακή υγεία. Για τους κυρίους, ενημερώνουμε ότι το σέλινο περιέχει ανδροστενόνη και άλλες ανδρικές φερομόνες που προσελκύουν τις γυναίκες.
  • 6. Ντομάτες
Οι ντομάτες είναι η πιο συνηθισμένη πηγή λυκοπενίου, ενός αντιοξειδωτικού που μπορεί να προστατεύσει από καρδιακές παθήσεις και από τον καρκίνο του μαστού. Δημιουργήστε όσο περισσότερο απόθεμα μπορείτε από τα σούπερ μάρκετ ή και από τον κήπο σας αν τις καλλιεργείτε. Οι ντομάτες που είναι σε κονσέρβα και αποτελούν μια πιο οικονομική επιλογή όταν δεν είναι φρέσκιες ή είναι εκτός εποχής, μπορούν να σας εκθέσουν στην επιβλαβή χημική ουσία BPA η οποία χρησιμοποιείται στις εποξικές επιστρώσεις των μεταλλικών κουτιών που συσκευάζονται. Όταν οι φρέσκες ντομάτες δεν είναι διαθέσιμες ή καλές, αναζητήστε αυτές που βρίσκονται σε βάζα ή κουτιά.
  • 7. Κρεμμύδια
Οι 7 πιο οικονομικοί... τρόποι για να τρέφεστε υγιεινά (3)
Τα κρεμμύδια προσφέρουν εκτεταμένα οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη πολλών ασθενειών, από ένα κοινό κρυολόγημα, μέχρι κάθε μορφή καρκίνου. Είναι πλούσια σε κερκετίνη, ένα φλαβονοειδές το οποίο φαίνεται να κρατάει το αίμα υγιές. Είναι επίσης από τα κυριότερα συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη φυσικών αλλεργιών. Αποθηκεύστε τα σε ένα δροσερό και στεγνό μέρος, όπως ένα σκοτεινό αχρησιμοποίητο ντουλάπι και θα διαρκέσουν για μήνες.
Πηγή: clickatlife.gr

Οι άνθρωποι γίνονται πιο χαζοί .

Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο χαζοί (2)

Αν σκεφτείς λίγο τα «θαύματα» της τεχνολογίας που χρησιμοποιείς κάθε μέρα, θα πειστείς ότι έχεις γίνει πιο έξυπνος. Νομίζεις…
Κινητά τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, DNA τεστ που γίνονται στο σπίτι. Νομίζεις ότι όλα αυτά σε κάνουν πιο έξυπνο; Αν πιστέψουμε όσα βρήκε επιστημονική έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford, μάλλον όχι.
Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση “Τrends in Genetics” με επικεφαλής τον Gerald Crabtree, ισχυρίζεται ότι η εξέλιξη μας κάνει στην πραγματικότητα πιο χαζούς και ότι η ευφυία του ανθρώπινου είδους κορυφώθηκε λίγο πριν οι κυνηγοί πρόγονοί μας εγκαταλείψουν την Αφρική αναζητώντας άλλες πατρίδες.
Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο χαζοί (3)
“Η ζωή εκείνη την εποχή ήταν πραγματικά δύσκολη και τα γονίδια των προϊστορικών προγόνων είχαν συνεχώς την πίεση να αναπαραχθούν πιο επιλεκτικά, ώστε να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Αυτό, για το ανθρώπινο είδος σήμαινε να γίνουν εξυπνότεροι”, εξηγεί ο Crabtree, καθηγητής αναπτυξιακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Stanford.
Η εξέλιξη των ανθρώπων σημειώθηκε σε ποσοστό άνω του 99% όταν εκείνοι ζούσαν σε κοινότητες που συντηρούνταν από το κυνήγι, που σημαίνει ότι έπρεπε να είναι εύστροφοι για να επιβιώσουν.
Όταν άρχισαν όμως να ζουν σε πυκνοκατοικημένες αγροτικές εκτάσεις, η πίεση για εξέλιξη μειώθηκε και από τότε υπάρχει αργή και πτωτική τάση στις νοητικές ικανότητές τους, η οποία, αντίθετα με ό,τι θα πίστευες, στην τεχνολογική εποχή έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αφού οι ευκολίες που παρέχει η τεχνολογία δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο και σκέψη.
Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο χαζοί (1)
Όπως λένε εξάλλου οι ειδικοί, η ανθρώπινη ευφυΐα καθορίζεται από περίπου 2.000 με 5.000 γονίδια, ιδιαίτερα επιρρεπή σε επιβλαβείς αλλαγές και μεταλλάξεις.
Πολλοί ωστόσο είναι οι επιστήμονες που αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιφύλαξη τα αποτελέσματα της έρευνας. Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι με την πάροδο των χρόνων η ευφυΐα όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αντιθέτως αυξήθηκε.
Πηγή: cosmo.gr


Πως οι σκύλοι μαθαίνουν τις λέξεις .

Πώς οι σκύλοι μαθαίνουν τις λέξεις

Αν πείτε στον σκύλο σας «που είναι το μπαλάκι σου;» αυτός αμέσως θα τρέξει να το βρει. Πώς καταλαβαίνει τις ανθρώπινες λέξεις; Η επιστήμη δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το ερώτημα.
Τώρα μια ομάδα ερευνητών εξέτασε το ζήτημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο καλύτερός μας φίλος έχει μια αντίληψη της γλώσσας εντελώς διαφορετική από τη δική μας: αντί να συνδέει τις λέξεις με το σχήμα των αντικειμένων, όπως ο άνθρωπος, τις συνδέει με το μέγεθος και την υφή τους.
  • Ανθρωποι και σκύλοι
Τα παιδιά, όταν αρχίζουν να μιλούν, μαθαίνουν τη γλώσσα συνδέοντας τις λέξεις με το σχήμα των αντικειμένων. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένα παιδί μάθει τη λέξη «μπάλα», αν του δείξετε μια σειρά από αντικείμενα που έχουν είτε παρόμοιο σχήμα είτε παρόμοιο μέγεθος είτε παρόμοια υφή με τη μπάλα του, θα αντιληφθεί ως «μπάλα» τα αντικείμενα που έχουν το ίδιο σφαιρικό σχήμα με αυτήν και όχι εκείνα που έχουν το ίδιο μέγεθος ή την ίδια υφή.
Οι σκύλοι από την πλευρά τους, αν και δεν μιλούν, έχουν αποδεδειγμένα την ικανότητα να συνδέουν τις «ανθρώπινες» λέξεις με συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως τα παιχνίδια τους, αλλά κανείς ως τώρα δεν γνώριζε μέσω ποιας διαδικασίας γίνεται αυτό. Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Λίνκολν της Βρετανίας αποφάσισε να το διερευνήσει με τη βοήθεια του Γκέιμπλ, ενός πεντάχρονου Border Collie με εξαιρετική ικανότητα στην εκμάθηση λέξεων και σχετικά πλούσιο «λεξιλόγιο».
Αρχικά οι επιστήμονες εξέτασαν αντικείμενα που τα ονόματά τους ήταν γνωστά στον Γκέιμπλ και στη συνέχεια «μύησαν» το collie σε καινούργια ονόματα και αντικείμενα με διαφορετικό μέγεθος, σχήμα και υφή. Διαπίστωσαν ότι αρχικά ο σκύλος κατηγοριοποιούσε τα αντικείμενα με βάση το μέγεθός τους ενώ αργότερα, καθώς εξοικειωνόταν με αυτά, τα ξεχώριζε με βάση την υφή τους. Το σχήμα δεν φάνηκε να παίζει κανένα ρόλο.
  • Διαφορετικά «λεξικά», διαφορετικοί κόσμοι;
Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «PLoS ONE», καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το νοητικό λεξικό – η μακροπρόθεσμη καταγραφή πληροφοριών που αφορούν τον ήχο, το νόημα, τη συντακτική χρήση κ.λπ. των λέξεων – είναι ριζικά διαφορετικό στους σκύλους σε σχέση με τους ανθρώπους, τόσο ως προς τη δομή όσο και ως προς τη λειτουργία του.
«Αν και ο σκύλος σας καταλαβαίνει την εντολή “πιάσε το μπαλάκι”, μάλλον σκέφτεται το αντικείμενο με πολύ διαφορετικό τρόπο από ό,τι εσείς» ανέφερε ο Δρ Εμίλ Φαν Ντερ Ζέε, εκ των επικεφαλής της μελέτης. Όπως πρόσθεσε, ένας παράγοντας ο οποίος ενδέχεται να παίζει σημαντικό ρόλο στη δομή του νοητικού λεξικού είναι ο τρόπος με τον οποίο οργανώνονται οι αισθητικές πληροφορίες στο κάθε είδος.
«Το ανθρώπινο οπτικό σύστημα είναι συντονισμένο στην ανίχνευση του σχήματος των αντικειμένων για την αναγνώρισή τους» εξήγησε. «Στα πειράματά μας αποκλείσαμε τη χρήση οσφρητικών ερεθισμάτων από τον Γκέιμπλ. Φαίνεται ότι το οπτικό του σύστημα και τα αισθητικά ερεθίσματα που σχετίζονται με την περιοχή του στόματός του είναι εστιασμένα στο μέγεθος και στην υφή, και όχι στο σχήμα. Μελλοντικά πειράματα θα δείξουν τον ρόλο που παίζει η όσφρηση στην κατηγοριοποίηση των λέξεων από τον σκύλο».
Πέραν του ότι φωτίζουν με έναν νέο τρόπο τη λειτουργία της ομιλίας στον άνθρωπο μέσω της σύγκρισης με ένα άλλο είδος τα ευρήματα προσφέρουν επίσης στοιχεία για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ιδιαίτερα για σκύλους-συνοδούς και σκύλους εργασίας.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory