Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Μικρά πράγματα που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη .

πράγματα easier45
πράγματα easier43
πράγματα easier36
πράγματα easier30
πράγματα easier29
πράγματα easier22
πράγματα easier20
πράγματα easier13
πράγματα easier07
πράγματα easier02
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Χριστούγεννα στον κόσμο .

05 φωτός οθόνες Κολομβία 41299 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
06 φωτός οθόνες Σουηδία 42268 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
07 φωτός οθόνες Χονγκ Κονγκ 41311 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
09 φωτός οθόνες japan 41316 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
10 λυχνία οθόνες florida 41318 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
01 φωτός οθόνες copenhagen 41273 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
02 φωτός οθόνες vienna 42267 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
03 φωτός οθόνες Βρυξέλλες 41286 600x450 Top 10 θέσεις για να δείτε φώτα διακοπές
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Οδοντόβουρτσα για ιπποπόταμους .

Οδοντόβουρτσα Οδοντόβουρτσα για Hippo01 για Hippo (15 pics)
Οδοντόβουρτσα Οδοντόβουρτσα για Hippo02 για Hippo (15 pics)
Οδοντόβουρτσα Οδοντόβουρτσα για Hippo05 για Hippo (15 pics)
Οδοντόβουρτσα Οδοντόβουρτσα για Hippo06 για Hippo (15 pics)
Οδοντόβουρτσα Οδοντόβουρτσα για Hippo10 για Hippo (15 pics)
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Φοβερή μεταμόρφωση .


http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Η Μόσχα επι κομμουνισμού .









http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Φοβίες που αφορούν ταξίδια .


Ουσιαστικά, τα ταξίδια απαιτούν να αφήνουμε τη σιγουριά του σπιτιού και να αντιμετωπίζουμε το άγνωστο, οπότε ίσως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας, από το να τις πολεμάμε. Είστε έτοιμοι να νικήσετε τους φόβους σας;
Αν νιώθετε άγχος κάθε φορά που ταξιδεύετε, μη νομίζετε πως είστε οι μόνοι. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ατόμων πάσχει από κάποιο είδος φοβίας και πολλοί ακόμη, αισθάνονται άβολα για ορισμένα θέματα που σχετίζονται με τα ταξίδια, από το να μπουν σε αεροπλάνο, μέχρι το να βρίσκονται ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων χωρίς να μπορούν να φύγουν.
Οι φοβίες χαρακτηρίζονται από αδικαιολόγητο, υπερβολικό και παράλογο φόβο που οδηγεί ένα άτομο στο να αποφεύγει συγκεκριμένες καταστάσεις ή όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτόν, να βιώνει πολύ έντονο άγχος.
Ουσιαστικά, τα ταξίδια απαιτούν να αφήνουμε τη σιγουριά του σπιτιού και να αντιμετωπίζουμε το άγνωστο, οπότε ίσως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας, από το να τις πολεμάμε. Είστε έτοιμοι να νικήσετε τους φόβους σας;
Γνωρίστε τις έξι πιο κοινές φοβίες που σχετίζονται με τα ταξίδια και διαβάστε μερικές πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπισή τους.
(Αν θεωρείτε ότι οι φοβίες σας δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν από εσάς, σας συνιστούμε να μιλήσετε με έναν γιατρό ή έναν ειδικό).
  • Aεροφοβία (πετοφοβία)
6 φοβίες που σχετίζονται με τα ταξίδια (5)
Aρκετοί αθλητές (οι οποίοι χρειάζεται να ταξιδεύουν συχνά για αγώνες στο εξωτερικό), έχουν δηλώσει ότι δεν ταξιδεύουν με αεροπλάνα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καριέρα τους. Και φυσικά πολλά ακόμη άτομα, πάσχουν από το φόβο του ταξιδιού με αεροπλάνο.
Είτε το άγχος σας προκαλείται από τα ύψη, από κλειστοφοβία ή από την απώλεια ελέγχου, το σίγουρο είναι πως δεν είστε οι μόνοι που το νιώθετε αυτό. Σύμφωνα με τους New York Times, μια σειρά από μελέτες, έχει δείξει ότι έως και το 40% των ταξιδιωτών, φοβούνται κάπως τα αεροπλάνα.
Η αντιμετώπιση της πετοφοβίας μπορεί να γίνει με δραστικές λύσεις, είτε με πιο χαλαρές: Όσοι πάσχουν από έντονη πετοφοβία, πιθανόν να χρειάζονται προσωπική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή κατά του άγχους ή παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων και προγραμμάτων. Εκείνοι πάλι που νιώθουν να ελέγχουν κάπως τη φοβία τους, αλλά θα ήθελαν να την εξαλείψουν, μπορούν να διαβάσουν σχετικά βιβλία και άρθρα, να κάνουν διαλογισμό είτε να συζητήσουν τις ανησυχίες τους με το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.
  • Ζωοφοβία
6 φοβίες που σχετίζονται με τα ταξίδια (1)
Ίσως σας φαίνεται άσχετη φοβία με τα ταξίδια, αλλά δεν είναι. Συχνά, στις διακοπές σας μπορεί να έχετε… συναντήσεις με ζώα, όπως για παράδειγμα όταν θα επισκεφτείτε έναν ζωολογικό κήπο ή θα βρίσκεστε σε ένα εθνικό πάρκο όπου τα ζώα ζουν ελεύθερα. Για τους ταξιδιώτες που πάσχουν από τέτοιες ανησυχίες, ο φόβος των ζώων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο ταξίδι τους.
Αν σας ανακουφίζει κάπως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επιθέσεις ζώων σε όλο τον κόσμο, είναι εξαιρετικά σπάνιες. Αν, για παράδειγμα, φοβάστε τα ζώα που ζουν στη θάλασσα, έχετε κάποια στατιστικά στοιχεία στο μυαλό σας: Οι πιθανότητες να σας επιτεθεί καρχαρίας, είναι 1 στα 11,5 εκατ. σύμφωνα με το Animal Planet. Ομοίως, τα τελευταία πέντε χρόνια, οι επιθέσεις ζώων, αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% των θανάτων στα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ.
Για εκείνους πάντως που νιώθουν πως ο φόβος τους κυριεύει, συστήνεται και πάλι μια συστηματική θεραπεία από κάποιον ειδικό.
  • Μικροβιοφοβία
6 φοβίες που σχετίζονται με τα ταξίδια (3)
Οι δημόσιες ή ξένες τουαλέτες, τα καθίσματα και τα αντικείμενα στο αεροπλάνο, το κάλυμμα και οι μοκέτες του ξενοδοχείου, αυτά και πολλά ακόμη, μπορεί να «ταράξουν» τους ταξιδιώτες που πάσχουν από μικροβιοφοβία.
Πέρα από εκείνους που πάσχουν από κάποιου είδους ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, οι υπόλοιποι μπορούν να χειριστούν τους φόβους τους μέχρι κάποιο επίπεδο. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να ταξιδεύετε με αποστειρωμένα ρούχα και αντικείμενα ή να καλύπτετε τα χαλιά του ξενοδοχείου με πετσέτες για να αποφεύγετε τα μικρόβια. Aρκεί να πλένετε τα χέρια σας συχνά, να αφαιρείτε το κάλυμμα του κρεβατιού στο ξενοδοχείο σας (σπάνια το πλένουν σε πολλά ξενοδοχεία) και το σημαντικότερο, να ελέγχετε αν υπάρχουν παρασιτικά ζωύφια στα στρώματα. Καλό είναι επίσης να έχετε στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι με απολυμαντικό τζελ, σε περίπτωση που δε μπορείτε να πλύνετε τα χέρια σας.
  • Θαλασσοφοβία
6 φοβίες που σχετίζονται με τα ταξίδια (6)
Ο φόβος της θάλασσας, εμποδίζει αρκετούς ταξιδιώτες να επισκέπτονται απομακρυσμένες ηπείρους (για κάποιους, η πτήση πάνω από θάλασσες και ωκεανούς, τους προκαλεί μεγάλο πανικό), να κάνουν μια κρουαζιέρα ή ακόμη και να απολαμβάνουν μια μέρα στην παραλία. Μια χαλαρή «θεραπεία», θα μπορούσε να είναι να αποκαταστήσετε τη… σχέση σας με τη θάλασσα, κάνοντας κάποιο hobby στο νερό. Αν πάντως νιώθετε ότι το πρόβλημά σας, σας ξεπερνά, μιλήστε με κάποιον ειδικό που ειδικεύεται στη θεραπεία του άγχους.
  • Αγοραφοβία
6 φοβίες που σχετίζονται με τα ταξίδια (2)
Η αγοραφοβία, δηλαδή ο φόβος κάποιου να παραμένει μόνος σε οποιοδήποτε χώρο ή κατάσταση από την οποία θα του ήταν δύσκολο να φύγει ή δεν θα μπορούσε να έχει βοήθεια εάν προέκυπτε η ανάγκη, μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα σε άτομα που ταξιδεύουν. Άτομα με αγοραφοβία μπορεί να αποφεύγουν να πηγαίνουν σε καταστήματα με πολύ κόσμο, σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους κ.ά. Τα αγοραφοβικά άτομα δεν αποφεύγουν μόνο την πολυκοσμία, αλλά και κλειστούς χώρους, όπως π.χ. τα αεροπλάνα. Σε σοβαρές περιπτώσεις το άτομο δεν μπορεί να βγει από την κατοικία του. Η αγοραφοβία εμφανίζεται σε ποσοστό από 29.5% ως 58.2% με διαταραχή πανικού.
Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το φόβο σας με γνωστική συμπεριφορική θεραπεία, ώστε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεστε και αντιλαμβάνεστε την κατάσταση που σας τον προκαλεί.
Πηγή: clickatlife.gr


Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης , ο πιο φτωχός πρόεδρος στον κόσμο .

Μικρά και νόστιμα .



1. Στο Εκουαδόρ, κατέβασαν ως υποψήφιο βουλευτή έναν…γάιδαρο. Σιγά την πρωτοτυπία… Στην Ελλάδα έχουμε 300.
2. Πόσο μπροστά ήταν οι Ναζί… Tov Μάιο του 1936, ο Χίτλερ, πάνω στη θαλαμηγό του «Grille» στο Κίελο, είπε στον Γκέμπελς ότι οραματιζόταν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, κάτω από την ηγεσία της Γερμανίας. Κι ο υπουργός Προπαγάνδας, σχολίαζε στο ημερολόγιό του: «Χρόνια, ίσως δεκαετίες για να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο. Αλλά, τι στόχος!».
3. Εμφανίζοντας το μισοάδειο ποτήρι ως μισογεμάτο: Το ΑΠΕ θέλοντας να περιγράψει τον όγκο μιας συγκέντρωσης, μετέδωσε πως «λιγότερα από εκατό άτομα συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ». Προφανώς, το «λιγότερα από εκατό άτομα», ακούγεται αρκετά καλύτερα από τα 10 άτομα, που ήταν συγκεντρωμένα στην πραγματικότητα. Πρακτική που θυμίζει έντονα, ένα παλιό κομμουνιστικό ανέκδοτο: Σε αγώνα ταχύτητας 100 μέτρων, μεταξύ 2 αθλητών, ενός Αμερικανού κι ενός Σοβιετικού, νικητής βγαίνει ο Αμερικανός. Τα σοβιετικά ΜΜΕ, σπεύδουν αμέσως να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους: «Η κατάταξη των δύο αθλητών έχει ως εξής: Ο Σοβιετικός δεύτερος και ο Αμερικανός προτελευταίος».
4. Λέγεται ότι ο νέος αντιπρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, είναι απόφοιτος Γυμνασίου και ξεκίνησε από κλητήρας στην Αγροτική Τράπεζα. Ναι, αλλά είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Οπότε, ποιός μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία;
5. Στις ΗΠΑ, γυναίκα οδηγός που προσπέρασε σχολικό, καβαλώντας το πεζοδρόμιο, την ώρα που επιβίβαζε ανάπηρο μαθητή, καταδικάστηκε να κρατάει δημοσίως μια μεγάλη επιγραφή που την χαρακτήριζε…ηλίθια: «Μόνο ένας ηλίθιος θα οδηγούσε πάνω στο πεζοδρόμιο για να αποφύγει ένα σχολικό λεωφορείο». Στην Ελλάδα, εάν γινόταν κάτι αντίστοιχο, πιθανόν να είχαμε κυκλοφοριακό πρόβλημα με τόσες επιγραφές να κυκλοφορούν ανά χείρας
6. Στην Ελλάδα, πασχίζουμε να κάνουμε υποχρεωτική γλώσσα στα σχολεία, τα τούρκικα. Κάποιοι μπούφοι στη Μεγάλη Βρετανία, βάζουν την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών στα δημοτικά σχολεία. Τι αναχρονιστές…
7. Η ακόλουθη μαλακία, κόστισε 75.000 €. Τόσα χρήματα, για να διαφημιστεί η Ελλάδα στον…Τάμεση και με την Όλγα Κεφαλογιάννη να φωτογραφίζει…περήφανη…κωλοτούμπες. Ήταν δε τόση μεγάλη η «αποδοχή» του από το ελληνικό κοινό, ώστε ο ΕΟΤ αναγκάστηκε να κατεβάσει το βίντεο από το YouTube και στη συνέχεια το ανέβασε ξανά, απενεργοποιώντας τα σχόλια και τις αξιολογήσεις. Τι να πει κανείς… Βρίσκουν και τα κάνουν…
http://www.pare-dose.net/?p=4839#more-4839
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory