Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Ιστιοφόρο νησί .

yacht-island
yacht-island
"yacht-island/
yacht-island
yacht-island
yacht-island
yacht-island
yacht-island
yacht-island
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Κορίτσια .http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Μικρόκοσμος .http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Προτάσεις αντρικών δώρων για τις γιορτές


Καλώς ή κακώς, η επιλογή δώρου για γυναίκες, είναι αρκετά ευκολότερη συγκριτικά με τους άντρες. Όλοι έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι να δωρίσουμε στον πατέρα ή τον αδερφό μας. Σας προτείνουμε ορισμένα δώρα, που μπορεί να σας λύσουν τα χέρια τη δύσκολη περίοδο των εορτών.
Προτάσεις αντρικών δώρων για τις γιορτέςΕίδη ρουχισμού
Πουκάμισο
Το κλασικό αντρικό ρούχο, που μπορεί να φορεθεί τόσο καθημερινά, όσο και σε ειδικές περιστάσεις. Δώστε προσοχή στο χρώμα και το σχέδιο. Οι τιμές για ένα καλό πουκάμισο ξεκινάνε από 30 περίπου ευρώ.
Γραβάτα
Ένα ακόμα αρρενωπό και ιδιαίτερο αξεσουάρ. Συνοδεύει το πουκάμισο του άνδρα και δίνει

Το όμορφο χιόνι του Δεκεμβρίου .

Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
Beautiful Snow in December 2012 (21 Photos)
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Οταν προέχει η ασφάλεια .


http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Yπάρχουν ιππότες τον 21ο αιώνα;

Υπάρχουν ιππότες τον 21ο αιώνα;
Οι πανοπλίες μας αποχαιρέτησαν μαζι με τη φεουδαρχία, όμως οι βασικές αρχές του ιπποτισμού ζουν και ας μη βασιλεύουν.

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα ιδανικό. Συνδύαζε τον αυστηρό ηθικό κώδικα συμπεριφοράς με τη μεγαλοθυμία προς τον αντίπαλο, το έλεος προς τον αδύναμο, την ευγένεια προς τις γυναίκες. Ο μεσαιωνικός ιππότης όφειλε να είναι λύκος στον πόλεμο, αρνάκι στην ειρήνη, δίκαιος με τους άδικους, πράος με τους οργίλους, τίμιος με τους άτιμους.
Μάταια θα αναζητήσετε παρόμοια φαινόμενα σήμερα - κι αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Ο ιππότης δεν ήταν ξεκάρφωτος θεσμός, αποτελούσε αριστοκρατικό εξάρτημα μιας φεουδαλικής
κοινωνίας, όπου όλοι ήταν εξαρτημένοι από τους ανωτέρους τους. Υπερασπιζόταν η συνέχεια ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/12/y-21.html#ixzz2FDHHqNjh

Γιατί μας αδυνατίζει το ψύχος .

Γιατί μας αδυνατίζει το ψύχος

Επί δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα πίστευε ότι ένα είδος σωματικού λίπους το οποίο καίει θερμίδες και έτσι δεν παχαίνει, υπήρχε μονάχα στο σώμα των μωρών για να τα προστατεύει από το ψύχος. Πριν από λίγα χρόνια, όμως, ερευνητές ανακάλυψαν με μεγάλη τους έκπληξη πως το καφέ λίπος υπάρχει και στο σώμα πολλών ενηλίκων.
Υποβάλλοντας ομάδα εθελοντών σε τομογραφίες εκπομπής ποζιτρονίων, την εξελιγμένη εξέταση που είναι ευρύτερα γνωστή ως ΡΕΤ, διαπίστωσαν πως πολλοί από αυτούς διέθεταν μερικά γραμμάρια καφέ λίπους στη ράχη, στα πλάγια του αυχένα, στα «βαθουλώματα» ανάμεσα στο στέρνο και τους ώμους, και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.
Έκτοτε, το καφέ λίπος και η λειτουργία του έχουν αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων, διότι πιστεύεται ότι μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για τα προβλήματα βάρους που αντιμετωπίζουν οι έξι στους δέκα σύγχρονους ενήλικες.
Τί είναι, όμως, το καφέ λίπος; Όπως εξηγεί στην εφημερίδα «Daily Mail» ο δρ Μάικλ Σίμοντς, καθηγητής Αναπτυξιακής Φυσιολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Queen’s του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, σε αντίθεση με το λευκοκίτρινο λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα όταν τρώμε περισσότερες θερμίδες απ’ όσες καίμε, το καφέ λίπος καίει θερμίδες για να παράγει θερμότητα και να διατηρεί σε βιώσιμα επίπεδα την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος.
Όταν το καφέ λίπος ενεργοποιείται, παράγει σχεδόν 300 φορές περισσότερη θερμότητα από οποιοδήποτε άλλον ιστό του σώματος – και για να το κάνει αυτό καίει τόσο πολλές θερμίδες, ώστε μπορεί κάλλιστα να μας αδυνατίσει.
Επειδή διαθέτουν περισσότερο ολικό σωματικό λίπος, οι γυναίκες διαθέτουν αναλογικά περισσότερο καφέ λίπος απ’ ό,τι οι άνδρες – το ίδιο και οι αδύνατοι έναντι των παχυσάρκων, αν και η αιτία γι’ αυτό δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα. Το περισσότερο καφέ λίπος, όμως, το διαθέτουν βρέφη, νήπια και μικρά παιδιά, καθώς από την εφηβεία και μετά η ποσότητά του στο σώμα αρχίζει να μειώνεται.
  • Η επίδραση του ψύχους
Όπως και να ‘χει, οι επιστήμονες που μελετούν το καφέ λίπος είναι ενθουσιασμένοι μαζί του. Όπως λέει ο δρ Σίμοντς, ο οποίος είναι ένας από τους κύριους ερευνητές του παγκοσμίως, «βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μία πραγματικά σημαντική πρόοδος στην έρευνα της παχυσαρκίας».
Η ερευνητική ομάδα του Νότιγχαμ και άλλων ερευνητικών κέντρων έχουν ανακαλύψει ότι οι πιθανές θεραπείες με βάση το καφέ λίπος μπορεί να είναι εξαιρετικά απλές. Έχει λ.χ. πλέον τεκμηριωθεί ότι η έκθεση στο ψύχος ενεργοποιεί το καφέ λίπος σε μερικούς ανθρώπους – και οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν αυτή η απλή αρχή είναι ό,τι χρειάζεται για να καταπολεμηθεί η παχυσαρκία.
Όπως λ.χ. έγραψαν πριν από λίγους μήνες ο δρ Σίμοντς και οι συνεργάτες του στο επιστημονικό περιοδικό «The Journal of Pediatrics», τα παιδιά με φυσιολογικό σωματικό βάρος έχουν περίπου 50 γραμμάρια καφέ λίπος στην περιοχή του αυχένα, το οποίο ενεργοποιείται και απενεργοποιείται στη διάρκεια της ημέρας αναλόγως με τις θερμοκρασίες στις οποίες εκτίθεται.
  • Διατροφή και άσκηση
Άλλες μελέτες έχουν δείξει πως ενεργοποίηση του καφέ λίπους μπορεί να επηρεασθεί από παράγοντες όπως η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων. «Τρόφιμα όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα καυτερά φαγητά φαίνεται να ασκούν θετική θερμογενετική δράση στο καφέ λίπος, διεγείροντας την ενεργοποίησή του», λέει ο δρ Σίμοντς.
Αντιθέτως, τα καυτά ροφήματα και τα πολλά λίπη και ζάχαρη δεν φαίνεται να το ωφελούν ιδιαιτέρως.
Ωφέλιμη φαίνεται πως είναι και η άσκηση. Μελέτες σε ποντίκια και ανθρώπους έδειξαν πως με την βοήθειά της μετατρέπεται προσωρινά το παχυντικό, λευκοκίτρινο λίπος του σώματος σε μπεζ – ένα άλλο είδος σωματικού λίπους,ενδιάμεσο του καφέ και του λευκοκίτρινου, που καίει περισσότερες θερμίδες από το λευκοκίτρινο αλλά λιγότερες από το καφέ, όπως έγραψαν προ τριμήνου επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια στην επιθεώρηση «Nature».
  • Τι να κάνετε
Τί σημαίνουν στην πράξη όλ’ αυτά; Ο καθηγητής Σίμοντς συνιστά κατ’ αρχήν να χαμηλώσουμε τους θερμοστάτες στο αυτοκίνητο, στο γραφείο και στο σπίτι. «Εάν κυκλοφορείτε στο σπίτι με το κοντομάνικο, κάνει πολλή ζέστη», λέει. «Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν είναι κατάλληλος για την ενεργοποίηση του καφέ λίπους».
Όπως εξηγεί, πριν από τρεις δεκαετίες, τα σπίτια και τα γραφεία δεν είχαν κεντρική θέρμανση, ενώ ειδικά στα σπίτια συνήθως υπήρχε μονάχα ένα δωμάτιο που ήταν πραγματικά ζεστό. «Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει πως υπάρχει εποχιακή διακύμανση της ενεργοποίησης του καφέ λίπους, με το χειμώνα να είναι μεγαλύτερη», προσθέτει. «Συνεπώς, πρέπει να αισθάνεται κάποιος το κρύο για να καίει θερμίδες». Θέστε ως στόχο, λοιπόν, να κυκλοφορείτε τουλάχιστον με μία ζεστή φόρμα μέσα στο σπίτι.
Ο δρ Σίμοντς συνιστά επίσης να προσθέτουμε καυτερές πιπεριές στο φαγητό, διότι το συστατικό που τους προσδίδει την καυτερή γεύση τους, η καψαικίνη, έχει αποδειχθεί ότι επίσης ενεργοποιεί το καφέ λίπος.
Προτιμότερο είναι επίσης κατά τους χειμερινούς μήνες να γυμναζόμαστε σε υπαίθριους χώρους, εάν βεβαίως δεν υπάρχει ιατρική αντένδειξη. Το περπάτημα και η ποδηλασία στο κρύο είναι ό,τι πρέπει.
Πρέπει επίσης να καταναλώνουμε αρκετά γαλακτοκομικά προϊόντα, διότι και αυτά παίζουν ρόλο στην ενεργοποίηση του καφέ λίπους. Αντιθέτως, δεν συνιστώνται τα πλούσια σε λιπαρά ή ζάχαρη τρόφιμα, ούτε τα επεξεργασμένα, διότι ασκούν αντίθετη από την επιθυμητή δράση στο καφέ λίπος.
Ο δρ Σίμοντς συνιστά τέλος να πίνουμε κρύο νερό και χυμούς και όχι καυτούς, διότι μελέτες έχουν δείξει πως τα ψυχρά ροφήματα βοηθούν την εσωτερική θερμοκρασία να διατηρείται χαμηλότερη όταν εκτελούμε κάποια φυσική δραστηριότητα – και αυτό επίσης μπορεί να ενεργοποιήσει το καφέ λίπος.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Η τέχνη της φούσκας .

Ελεγχος των συσκευών με την σκέψη .


Αν παίζαμε στις ταινίες «Star Wars» θα το ονομάζαμε «Force», «Δύναμη», η ΙnteraXon όμως αποφάσισε να του δώσει το όνομα «Muse».
Πρόκειται για μία νέα συσκευή που εφαρμόζει στο κεφάλι του χρήστη και μεταδίδει τα σήματα της εγκεφαλικής του δραστηριότητας σε κινητές συσκευές, smartphone ή tablet.
Με βάση το Τορόντο, η καναδική εταιρία που εξελίσσει το Muse, δηλώνει πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία ώστε στο μέλλον να συγχρονίζεται και με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις ή ακόμα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Η διαδικασία θα γίνεται ως εξής, ο χρήστης θα φοράει τη συσκευή και αυτή θα στέλνει στο κινητό του τηλέφωνο τα σήματα από τη δραστηριότητα του εγκεφάλου του.
Έλεγχος των συσκευών με τη σκέψη (3)
Έλεγχος των συσκευών με τη σκέψη (2)
Αυτά με τη σειρά τους θα μεταβιβάζονται σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευές (τηλεοράσεις, κονσόλες κτλ.) που θα τα αποκωδικοποιούν ώστε να εκτελέσουν τις εντολές που προήλθαν αρχικά από τη σκέψη μας.
Με την καμπάνια χρηματοδότησης του Muse να ολοκληρώνεται στις 7 Δεκεμβρίου στο Indiegogo, και να αποφέρει στην εταιρεία περισσότερα από 280.000 δολάρια (αρχικός στόχος ήταν τα 150.000 δολάρια), έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης τής νέας συσκευής.
Πηγή: newsbeast.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory