Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Και λίγο απο καλοκαίρι .
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Μόνο στην Ρωσία .

Rossiya 0001 600x450 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0002 Αυτό είναι εφικτό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0003 600x430 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0004 Αυτό είναι εφικτό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0007 600x537 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0008 600x401 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0009 Αυτό είναι εφικτό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0010 600x399 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0014 Αυτό είναι εφικτό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0018 600x582 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
Rossiya 0023 600x454 Αυτό είναι δυνατό μόνο στη Ρωσία. Μέρος 8.
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Κορίτσια σε στενά φορέματα .

platie 0001 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0002 600x447 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0003 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0005 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0006 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0007 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0008 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0009 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0010 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0012 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
platie 0017 Ορεκτικές κορίτσια σε εφαρμοστά φορέματα. Μέρος 4.
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Εκνευρίζοντας κρόκοδειλους .

Περίεργες φωτογραφίες .

πραγματικό ή fake01 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake02 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake03 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake07 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake08 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake09 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake13 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake16 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake17 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
πραγματικό ή fake18 πραγματικό ή ψεύτικο (29 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Που βοηθά ο στιμγιαίος καφές .


Αντιοξειδωτικά! Έγιναν αρχικά, γνωστά στο ευρύ κοινό ως «αντιγηραντικά στοιχεία». Αν και πρόκειται για έναν χαρακτηρισμό γενικευμένο καθώς δεν μπορεί ένας παράγοντας από μόνος του να ευθύνεται για το γήρας, ωστόσο βασίζεται στην ιδιότητα των αντιοξειδωτικών να πολεμούν το οξειδωτικό στρες ή αλλιώς ναεξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Και αν σας μπερδεύουν οι επιστημονικές έννοιες κρατήστε μόνο ότι οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να βλάψουν τον οργανισμό και τα αντιοξειδωτικά αποτρέπουν κάτι τέτοιο.
Ο ανθρώπινος οργανισμός διαθέτει ενδογενείς αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς αλλά τα αντιοξειδωτικά παραλαμβάνονται και εξωγενώς από την διατροφή μας! Η βιταμίνη C, ηβιταμίνη E, η βιταμίνη Α και οι φαινολικές ενώσεις που βρίσκονται σε πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά είναι μερικά από τα αντιοξειδωτικά στοιχεία. Ένα ρόφημα που συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ημερήσια πρόσληψη αντιοξειδωτικών που πρέπει να λαμβάνει κάποιος είναι και ο καφές! Και αυτό διότι, ο καφές αποτελεί αναπόσταστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Σκεφτείτε ότι ο στιγμιαίος καφές περιέχει, ανάλογα και με την ποικιλία του καφέ κάθε φορά, 300 – 550mg αντιοξειδωτικών συστατικών ανά 2gπου είναι η συνήθης μερίδα κατανάλωσής του. Όταν πρόκειται για φραπέ τα αντιοξειδωτικά φτάνουν τα 860mg μιας και η ποσότητα του καφέ που χρησιμοποιείται είναι η διπλάσια.
Πώς όμως οι πολυφαινόλες ενισχύουν την καρδιαγγειακή υγεία; Σίγουρα θα έχετε ακούσει για την λεγόμενη «κακή» χοληστερόλη. Αυτή, καθώς κυκλοφορεί στο αίμα μπορεί να προσβληθεί από τις ελεύθερες ρίζες που αναφέραμε προηγουμένως. Το αποτέλεσμα είναι να αλλάξει μορφή και μαζί με άλλα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα, να επικαθίσει στο τοίχωμα της αρτηρίας. Έτσι σιγά σιγά χτίζεται μια πλάκα που στενεύει την αρτηρίαοδηγώντας ίσως στην απόφραξή της, που σημαίνει, στις σοβαρές περιπτώσεις, έμφραγμακαι εγκεφαλικό επεισόδιο. Όπως καταλαβαίνετε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά από τη διατροφή μας, η άμυνά μας είναι σε θέση να θωρακίσει καλύτερα την χοληστερόλη από την οξείδωσή της!
Τα χλωρογενικά οξέα συνιστούν μία από τις φαινολικές ενώσεις στον καφέ. Έχει βρεθεί ότι, αυτά, επιδρούν θετικά στην αρτηριακή πίεση, στην φλεγμονή αλλά και στηνθρόμβωση. Καταστάσεις οι οποίες πυροδοτούν η καθεμία με διαφορετικό τρόπο την εκδήλωση καρδιακών επεισοδίων.
Αναφορικά με τη συμβολή του καφέ στην πρόκληση καρδιακών αρρυθμιών, τόσο επιδημιολογικές όσο και κλινικές μελέτες αδυνατούν να επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο. Σχετική έρευνα έδειξε ότι η λήψη υψηλών δόσεων καφεΐνης (περίπου 500mg) δεν αύξησε τιςκοιλιακές (καρδιακές) αρρυθμίες. Σε διαφορετική έρευνα με ασθενείς, 39-79ετών, που έπασχαν ήδη από κοιλιακή ταχυκαρδία δεν παρατηρήθηκαν αλλαγές στις αρρυθμίες τους, πριν και μετά τη λήψη 275mg καφεΐνης. Επίσης η καφεΐνη δε δημιούργησε σημαντική αύξηση των κατεχολαμινών (ορμονών που πιθανών να προκαλούν αρρυθμίες) και η αύξηση αυτή δε συνδέθηκε με τις αρρυθμίες. Έτσι μία μέτρια πρόσληψη καφεΐνης(5-6 φλιτζάνια των 2γρ καφέ την ημέρα, περίπου 500mg καφεΐνης) θεωρείται απίθανο ναπροκαλέσει αρρυθμία σε άτομα που δεν εμφανίζουν επιρρέπεια στις δράσεις της καφεΐνης. Για πιο συγκεκριμένες καταστάσεις υγείας, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ως προς την ποσότητα καφέ που μπορείτε να καταναλώνετε.
Ο καφές λοιπόν, μέσα από διάφορες μελέτες έχει φανεί ότι μπορεί να έχει μια γενικότερηευεργετική δράση σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την υγεία μας. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται προσπαθώντας να προσδιορίσουν τους μηχανισμούς πίσω από τη δράση καθώς και την ποσότητα στην οποία εκδηλώνονται αυτά τα οφέλη. Έως τότε, ο καθένας μας συνεχίζει και απολαμβάνει τον αγαπημένο του καφέ ...και η τύχη μας μπορεί να δουλεύει!

Χριστουγεννιάτικη διατροφή χωρίς ενοχές .

Χριστουγεννιάτικη διατροφή χωρίς ενοχές

Για τους ειδικούς, η περίοδος από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά είναι μεν η πιο εορταστική και αισιόδοξη του χρόνου, αλλά ταυτοχρόνως η πιο στρεσογόνος και συχνά ιδιαιτέρως εχθρική για την υγεία.
Οι αιτίες είναι πολλές και κυμαίνονται από το άγχος για τα οικονομικά και την εγγενή αδυναμία των περισσότερων να κάνουν όσα θα ήθελαν, έως τις μεγάλες προσδοκίες, την ψυχική και σωματική κούραση, τις υπερβολές στο φαγητό, στο ποτό και στο ξενύχτι, και την εγκατάλειψη κάθε φυσικής δραστηριότητας.
Όλ’ αυτά αυξάνουν τις πιθανότητες να μας συμβούν διάφορα δυσάρεστα. Πολυάριθμες μελέτες, λ.χ., έχουν δείξει πως η εκδήλωση συμπτωμάτων του στρες,όπως οι διαταραχές ύπνου και οι ανεξήγητοι πονοκέφαλοι, είναι πολύ συνηθισμένη την περίοδο των εορτών.
Το ίδιο και τα κρούσματα δυσπεψίας, σοβαρών γαστρεντερικών προβλημάτων, αλλά και καρδιολογικών διαταραχών εξαιτίας της υπερκατανάλωσης φαγητού και ποτού, η οποία οδηγεί επίσης σε αύξηση του σωματικού βάρους κατά 2-3 κιλά κατά μέσον όρο.
Χώρια ο αυξημένος κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος για όποιον οδηγεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, κρυολογήματος για όποιον εξαντλεί τον οργανισμό του με το συνεχές στρες, αλλά και «κρίσης ζαχάρου» (υπεργλυκαιμίας ή υπογλυκαιμίας) σε όσους έχουν πρόβλημα με το σάκχαρό τους.
Ωστόσο, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν είναι αναπόφευκτο. Με μερικά απλά μέτρα, μπορείτε να απολαύσετε ό,τι καλό έχουν οι γιορτές να σας προσφέρουν, δίχως το παραμικρό πρόβλημα ή ενοχή. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη, επιστημονική συνεργάτις της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νικαίας, έχει μερικές χρήσιμες συμβουλές.
 • Για να μην παχύνετε
* Επιδείξτε από τώρα εγκράτεια. Αν το πρόγραμμά σας έχει αρκετά «τραπέζια» (εντός και εκτός σπιτιού) την περίοδο των εορτών, φροντίστε τις μέρες που μεσολαβούν να τρώτε πιο λιτά απ’ ό,τι συνήθως (λ.χ. τα κύρια γεύματα να είναι βραστά λαχανικά με λίγο τυρί ή ψητό άπαχο κρέας με σαλάτα χωρίς ψωμί ή ρύζι με γιαούρτι λίγων λιπαρών ή σούπα χορταρικών).
* Μην «κόψετε» γεύματα, νομίζοντας ότι έτσι θα προστατεύσετε τη σιλουέτα σας. Χρειάζεστε τρία κύρια γεύματα και δύο σνακ κάθε μέρα – απλώς εάν έχετε τραπέζι, θα πρέπει να φάτε πιο ελαφρά στα υπόλοιπα (λ.χ. για πρωινό λίγες κουταλιές δημητριακά ολικής αλέσεως με λίγων λιπαρών γάλα, το μεσημέρι σαλάτα με βραστό ψάρι και στο ενδιάμεσο 2-3 φρούτα).
* Πριν από κάθε γεύμα να πίνετε 1-2 ποτήρια νερό, για να «κόβετε» την όρεξή σας.
* Μην βγαίνετε με άδειο στομάχι. Να τρώτε ένα άπαχο γιαούρτι και ένα μήλο, για να μην πεινάτε.
* Να κάθεστε όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα αγαπημένα σας φαγητά.
* Να τρώτε σε μικρό πιάτο και να μην το ξαναγεμίζετε.
* Να αρχίζετε το φαγητό σας άφθονη σαλάτα (χωρίς σος) ή να γεμίζετε το μισό πιάτο με σαλάτα και το υπόλοιπο με άλλα φαγητά.
* Να πίνετε λάιτ. Αφού τελειώσετε με τα 1-3 ποτά που σας αναλογούν, συνεχίστε με λάιτ αναψυκτικά ή μεταλλικό νερό.
* Μην δοκιμάζετε απ’ όλα τα πιάτα. Αντίστοιχα, μην πιέζετε τους καλεσμένους σας να δοκιμάσουν όλα όσα μαγειρεύετε εσείς.
 • Για να αποφύγετε τη δυσπεψία
* Μην το παρακάνετε με το φαγητό και το ποτό.
* Αν ξέρετε πως κάποιο φαγητό σας πειράζει, αποφύγετέ το εντελώς.
* Εάν πάσχετε από διαγνωσμένο πεπτικό πρόβλημα, πάρτε εκ των προτέρων το φάρμακο για το στομάχι που σας έχει χορηγήσει ο γιατρός.
* Να μην τσιμπολογάτε από τις πιατέλες.
* Να μην τρώτε την πέτσα και τα ορατά λίπη από τα κρέατα
* Φροντίστε να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε σαλάτες λαχανικών στο γεύμα σας (εκτός κι αν έχετε ιατρικό λόγο που τις αποφεύγετε), τις οποίες θα τρώτε πρώτες.
* Να μην καταναλώνετε φρούτα αμέσως μετά το φαγητό.
* Να πίνετε άφθονο νερό
* Αν υπάρχει δυνατότητα, να προτιμάτε τα ψητά κρέατα (στη σχάρα ή στη σούβλα) από αυτά του φούρνου, της γάστρας, τα τηγανητά κ.τ.λ.
 • Για να μην μεθύσετε
* Μην υπερβαίνετε τα τρία ποτά αν είστε άντρας και τα δύο αν είστε γυναίκα
* Μην πίνετε με άδειο στομάχι. Φροντίστε να έχετε φάει πρώτα κάτι πλούσιο σε λίπη (όπως μπριζόλα ή ξηρούς καρπούς).
* Να προτιμάτε τα ανοικτόχρωμα ποτά
* Να πίνετε με αργό ρυθμό και όχι λαίμαργα
* Να καταναλώνετε ανάμεσα στα ποτά άφθονο νερό και αναψυκτικά χωρίς ανθρακικό (επιταχύνει την απορρόφηση του αλκοόλ).
* Όταν έρθει η ώρα για ύπνο, πιείτε άφθονο νερό (το πολύ αλκοόλ αφυδατώνει τον οργανισμό)
Σημειώνεται ότι ένα ποτό σημαίνει είτε 30 mlουϊσκυ ή άλλο δυνατό ποτό, είτε 70-90 mlκρασί ή 300 ml μπύρα.
 • Για ασφαλή οδήγηση
Σχεδόν τέσσερα στα δέκα τροχαία στη χώρα μας οφείλονται στο αλκοόλ. Συνεπώς:
* Μην οδηγήσετε αν δεν περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες από την τελευταία γουλιά αλκοόλ.
* Μην πιείτε πάνω από 2 ποτά.
* Να πίνετε με ρυθμό μισό έως ένα ποτό την ώρα (για να προλαβαίνει ο οργανισμός σας να μεταβολίσει το αλκοόλ)
* Να πίνετε με γεμάτο στομάχι (πρέπει να έχετε φάει κάτι με λιπαρά)
 • Για τόνωση
* Αυξήστε τη φυσική δραστηριότητα. Προσπαθήστε να περπατάτε με πιο γρήγορο βήμα απ’ ό,τι συνήθως και να ανεβοκατεβαίνετε τις σκάλες με τα πόδια.
* Όταν είστε καλεσμένοι, μην ακινητοποιήστε. Προσφερθείτε να βοηθήσετε τη νοικοκυρά στο σερβίρισμα και στο μάζεμα του τραπεζιού – και πρωτοστατήστε στο χορό.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Οσο μεγαλύτερα , τόσο πιο έξυπνη .

Kate Upton

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης αποκαλύπτει ότι το μέγεθος του στήθους συνδέεται με την ευφυΐα κάθε γυναίκας. Τι «δείχνει» το νούμερο του σουτιέν για το IQ.
Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας έρχονται να καταρρίψουν τον μύθο που θέλει κάποιες γυναίκες με μεγάλο στήθος να θεωρούνται «χαζούλες», αφού όπως προέκυψε από τη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.200 γυναίκες, οι γυναίκες με φυσικό πληθωρικό μπούστο υπερτερούν σε ευφυΐα από εκείνες με μικρό στήθος.
Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, ξεκινώντας από το extra small μέχρι εκείνες που φορούσαν extra large σουτιέν.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν την έρευνα, το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος αποδείχθηκαν κατά μέσο όρο εξυπνότερες, οφείλεται στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.
IQ με διαφορά στήθους λοιπόν!

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory