Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

15 ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ


Τα κυβικά του αυτοκινήτου σου
Οι κόντρες στα λιμανάκια τελείωσαν στα 90s. Τώρα πρέπει να δώσεις μάχη για τον πλανήτη. Μέτρα καλύτερα του ρύπους του αυτοκινήτου σου.  
2. Το ύψος σου 
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο ψηλός από σένα. Σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίο κοιτάς τον κόσμο και όχι από ποιο ύψος. Μπορεί να μένεις στον πέμπτο και να κοιτάς το δρόμο, μπορεί να μένεις στον πρώτο και να κοιτάς τα αστέρια. 
3. Τα one night stand σου 
Η πρώτη φορά, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι η καλύτερη. Μέτρα καλύτερα πόσα πράγματα έμαθες από κάθε σχέση σου. Στην επόμενη θα είσαι καλύτερος.
4. Τις μπύρες που ήπιες χθες
Τα παιδιά μετράνε. Οι άντρες απολαμβάνουν. Οι επόμενες είναι κερασμένες από τον μπάρμαν.  
5. Τα ψηφία στο μισθό σου.
Δεν προσδιορίζεται η αξία σου από το μισθό σου ούτε οι δυνατότητές σου. 
6. Το IQ σου
Τα όρια του ανθρώπινου εγκεφάλου -σε καμία περίπτωση- δεν μπορούν να αποτυπωθούν με έναν αριθμό. Το ίδιο και η εξυπνάδα του «δρόμου». Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς, σκέψου τι σου δίδαξε η συγκεκριμένη μέρα. 
7. Του φίλους σου στο facebook
Οσο περισσότερους έχεις τόσες επιπλέον ώρες έχεις περάσεις μπροστά στον υπολογιστή σου. Το αποτέλεσμα: θα γίνεσαι ολοένα και λιγότερο κοινωνικός και στο τέλος θα χάσεις τους πραγματικούς φίλους σου - και θα μείνεις με αυτούς του facebook.  
8. Τους πρώην της κοπέλας σου.
Μην ξεχνάς ότι κι εσύ έχεις παρελθόν. Είναι πραγματικά στο δικό σου χέρι η διαγραφή όλων των πρώην της. Πάρε, για παράδειγμα, τον Κολόμβο: δεν ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την Αμερική, αλλά της φέρθηκε σαν να ήταν ο πρώτος και τελικά αυτή η ήπειρος πήρε το όνομά του.
9. Τα αστέρια στο review του Ράμπο 
Ακόμα και μισό αστέρι να βάλουν οι κριτικοί, δεν πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει την αδρεναλίνη σου ο ήρωας πολέμου από το Βιετνάμ. Δεν χρειάζεται σενάριο σε μία pure ταινία δράσης. 
10. Τους πόντους σου (στο μπάσκετ)
Τις ασίστ σου, τα ριμπάουντ σου και τα κλεψίματά σου. Η στατιστική των σπορ δεν μπορεί να μετρήσει τη θέληση για τη νίκη και στο τέλος αυτή είναι που πραγματικά μετράει. 
11. Τις θερμίδες στο γεύμα σου
Δεν έχει σημασία πόσες θερμίδες κατανάλωσες, αλλά η διατροφική αξία τους. Η σωστή διατροφή είναι κουλτούρα και συνήθεια, όχι μαθηματικά.  
12. Τους πρωινούς κοιλιακούς σου
Μπορείς οι δέκα να κάνουν καλύτερη δουλειά από του 100. Σημασία έχει η τεχνική, ο αργός ρυθμός και η συγκέντρωσή σου. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις το 6-pack που πάντα ονειρευόσουν. 
13. Τις εφαρμογές του κινητού σου 
Πάνω απ’ όλα είναι ένα τηλέφωνο. Η δουλειά του είναι να μεταφέρει τη φωνή των φίλων σου στο αυτί σου. Ο Γκράχαν Μπελ δεν είχε κολλήσει οργκανάιζερ και παιχνίδια στην πρώτη συσκευή. Μερικά πράγματα πρέπει να μένουν όπως είναι. 
14. Τις ημέρες μέχρι την άδεια 
Οταν ο νους σου είναι συνεχώς στο μέλλον, χάνεις το παρόν. Φτιάξε έτσι την καθημερινότητά σου, ώστε να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή ακόμα κι όταν δεν είσαι σε άδεια.
15. Πόσες ημέρες έχει καθυστέρηση 
Πρέπει να το πάρεις απόφαση: κάποια στιγμή θα γίνεις πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory