Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

ΔΑΜΑΣΕ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ


Ζηλεύεις τους πάντες 
Το να βλέπει τη φλέβα στο μέτωπό σου να πετάγεται κάθε φορά που την κοιτάζει άλλος άντρας μπορεί να το θεωρήσει σέξι. Το να σε έχει, όμως, να στήνεις καβγάδες δεξιά κι αριστερά μόνο και μόνο επειδή τραβάει τα βλέμματα σίγουρα δεν θα το εκτιμήσει. Πάρ’ το απόφαση: αφού αρέσει σε σένα, προφανώς θα αρέσει και σε άλλους –δεν είναι και τόσο κακό. Κακό θα γίνει αν δεν αντιμετωπίσεις άμεσα τη ζήλια που σε πνίγει. Οι ειδικοί συνιστούν ειλικρίνεια. Μίλησέ της για το πώς αισθάνεσαι, πες της τι σε ενοχλεί κι εκείνη με τη σειρά της, λογικά, θα σε καθησυχάσει. Αν τώρα δεν είσαι απ’ αυτούς τους ευαίσθητους τύπους που μοιράζονται εύκολα τα συναισθήματά τους, μάθε να ζεις με το πρόβλημα. Η σχέση σου δεδομένα θα κάνει νερά κι εσύ θα αναγκαστείς να πάρεις μαθήματα διαλογισμού. Πώς αλλιώς θα κατεβάζεις κάθε τόσο τους σφυγμούς σου; 
Ζηλεύεις τον πρώην της 
Τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πολύ τρομακτικά. Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με έναν προηγούμενο γκόμενο που μοιάζει τέλειος. Στο μυαλό σου, ο πρώην μπορεί να πάρει μυθικές διαστάσεις. Δεν ξεχνούσε ποτέ τα γενέθλιά της και οι επιδόσεις του στο σεξ συναγωνίζονται εκείνες μυθικών πορνοστάρ. Δες τα πράγματα όπως είναι: εκείνον τον χώρισε για κάποιο λόγο και για κάποιον άλλο λόγο διάλεξε εσένα. Για να το πιστέψεις περισσότερο, άνοιξέ της την καρδιά σου. Εξήγησέ της ότι βλέπεις τον πρώην της ανταγωνιστικά και δώσ’της την ευκαιρία να σου εξομολογηθεί τι σε κάνει καλύτερό του. Δεν υπάρχει καλύτερο «χαπάκι» αυτοπεποίθησης. 
Ζηλεύεις τον κολλητό της 
Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε κείνον και σε σένα, του λέει όλα της τα μυστικά, εκείνος της δίνει tips για το κρεβάτι κι εκείνη του κλείνει πονηρά το μάτι. Με λίγα λόγια όταν είναι και οι δύο μόνοι τους το γυρίζουν στο «φιλικό» σεξ και κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν πως ανήκουν μαζί, θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια. Επειδή το έχεις δει στις ταινίες δεν σημαίνει πως συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Απλώς, κάθε πρόσωπο που φαίνεται να απειλεί τη σχέση σου, λογικά θα σου προκαλεί ζήλια. Αν της μιλήσεις γι’ αυτό, πιθανότατα θα σε διαβεβαιώσει πως αυτός ο τύπος που ξέρει απ’ το σχολείο ποτέ δεν θα μπορέσει να πάρει τη θέση σου στην καρδιά της. 
Ζηλεύεις επειδή στα φόρεσε 
Το έκανε, το παραδέχθηκε, σου ζήτησε συγνώμη, σου ορκίστηκε ότι δεν θα γίνει ξανά. Εσύ φώναξες, τα’ σπασες, δεν της τηλεφώνησες για ένα μήνα, στο τέλος κατάλαβες ότι την αγαπάς και τη δέχθηκες πίσω. Πώς όμως θα μπορέσεις να την εμπιστευτείς; Αυτό που σε τρώει κατά βάθος είναι ότι δεν αισθάνεσαι πια μοναδικός στη ζωή της. Πληγώθηκες, προδόθηκες και έχασες την αυτοπεποίθησή σου. Γι’ αυτό, πιο πολύ από ποτέ, χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση. Μη ντρέπεσαι. Κουβέντιασε μαζί της ειλικρινά, δείτε το μέλλον της σχέσης σας και σκεφθείτε αν αξίζει να ξαναπροσπαθήσετε. Αν θέλετε να είστε μαζί, οφείλεις να της δώσεις μια ειλικρινή ευκαιρία. 
Αν η ζηλιάρα της σχέσης είναι άλλη
Καμιά σκηνή πού και πού αποδεικνύει ότι σε θέλει. Το να ψάχνει το κινητό σου όποτε μπαίνεις στο μπάνιο, όμως, είναι δείγμα του κακού που κάποια στιγμή θα έρθει. Η εύκολη λύση είναι να την πεις ανασφαλή. Μήπως, όμως, η δική σου συμπεριφορά την έχει κάνει να φέρεται έτσι; Σκέφτηκες ποτέ τι έχεις κάνει για να την καθησυχάσεις; Ένα μπουκέτο λουλούδια συνήθως δεν αρκεί –το καλύτερο είναι να της μιλήσεις για το μέλλον. Έτσι θα καταλάβει ότι παίρνεις τη σχέση σας στα σοβαρά. Αν της κάνεις και κανένα αυθόρμητο κομπλιμέντο – δείγμα ότι πρόσεξες τα καινούρια της παπούτσια και πόσο της πάνε– θα την κάνεις να αισθανθεί ακόμη πιο σίγουρη για σένα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory