Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΙΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ


Oσο εσύ συνεχίζεις να αναρωτιέσαι αν είναι απιστία να σκέφτεσαι ερωτικά μια άλλη γυναίκα ενώ είσαι σε σχέση, η κοπελα σου μπορεί να έχει περάσει ήδη στην πράξη, να έχει αποφασίσει να σου το κρατήσει κρυφό και να σχεδιάζει το επομενο χτυπημα της. Μάθε πως θα την πιάσεις πριν οργανώσει το τέλειο έγκλημα.
Τα άσχημα νέα είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται να απατήσουν το σύντροφό τους. Τα πολύ άσχημα νέα είναι ότι οι περισσότερες δεν μένουν μόνο στη σκέψη. Σε πρόσφατη έρευνα, το 34% των συζύγων και των συντρόφων παραδέχτηκαν ότι κοιμήθηκαν με άλλους άντρες κρατώντας το κρυφό.
Οι μελέτες έδειξαν ότι υπάρχουν πέντε συγκεκριμένοι τύποι άπιστης γυναίκας. Διάβασε πώς θα εντοπίσεις τον δικό της «τύπο» απιστίας.
 1.  Η Αφεντικίνα 
Τέσσερις στις πέντε γυναίκες που ψάχνουν για σχέση στο Διαδίκτυο έχουν υψηλό εισόδημα. «Αυτό είναι το είδος που πηγαίνει νωρίς το πρωί στο γυμναστήριο, για να διατηρήσει τέλεια και τη φυσική της κατάσταση» σου λέει η ψυχολόγος Susan Quilliam. 
Πρόσεξε όταν... χάνει μία προαγωγή. «Οταν νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο, θα λάβει δραστικά μέτρα για να επανορθώσει» προειδοποιεί η Quilliam. «Μπορεί να αναζητήσει άλλο σύντροφο για να νιώσει καλύτερα».
Βάλ’ τη στον Σωστό Δρόμο: Η εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη αμυντική τακτική. «Προσπάθησε να κάνετε σεξ πιο συχνά και υποστήριξέ την. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι άλλον έναν γκρινιάρη» λέει o ψυχολόγος Andrew Marshall. «Γι’ αυτές τις γυναίκες, η δύναμη είναι αφροδισιακό» λέει ο ψυχολόγος David Holmes.
 2.  Η Ψωνισμένη 
Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας βρήκε ότι οι σεξουαλικά ελκυστικές γυναίκες μπορεί να έχουν υψηλότερα από τα φυσιολογικά επίπεδα οιστρογόνων, επομένως περισσότερη τάση για απιστία. «Είναι από φυσικού της γυναίκα που έχει πολλές παρέες» λέει ο Holmes. «Θα την καταλάβεις από το πόσους άντρες-φίλους έχει» λέει η Quilliam. 
Πρόσεξε όταν... οι φίλοι της αρχίζουν να κάνουν σχέσεις ή την αποφεύγουν. «Οταν χάνουν τις παρέες τους, αυτές οι γυναίκες αισθάνονται υποσυνείδητα ότι κάτι τους λείπει και αναζητούν να καλύψουν το κενό αυτό κάνοντας κάτι με άλλον άντρα» υποστηρίζει η Quilliam.
Βάλ’ τη στον Σωστό Δρόμο: Ασε τη να κάνει παρέα με άλλους άντρες. «Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά γνωρίζοντάς τη σε άντρες-φίλους που εμπιστεύεσαι θα νιώθεις ασφαλής, γιατί θα ξέρεις τις παρέες της» λέει η Quilliam. Εκτός κι αν οι φίλοι σου είναι υπερβολικά ωραίοι. 
 3.  Η  Περιπετειώδης 
Η τάση της να απατά μπορεί να εξαρτάται από την ικανότητα του οργανισμού της να παράγει ντοπαμίνη, το συστατικό που μας κάνει να αισθανόμαστε ενθουσιασμό. Μερικές γυναίκες έχουν γενετική προδιάθεση να αναζητούν προκλήσεις. «Είναι ο τύπος γυναίκας που ξεκινά τσακωμούς επειδή την εξιτάρει» λέει η Quilliam. 
Πρόσεξε όταν... η σχέση σας γίνεται λιγότερο ενδιαφέρουσα. «Αν οι έξοδοί σας περιορίζονται στο συνοικιακό μπαράκι, θα ψάξει αλλού να βρει τις προκλήσεις που δεν της προσφέρεις πια» λέει ο Holmes. 
Βάλ’ τη στον Σωστό Δρόμο: Βρείτε από κοινού ένα καινούργιο χόμπι. «Πρότεινέ της να δοκιμάσετε διαφορετικές εξωτικές κουζίνες» προτείνει η Quilliam. Τα φαγητά που περιέχουν τυροσίνη, όπως τα αμύγδαλα και οι μπανάνες, αυξάνουν επίσης την ντοπαμίνη της (με ασφαλή τρόπο).
 4.  Η Παθιάρα 
«Αυτές οι γυναίκες έχουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, πράγμα που φαίνεται από τη λίμπιντό τους και το ενδιαφέρον τους για τα σπορ» λέει ο Holmes. Μη χαίρεσαι και τόσο αν της αρέσει να βλέπετε μαζί ποδόσφαιρο. 
Πρόσεξε όταν... είστε μαζί πολύ καιρό. «Οταν η σεξουαλική ζωή σας γίνει λιγότερο πρωτότυπη, μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις σεξουαλικές σας προτιμήσεις» λέει η Quilliam. Σύμφωνα με καναδική έρευνα, οι γυναίκες που αισθάνονται ότι δεν ταιριάζουν σεξουαλικά με τους συντρόφους τους έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να τους απατήσουν. 
Βάλ’ τη στον Σωστό Δρόμο: Η επικοινωνία εκτός κρεβατιού θα αναζωπυρώσει το πάθος που είχατε στην αρχή. Η συνέχεια πρέπει να περιλαμβάνει νέες στάσεις από το «Κάμα Σούτρα».
 5. Η Δεσποσύνη σε  Κίνδυνο 
Οι περισσότερες προτιμούν να είναι μονογαμικές κι απατούν μόνο όταν η οικειότητα εξαφανιστεί από τη σχέση τους. Τον συγκεκριμένο τύπο γυναίκας θα τον εντοπίσεις από την «αθώα» και κοριτσίστικη συμπεριφορά της. Σε παίρνει τηλέφωνο όταν χαλάει κάτι ή μένει κάπου με το αυτοκίνητο; Επεσες πάνω σε αυτόν τον τύπο γυναίκας.
Πρόσεξε όταν... η σχέση σας έχει βαλτώσει. «Η ρουτίνα δημιουργεί απόσταση μεταξύ σας, πράγμα που αγχώνει τις ευαίσθητες γυναίκες» λέει η ψυχολόγος Janice Hiller. 
Βάλ’ τη στον Σωστό Δρόμο: Οταν μιλάτε, επανάλαβε το τελευταίο επίθετο που χρησιμοποίησε εκείνη στη συζήτηση. «Επαναλαμβάνοντας κάτι που είχε πει θα δώσεις την εντύπωση ότι την προσέχεις. Ετσι δεν θα χρειαστεί να ψάξει για κάποιον που θα την προσέχει περισσότερο», λέει ο Marshall. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory