Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ


Τι Ξέρεις από Οικονομικά;
Αν τα βρίσκεις σκούρα με το πορτοφόλι σου, σχεδόν σίγουρα θα τα βρεις σκούρα και στο σεξ. Για να επιβιώσεις πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις συναλλαγές σου σαν οικονομολόγος που έχει αποφοιτήσει από το LSE. Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε συναλλαγές μετρητών. Τα οικονομικά του στοματικού σεξ βασίζονται σε μία από τις πιο απλές θεωρίες που θα μάθαινες στο LSE: τη θεωρία της αμοιβαιότητας.
Η αμοιβαιότητα είναι, με ακαδημαϊκούς όρους, «ένας τρόπος καθορισμού της άτυπης ανταλλαγής αγαθών και εργασίας μεταξύ των ανθρώπων». Στη πραγματικότητα, μεταφράζεται κάπως έτσι: «Αν κατέβεις προς τα κάτω, τότε είναι πιο πιθανό να σου ανταποδώσω τη χάρη». Βασικά, κάν’ το εσύ πρώτος σε αυτήν. Είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να τη ρωτήσεις αν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το στόμα της στο υπερόπλο σου και ο πιο αποτελεσματικός για να πάρεις την απάντηση που θέλεις. Επίσης, είναι 100% πιο σέξι από το να τη ρωτήσεις ευθέως. Θα το κάνω πιο σαφές: μην τη ρωτήσεις ποτέ ευθέως.
Δεν Μπορείς να το Κάνεις όπως οι Πορνοστάρ
Η σχέση μεταξύ του πόσο συχνά βλέπεις τσόντες και πόσο σεξ κάνεις είναι αντιστρόφως ανάλογη: όσο πιο συχνά φαντασιώνεσαι ότι είσαι ο πρωταγωνιστής σε μια ερωτική ταινία τόσο χειρότερη θα σου φαίνεται η πραγματικότητα. Γι’ αυτό πέταξε τις ταινίες και τα περιοδικά με τα εφηβικά σου όνειρα, βγάλε τους σελιδοδείκτες με τα αγαπημένα σου βίντεο (όχι, δεν έχουμε χακάρει το pc σου. Απλώς ξέρουμε ότι όλοι το κάνετε) και σταμάτα να ζητάς στοματικό όπως όλοι οι καλοί πορνοστάρ: δείχνοντας με το κεφάλι σου την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε.
Σκέψου τι μας ζητάς να κάνουμε: να βάλουμε το  πολυτιμότερο εργαλείο σου ανάμεσα στα δόντια μας. Στην πραγματικότητα, αυτό μας δίνει τον έλεγχο. Μπορεί να μην είναι η πρώτη σκέψη που θα κάνεις ή θα κάνουμε, αλλά μέσα σου το ξέρεις κι εμείς ξέρουμε ότι το ξέρεις.
Οσο για την ίδια την πράξη, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν μας αρέσει. Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες προτιμούν να αναπνέουν από το να πνίγονται. Οπότε, άσ’ το πάνω μας.
 Η Καθαριότητα Είναι η Μισή Αρχοντιά
Η υγιεινή κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας με όσα θα μας κάνουν να θέλουμε να σου κάνουμε στοματικό. Αν μόλις έχεις βγει από το μπάνιο, θα είμαστε πολύ πιο ενθουσιώδεις για το όλο σκηνικό - και ο ενθουσιασμός είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να έχουμε.
Οτιδήποτε δεν μυρίζει -ή έχει γεύση- αφρόλουτρου, θα προκαλέσει την άτακτη φυγή μας. Αρα, αν μόλις έχεις γυρίσει από αγώνα, κάνε μπάνιο. Θα περιμένουμε. Επίσης, αν νιώθεις ότι το πέος σου δείχνει μεγαλύτερο αφού έχεις τριμάρει τα περίχωρα, τότε θα περιμένουμε κι άλλο. Εξάλλου, από την πλευρά της γυναίκας, το γεγονός ότι έχεις δώσει προσοχή σε αυτήν την περιοχή είναι ένδειξη ότι τη φροντίζεις με την ευρύτερη έννοια. Δεν χρειάζεται να τρελαθείς με τα ξυράφια.
Τελικά, Ποιος Εχει το Πάνω Χέρι;
Μπορεί να είναι πεσμένη στα γόνατα. Μπορεί να είναι από πάνω σου. Οποια κι αν είναι η θέση της γυναίκας, το στοματικό σεξ ερεθίζει και τους δύο. 
Υπάρχει όμως μία λεπτή αλλά καθοριστική διαφορά μεταξύ του να μας αρέσει η πράξη και του να μας αρέσει να σε ευχαριστούμε. Είναι απίστευτο να σε βλέπουμε να έρχεσαι σε οργασμό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να βλέπουμε και να νιώθουμε τις αντιδράσεις σου.
Στο στοματικό σεξ έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Είναι προφανές από το πόσο ακίνητος μένεις κατά τη διάρκειά του ότι το ξέρεις αυτό. Εμείς αποφασίζουμε πώς θα νιώσεις και πόσο γρήγορα ή αργά θα τελειώσεις. Το απολαμβάνουμε. Το 2010, το Πανεπιστήμιο της Alberta ρώτησε γυναίκες για τη στάση τους απέναντι στο στοματικό σεξ και οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι συνδέεται με θετικά συναισθήματα. Είναι ένα ταξίδι που μας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή έχουμε το τιμόνι στα χέρια μας. Η καλύτερη επιλογή σου είναι να μας αφήσεις να οδηγήσουμε.
 Θα Φανεί στο Χειροκρότημα
Το στοματικό σεξ δεν προσφέρει συναισθηματική σύνδεση ούτε ενισχύει τα αισθήματα συντροφικότητας του ζευγαριού. Πρέπει να θυμηθείς, όμως, ότι αν δεν δείξεις ότι σου άρεσε 100%, δεν θα έρθει γρήγορα η επόμενη φορά. Κι επειδή είναι ένα κομμάτι του σεξ που εκθέτει περισσότερο τις ικανότητές μας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθανθεί αμήχανα. Αν δεν ακούσουμε ενθαρρυντικά λόγια και θετικές αντιδράσεις, μπορεί να αναρωτηθούμε αν το κάνουμε σωστά ή πως μας συγκρίνεις με άλλες γυναίκες που το έκαναν καλύτερα.
Αυτές οι σκέψεις μπορούν να εξαφανιστούν αν πεις πότε κάνουμε κάτι που πραγματικά σ’ αρέσει. Δεν έχει σημασία αν θα το πεις ή θα το δείξεις με τον τρόπο σου. Σημασία έχει να το καταλάβουμε. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα το κάνουμε καλύτερα στο μέλλον.
Αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς να εκφραστείς σε μια γυναίκα χωρίς να την κάνεις να σταματήσει αυτό που κάνει, τότε θυμήσου την τελευταία φορά που της έκανες εσύ στοματικό σεξ. Τι σου είπε όταν βρήκες το σωστό σημείο; Αν δεν μπορείς να θυμηθείς, τότε υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αναθεωρήσεις. Ξαναδιάβασε για τη θεωρία της αμοιβαιότητας.
Η Ευχαρίστηση Δεν Είναι Αποκλειστικά Δική σου
Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν το στοματικό σεξ ως μέρος της σεξουαλικής πράξης και δεν θέλουν να τελειώνει εκεί. Προφανώς ισχύει το ίδιο και για σένα: μόνο 1 στους 10 άντρες προτιμά οι οργασμοί του να προέρχονται από το στόμα μιας γυναίκας. Φυσικά, καμία δεν σκέφτεται τα στατιστικά - θέλουμε απλώς να κάνουμε σεξ, καθαρά από σεξουαλικό εγωισμό. Η βιολογία του αντρικού σώματος, όμως, δείχνει ότι πολλοί από εσάς δεν θα έχουν τα μέσα να συνεχίσουν. Επειδή το στοματικό σεξ όμως ερεθίζει τη γυναίκα είναι άδικο να τελειώσει όταν για εκείνη μόλις άρχισε.
Το Τέλος Είναι που Θυμόμαστε
Πέρα από το ντους, την περιποίηση, το σεβασμό στα ανακλαστικά μας και τη θετική ανταπόκριση υπάρχει άλλος ένας τρόπος να μας διευκολύνεις. Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, προειδο-ποίησέ μας πριν τελειώσεις. Ετσι θα μας δώσεις το περιθώριο να μειώσουμε το ρυθμό ή να το κάνουμε καλύτερα. Αν πάρεις τον έλεγχο από τα χέρια μας εκείνη τη στιγμή, τότε δεν θα μας αρέσει και τόσο πολύ το αποτέλεσμα.
Τέλος, αναπόφευκτα, υπάρχει και το θέμα του πού θα τελειώσεις. Οι περισσότερες γυναίκες βάζουν τα δικά τους όρια και μερικές μπορεί να αλλάξουν τελείως γνώμη, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Είναι αλήθεια όμως ότι μια γυναίκα που φτύνει μπορεί κατά κάποιον τρόπο να αισθάνεται λιγότερο σεξουαλική από μια που καταπίνει. Εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να μην κρίνεις.
Επίσης, θυμήσου ότι, από την οπτική γωνία της γυναίκας, αυτό που σου μοιάζει με έκρηξη, για εκείνη είναι λιγότερο συνταρακτικό. Είναι σαν να δαγκώνει ξινή ντομάτα. Απλώς με λιγότερα σπόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory