Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας

20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (1)
  • Πώς να κάνετε το παγωμένο βούτυρο να απλώνεται;
20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (2)
Ξέρουμε πως είναι: βιάζεστε και έλετε να φτιάξετε ένα γρήγορο σάντουιτς και να φύγετε, το βούτυρο όμως είναι παγωμένο σαν πέτρα και δεν απλώνεται. Ορίστε η λύση: πιάστε τον τρίφτη, τρίψτε λίγο και θα απλωθεί σε ένα λεπτό!
  • Πώς να φτιάξετε το τέλειο μπέικον;
20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (3)
Χρειάζεστε μια μεγάλη ποσότητα τραγανό μπέικον; Ξεχάστε το τηγάνι ή το γκριλ, πάρτε ένα ταξί, απλώστε αλουμινόχαρτο και ψήστε για 20 λεπτά σε πολύ ζεστό φούρνο. Θα έχετε πολλές λωρίδες τραγανό και λαχταριστό μπέικον!
  • Εξοικονομήστε χρήματα με φρέσκα μυρωδικά
20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (4)
Δεν έχετε πολύ χώρο; Ούτε και κήπο; Ξοδεύετε περισσότερα χρήματα σε ματσάκια με μυρωδικά που βασικά πετάτε στα σκουπίδια γιατί χρησιμοποιείτε μόνο 2 -3 κοτσανάκια; Πάρτε μικρά γλαστράκια και βάλτε τα στο παράθυρο της κουζίνας σας ή κρεμάστε τα. Μυρίζουν υπέροχα, κάνετε οικονομία και είναι πολύ ωραία διακόσμηση.
  • Πώς να καθαρίσετε και να κόψετε γρήγορα μια πιπεριά
20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (5)
Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να πάρετε όλο το χρήσιμο μέρος της πιπεριάς και να πετάξετε το κοτσάνι και τα σπόρια. Κόψτε το πάνω μέρος της πιπεριάς, μετά το κάτω μέρος και περάστε το μαχαίρι γύρω γύρω από τη μέσα πλευρά της. Έτσι θα σας μείνει μόνο το χρήσιμο μέρος της, εκτός αν θέλετε να πάρετε το ‘καυτερό’ κομμάτι μια πιπεριάς τσίλι που βρίσκεται στα σποράκια.
  • Πώς να κόψετε εύκολα το κρεμμύδι
20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (6)
Τα κρεμμύδια είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά της ελληνικής κουζίνα αλλά δεν ξέρουμε όλοι πώς να τα κόβουμε χωρίς ταιαλαιπωρία. Κόψτε το κρεμμύδι στη μέση, βάλτε την επίπεδη πλευρά προς τα κάτω, κόψτε οριζόντια σε φέτες κρατώντας σφιχτά με το χέρι σας και μετά κάθετα για να βγουν κυβάκια.
  • Πώς να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του κρεμμυδιού και του σκόρδου από τα χέρια σας
20 συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας (7)
Αφού κόψετε κρεμμύδι ή σκόρδο θα δείτε ότι τα χέρια θα έχουν μια δυσάρεστη μυρωδιά. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να αφαιρέσετε αυτή τη μυρωδιά είναι το ατσάλι. Τρίψτε τα χέρια σας σε ένα κουτάλι για 30 δευτερόλεπτα και θα δείτε ότι τα χέρια σας δεν θα μυρίζουν πια! Δεν ξέρουμε γιατί αλλά είμαστε βέβαιοι ότι πιάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory