Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Κρατήστε μακριά τα μικρόβια

Κρατήστε μακριά τα μικρόβια
Εξολοθρεύστε τα μικρόβια! Υπάρχουν τρόποι που βασίζονται σε μελέτες, οι οποίοι θα τους κλείσουν την πόρτα του σπιτιού σας και θα σας κρατήσουν υγιή.

- Χρησιμοποιείτε υγραντήρα χώρου: Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Όρεγκον βρήκαν ότι οι ιοί της γρίπης και του κρυολογήματος ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα με ξηρό αέρα. Γι’ αυτό διατηρείτε κατά 50% υγρασία στο σπίτι σας.

- Καθαρίζετε τις επιφάνειες κοινής χρήσης: Μην ξεχνάτε ότι η διάρκεια ζωής των ιών πάνω σε επιφάνειες φτάνει μέχρι και τις 24 ώρες. Αν κάποιος στο σπίτι σας είναι άρρωστος, απολυμάνετε όλα τα χερούλια στις πόρτες, τα τηλεκοντρόλ, το ψυγείο κ.τλ.

- Βγάζετε τα παπούτσια σας: Έχετε πάντα πρόχειρες τις παντόφλες σας στην είσοδο του σπιτιού και βγάζετε αμέσως τα παπούτσια σας μόλις μπαίνετε σπίτι, έτσι ώστε να μην μεταφέρετε τα μικρόβια και τα βακτήρια στους εσωτερικούς χώρους.

- Βασικός κανόνας: Πλένετε τα χέρια σας συχνά με κοινό σαπούνι και χλιαρό νερό. Το αντιβακτηριδιακό σαπούνι δεν δημιουργεί ασπίδα για τα μικρόβια και ξηραίνει τα χέρια. Λάβετε προληπτικά μια πολυβιταμίνη με βιταμίνη C και ψευδάργυρο για πρόληψη των ιώσεων.

Πηγή: omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory