Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

ΒΓΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ


Γλίτωσε τον Καβγά. 
«Τηλεφώνησε από πριν στον ενοχλητικό συγγενή» λέει ο Roger Frame, ειδικός σε θέματα οικογενειακών συγκρούσεων. Δοκίμασε αυτό: «Θείε Γιώργο, δεν τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά έστω και για λίγο;». Ακόμα κι αν υπάρξει έντονη διαφωνία εκείνη τη στιγμή, στη συνάντηση το κλίμα θα είναι καλύτερο.
Αγγλος στο Ραντεβού. 
Πέρνα ποιοτικό χρόνο με τους οικοδεσπότες. Βρες όμως κι ένα λόγο για να φύγεις σχετικά νωρίς. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι πρωτότυπο. «Τα παιδιά νυστάζουν» είναι μία καλή δικαιολογία, λέει ο Cary Tennis, αρθρογράφος στο Salon.com. Προσπάθησε βέβαια να βοηθήσεις με τα πιάτα.
Κάνε Διαλείμματα. 
Βρες χρόνο για να αποδράσεις από την οικογενειακή τρέλα και να κρατήσεις τα λογικά σου. Παίξε μπάλα με τα μικρά παιδιά ή διάβασέ τους ένα παραμύθι. Επίσης, παίξε μαζί τους με το κινητό σου, προτείνει ο Tennis.
Η Μεγάλη Απόδραση. 
Αφού φύγεις μπορείς να ξεσπάσεις, αλλά μη μείνεις για πολύ κολλημένος στο θέμα. «Αυτό θα σε βλάψει και θα σε γεμίσει άγχος» προσθέτει ο Frame. Γι’ αυτό προγραμμάτισε από πριν μία δραστηριότητα -περίπατο, σινεμά ή λούνα παρκ- που θα χαλαρώσει τόσο εσένα όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory