Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Διατηρήστε ξεκούραστα τα πόδια σας

Διατηρήστε ξεκούραστα τα πόδια σας
Πόσες φορές έχετε γυρίσει σπίτι και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να ξεκουράσετε τα πόδια σας, είτε γιατί είναι πρησμένα από την ορθοστασία ή το περπάτημα, είτε γιατί πονάνε; Διαβάστε συμβουλές για να τα διατηρήσετε ξεκούραστα...

- Όταν ξεκουράζεστε έχετε τα πόδια σας ανασηκωμένα πάνω από το ύψος της καρδιάς. Επιπλέον, μην κάθεστε ποτέ με σταυρωμένα πόδια. 

- Φροντίστε να αγοράζετε παπούτσια απογευματινή ώρα που τα πόδια σας θα είναι ήδη πρησμένα και δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσετε μικρότερο νούμερο παπούτσια. Ακόμη, ποτέ μην δοκιμάζετε ένα καινούριο παπούτσι καθιστή. 

- Πάντα να σηκώνεστε και να το περπατάτε. Αν κάνετε καθιστική δουλειά, καλό θα είναι ανά τακτά διαστήματα να περπατάτε ανά διαστήματα, ώστε να ξεπιάνεστε. 

- Μην φοράτε σφιχτές κάλτσες, ειδικά αν αυτές σταματούν στο γόνατο. Για να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια συμβουλευτείτε τον πωλητή και πείτε γιατί ακριβώς τα θέλετε (τρέξιμο, γυμναστήριο, περπάτημα, κ.λπ.).

- Όταν επιστρέφετε στο σπίτι σας ανακουφίστε τα πόδια σας γεμίζοντας μία λεκάνη με ζεστό νερό και αιθέρια έλαια με καταπραϋντικές ιδιότητες.

Πηγή: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory