Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Οι πιο πολλές γυναίκες εκατομμυριούχοι ζουν στην Πορτογαλία

Οι πιο πολλές γυναίκες εκατομμυριούχοι ζουν στην Πορτογαλία
Η Πορτογαλία έχει το υψηλότερο ποσοστό γυναικών εκατομμυριούχων του κόσμου. Κι ενώ το ποσοστό των πάμπλουτων γυναικών στη χώρα μπορεί να είναι κάτω του 25% (το ποσοστό αγγίζει το 23%), ωστόσο βρίσκονται πολύ ψηλότερα από την Ολλανδία, όπου το ποσοστό αυτών είναι μόλις 5,9%.

Στη Μεγάλη Βρετανία το αντίστοιχο ποσοστό, όπως αναφέρει η MailOnline, είναι 11,4%, όμως η χώρα έρχεται πίσω από άλλες όπως η Ταϊλάνδη, η Ισπανία, η Ιταλία και η Σιγκαπούρη.

Στις ΗΠΑ το ποσοστό των γυναικών εκατομμυριούχων είναι 9,4%, στον Καναδά 9,2%, στην Αυστραλία 8,8% και στη Γαλλία 8,5%.

Σύμφωνα με το περιοδικό Spears, που διεξήγαγε την έρευνα σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων WealthInsight, τις δύο τελευταίες θέσεις στη λίστα καταλαμβάνουν η Σαουδική Αραβία και η Ιαπωνία, με το ποσοστό στις χώρες αυτές να είναι 3,8 και 3,7% αντίστοιχα.

«Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι οι γυναίκες αποτελούν πάνω από το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού, κι έτσι δε μπορούμε να πούμε ότι κάποια χώρα χαρακτηρίζεται από ισότητα των φύλων στον τομέα αυτό, μέχρι ο πλούτος της να μοιραστεί ανάλογα. Είναι σοκαριστικό που καμία χώρα στον κόσμο δεν βρίσκεται καν κοντά στο σημείο αυτό» ανέφερε ο Josh Spero, συντάκτης του περιοδικού και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με την έκθεση Harvard Business Review η γυναικεία επιχειρηματικότητα καταφέρνει 20% περισσότερα έσοδα με 50% μικρότερες επενδύσεις. Έτσι, το να βοηθήσει κανείς τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο χώρο των επιχειρήσεων… κάνει καλό σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory